Cum să sunați statele unite din regatul unit

Fie că sunteți un american care călătorește în străinătate sau un rezident al Regatului Unit, încercând să cheme oamenii în u.S., Trebuie să știți opțiunile și procedurile în vigoare pentru a efectua un apel de la o țară la alta. Aflați cum să efectuați apeluri de oriunde în Regatul Unit (Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord) la oriunde în Statele Unite. Puteți alege să apelați de la o linie fixă, u.S. telefon mobil, telefon mobil britanic sau serviciu online.

Pași

Metoda 1 din 3:
Apelarea U.S. de la un telefon tradițional
  1. Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Marea Britanie Pasul 4
1. Apelați mai întâi "00" la telefon. Formați codul de apelare internațional din Marea Britanie în telefonul dvs., care este 00. Acest lucru va semnala că numărul de telefon pe care urmează să-l apelați este în afara țării.
  • Dacă sunați de la un telefon mobil, este posibil să fie necesar să apăsați semnul "+" de pe tastatură înainte sau în loc de "00."
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Regatul Unit Pasul 5
    2. Formați "1" pentru codul țării. După ce apelați 00, apăsați pe 1 pe tastatura telefonului. Acesta este codul de țară pentru Statele Unite care vor însemna că numărul de telefon pe care urmează să-l formați este un u.S. număr.
  • Dacă numărul de telefon pe care doriți să îl formați este listat online, într-un director sau vorbit cu dvs., inclusiv numărul 1 înainte de codul zonal și următoarele șapte cifre, nu este nevoie să formați mai mult "1" de mai multe ori. De exemplu, veți apela 00-1 - (###) - ### - ####, nu 00-1-1 - (###) - ### - ####.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Marea Britanie Pasul 6
    3. Formați codul zonal al U.S. regiune. După introducerea codului internațional de apel (00) și codul țării (1), formați codul zonal al regiunii Statelor Unite, încercați să ajungeți.
  • Un U.S. Codul zonei este întotdeauna un număr de trei cifre și este adesea listat în paranteze înainte de următoarele șapte cifre ale numărului de telefon, la fel ca: (###) - ### - ####.
  • Un U.S. Numărul fără taxă înlocuiește codul de zonă cu unul dintre următoarele coduri: 800, 888, 877, 866, 855, 844. Cu toate acestea, numerele fără taxe nu vor fi gratuite atunci când sunați din afara U.S., și, de fapt, poate să nu funcționeze deloc atunci când sunt formate. În schimb, apelați la o alternativă a unei companii, numărul de telefon standard.
  • Rețineți că codul zonei unei persoane nu poate fi același cu locația lor fizică în Statele Unite dacă s-au mutat, dar au păstrat același număr de telefon sau au cumpărat un telefon într-o altă zonă decât cea în care locuiesc.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Marea Britanie Pasul 7
    4. Formați cele șapte cifre rămase. Urmați codul internațional de apelare (00), codul țării (1) și codul din trei cifre cu restul de șapte cifre ale U.S. numar de telefon. După introducerea tuturor numerelor, apăsați butonul CALL pentru a plasa apelul.
  • Toate U.S. Numerele de telefon conțin zece cifre totale, cu trei pentru codul zonei, plus celelalte șapte cifre, cum ar fi: (###) - ### - ####.
  • Rețineți că nu trebuie să includeți niciun fel de caractere speciale cum ar fi "#", ";", "(" sau ")", chiar dacă pot apărea în aceste exemple sau oriunde numărul pe care încercați să îl formați este listat.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un serviciu de apelare online sau o aplicație
    1. Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Marea Britanie Pasul 8
    1. Utilizați Skype pentru apeluri vocale sau video. Încercați serviciul popular Skype pentru a face apeluri video sau audio pentru oricine din lume care are skype pe telefon sau pe computer. De asemenea, puteți efectua apeluri către orice număr de telefon regulat, indiferent dacă există sau nu un cont asociat Skype, pentru o mică taxă.
    • Descărcați Skype gratuit pe un smartphone, comprimat sau computer pentru a începe imediat să sunați la alte conturi Skype gratuit. Dacă doriți să utilizați Skype pentru a apela un u obișnuit.S. Numărul de telefon, adăugați Skype Credit în contul dvs. pentru a plăti în timp ce mergeți sau selectați un abonament lunar pentru a salva apelurile frecvente.
    • Asigurați-vă că sunteți conectat la un computer sau la un telefon cu internet de mare viteză atunci când efectuați apeluri de la Skype, deoarece calitatea audio și video va fi mai bună și mai fiabilă cu o conexiune bună.
    • Rețineți că dacă utilizați o aplicație mobilă pentru Skype pe un telefon sau o tabletă care nu este conectată la WiFi, veți suporta taxe de date. Verificați cu telefonul sau cu furnizorul de carduri SIM pe aceste taxe sau achiziționați un plan cu o cantitate nelimitată sau mare dacă intenționați să utilizați frecvent aplicațiile telefonice fără o conexiune la Internet.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Marea Britanie Pasul 9
    2. Încercați alte aplicații de apelare. Utilizați un alt serviciu cu apeluri audio și / sau video disponibile, cum ar fi Google Hangouts, Viber sau WhatsApp. La fel ca Skype, apelurile prin aceste servicii sunt gratuite pentru orice alt membru al serviciului și au o taxă mică pentru a apela liniile fixe regulate și telefoanele mobile.
  • Utilizați aceste servicii pe un computer sau prin aplicații gratuite pentru telefonul dvs. mobil sau tabletă. Amintiți-vă că, dacă telefonul dvs. nu este conectat la Internet, veți suporta taxe de date pentru apelurile pe care le efectuați în rețea.
  • Încercați diferite servicii pentru a vedea care dintre dvs. vă place cel mai bine, deoarece toți au caracteristici ușor diferite. Sau, puteți alege o aplicație bazată pe faptul că u.S. contactele au, de asemenea, o poate obține, deoarece atunci apelurile către ele sunt gratuite.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Regatul Unit Pasul 10
    3. Testați un serviciu înainte de ao folosi. Încărcați contacte, numere de telefon sau credit (dacă este cazul) pentru apeluri pe un serviciu de telefon Internet sau o aplicație înainte de ao folosi pentru a apela u.S. din Marea Britanie. Familiarizați-vă cu procesul de a face un apel, calitatea audio sau video și orice alte caracteristici, astfel încât să fiți gata să o utilizați fără probleme.
  • Dacă puteți, să încercați aplicația înainte de a vă afla în străinătate în Marea Britanie pentru a vă familiariza. Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la Internet și, dacă este posibil, utilizați același dispozitiv pe care îl veți utiliza pentru a vă conecta în străinătate.
  • S-ar putea să doriți să fiți pregătiți cu un microfon fiabil și o pereche de căști pentru a face apelurile din Marea Britanie, în special dacă utilizați un computer mai vechi care nu are un microfon sau difuzoare încorporate sau doriți să fiți capabili să faceți Apeluri mobile fără mâini.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea modului de a apela
    1. Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Marea Britanie Pasul 1
    1. Aduceți un telefon mobil de la U.S. Dacă sunteți din Statele Unite și călătoriți în Regatul Unit, aduceți un telefon deblocat care permite introducerea cardurilor SIM de la alți furnizori. O cartelă SIM este un cip de informații mici pe care îl puteți achiziționa de la un furnizor de telefonie mobilă în străinătate.
    • Asigurați-vă că telefonul mobil pe care doriți să îl aduceți în Marea Britanie este un telefon GSM (tehnologia celulară globală utilizată de majoritatea lumii) și este deblocată, ceea ce înseamnă că nu are o restricție privind utilizarea cu alți furnizori. AT & T și T-Mobile poartă telefoane GSM care sunt de obicei deblocate.
    • Căutați un furnizor de mobil Marea Britanie care poartă o cartelă SIM care se va potrivi în telefonul dvs. Majoritatea telefoanelor mobile au o dimensiune standard a cartelei SIM, dar iPhone-urile și alte smartphone-uri mai noi utilizează dimensiuni speciale de cardul micro sau nano SIM.
    • Puteți configura un plan internațional de apel prin u.S. Carrier de telefon, dar rețineți că aceste planuri sunt de obicei foarte scumpe.
    • Indiferent dacă alegeți un plan internațional de apeluri sau traseul cardului SIM, asigurați-vă că ați sunat u.S. Furnizorul de a schimba sau suspenda serviciul dvs. și de a pune întrebări pe care le aveți înainte de a călători în Marea Britanie.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Marea Britanie Pasul 2
    2. Cumpărați un telefon mobil în Marea Britanie. Alegeți să cumpărați un telefon mobil în Marea Britanie, dacă nu puteți sau nu doriți să vă aduceți propria dvs. din U.S., deoarece este frecvent mai simplă și mai ieftină. Cumpărați un telefon ieftin pentru o ședere scurtă în Marea Britanie și cumpărați un plan de card SIM Pay-As-you-Go pentru a face apeluri internaționale.
  • Verificați prețurile pe plan pentru a vă asigura că știți care sunt ratele pentru apelurile internaționale. Verificați ratele de utilizare a datelor de pe un smartphone dacă intenționați să îl utilizați pentru aplicațiile de apelare pe Internet.
  • Cele mai multe planuri de carte SIM pentru telefoanele mobile din Marea Britanie vin cu o cantitate mică de minute preplătite pentru apeluri și apoi puteți "top sus" cu mai multe minute la telefon sau la un chioșc pentru furnizorul de rețea.
  • Rețelele majore de telefonie mobilă din Marea Britanie sunt Vodafone, T-Mobile, Virgin Mobile, O2 și Orange. Magazine cum ar fi depozitul de telefonie auto și telefoane4U vinde telefoane ieftine din mai multe rețele diferite.
  • Imagine intitulată Apelați Statele Unite din Marea Britanie Pasul 3
    3. Apela de la o linie fixă. Sunați la U.S. de la un telefon fix din Marea Britanie, dacă doriți. Consultați cu furnizorul de servicii fixe pentru a afla tarifele pentru apelurile internaționale sau achiziționarea unui card de apelare pentru a reduce tarifele pentru apelurile către U.S.
  • Achiziționați un card internațional de apelare de la magazinele de bacanie, oficiile poștale sau de la magazinele de telefonie din Marea Britanie pentru a reduce costul apelurilor internaționale frecvente. Cardurile de apel internaționale generice pot fi utilizate, de obicei, cu liniile fixe, fie cu telefoane mobile.
  • Pentru a utiliza un card de apelare internațională, de obicei, veți forma un număr de acces găsit pe partea din spate a cardului, apoi un număr unic PIN și, în final, numărul de telefon pe care doriți să îl formați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă când plasați un apel la u.S. este împărțită în șase zone de timp diferite. Când în Marea Britanie, diferența de timp ar putea fi la fel de mare ca 11 ore de a numi Hawaii sau la fel de mic ca 5 ore pentru New York. Verificați diferența de timp, astfel încât să efectuați un apel într-un timp rezonabil pentru destinatar sau în perioada de program dacă este un apel de afaceri.
  • În unele cazuri, un mesaj text internațional poate fi o opțiune mai accesibilă sau mai convenabilă pentru comunicare care nu este esențială de voce.
  • Avertizări

    Evitați plasarea apelurilor internaționale de la un hotel, deoarece adesea adaugă suprataxe la rata dvs. de apel, chiar dacă apelul ar fi liber de un alt telefon. Verificați cu mai întâi hotelul despre tarifele lor dacă intenționați să apelați de pe telefoanele lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar