Cum să vă bucurați de un film plictisitor

Ați fost forțat să vedeți un film extrem de plictisitor cu prietena dvs. sau cu altcineva pe care nu doriți să vă simțiți rău. Iată cum să vă ocupați mintea, astfel încât să puteți tolera mai bine experiența.

Pași

  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 1
1. Cumpărați o mulțime de gustări și băuturi. Având ceva de a mânca, va face timpul să meargă mai repede.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 2
    2. Încercați să găsiți defectele în editare sau alte greșeli (cunoscute în industria cinematografică ca "erorile de continuitate.") Au un mic râs pentru tine dacă îl găsești destul de amuzant. Cu toate acestea, dacă râdeți prea tare, persoana de lângă tine poate constata că sunteți nesfârșit mental.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor pas 3
    3. Imaginați-vă că actorii seamănă între oamenii pe care îi cunoști, cum ar fi colegii, profesorii, prietenii sau rudele. Poate că actorii au făcut ceva pe care rudele voastre le-au făcut.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 4
    4. Faceți conexiuni între caractere și dumneavoastră. Ce lucruri aveți în comun? Ați trecut prin unele dintre aceleași lucruri ca ele sau ați fost în poziția lor? Prindeți reacțiile celorlalți actori cu privire la ceea ce actor care seamănă cu care ați făcut-o. Poate că ai putea învăța ceva pentru a-ți face o persoană mai bună.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 5
    5. Spot reclame. Vedeți dacă puteți observa publicitatea de plasare a produselor sau alte nume de marcă prezentate în film. De multe ori majoritatea pot fi evidente pentru audiență - declanșează sacul de râs dacă îl găsiți ciudat!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 6
    6. Ia o respirație și testați-vă inteligența. Vedeți cât timp vă puteți respira respirația. Utilizați-vă ceasul în timp sau doar conta în mintea voastră. Din nou, dacă încalcă liniștea teatrului, oamenii vă pot găsi creier bolnav.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 7
    7. Numărați numărul de ori pe cineva din tusea audienței sau strănută. S-ar putea să doriți să utilizați mâinile pentru a face numărătoarea, deoarece filmul plictisitor vă poate face să pierdeți numărul dacă considerați numărul mental.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 8
    8. Warp scenariul. Începeți schimbarea mentală a ceea ce spun actorii -, de exemplu, pretindeți că își vor încheia toate propozițiile cu cuvintele, "pentru băutură." Puteți chiar să nu mai acordați atenție cuvintelor lor reale și să faceți o conversație cu totul nouă și mai interesantă pentru ca ei să aibă. Sună imatur, dar poate fi incredibil de hilar în filmul potrivit. Încercați să nu râdeți prea tare.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 9
    9. Faceți o listă mentală de lucruri mai rele pe care le puteți face. Nu curățați o toaletă, situată pe shads de sticlă sau să vă împușcați în Irak, așa că numărați-vă norocoși.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 10
    10. Acordați atenție efectelor sonore surround. Vedeți dacă puteți determina unde vin sunete specifice din interiorul teatrului. Mișcați-vă ochii și înclinați ușor capul spre direcția sunetului. Oamenii din jurul tău care credeau că filmul a fost neinteresant poate râde de asta!
  • 11. Aveți grijă pentru pictograma cercului mic. Cunoscută și ca a Cue Mark, Se pare foarte scurt în colțul din dreapta sus al ecranului aproximativ la fiecare 20 de minute. Este un semn de tac care spune proiecția atunci când să schimbe o bobină.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 12
    12. Exercitați-vă mintea. Recitați alfabetul înapoi sau numărați înapoi de la 200 de șapte. Alte exerciții mintale similare vă vor ajuta să treceți timpul.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 13
    13. Porecla fiecare personaj din film. Acest lucru este deosebit de distractiv dacă alegeți nume incongruente, de exemplu: dacă vedeți un personaj care arată ca profesorul de matematică de liceu, spune-l Montel (care înseamnă "dolofan" În limba Malay). Încercați să nu râdeți cu voce tare.
  • 14. Căutați lucruri implauzioase care se întâmplă în film. A căzut cineva doar dintr-un avion și trăiește? Haide, regizori. Din nou, încercați să nu râdeți cu voce tare.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de un film plictisitor Pasul 14
    15. Curățați-vă propria gungă atunci când filmul sa terminat. A face unele "fapte bune" vă poate ajuta să evitați să urmăriți un alt film plictisitor în viitor.
  • sfaturi

    Dacă sunteți acasă sau cu un grup de oameni care se simt în același mod despre film, asigurați-vă că Vorbiți și glumeți foarte mult. Având un grup este mult mai bine decât să fii singur. Misery iubește compania!
  • Nu vă plângeți prea mult. Dacă sunteți răbdător și plăcut, este posibil să puteți "tranzacționa" acest lucru pentru un film pe care doriți să îl vedeți la o dată ulterioară.
  • Încearcă fiți atenți la elementele de bază ale complotului, astfel încât să puteți discuta filmul mai târziu cu cel iubit.
  • Avertizări

    Încearcă Păstrați liniștea în timpul filmului. Să presupunem că cea mai mare parte a publicului de fapt vrea Pentru a vedea filmul, deci Nu ruina pentru ei.
  • Încercați să introduceți ocazia cu a atitudine pozitiva și lăsați-vă cinismul și negativitatea la domiciliu. S-ar putea să fiți surprinși și vă puteți bucura de tine.
  • Dacă faci trucul de respirație, nu expirați prea zgomotos și, de asemenea, nu o țineți prea lung o vreme.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar