Cum se creează un film cu buget redus

Doriți să creați un film, dar nu aveți mulți bani pentru a cheltui? Nu lăsați să stea în calea voastră. Există o mulțime de modalități simple de reducere a costurilor în procesul de fabricare a filmelor, cum ar fi utilizarea echipamentelor cu costuri reduse și a bugetării.

Pași

Partea 1 din 7:
Pregătirea pentru a face filmul
  1. Imagine intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 1
1. Decideți dacă vreți sau nu într-adevăr să faceți un film. Înțelegeți că aceasta este o aventură costisitoare, consumatoare de timp, care va lăsa puțin timp pentru a vă petrece cu prietenii și a te distra.Apoi, din nou, dacă faceți un film cu buget redus, ceea ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât să o faceți prin a vă ocupa cu colegii dvs., fiind centrul atenției și distractiv?
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 2
    2. Obțineți o idee pentru un film. Nici măcar nu trebuie să fie cu adevărat original - ar putea fi un remake sau spoof liber. Ați putea utiliza întotdeauna o carte ca inspirație - orice a fost creat înainte de 1900 este domeniul public și puteți folosi acest lucru. Dacă vrei ceva coeziv, mai întâi ai o idee. Dacă nu-ți pasă cu adevărat, doar faci chestii în timp ce mergeți (David Lynch a făcut acest lucru pentru imperiul interior - decideți cât de bun a fost).
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 3
    3. Dacă aveți un plan, scrieți un scenariu.Nu trebuie să fie perfectă și nu trebuie să o urmați 100%.Doar vă oferă o schiță excelentă pentru a începe.Dacă doriți, puteți să scrieți scenele și să le improvizați actorii.
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 4
    4
    Au o viziune.
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 5
    5. Faceți o listă de fotografii și trageți sau creați storyboard-uri.Acest lucru vă ajută să știți ce fotografii doriți să aveți în film înainte de a ieși să le împușcați.Storyboards nu trebuie să fie desenate de un artist, nici. Puteți desena figuri stick, faceți fotografii cu figuri de acțiune, utilizați software-ul storyboarding ca storyboard rapid sau orice credeți că funcționează cel mai bine.Din nou, acest lucru vă oferă doar o schiță de bază a ceea ce aveți nevoie pentru a trage și ce va fi în fiecare lovitură.
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 8
    6. Faceți un program de fotografiere și buget.Aflați cât de mulți bani puteți cheltui pe acest film al dvs. și vă aflați cele mai bune modalități de a-l cheltui.Amintiți-vă, veți avea nevoie de ceva pentru a înregistra sunetul, un kit simplu de iluminare și o cameră.Ceva dincolo de asta și ar putea fi prea complicat.De asemenea, veți avea nevoie de recuzită, mâncare pentru distribuția dvs. și echipajul, transportul pentru unele dintre ele și puteți chiar să plătiți pentru locații.Un program ajută pe toți, pentru că vor ști când trebuie să fie cu tine și unde vei fi.
  • Partea 2 din 7:
    Organizarea poporului
    1. Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 6
    1. Obțineți actorii și repetați bine. Acest lucru permite ca actorii dvs. să obțină o senzație reală pentru scenă înainte de a ieși și de a pierde timpul, banda și / sau filmul.În acest fel pot învăța liniile împreună sau, dacă le permiteți să improvizeze, pot începe acum și generează idei pentru linii pe care le-ar plăcea să le folosească.
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 7
    2. Închiriați un echipaj.Și de echipaj, înțelegem un grup de oameni care pot sau nu știu cu adevărat ce fac.Dacă sunteți foarte serios, puneți un anunț în lucrare și găsiți câțiva băieți care au mers la școala de film care știu puțin despre iluminare, înregistrând sunetul sau de lucru o cameră foto.În calitate de regizor, veți putea să vă apropiați de ceea ce doriți de la oameni care au chiar cea mai mică idee despre ceea ce fac.Sau, dacă doriți o abordare mai practică și doriți să aflați mai multe despre diferitele aspecte ale filmului, cereți unii dintre prietenii dvs. să mențină lumini MICS sau poziții cu dvs.În acest fel veți învăța și ați putea aprecia mai mult.
  • Partea 3 din 7:
    Efectuarea de recuzită
    1. Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 9
    1. Obțineți cât mai multe lucruri pe care le puteți elibera gratuit.Esti la scoala?Vedeți dacă școala deține o cameră foto.Buddy până la profesorul de tehnologie.Știi pe cineva care deține un magazin hardware? Ei vă pot aduce lumini și poate câteva recuzită.Spuneți-le că faceți un film și vă pot oferi o reducere.Aveți nevoie de o locație rău, dar credeți că este posibil să plătiți pentru el? Explicați că faceți un film și majoritatea oamenilor vă vor da lucruri.Oamenii iubesc filmele și vor să fie o parte a unuia.Doar spuneți oamenilor că faceți un film și se va deschide uși pe care nu le-ați știut că a existat.
    Partea 4 din 7:
    Având în vedere alte probleme
    1. Imagine intitulată 200852 10
    1. Aveți grijă de problemele juridice. Efectuarea unui film este mai mult decât ridicarea unei camere și filmarea ceva. Există o parte legală întreagă care trebuie luată în considerare în pre-producție înainte de începerea filmărilor. Trebuie să obțineți un permis de film de la orice oraș pe care îl filmați. Dacă nu aveți permis și polițiștii apar, producția dvs. va fi oprită. De asemenea, trebuie să cumpărați asigurarea pentru producția dvs. Dacă nu aveți asigurare și ceva nu merge bine, puteți fi tras la răspundere și acționat în judecată pentru rănire sau proprietate deteriorată.
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 10
    2
    Să fie organizată.Este atat de simplu.
  • Partea 5 din 7:
    Fotografierea filmului
    1. Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 11
    1. Stați adevărat la viziunea dvs.
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 12
    2. Începeți fotografia.Fii drăguț cu toată lumea și să încerci să le explici ceea ce vrei fără să-i faci să se simtă prost.Trebuia să te distrezi, bine?Așa că toți ceilalți se distrează și.Amintiți-vă să vă urmăriți imaginile cât mai des posibil.Nu vrei să pierzi o lovitură pentru că era prea întunecată și să nu poți să te întorci și să-l reface pentru că ai avut doar locația pentru o zi. Când fotografiați, nu uitați de sunet. Film în zone în care nu există o mulțime de zgomot stradal. Zgomotul străzii va face greu să vă auziți dialogul. Nu vă pierdeți răcoarea și nu uitați niciodată că ar trebui să vă distrați.Nu sunteți plătit, deci nu-l tratați ca și la locul de muncă.Amintiți-vă să luați notă de luat și să utilizați o placă.Sunt multe de știut, dar puteți să vă faceți rău și să vă scufundați printr-o mulțime de ea.Doar distreaza-te.
  • Imagine intitulată 200852 14
    3. Amintiți-vă să urmați regulile lucrătorilor. Dacă obiectivul dvs. este de a avea acest film pentru a obține o afacere de distribuție sau chiar a intra într-un festival, există o listă de reguli SAG pe care trebuie să le urmați și documentele pe care trebuie să le completați. Dacă nu veți ajunge, în principiu, cu un videoclip de acasă, nu puteți face absolut nimic cu.
  • Partea 6 din 7:
    Editarea și afișarea produsului final
    Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 13
    Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 13
    1
    Aflați cum să utilizați software-ul de editare.Cele mai multe programe sunt ușor de învățat și vă vor permite să sincronizați sunetul și muzica cu aproape fără probleme, așa că nu vă grăbiți.Editarea are nevoie de timp. Este bine să utilizați un software bun cum ar fi iluzia particulelor sau un produs FX, cum ar fi studiourile FX Vision Lab (toate aceste bani, 100-200 de lire)
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 14
    Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 14
    2. Creați credite de film, puteți utiliza un sistem de creare a titlurilor video, cum ar fi Tagger video
  • Imagine intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 15
    3. Arătați-vă prietenilor de-a lungul drumului.Dacă sunteți blocat, faceți câteva versiuni și arătați oameni.Au văzut probabil și multe filme și vor spune ce funcționează și ce nu.
  • Imaginea intitulată Creați un film de buget scăzut Pasul 16
    4. Ardeți filmul pe un DVD și toată lumea pe care o cunoașteți veniți la casa dvs. și urmăriți-o.Bask în slava de a ști că sunteți acum un regizor independent.Oamenii vă vor iubi puțin mai mult acum.
  • Partea 7 din 7:
    Făcând filme în zbor
    1. Imagine intitulată 200852 20
    1. O cameră digitală compactă de înaltă definiție (720p). Doar vă lasă buzunarul pentru a face fotografii, schimbați bateria sau swap-urile. Uitați de camerele de telefoane mobile, senzorii din ele sunt despre dimensiunea unei opriri complete și ratele de cadre în general suge.
  • Imagine intitulată 200852 21
    2. Fiți conștienți de tot ce vă aflați în jurul vostru. Că împușcat perfect se va întâmpla doar o singură dată, iar când a plecat, nu poți cere oa doua ia.
  • Imagine intitulată 200852 22
    3. Dacă fotografiați la un eveniment, luați un kit de sunet cu dvs. Un microfon decent cu parbriz, jumătatea de spate a unui pol de pescuit ieftin și un recorder mini-disc este ideal. Acest lucru se va potrivi cu toții într-o pungă de mesagerie și se va lăsa loc pentru orice altceva, plus să ajungi la strut ca Jack Bauer.
  • Imagine intitulată 200852 23
    4. Nu există așa ceva ca "Nu este suficient film" cu camere digitale. Luați bateriile și cardurile de schimb. Pentru asta, luați o altă cameră.
  • Imagine intitulată 200852 24
    5. Cutscenes și materialul de stoc sunt destul de simple folosind prepul de mai sus. Hopping pe un autobuz? Punctați camera pe fereastră și lăsați vehiculul să piardă pentru dvs. Ar putea fi mai bine pe un tren, totuși, nu sunt la fel de buni.
  • Imagine intitulată 200852 25
    6. Urmărirea actorilor de mers pe jos este ușoară. Montați camera pe o clemă de gorilă sau o clemă de buldog pe cadrul unei biciclete. Au actorii (sau cel puțin unul dintre ei) poartă setul de sunet în buzunarul său și lasă-l să ruleze, sau o curea la bicicletă, așa că este în afara cadrului. Arătând camera înainte, în timp ce călătoriți este, de asemenea, o altă metodă excelentă de captură a materialului de stocare.
  • Imagine intitulată 200852 26
    7. Clapperboards pe un buget: Fixați două bucăți de lemn împreună cu banda de gaffer.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Citiți cât mai multe scenarii sau cărți despre film și film care puteți găsi
  • Vedeți dacă există vreo producție în zona dvs. Dacă există, întrebați dacă puteți fi un asistent de producție. Nu vă plătiți, dar sunteți pe set și învățați!
  • Ascultați directorul interviurilor.
  • O modalitate bună de a obține publicitate pentru filmul dvs. este să o încărcați YouTube
  • În funcție de cât de mare un buget aveți și cât timp sunteți dispus să vă puneți în filmul dvs., încercați să vă păstrați filmul destul de scurt.
  • Fiți înțelepți cu banii dvs. - încercați să vă planificați planul dvs. financiar înainte de a începe producția.
  • Avertizări

    Șansele sunt filmul dvs. nu va deveni un succes teatral, dar ar putea să vă observați și să vă aterizați un loc pe turnul unui televizor sau film popular.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar