Cum să faci ceva ce nu-ți place

Toți trebuie să trecem prin lucruri pe care nu le place în viață, fie că este mic sau mare. Poate că trebuie să treci printr-un set dur de examene, un test de conducere sau o vacanță cu cineva pe care nu-i place într-adevăr. În multe cazuri, putem face puțin pentru a schimba factorii externi, dar cu siguranță putem trece prin ea într-un mod mai puțin stresant.

Pași

  1. Imaginea intitulată face ceva ce nu
1. Fiți conștienți de sarcină. Adesea, ceea ce credem că se dovedește că nu se dovedește a nu fi o afacere atât de mare. S-ar putea să credeți că există prea multe pentru a studia pentru examenele dvs. publice când de fapt puteți găsi timp să vă bucurați de voi înșivă. Scrieți ce trebuie să faceți, întrebați-i pe oameni care au trecut prin ea înainte și evaluează cât de rău este cu adevărat.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    2. Identificați ceea ce nu vă place. Există câteva lucruri care sunt aproape de universal neplăcute, dar în anumite cazuri, pur și simplu nu vrem să facem ceva bazat pe un factor minor. Știam că o persoană care urâa în călătorii școlare din cauza somnului, dar nu avea nici o problemă cu somnul cu prietenii. Ea sa odihnit pur și simplu în faptul că a asociat unul cu "şcoală", în timp ce celălalt cu "prieteni". Când și-a dat seama că excursii școlare nu sunt mai rău decât să meargă într-un somn ușor mai riguros, frica lui a plecat și sa ajuns să se bucure de ei.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    3. Pregătiți-vă în avans. Odată ce ați identificat ceea ce trebuie să faceți, planificați-vă și pregătiți-vă. Dacă există examene publice, scrieți-vă un calendar - dacă este vorba despre o călătorie îngrozitoare, găsiți lucruri care le pot face mai plăcute. Asigurați-vă că sunteți organizat și gata de emoție pentru ceea ce trebuie să faceți - veți ajunge acolo mai puțin stresat sau nefericit.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    4. Încercați să vă bucurați de ea! Acest sună trite, dar chiar și dulapul de lucruri pot fi minim plăcute dacă avem o atitudine pozitivă și o minte deschisă. Încercați să găsiți binele în fiecare situație - de exemplu, consultați Studiul examenului ca o oportunitate de a petrece timp cu prietenii dacă revizuiți împreună - fiți conștienți de faptul că ceea ce învățați vă va face o persoană mai cultivată și găsiți o modalitate de a face un subiect plictisitor interesant prin mnemonics witty sau povesti de fundal.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    5. Vedeți obiectivul / sfârșitul. Toți trebuie să trecem prin vremuri grele în viață, dar adesea cele mai mari bucuri de bucurie vin ca o consecință a celei mai grave dureri. Vizualizați realizarea pe care o veți simți odată ce ați terminat sarcina, gândiți-vă la ceea ce veți face după aceea și utilizați acest lucru ca un stimulent pentru a continua să mergeți. Dacă în anumite cazuri nu există nici o realizare generală, încercați să vă imaginați lucrurile bune pe care le puteți recâștiga odată ce sa terminat.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    6. Nu fi prea aspru asupra ta. Nu fiți prea greu pe modul în care vă faceți griji cu sarcina. Dacă încercați cel mai bine, treceți peste orice perioadă - suntem doar oameni la urma urmei. Desigur, încercați să vedeți unde vă puteți îmbunătăți, dar standardele excesiv de ridicate sunt doar contraproductive. Ar trebui să vă simțiți mai rău despre așteptările perfecționționismului decât orice lucru care merge prost.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    7. Recompenseaza-te. Dați-vă tratate în cazul în care puteți - cumpăra dulceața ciudată pe care o aveți o dată în timp, urmăriți un film amuzant, faceți ceva ce vă place. Poate că puteți evita să faceți anumite lucruri pe care le iubiți în viața de zi cu zi și să le salvați pentru astfel de momente - făcându-le și mai speciale.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    8. Înconjurați-vă cu familia și / sau prietenii. Nu este nimic mai bun decât să ai o familie de sprijin sau un grup de prieteni care să te ajute. Dacă sunteți în poziția de a le avea în apropiere, profitați de ocazia de a vorbi și de a împărtăși experiența dvs. Dacă sunteți departe, gloriile internetului și telefoanelor mobile ne permit să păstrați în contact, astfel încât să folosiți aceste instrumente prețioase! Și, dacă chiar și asta nu funcționează, încercați o metodă bună de modă veche de scrisori de scrisori.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    9. Lasa-l! Nu vă lăsați emoțiile. Dacă într-o zi vă simțiți ca plângând, aveți un sunet bun. Dacă vrei să strigi, du-te undeva privată și bate-o afară. Este posibil ca problema să plece, dar cel puțin vă va scuti de unele dintre elementele de stres în interior. În anumite studii, plânsul a fost dovedit a contribui la reducerea nivelului de anxietate.
  • Imaginea intitulată face ceva ce nu
    10. Vedeți imaginea mai mare. Trecerea printr-un set de examene publice durează câteva luni, o excursie groaznică, probabil, nu va fi mai mult de câteva săptămâni, o slujbă proastă poate să ia câțiva ani din viața ta. Amintiți-vă în primul rând că ar trebui să aveți o viață lungă și tot ceea ce trebuie să faceți nu va dura pentru totdeauna, ci și încercați să vă reamintiți că lucrurile ar putea (aproape) întotdeauna să fie mai rău. În timp ce vă place să stați printr-un set uriaș de ziare, gândiți-vă la oameni care trec prin același lucru, dar ar putea suferi de la cancer sau să aibă probleme familiale. Observați lucrurile bune din viața voastră și întotdeauna, amintiți-vă întotdeauna că nu sunteți niciodată singuri.
  • sfaturi

    Dacă sarcina este răspândită pe o perioadă lungă de timp, ascultarea muzicii pe care o bucurați sau senzație de inspirație articulară poate face adesea cele mai rele lucruri să pară triviale.
  • Dacă sarcina necesită un anumit nivel de control (i.E. Pregătirea pentru un interviu / examene), asigurați-vă că vă tratați bine corpul. Fixați modelele de dormit regulate și încercați să mâncați în mod sănătos de cele mai multe ori.
  • Anumite alimente / băuturi sunt cunoscute pentru a reduce anxietatea - încercați avocado, sparanghel, fructe de padure și lapte. Ceaiul de camomi rămâne, de asemenea, o soție atemporală.
  • Urmăriți filmele sau citiți povestirile de oameni care trec prin vremuri grele, fie ele comice sau dramatice. S-ar putea să vă facă să vă simțiți puțin mai bine pentru ceea ce trebuie să faceți.
  • Dacă este o activitate lungă, încercați să nu vă gândiți la cât timp este. De asemenea, puteți invita de-a lungul unui prieten sau încercați să faceți un nou prieten acolo.
  • Încercați să vă imaginați cât de bine veți simți după experiență, știind că v-ați depășit frica sau acel lucru pe care tocmai nu ați vrut să îl faceți.
  • Avertizări

    Cu toate acestea, nu sari la concluzii sau renunțați la prima vedere - așteptați un timp, evaluați totul, apoi vedeți dacă situația nu iese din mână.
  • Dacă simțiți că această sarcină vă consumă viața în măsura în care vă oferă stres severă, anxietate, depresie sau, mai rău, afectând sănătatea fizică / mentală, discutați cu un profesionist - nu știți niciodată, ar putea ajuta.
  • După cele de mai sus, dacă simțiți că nefericirea cauzată nu merită rezultatul, evaluați cu altcineva dacă ar trebui să mergeți sau să continuați să treceți cu el în primul rând.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar