Cum să devii un poștaș

A deveni un transportator de corespondență poate fi o alegere bună pentru cineva care începe o primă carieră sau în schimbul de cariere mai târziu în viață. În general, aceste poziții necesită puțină educație sau experiență anterioară, oferind în același timp compensații și beneficii excelente. Descrierea exactă a postului, cerințele, aplicarea și procesul de screening prealabil pentru un transportator de poștă electronică va varia în funcție de locație. Cu toate acestea, există niște pași generali pe care trebuie să o luați pentru a deveni un transportator de scrisori.

Pași

Partea 1 din 2:
Aplicând pentru slujbă
  1. Imaginea intitulată deveni un pas poștal 1
1. Decideți dacă sunteți un transportator de corespondență potrivit pentru dvs. Înainte de a începe procesul de aplicare, va trebui să vă dați seama dacă ați fi fericit ca un transportator de scrisori. La fel ca toate locurile de muncă, aceasta va depinde de personalitatea, stilul de viață și de setul de calificări.
  • Cei mai fericiți și mai eficienți transportatori de scrisori vor fi "Oamenii de dimineață." Majoritatea transportatorilor poștali încep ziua la ora 7 dimineața și termină în jur de 3 pm. Dacă sunteți un risitor timpuriu care ar dori să evite traficul de ore de vârf, este posibil să fiți o potrivire excelentă.
  • Ziua de lucru tipică pentru majoritatea transportatorilor de corespondență este una fizică intensă. Treaba dvs. va consta probabil dintr-o mulțime de mers pe jos și de ridicare a obiectelor grele. Dacă nu vă bucurați de activitatea fizică sau aveți probleme de sănătate care ar face aceste sarcini dificile sau imposibile, probabil că ați fi mai potrivite pentru un alt loc de muncă.
  • Doar dacă nu locuiți într-un centru urban dens, va trebui să fiți un șofer calificat. Poșta trebuie să fie livrată indiferent de condițiile de drum. Dacă sunteți predispus la accidente de trafic sau găsiți că conducerea de a fi stresantă, aceasta nu poate fi cariera potrivită pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas poștal 2
    2. Căutați poziții de transport cu litere deschise în zona dvs. În timp ce aceste locuri de muncă au fost listate la oficiul poștal local, majoritatea țărilor utilizează acum sisteme de aplicații online. Pur și simplu vizitați site-ul corespunzător și utilizați funcția de căutare pentru a găsi locuri de muncă lângă casa dvs.
  • Serviciul Poștal al Statelor Unite (USPS), Canada Post și Australia Posta toate lista de poziții disponibile pe site-urile organizațiilor sub "Cariere" sau "Despre noi."
  • În timp ce cele mai multe poziții Royal Mail din Marea Britanie sunt postate pe site-ul companiei, altele sunt postate în altă parte. Utilizați atât pagina web a Mailului Royal Sub "Cariere" și site-ul sponsorizat de guvern universal JobMatch pentru a căuta poziții deschise.
  • Imaginea intitulată deveni un pas poștal 3
    3. Determinați dacă îndepliniți cerințele de angajare. În general, transportatorii de scrisori vor avea calificări bazate pe niveluri de fitness fizic, înregistrarea de conducere și capacitatea de citire.
  • USPS impune ca toți solicitanții să fie cetățeni sau locuitori legali ai Statelor Unite și de cel puțin 18 ani, fie 16 cu o diplomă de liceu. Purtătorii pot fi, de asemenea, obligați să ridice până la 70 kg (aproximativ 32 de kilograme) și să aibă o înregistrare de conducere în siguranță, în funcție de poziție. Solicitanții de succes trebuie să treacă, de asemenea, o verificare de fond penală, screening-ul de droguri, evaluarea medicală și test de aptitudini specifice pentru transportatorii scrisori numiți examen 473. Selecția preferențială va fi dată veteranilor forțelor armate americane.
  • Canada Post solicită ca toți solicitanții să poată ridica pachetele de cântărire până la 22 de ani.7 kilograme (50 lbs), transportă încărcături de până la 15.9 kilograme (35 lbs), și urca scări în vremea nefavorabilă. De asemenea, trebuie să aibă o licență de conducere valabilă cu o înregistrare de conducere sigură de trei ani. Solicitanții vor fi, de asemenea, evaluați pe baza abilităților organizaționale și a serviciilor clienților.
  • Australia Post are cerințe diferite de locuri de muncă pentru diferite tipuri de "ofițer de livrare poștală" dependent de modul specific de transport utilizat, inclusiv mersul pe jos. În general, toate trebuie să poată ridica și transporta până la 16 kg (aproximativ 35 lbs) și au abilități excelente de comunicare interpersonală.
  • Transportatorii de scrisori din Marea Britanie sunt, în general, obligați să ridice până la 16 kg (aproximativ 35 lbs) și să treacă un test de aptitudini. Atunci când solicitați o poziție a driverului de livrare, solicitantul trebuie să aibă o licență de conducere completă în Marea Britanie, cu nu mai mult de 6 puncte de penalizare.
  • Imaginea intitulată deveni un pas poștal 4
    4. Adună documentația necesară. Veți avea nevoie de informații despre înregistrările de angajare și educație din trecut. De asemenea, va trebui să aveți numere relevante de identificare a guvernului, cum ar fi numărul dvs. de securitate socială dacă locuiți în SUA și permisul de conducere, dacă este necesar.
  • În SUA, pentru a pretinde preferința veteranului, trebuie să aveți o copie digitală a certificatului de eliberare sau de evacuare din taxă activă sau de altă dovadă a serviciului trecut.
  • Imaginea intitulată deveni un pas poștal 5
    5. Finalizați aplicația online. A lăsat deoparte suficient timp pentru ao termina fără distragere. Găsiți un loc liniștit și un browser de internet compatibil în care să completați cererea de angajare online. Nu toate versiunile de browser sunt acceptate. Dacă întâmpinați dificultăți de a obține o pagină web pentru a fi afișată corect, încercați să îl vizualizați pe un alt browser. Pentru majoritatea site-urilor de aplicații, scriptingul Java trebuie să fie activat.
  • Partea 2 din 2:
    Pregătirea pentru screening-ul prealabil
    1. Imaginea intitulată deveni un pas poștal 6
    1. Familiarizați-vă cu testele de aptitudini necesare. În SUA, lucrătorii poștali la nivel de intrare iau examenul 473. Multe site-uri web oferă ghiduri de testare care pot fi achiziționate. Aceste ghiduri sunt, de asemenea, disponibile la majoritatea bibliotecilor locale.
    • Examenul 473 constă din secțiuni privind verificarea adreselor, finalizarea exactă a formularului, codarea prin poștă, memoria pe termen scurt și personalitatea. În timp ce nu există răspunsuri specifice, puteți studia, Fiind familiarizat cu formatul examenului vă va ajuta să vă relaxați și să faceți tot ce este mai bun.
    • Solicitanții din majoritatea țărilor trebuie să ia examene similare, dar nu identice.
  • Imaginea intitulată deveni un pas poștal 7
    2. Programați și completați examenele. În SUA, solicitanții calificați sunt imediat invitați să ia o versiune online a examenului 473 la finalizarea aplicației lor atât pe ecran, cât și prin e-mail. Acest lucru trebuie făcut în mod obișnuit într-un interval de timp specificat (de obicei 3 până la 7 zile). Dacă un solicitant transmite evaluarea online, el sau ea trebuie să programeze apoi un examen în persoană la un centru de testare desemnat de codul poștal personal.
  • Versiunile online și la fața locului de examen 473 durează de obicei 90 de minute pentru a finaliza.
  • Dacă treceți examenul 473, dar nu vi se oferă un loc de muncă, scorul dvs. va fi în continuare valabil timp de 6 ani. Nu va trebui să reluați examenul în această perioadă de timp.
  • Dacă scorul dvs. este sub pragul de eligibilitate, nu veți putea relua examenul 473 timp de 120 de zile.
  • În alte țări, puteți afla telefonul sau e-mailul. Examenele de screening sunt adesea luate în aceeași zi ca interviul de angajare.
  • Imaginea intitulată deveni un pas poștal 8
    3. Pregătiți-vă pentru interviul dvs. Dacă sunteți invitat la un interviu, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru aceasta. General Abilități de interviu de angajare sunt necesare cu câteva adăugiri.
  • Dacă poziția are cerințe de fitness, țineți corpul sănătos și bine odihnit.
  • Dacă screening-ul de droguri face parte din procesul de aplicare, se abține de la consumul de alcool greu și de orice fel de substanță ilicită în săptămânile care au condus la interviu. Evitați alimentele (cum ar fi semințele de mac) și medicamentele excesive (cum ar fi siropul de tuse) care pot provoca o falsă pozitivă pe un ecran de droguri. Notificarea laboratorului tuturor medicamentelor pe care le luați sau le-ați luat recent, mai ales dacă ați fost prescrise substanțe controlate (cum ar fi tratamentele pentru durerea cronică și ADHD) sau medicamentele cunoscute pentru a provoca pozitive false (cum ar fi cele mai multe antidepresive).
  • sfaturi

    Dacă nu aveți un computer de acasă sau acces la internet, puteți aplica utilizând instrumentele disponibile la biblioteca locală.
  • Feriți-vă de escrocheri de examen de Internet Postal care promite poziții USPS pentru o taxă de testare. Nu există nici o taxă pentru luarea examenului poștal. Contactați serviciul de inspecție poștală american, Comisia Federală de Comerț și Avocatul de Stat General sau Biroul de afaceri mai bun pentru a raporta înșelătoriile examenelor poștale.
  • Nu vă descurajați dacă nu auziți niciodată despre cererea dvs. Doar păstrați aplicarea de fiecare dată când găsiți o poziție locală deschisă. Amintiți-vă că mii de solicitanți ar fi putut aplica aceleiași poziții și că adesea procesul de recrutare depinde de noroc și calendar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar