Cum să flirtezi cu băieți la școală

Nu-ți poți face ca tipul de vis să te observe? Sau pur și simplu nu știi cum să flirtezi? Ai ajuns la locul potrivit! Aici vă vom învăța cum să fiți o femeie de flirt, așa că ați pus în acele contacte și citiți cu atenție!

Pași

  1. Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 1
1. Fii conștient de aspectul tău. Dacă doriți să flirtați cu băieți, primul lucru de care aveți nevoie este să acordați atenție aspectului dvs. fizic. Ar trebui să purtați haine care arată bine pe tine - ceva elegant, curat, confortabil, și în același timp, ceva care te face să te simți încrezător. Amintiți-vă, nu aveți nevoie să aveți milioane de costume scumpe să arate frumos, deoarece unele moduri simple nu ies niciodată în stil!
  • Încercați blugi întunecați, slăbiciune, un rezervor simplu de culoare solidă sau Cami, niște coliere cu bile, sau o rochie drăguță.
  • Evitați să arătați ca un slob sau purtând niște costume care au pete sau riduri în ele.
  • Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 2
    2. Mirelui pentru a arăta frumos. Asigurați-vă că vă duș și curățați-vă în mod regulat. Ar trebui să purtați, de asemenea, deodorant, radeți frecvent, curățați urechile, periați dinții și părul și puteți încerca să vă pictați unghiile. De asemenea, încercați să vă purtați părul într-un stil care vă face să vă simțiți drăguți - aveți o varietate de coafuri, astfel încât să nu vă simțiți plictisitor!
  • Dacă doriți, utilizați un parfum care miroase dulci, dar nu este prea depășit. Două spray-uri pe gât și un spray pe un singur încheietura mâinii, apoi frecați cele două încheieturi împreună pentru a transfera mirosul.
  • Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 3
    3. Dă-i ocazia să te apropii. Nu stați într-un grup. Un tip poate găsi puțin inconfortabil să te apropii dacă sunteți într-un grup mare de oameni. Nici un om nu poate purta o respingere în fața unei turme. De asemenea, el poate simți că nu vă poate aborda din cauza prietenilor dvs.
  • Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 4
    4. Asigurați-vă că stați sau stați singuri singuri. Acest lucru îi dă ocazia de a vă aborda cu ușurință. De asemenea, încercați să minimalizați distanța dintre voi doi. De exemplu, puteți sta la scaunul de lângă el.
  • Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 5
    5. Amintiți-vă că acțiunile sunt puternice. Există mai multe modalități de a acționa flirty, aici sunt unele dintre cele mai bune sugestii:
  • Complimentați-l. Asigurați-vă că îl complimentați asupra lucrurilor care sunt adevărate. Fi sincer. Uneori oamenii vor face complimente doar pentru a vorbi cu cineva, dar acesta este un lucru complet greșit de făcut. Chiar ar trebui să complimentezi lucrurile pe care le place de fapt despre o persoană, așa că sună mai natural și mai încrezător.
  • A stabili un contact vizual. Ochii pot fi cel mai eficient instrument pentru flirt. Este posibil ca inima unui tip sărind un bătut pur și simplu, oferindu-i o privire jucăușă, plină de viață sau persistentă. Iată cum să o faceți:
  • Dacă te plimbi de cineva pe care ai primit fierbinte, dă-i o privire de 2-3 secunde și apoi o privire încet (lent este important). Zâmbiți la fel cum începeți să vă uitați departe. El va primi mesajul.
  • În plus, când vorbești cu un tip care îți place, luați o secundă pentru a se desprinde de ochii și pauzează pe corpul superior sau pe piept. Lăsați 2 secunde să treacă. Apoi mișcați încet ochii înapoi și faceți din nou contactul cu ochii. Acest lucru îi va da frisoane de emoție. El va realiza că îl verificați - și o va iubi. Cu toate acestea, fiți avertizat că tipii timizi se vor simți incomod și mai nervosi, la fel de mult ca ei să-i placă!
  • Zâmbet și giggle. Potrivit sondajelor, un râs și un zâmbet sunt cele mai sexy lucruri pe care o poate purta o femeie. Dacă vă perfecționați zâmbetul și râdeți să fiți seductivi și dulci, veți găsi câteva rezultate excelente. Practica forțând un zâmbet natural și râde, poate ajuta prin situații ciudate.
  • Puteți învăța să periați un tip în așa fel încât să trimiteți tingle în sus și în josul coloanei vertebrale. În mod obișnuit și ușor de atins de mână în timp ce râde, îi va da un sentiment de bărbat.
  • Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 6
    6. Începe o conversație. Apropiați-l și începeți o conversație ușoară pentru a merge lucrurile, dar nu-l face prea evident că vă place el. Dacă te apropie, uită-l în ochi ca un semn de afecțiune și încredere. Cea mai bună linie de deschidere spune doar salut. Discutați despre ceea ce aveți în comun, vorbiți despre împrejurimile dvs., puneți o întrebare, cereți ajutor, spuneți o opinie.
  • Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 7
    7. Să-l cunoști. După ce a venit la tine și amândoi ați început să vorbiți, încercați doar să aflați dacă este tipul dvs. sau nu. Este unul dintre cei pushici, sau se va opri la linia pe care o desenezi? Dacă vă simțiți confortabil cu el, continuați cu seara. În cazul în care nu este tipul dvs., scuzați-vă politicos de la compania sa. Cu toate acestea, amintiți-vă că sunteți cel care la condus. Acum, dacă nu vă simțiți până la asta, nu primiți absolut nepoliticos.
  • Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 8
    8. Deveniți prieteni în primul rând. Dacă te interesează, nu mergi imediat să fii "cei mai buni prieteni" sau "prieten și prietenă". Începeți să vă petreceți cu el, deveniți mai întâi prieteni, să deveniți încet cei mai buni prieteni sau chiar mai mult, lăsați relația să se dezvolte în mod natural! Vrei să te asiguri că el este tipul potrivit pentru tine și ai lucruri în comun! Este bine dacă nu pare ca tipul tău de tip cu el și că ți-ai asigurat cel mai bun prieten pentru viață!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Purtați haine care vă fac să vă simțiți frumos, nu doar haine strânse.
  • Oamenii nu vor să se întâlnească (sau chiar să flirteze) cu o fată care are respirație urâtă și nu are duș. Fi curat când îl apropiați de el.
  • Încercați să începeți o conversație cu ceva asemănător "Vrei o bucată de gumă?" sau "Ați văzut jocul aseară?"
  • Nu trebuie să radeți sau să purtați machiaj dacă nu doriți. Face tot ce te face confortabil.
  • După ce vorbești pentru o vreme și să-l cunoști mai bine, începe să-l salute cu o îmbrățișare și să încerce să petreacă mai mult timp împreună
  • Petreceți timp cu el și să-l sărutați pe obraz când îl salutați.
  • Avertizări

    Nu presupuneți că toți tipii vor cădea pentru dvs. dacă utilizați aceste sfaturi.
  • Puneți telefonul mobil departe! Îi spune băieților că aveți lucruri mai importante în viața voastră decât socializarea cu el.
  • Nu lasati oricine te distrag. Țineți-vă toată atenția asupra lui!
  • Fi tu singur sau el va place doar imaginarul "tu".
  • Nu flirtați cu o pasiune în timpul clasei, acest lucru vă va face probleme cu profesorii dvs. Salvați flirtul în timpul pauzelor sau la prânzul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar