Cum se activează un cont de driver uber pe iphone sau ipad

Thiste parere cum să activați un cont de șofer Uber pe iPhone și iPad.Pentru a deveni un șofer de uber, aveți nevoie de cel puțin 21 de ani, aveți o licență de conducere valabilă cu cel puțin 1 an de experiență de conducere licențiată și dovada asigurării.

Pași

  1. Imaginea intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Mergi la https: // uber.COM / Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe iPhone și iPad.
  • Imaginea intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Atingeți Deveni un șofer.Este butonul negru din colțul din dreapta sus al paginii web.
  • Imaginea intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Selectați "eu am o mașină", sau "am nevoie de o mașină" și apăsați Începeți câștigul.Dacă aveți un vehicul eligibil, puteți selecta "eu am o mașină".Dacă aveți nevoie de o mașină, opțiunile de leasing sunt disponibile în anumite zone.
  • Imaginea intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Completați formularul și atingeți Continua.Va trebui să furnizați o adresă de e-mail, numele dvs. complet, numărul de telefon, orașul și creați o parolă.
  • Dacă aveți un cod INVITE, introduceți-l în caseta care spune "Cod de invitație".Utilizarea unui cod de invitație sau de recomandare vă poate câștiga bani în plus.
  • Dacă aveți deja un cont Uber, apăsați "Autentificare" și conectați-vă cu e-mailul și parola.
  • Imagine intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți Continua.Acest ecran vă spune cerințele vehiculului pentru a conduce pentru Uber.Trebuie să aveți cel puțin 21 de ani, aveți un vehicul din 2003 sau mai nou, care nu este salvat și are cel puțin 4 uși.
  • Imagine intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Introduceți numărul dvs. de securitate socială și apăsați Continua.Uber are nevoie de numărul dvs. de securitate socială pentru a vă procesa solicitarea.
  • Imagine intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Atingeți Sunt de acord și recunosc.Acest lucru indică faptul că sunteți de acord să faceți o verificare de fond și alte dezvăluiri.
  • Imagine intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 8
    8. Obțineți permisul de conducere și atingeți Fa o poza.Uber trebuie să vadă permisul de conducere pentru a vă aproba ca șofer.Puteți face o fotografie a permisului de conducere cu telefonul dvs. Android.
  • Imagine intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 9
    9. Faceți o fotografie a permisului de conducere.Asigurați-vă că permisul de conducere este plasat pe o suprafață bine luminată, cu toate informațiile vizibile clar.
  • Imaginea intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 10
    10. Obțineți dovada de asigurare și apăsați Fa o poza.Uber trebuie să vadă dovezile de asigurare pentru a vă aproba contul de conducere.
  • Imagine intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 11
    11. Faceți o imagine a cărții de asigurare.Asigurați-vă că dovada de asigurare este actualizată și plasată pe o suprafață bine luminată, cu toate informațiile relevante lizibile.
  • Imaginea intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 12
    12. Obțineți înregistrarea vehiculului și apăsați Fa o poza.Uber trebuie, de asemenea, să vadă înregistrarea vehiculului pentru a vă aproba contul de conducere.
  • Imaginea intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 13
    13. Faceți o imagine a înregistrării vehiculului.Asigurați-vă că înregistrarea vehiculului este actualizată și plasată pe o suprafață bine luminată, cu toate informațiile relevante vizibile.Odată ce toată documentația dvs. este încărcată, Uber va efectua o verificare a fundalului și va verifica înregistrarea de conducere.
  • În unele piețe, este posibil să fiți obligați să obțineți o inspecție de siguranță a vehiculului.Site-ul Uber listează locații din zona dvs. unde puteți lua vehiculul dvs. pentru a fi inspectat.De asemenea, puteți să o luați la orice mecanic certificat.
  • Imaginea intitulată Activează un cont de driver Uber pe iPhone sau iPad Pasul 14
    14. Verifica-ti email-ul.Odată ce Uber a revizuit contul dvs. și a finalizat procesul de verificare a fundalului, veți primi un e-mail care vă informează că contul dvs. a fost activat.E-mailul conține un link către aplicația Partener Uber pe care o puteți descărca la telefon și începe să conducă.
  • Dacă contul dvs. de șofer Uber a fost dezactivat, Faceți clic pe acest link Pentru a găsi adresa de e-mail pentru serviciul clienți Uber în zona dvs.Le trimiteți prin e-mail și solicitați să aveți contul dvs. reactivat.Click aici Pentru a găsi adresa de e-mail pentru serviciul clienți Uber în zona dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar