Cum să cumpărați bilete de tren în italia

Călătorind cu trenul vă permite să vedeți țara ca un italian, deoarece este un mod comun de transport pentru a merge de la 1 oraș aglomerat la altul. Călătoria cu trenul în Italia vă poate economisi timp deoarece folosesc frecvent trenuri de mare viteză. De exemplu, trenul de la Florența la Roma durează o oră 30 de minute. Ajută la cunoașterea unor fraze italiene de bază care vă vor ajuta să cumpărați un bilet, dar mașinile și semnele de bilete italiene sunt destul de ușor pentru călătorii în limba engleză să navigheze. Aflați cum să cumpărați bilete de tren în Italia.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați bilete de tren în Italia Pasul 1
1. Înțelegeți biletele de tren italian față de rezervări. Sistemul de tren din Italia este diferit de multe alte țări, deoarece separa biletul care vă permite să călătoriți în trenul propriu-zis și biletul care vă permite să stați într-un loc alocat. Acesta din urmă este numit a "rezervare," si un "R" indică dacă este necesar pe un program de tren.
  • Passele feroviare italiene și biletele de tren nu vă garantează un loc pe tren. Dacă scaunele trenului sunt pline, dar biletele nu sunt necesare, trebuie să stați pe durata călătoriei. Dacă călătoria vă cere să aveți o rezervare, trebuie să cumpărați atât un bilet, cât și o rezervare.
  • Rezervările de tren sunt necesare, în plus față de bilet, pentru trenurile care merg în alte țări, trenurile care călătoresc în perioadele de vârf și trenurile peste noapte. Ele sunt, de asemenea, esențiale pentru călătoria în jurul sărbătorilor. Nu puteți călători în mod legal un tren italian cu o rezervare, dar fără un bilet.
  • Dacă călătoriți în Italia la orele de vârf, verificați programul de tren pentru a vedea dacă există un "R" lângă traseul trenului pentru care aveți un bilet. Dacă nu există un "R" (rezervare necesară), va trebui doar să achiziționați un bilet. Amintiți-vă că trenurile italiene vor vinde mai multe bilete decât au locuri, dacă există o cerere ridicată.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de tren în Italia Pasul 2
    2. Cercetarea rutelor de trenuri. Dacă călătoriți în Italia, este o idee bună să stabiliți ce orașe doriți să vizitați. Aflați numele italian pentru orașe, nu doar numele de limba engleză.
  • De exemplu, numele italian pentru Florența este "Firenze." Numele italian pentru Roma este "Roma." Milano este "Milano." Veneția este "Venezia" și Sicilia este "Sicilia." Genoa este "Genova" și Torin este "Torino." Este o idee bună să înveți și numele aeroporturilor majore.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de tren în Italia Pasul 3
    3. Bilete de carte de până la 90 de zile în avans. Dacă intenționați să călătoriți într-o tren peste noapte, călătoria pe distanțe lungi sau în timpul perioadei de vacanță de vârf. Puteți rezerva bilete de tren italian online folosind un card de credit.
  • Achiziționați bilete online de la Trenitalia.COM dacă aveți un card de credit european. Acest site vă permite să căutați date și reduceri de călătorie.
  • Achiziționați bilete de la Whygoataly.com dacă aveți un card de credit american. Site-ul Trenitalia nu ia carduri de credit americane. Faceți clic pe "Italia trenuri de călătorie" secțiunea și achiziționarea Italiei pașii feroviare sau bilete de tren separate. De asemenea, puteți plăti pentru rezervări pe acest site.
  • Este o idee bună să rezervați călătoriile pe distanțe lungi cât mai aproape de 90 de zile mai înainte. Puteți găsi cele mai bune reduceri în acest moment, inclusiv "Super-economie" sau "Economie" care sunt sub 15 dolari pentru un tarif de clasa a doua.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de tren în Italia Pasul 4
    4. Achiziționați bilete de tren când ajungeți în Italia utilizând mașinile automate de ecran tactil la stațiile de tren. Mașinile de bilete de la Trenitalia permit achiziționarea de cărți de credit de la cele mai multe carduri de credit internaționale, inclusiv carduri americane. Mașinile acceptă, de asemenea, bani de euro .Dacă știți că veți folosi trenul pentru a călători de la 1 loc la altul, este o idee bună să cumpărați câteva bilete când ajungeți.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de tren în Italia Pasul 5
    5. Achiziționați bilete de tren de la Tellers. Există adesea 2 ferestre pentru achiziționarea de bilete de tren, 1 pentru o călătorie în aceeași zi și altul pentru călătorii viitoare. Puteți utiliza euro pentru a achiziționa aceste bilete.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de tren în Italia Pasul 6
    6. Cumpărați o trecere Eurail Dacă veți călători prin Italia cu trenul extrem de des și nu sunteți în măsură să faceți rezervări avansate pe Trenitalia.com. Este mult mai ieftin să rezervați bilete de economie luni în avans decât să rezervați cu câteva zile înainte, folosind o trecere a Eurail și să plătească suprataxa.
  • Dacă aveți deja o trecere Eurail, puteți rezerva bilete în 2 moduri. Puteți merge online la fsitaliană.aceasta, căutați călătoriile cu trenul și rezervați cu "Pass global" funcţie. Va trebui să plătiți taxa de plată online. De asemenea, puteți utiliza mașinile automate de ecran tactil la stațiile de tren și puteți plăti suprataxa utilizând un card de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de tren în Italia Pasul 7
    7. Validați biletul de tren la îmbarcare. Este foarte important. Există mașini galbene la punctele de intrare, astfel încât să puteți valida biletul pentru călătoria specifică pe care o luați. Veți fi amendat de dirijor dacă nu reușiți să faceți acest lucru.
  • Există câteva stații foarte mici care nu au mașini de validare galbenă. În acest caz, este posibil să vă oferiți biletului dirijorului pentru a fi perforat.
  • sfaturi

    Pregătiți-vă pentru unele întârzieri în sistemul de tren italian. Deși trenurile de mare viteză și navetele au tendința de a alerga la timp, trenurile peste noapte sunt cunoscute pentru întârzieri și frecvent anulate. Asigurați-vă că trenul dvs. va fi rulat înainte de validarea biletului.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Card de credit
    • Euros
    • Cartea de frază italiană
    • Planul de tren italian
    • Bilet de tren
    • Rezervarea trenurilor
    • Validarea biletelor de tren
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar