Cum să devii o actriță bollywood

Bollywood este numele informal al industriei filmului hindi. Bazat în Mumbai, India, numele Bollywood a venit de la combinarea lui Bombay, fostul nume al lui Mumbai, cu Hollywood. Bollywood a început să producă Americii în producția de film în anii 1970 și acum produce sute de filme în fiecare an. Nu este ușor să intri în industria filmului hindi fără conexiuni, deoarece există concurență de la mii de femei care doresc să lucreze în Bollywood și concurența este ridicată. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți șansele și puteți învăța cum să deveniți o actriță Bollywood.

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea talentelor tale
  1. Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 1
1. Aflați Hindi. Cele mai multe filme majore nu sunt subtitrate, deci este necesară o comandă a acestei limbi. De asemenea, este important să știți cum să comunicați cu agenții de turnare și directorii la studiourile de film. Cea mai mare comunicare din spatele scenei la scenă este în hindi, făcând cerința # 1.
  • În timp ce engleza este folosită în multe filme Bollywood, comanda de limba engleză este o abilitate opțională. Cu toate acestea, dacă sunteți încrezător și în limba engleză, acesta este un punct în favoarea dvs. și poate însemna că sunteți aleși pentru o parte peste altcineva.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 2
    2. Obțineți aspectul potrivit. Studiul actrițelor actuale în industria cinematografică Bollywood pentru a vedea ce este în cerere. Stereotip, actrițe de succes au păr lung, ușor ondulat, delive de măsline și sprâncene maniculare, unghii, buzele și orice altceva între ele.
  • La fel ca la Hollywood, există un accent deosebit pe a fi frumos. Majoritatea actrițelor sunt destul de stereotipice feminine - au păr lung, piele limpede, un cadru subțire și caracteristici blânde.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 3
    3. Învață să dansezi. Pentru a lucra în filmele Bollywood, nu trebuie doar să aveți mișcări de ritm și dansuri fluide, ci trebuie să cunoașteți semnificațiile tuturor mișcărilor și poziționării. Gesturile și mișcările mâinii și corpului, când sunt făcute incorect, pot ofensa spectatorii. Nu este doar ceva cu care te-ai născut - este ceva ce trebuie să înveți.
  • Lecții la o școală de dans, prin videoclipuri online sau cu un instructor privat sunt câteva opțiuni. Deși nu fiecare rol va implica dans, aproape despre fiecare film.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 4
    4. Luați lecții de cântat. Industria Filmului Bollywood este renumită pentru segmentele sale de dans și cântând, iar în mod normal, 6 sau mai multe numere muzicale într-un film. Dacă vrei adevărata stardom, vocea ta va trebui să fie o bijuterie. Cu cât începeți mai devreme, cu atât mai bine.
  • Din ce în ce mai mulți profesori de voce oferă lecții la telefon sau prin Skype. Dacă nu știți despre niciun profesor din zona dvs., luați în considerare luarea lecțiilor online ca opțiune.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 5
    5. Obțineți formarea profesională în mișcare și acționând. În plus față de cântece și dans, trebuie să fiți capabili să acționați și să vă mișcați cu un har subtil. Studiați cu un mentor, alăturați-vă unui grup de actorie sau luați în considerare școala de film dacă fondurile dvs. permit acest lucru. Sigur, aveți nevoie de un "aceasta" Factorul, dar aveți nevoie, de asemenea, de know-how-ul tehnic.
  • Aceasta implică și practica. În timp ce studiați, luați toate ocaziile de a vă perfecționa abilitățile de actorie. Cu cât aveți mai mult timp în fața camerei, cu atât mai bine. Dar scena în fața unei audiențe live este bună, de asemenea.
  • Partea 2 din 3:
    Lucrați în sus
    1. Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 6
    1. Vizionați (și iubiți) filme hindi. Pentru a obține un sentiment de tipul de roluri, stilul actual de acțiune și livrarea de dialog a actorii și actrițele bine-cunoscute, este foarte important să vizionați filme hindi. Scufundați-vă în ele. Dezvoltați o apreciere rafinată pentru ei până la punctul în care nu vă puteți vedea că faceți altceva. Faceți-le o parte din viața voastră.
    • Există surse pentru a viziona filme hindi online, cum ar fi vineriMasti.com care vă poate ajuta să vă lărgi orizonturile Bollywood.
    • Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți și cultura. Citiți despre zonă și păstrați-vă cu știri și tendințe pentru a vă completa și cunoștințele.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 7
    2. Construiți un portofoliu. Pentru ca agenții de turnare să vă ia în serios, trebuie să aveți un portofoliu. Au fotografii profesionale luate și efectuați o bandă de audiție sau DVD care vă arată abilitățile de actorie, cântând și dansând. De asemenea, ar trebui să arate fragmente ale lucrării pe care le-ați făcut deja.
  • Promovați-vă pe site-uri precum YouTube, unde vă puteți dezvolta propriul dvs. următor în mod independent. Dacă aveți propriul site profesional, chiar mai bine.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 8
    3. Căutați roluri minore pentru a începe. Acest lucru ar putea fi un rol suplimentar sau de mers pe jos într-un film sau un dublu de cascadorie. Acceptați piese în reclame, la emisiuni de televiziune, realitate și spectacole de joc. Încercați să lucrați și ca model. Nu puteți începe în partea de sus - trebuie să lucrați în sus. Totul este un pas în direcția cea bună.
  • Studiourile de film sunt centrate în jurul districtului Juhu din Mumbai. Cercetătorii de film care caută extra și turiștii sunt, de obicei, cei mai activi în orele de dimineață devreme.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 9
    4. Fii sincer cu tine despre calitatea stea. Este nevoie doar la fel de multă carisma, talentul și abilitatea de a fi "descoperit" în Bollywood așa cum se întâmplă în Hollywood. Concurența este ridicată și conexiunile sunt importante. Mai mult, este greu de lucrat în Bollywood dacă nu sunteți de origine indiană. Determinați dacă aveți de fapt o șansă să faceți acest lucru înainte de a comite o mulțime de timp și de energie pentru a învăța cum să deveniți o actriță Bollywood.
  • În timp ce lucrați în sus, veți avea nevoie de o sursă de venit. Mulți dintre cei care urmăresc stardom, având altceva pe care o fac pe partea până când își iau pauza mare. Este bine să vă întoarceți în cazul în care nu funcționează.
  • Partea 3 din 3:
    Devenind o stea
    1. Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 10
    1. Utilizați orice contacte pe care le aveți în industria filmului Bollywood. Multe dintre cele mai bune stele de film au început începutul pentru că s-au născut în afaceri. La fel ca Hollywood, Bollywood este despre rețea, rețele, rețele. Care invită să ajungi la acea petrecere? Merge. Nu știți niciodată cine ați putea întâlni, care vă poate da un picior în sus.
    • Acesta este motivul pentru care luați orice concert posibil, chiar dacă colectează poșta, este un pas în direcția cea bună. Veți fi în jurul oamenilor potriviți și obțineți numele și prezența cunoscută. Chiar și cel mai mic concert poate duce la oportunități mari.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 11
    2. Du-te la fiecare audiție posibilă. Majoritatea lui Bollywood este centrat în Mumbai. Șansele dvs. de a face să crească drastic dacă vă puteți centra viața în Mumbai și puteți face posibilă fiecare audiție posibilă. Veți avea mai încrezător și cu fiecare.
  • Amintiți-vă: nu există o audiție prea mică. Fiecare rol este ceva ce puteți adăuga la CV-ul dvs. sau puneți-vă pe bobină. Beefier este, cu atât mai mult un agent de turnare te va uita la tine și gândește-te, "Trebuie să știe ce face."
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 12
    3. Începeți să obțineți roluri mai mari și mai mari. Foarte puține actrițe încep să fie steaua. Ei au pus în timpul lor și au făcut efortul, dovedind că au asta "ceva special." Pe măsură ce vă dezvoltați cariera, veți începe să fiți capabili să NAB mai mari și mai mari roluri. Din ce în ce mai mulți oameni vă vor recunoaște, ducând la oportunități mai mari și mai bune.
  • Fiți răbdători - această urcare pe scară necesită timp, iar unii nu văd rezultatele de ani de zile. Lipiți cu el, credeți în voi înșivă și faceți tot ce este mai bun. Veți avea în mod inevitabil respingerea, dar asta nu vă poate opri. Lăsați-vă încrederea să vă facă.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 13
    4. Zero în ceea ce este unic despre tine. Unele actrițe își luptă întreaga viață încercând să se potrivească într-o cutie, media sau managerul lor declară că ar trebui să se încadreze în. Ei încearcă să se potrivească a "uite" că într-adevăr nu sunt ei. În loc să faci asta, îmbrățișează ceea ce te face diferit. Ia ceea ce te face unic și să fugi cu ea - pentru că nimeni altcineva nu poate. Nimeni altcineva nu poate face ceea ce puteți face, dar toată lumea poate încerca să fie aceeași persoană.
  • Dacă există un fel în care nu vă încadrați, faceți-o să funcționeze pentru dvs. Vocea ta este puțin diferită de "normal?" Nu, este distins - Ai nevoie de rolul potrivit. Și în acest rol corect, veți fi de neuitat.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 14
    5. Abordați mass-media (și vă îngroșați pielea). Cu o atenție mai mare și mai pozitivă vine în mod inevitabil o atenție deosebită. Veți fi în ochii publicului, deci este înțelept să fiți pe cel mai bun comportament. Veți avea Naysayers și oamenii doresc că veți eșua, ci îi ignorați și ați construit întotdeauna încrederea în sine . Fii tu însuți . ca și cum veți crede în tine lumea va. Și tu ai fani pe partea ta. Concentrați-vă pe pozitiv - nu faceți rău în negativ. Cu siguranță nu vă va face favoruri.
  • Cu Stardom vine responsabilitatea. Veți fi un model de rol pentru oamenii din întreaga lume, dar mai ales pentru copii. Întotdeauna ieșiți ușa cu cel mai bun picior înainte și se comportă în mod responsabil.
  • Imaginea intitulată deveni o actriță Bollywood Pasul 15
    6. Savurați startul. Toată munca grea se plătește în cele din urmă. Faceți filme, vă aflați în camere VIP și vă frecați nasuri cu alte vedete. Ah, viața. Prețuiți-o, pentru că nu toată lumea este atât de norocoasă. Plătiți-o înainte oamenilor care v-au ajutat pe drum. Sunt cei care te țin și în partea de sus!
  • Utilizați startul dvs. pentru a vă afecta comunitatea pentru totdeauna. La ce organizații îți pasă? Cum puteți ajuta pe cei care au nevoie? Nu numai că ești o stea, dar ești un ambasador al prosperității globale. Luați-vă puterea și folosiți-o pentru totdeauna.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar