Cum să pătrundem în hollywood ca scriitor

Intrarea în industria cinematografică a lui Hollywood este dificilă și făcându-l ca un scenarist vine cu propriul său set de provocări. Până când vă prindeți prima pauză, probabil că nu veți fi plătiți pentru scrisul dvs., ceea ce înseamnă că va trebui să lucrați un alt loc de muncă pentru a face bani între timp. Dar dacă v-ați angajat să scrieți adesea, veniți cu povestiri unice și de rețea cu oamenii potriviți, ați putea să vă vindeți scriptul către un producător.

Pași

Partea 1 din 3:
Scrierea unor scripturi mari
  1. Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 1
1. Scrieți în fiecare zi. Cea mai importantă cheie pentru a fi un scriitor de succes este un scriitor bun. Abilitatea dvs. ca scriitor este ca un mușchi - cu cât o exercitați mai mult pe cel mai puternic, va deveni. Indiferent dacă lucrați la un film de lungime întreagă sau o scurtă scenă pentru televizor, încercați să scrieți ceva în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 2
    2. Lucrați la mai multe proiecte simultan. S-ar putea să fiți hotărât să terminați caracteristica dvs. cu lungime întreagă, dar asta nu ar trebui să vă opriți să lucrați la alte proiecte. În plus, dacă vă aflați într-un capăt mort pe un scenariu, puteți să o găsiți răcoritoare pentru a scrie ceva complet diferit pentru o vreme. Ca să nu mai vorbim, este o idee bună să puteți discuta mai multe proiecte dacă întâmpinați un producător sau director - sau cineva care știe una.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 3
    3. Acordați atenție tendințelor. Cercetări Ce fel de scripturi sunt cumpărate de companiile de producție. Filme zombie? Crima spectacole TV Mystery? Citit Reporterul Hollywood sau varietate Pentru a obține o idee bună. Doriți să rămâneți adevărat la ceea ce știți, dar nu vă fie frică să ieșiți din zona dvs. de confort și să scrieți scripturi pe care oamenii îl sunt interesați în prezent.
  • În același timp, gândiți-vă în afara casetei de ceea ce este în prezent popular. Poate fi răcoritoare pentru un producător să intre pe un script angajat și original, care merge împotriva cerealei a ceea ce sunt folosite pentru a vedea.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 4
    4. Ia pauze. Toți scriitorii se confruntă cu "blocul de scriitori" temut la un moment dat. Dacă vă simțiți ars pe ceea ce lucrați sau nu vă puteți da seama ce ar trebui să se întâmple în continuare într-o poveste, faceți o pauză. Du-te la o jogging, luați un pui de somn sau întâlniți-vă cu prietenii. Întoarceți-vă creierul pentru o perioadă de timp, vă poate ajuta să găsiți inspirația pe care o căutați.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 5
    5. Oamenii să-ți citească munca. Nu este niciodată o idee rea să aveți mai multe seturi de ochi asupra muncii dvs. Dacă cunoașteți oameni care sunt scriitori buni, sau oameni care pur și simplu au o minte pentru idei minunate, cereți-i să citească scripturile dvs. Spune-le să fie cinstiți cu privire la ceea ce cred și își iau serios sugestiile.
  • Ia în considerare luarea unui partener de scriere. Dvs. și partenerul dvs. puteți lucra fie la același script, cât și pentru a schimba ideile sau lucrați pe diferite scripturi și obțineți în mod regulat feedback unul de celălalt.
  • Alternativ, vă puteți alătura unui grup scriitorilor, care va permite altor persoane să comenteze munca dvs. și, dacă vă luptați să găsiți motivația, creează termenele limită pentru dvs.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 6
    6. Studiați alte scripturi. Când nu scrieți, citiți scripturile. Uita-te la filme și emisiuni TV. Acordați atenție structurii, stilului și dialogului. Cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți ca scriitor, în afară de a scrie în fiecare zi, observă ce fac scriitori buni și cum o fac.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea de lucru acolo
    1. Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 7
    1. Fi agent propriu. Dacă credeți că scriptul dvs. este gata, trimiteți scrisori de interogare companiilor de producție și directorii care solicită permisiunea de a le trimite scriptul dvs. Scopul principal este de a vă promova și munca dvs. Scrisoarea de interogare ar trebui să abordeze persoana corespunzătoare (în loc de "la cine se referă") și ar trebui să includă următoarele:
    • O linie de lemne de propoziție care descrie ceea ce este vorba despre povestea ta.
    • O sinteză de complot (până la un paragraf) care descrie povestea dvs. în detaliu, inclusiv personaje, călătoriile lor și ce este în joc. Ar trebui să transmiteți ceea ce este unic despre scriptul dvs. și de ce compania are nevoie de ea.
    • O scurtă biografie. Lăsați cititorul dvs. să știe ce experiență aveți în industria cinematografică. Este bine să mă bați puțin aici. Să fie specifice și să le spuneți despre premii pe care le-ați câștigat și despre ceea ce ați realizat. Dacă nu aveți experiență, poate doriți să vă explicați fundalul și de ce sunteți interesat de industria cinematografică.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 8
    2. Învață să trăiești cu respingere. Povestea ta poate fi bună. Poate fi minunat. Totuși, doar în jurul valorii de două procente din scripturi o fac trecând pe primul birou.Dacă dvs. este respins, sau nu primiți niciodată un răspuns, nu fiți descurajați. Continuați să trimiteți scriptul. Alternativ, puteți lua în considerare realizarea unor îmbunătățiri ale scenariului dvs. care ar putea fi acceptat.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 9
    3. Luați în considerare mutarea într-un oraș de film vibrant. Los Angeles este încă în cazul în care cea mai mare parte a acțiunii este. Cu toate acestea, orașele precum Atlanta, New York, Chicago și Austin se laudă scene de film plin de viață și sunt acasă la multe companii de producție.Dacă vedeți scenarizarea ca o carieră viitoare și nu doar un hobby, ar trebui să fiți pregătiți să vă mutați pentru această carieră. A trăi în L.A. sau ca orașele cum vă vor face disponibile pentru întâlniri cu producătorii sau agenții și vor fi mai probabil să vă ia în serios dacă sunteți local.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 10
    4. Reţea. Fie că sunteți la locul de muncă sau la cafeaua dvs. locală, discutați cu oamenii. În funcție de cine vă întâlniți, puteți găsi că lucrează în industria cinematografică sau poate ei cunosc pe cineva din industria cinematografică. Fiți gata să le oferiți informațiile dvs. de contact - sau mai bine, încă o carte de vizită - și păstrați un notebook de oameni și titlurile acestora. Făcându-l în Hollywood nu este întotdeauna despre cine știi, dar știind oameni importanți cu siguranță nu doare. S-ar putea să vă vindeți scriptul pur și simplu pentru că ați întâlnit persoana potrivită.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 11
    5. Obțineți un loc de muncă în industria cinematografică. Orice job. Chiar dacă slujba ta este să mergi la cafea rulează pentru distribuție și echipaj, te faci cunoscut. Indiferent de locul de muncă cu care ajungeți, fiți bun la el. UPS-urile mai mari vor observa și vă va aprecia și puteți obține o ocazie de a vă pune povestea. Dacă se întâmplă acest lucru, fiți pregătiți să îl trimiteți imediat producătorii să nu vă amintiți de câteva luni pe drum.
  • Partea 3 din 3:
    Vânzarea scenariului dvs
    1. Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 12
    1. Pierdeți-vă ego-ul. Dacă în cele din urmă, prindeți o pauză și un producător este interesat de scenariul dvs., pot dori să faceți unele modificări. Producătorii de succes au succes pentru un motiv: știu ce vinde și ceea ce face un film grozav. Chiar dacă credeți că scriptul dvs. este perfect, fiți pregătit să vă înghițiți mândria și să vă editați scenariul.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 13
    2. Știți când să vă lipiți de armele voastre. Nu vrei să pierzi ocazia de a-ți vinde munca prin compromisuri. Cu toate acestea, ar trebui să vă simțiți permis să vă apărați părțile din când în când. Ai putea convinge producătorul să-și schimbe mintea și pot fi impresionați de înclinația voastră de a vă lipi de armele voastre.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 14
    3. Fi profesionist. Dacă primiți o întâlnire cu un producător, ajungeți la timp. Rochie ca și cum ai fi un interviu de angajare și să vorbești clar și cu încredere.
  • Imagine intitulată Pauză în Hollywood ca scriitor Pasul 15
    4. Înconjurați-vă cu oamenii în care aveți încredere. Rămâneți în contact obișnuit cu prietenii și familia care au în minte interesul dvs. Din păcate, puteți rula în agenți și producători care văd doar valoarea din scenariul dvs., nu tu. Odată ce sunteți în curs de vânzare un scenariu, cereți oamenilor în care aveți încredere dacă cred că faceți cele mai bune decizii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar