Cum de a alege o agenție de recrutare

Știind cum să alegeți o agenție de recrutare este importantă pentru angajatori și solicitanții de locuri de muncă. Companiile care preferă să externalizeze procesul de căutare a ocupării forței de muncă și de screening trebuie să ia în considerare reputația, politicile, practicile și costurile agențiilor de ocupare a forței de muncă. Aceiași factori sunt importanți pentru solicitanții de locuri de muncă, care trebuie să aleagă agențiile de ocupare a forței de muncă care vor înțelege abilitățile lor unice și vor promova în mod activ serviciile lor. O mare agenție de recrutare va ajuta la potrivirea celui mai calificat solicitant de locuri de muncă cu deschiderea de locuri de muncă cea mai potrivită pentru abilitățile lor. Prin clarificarea nevoilor dvs. și învățând trăsăturile cheie ale agenției, puteți găsi agenția potrivită pentru dvs. de recrutare pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decizia de factori cheie
  1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 1
1. Identificați obiectivul dvs. ca un solicitant de locuri de muncă. S-ar putea să aveți nevoie de munca temporară între efectuarea tururilor sau căutați un loc de muncă permanent, permanent ca designer grafic. Claritatea despre nevoile dvs. profesionale vă va ajuta în alegerea celei mai bune agenții de recrutare.
  • Pentru a vă clarifica în continuare obiectivul, scrieți o declarație de o singură frază despre ceea ce căutați și păstrați această declarație la îndemână pe măsură ce începeți căutarea, astfel încât să nu pierdeți atenția. Încercați să o faceți specific. De exemplu, "Caut o agenție de recrutare care mă poate ajuta să găsesc o deschidere imediată pentru o lucrare de birou temporară, cu fracțiune de normă care plătește un minim de 12 USD / oră."
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 2
    2. Căutați o agenție specializată în domeniul dvs. Anumite agenții de recrutare sunt mai orientate spre anumite profesii, în timp ce altele sunt mai generalizate. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în tehnologia informației, o agenție ar putea avea mai mulți potențiali angajatori decât alta. De asemenea, anumite abilități sunt transferabile la o serie de locuri de muncă, astfel încât abilitățile dvs. de calculator vă pot permite, de asemenea, să filialem introducerea datelor dacă sunteți deschis la acest lucru. Decideți dacă doriți o anumită poziție sau sunteți dispuși să lucrați în orice zonă pentru care sunteți calificați.
  • Dacă nu sunteți sigur exact ce funcție de locuri de muncă doriți, începeți prin utilizarea unei agenții de recrutare mai generală care funcționează cu o mare varietate de industrii. Pentru a găsi acest lucru, puteți căuta online sau puteți apela câteva agenții pentru a întreba despre specialitățile lor.
  • Luați în considerare cunoștințele recrutorului despre abilitățile dvs. specializate. Dacă vorbim cu o firmă de căutare de inginerie software, de exemplu, recrutorul trebuie să fie suficient de familiarizat cu terminologia și instrumentele de programare pentru a promova în mod adecvat serviciile dvs. unui angajator potențial.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 3
    3. Alegeți dimensiunea care se potrivește nevoilor dvs. Există o mare varietate de agenții de recrutare, unii cu doar câțiva angajați și unii cu mii. Avantajul unei agenții mai mari este că acestea sunt adesea bine stabilite și au o reputație solidă. Avantajul unei agenții mai mici este că acestea sunt adesea mai specializate și pot înțelege așteptările și tendințele specifice din industria dvs. Pur și simplu depinde de ceea ce căutați.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 4
    4. Decideți dacă solicitați un loc de muncă temporar sau permanent. Unele agenții de recrutare sunt strict agenții temporale, în timp ce altele includ poziții permanente. Chiar și agențiile TEMP oferă adesea locuri de muncă care pot deveni permanente. Dacă speranța dvs. este de a intra într-o companie pe o misiune temporară care transformă permanent, solicitați agenției pentru rata sa de succes în acest sens. Companiile de obicei sunt necesare pentru a cumpăra contractul în acest caz. O agenție cu multe destinații de plasare temporară a permanentelor este probabil să facă o treabă bună de a se potrivi cu oamenii la locuri de muncă.
  • Agențiile de recrutare care plasează angajații permanenți vă pot ajuta să vă comercializați CV-ul și să vă negociați salariul. Acestea vă pot ajuta să găsiți locuri de muncă care nu sunt postate în altă parte.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 5
    5. Găsiți o agenție care vă poate satisface cerințele salariale. Unele agenții excelează în plasarea pozițiilor la nivel de executiv, în timp ce altele tind mai mult spre pozițiile de clasă muncitoare. Pe baza experienței dvs. anterioare, a setului de calificări și a industriei, determinați cât de mult este o sumă rezonabilă pentru a face. Alți factori care trebuie luați în considerare sunt dacă aveți un grad de colegiu și timpul de lucru în care ați lucrat într-un anumit domeniu. Ambele vă vor ajuta să câștigați mai mult. Puteți să vă uitați online pentru a compara salariile medii în câmpul dvs. Acest lucru vă va ajuta agenția să restrângeți căutarea și va clarifica dacă acestea vă pot ajuta sau nu.
  • Agențiile de recrutare oferă în mod obișnuit o rată desemnată de plată angajaților și să perceapă un marcaj către client. Pentru a vă asigura că nu sunteți scurtcircuit în acest proces, să vă familiarizați cu valoarea de piață pentru serviciile dvs.
  • Luați în considerare orice beneficii de care aveți nevoie, de asemenea. Temperaturile și pozițiile cu fracțiune de normă nu includ adesea aceste, dar pozițiile permanente, cu normă întreagă de multe ori vor.
  • Uită-te la salariul pe care l-ai făcut la poziția anterioară. Căutați o creștere substanțială sau credeți că ați fost compensat corect? Dacă doriți un salariu mai mare, asigurați-vă că este justificată pe baza valorii actuale de piață a locului de muncă. Agenții de recrutare nu sunt magicieni!
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 6
    6. Luați în considerare locația. Ar trebui să decideți înainte de timp dacă sunteți dispus să vă mutați pentru o slujbă bună sau sunteți dispus să căutați la nivel local. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți căutarea și să eliminați orice agenție care deține zonele în care nu sunteți dispuși să lucrați.
  • Dacă știți că doriți să lucrați la nivel local, încercați să găsiți o agenție bazată pe locală și începeți acolo. Acestea vor fi o resursă bună pentru ofertele din zona dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea unei potriviri bune
    1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 7
    1. Căutați agenții de personal. Uită-te online pentru a găsi agenții de recrutare. Asigurați-vă că ați inclus locația și industria dvs. dacă doriți o agenție specializată. Faceți o căutare rapidă pentru ceva cum ar fi "Agenția de Recrutare din Los Angeles pentru Locuri de muncă."Unele agenții de recrutare publică, de asemenea, poziții specifice în anunțurile de locuri de muncă, așa că și în căutarea acestor.
    • Alternativ, puteți căuta agenții de recrutare pe o hartă online pentru a vedea locația acestora. Pur și simplu mergeți la o hartă online a alegerii dvs., cum ar fi Google sau Apple și căutați agenții de recrutare în zona dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 8
    2. Obțineți o trimitere de la un prieten sau de la un coleg. Dacă știți pe cineva care a fost plasat cu succes de o agenție de recrutare, acesta este un bun punct de plecare. Dacă învățați din experiența altcuiva, puteți avea o căutare mai ușoară și mai reușită.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 9
    3. Contactați mai multe agenții de ocupare a forței de muncă. Deși probabil că nu vă veți înregistra la fiecare agenție de ocupare a forței de muncă, apelarea și vorbirea cu recrutorii vă va oferi un sentiment pentru stilurile de comunicare ale fiecărei agenții, serviciile de plasare și structura plăților. Este o modalitate excelentă de a vedea dacă serviciile lor vor satisface nevoile dvs. Cu cât comparați mai mult, cu atât veți avea o idee mai bună pe care o veți avea de acolo.
  • Întrebați despre disponibilitatea pozițiilor deschise. Ascultați detaliile din răspunsul recrutorului. O agenție care are o poziție specifică care corespunde calificărilor dvs. merită urmărită imediat. Agențiile de recrutare care intervievează un număr mare de candidați în caz de posibilitate viitoare sunt mai puțin probabil să vă găsească imediat un loc de muncă.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 10
    4. Aflați procesul de înregistrare și plasare. Înainte de a lucra cu o agenție, aveți nevoie de o înțelegere clară a acestor procese. Ar trebui să știți ce este implicat în înregistrare și cât timp va dura. Ar trebui să știți ce potențial angajatori vă vor putea conecta și ce fel de salariu să vă așteptați. De asemenea, ar trebui să vă dea un interval de timp pentru procesul de angajare și o explicație a modului în care acestea vă vor comercializa abilitățile potențiali angajatori. Ar trebui să aveți o înțelegere clară a ceea ce va face agenția pentru a vă introduce într-un loc de muncă și care va fi rolul dvs. în acest lucru. Prin găsirea unui proces de recrutare cu care vă simțiți confortabil, veți economisi probleme pe drum.
  • Pentru a afla aceste informații, puteți să vă uitați pe site-ul lor sau să le dați un apel, dar este de preferat să stați la unu la unu cu cineva de la agenție. Asigurați-vă că sunt dispuși să răspundă la întrebările dvs. și că au răspuns la întrebările dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că sunt organizați și dispuși să vă ajute.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 11
    5. Cereți întrebări de examinare. Pentru a afla informații, apelați pur și simplu o întâlnire cu ei. Ai putea spune ceva de genul: "Sunt un căutător de locuri de muncă și speram să vorbesc cu cineva despre agenția dvs. am câteva întrebări."Te vor conecta cu cineva care poate ajuta. Aveți întrebări înainte de timp.
  • Puteți întreba lucruri precum: "Cât de mare este agenția dvs?"" Care este rata dvs. de succes în plasarea angajaților?"" Vă specializați în orice industriție?"" Aveți poziții disponibile în prezent?"" Există vreo taxă implicată?"" Ajutați-vă să construiți și să reluați reluarea?"" Puneți poziții temporare sau permanente?"
  • Scrieți răspunsurile lor, astfel încât să vă amintiți și vă puteți referi la aceste informații pe măsură ce continuați căutarea. După ce ați vorbit cu mai multe agenții, ați putea lupta să vă amintiți ce a spus ce a spus.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 12
    6. Explorați serviciile agenției de personal. Unele agenții vă vor revizui CV-ul, oferă formare gratuită de software sau antrenor pentru interviuri. Aflați dacă există aceste servicii înainte de a vă înregistra cu o agenție. Dacă există servicii de care știți că aveți nevoie, cum ar fi editarea CV-ului, asigurați-vă că sunt dispuși să ajute cu acest lucru.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 13
    7. Asigurați-vă că agenția este reputațională. Este important ca ei să nu fie implicați în nici un fel de fraudă. Agențiile nu ar trebui să ofere niciodată să fabrică scrisori de recomandare sau acreditări. Agențiile din Marea Britanie ar trebui să fie afiliate la Confederația REC, recrutare și ocuparea forței de muncă. În SUA, agențiile ar putea fi afiliate cu diferite universități, deși nu există agenții de recrutare sancționate. Căutați agenții care au fost în jur de cel puțin doi ani.
  • Întrebați-vă printre colegii dvs. de afaceri pentru a afla ce știu despre agenții. Ar fi putut lucra cu unul înainte și au avut o experiență pozitivă.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 14
    8. Recunoașteți semnele de avertizare. Agențiile de recrutare care percep taxe, sunt neinformate sau fac promisiuni mari probabil problematice. Deoarece agențiile vă plătesc în general direct și încărcați un marcaj către angajator, nu trebuie să plătiți taxe. Dacă o agenție nu poate răspunde la întrebările dvs., probabil că nu vor putea să vă ajute la căutarea dvs. de locuri de muncă. Dacă o agenție face promisiuni prea mari, cum ar fi "Promit că veți face șase cifre aici" când ați fost plătiți doar salariul minim, ei sunt necinstiți. Să acorde o atenție deosebită ceea ce spun ei și notă de orice steaguri roșii.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 15
    9. Alegeți agenția care se potrivește nevoilor dvs. După cercetarea și intervievarea temeinic a agențiilor, ar trebui să existe cel puțin unul sau două care par a fi opțiuni bune. Alegeți cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și puteți utiliza și mai multe agenții. Doar asigurați-vă că le informați de îndată ce ați fost plasat într-un loc de muncă, astfel încât acestea să nu mai caute în numele dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea unei agenții de recrutare pentru angajare
    1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 16
    1. Determinați nevoile dvs. de personal. Scopul dvs. poate fi să angajeze personal administrativ temporar, la nivel de intrare pentru a acoperi angajații atunci când sunt bolnavi sau în vacanță. Alternativ, este posibil să aveți nevoie de un dezvoltator web cu înaltă calificare pentru a vă ajuta să vă lansați produsul dvs. de pornire. Căutați o agenție de recrutare care îndeplinește aceste cerințe.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 17
    2. Căutați o agenție a cărei concentrare este aliniată cu nevoile dvs. de angajare. Unele firme de personal se concentrează în primul rând pe completarea misiunilor administrative și contabile temporare. Alte agenții plasează profesioniști cu înaltă calificare în contracte pe termen scurt sau lung în industrii precum inginerie și marketing. Firmele de căutare executive se specializează în recrutarea și plasarea directorilor corporativi.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 18
    3. Efectuați o căutare agențiilor de recrutare. O căutare online utilizând termeni precum "Agenția de personal," "Personal temporar" și "agenție de ocuparea forței de muncă," împreună cu industria dvs. și locația geografică, vă va duce la firme din zona dvs. O modalitate excelentă de a găsi o agenție este să întrebați în jur.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 19
    4. Cercetați diverse agenții de recrutare. Adunați informații despre specialitățile, reputația și politicile lor. Începeți prin a privi la multe persoane diferite și decideți ce vă place despre fiecare să vă restrângeți căutarea.
  • Examinați lista de clienți a agenției de personal. Vizitați site-ul web al agenției de recrutare sau apelați agenția să solicite o listă de clienți. O lungă istorie de servire a companiilor reputate este, în general, un semn al unei agenții de înaltă calitate.
  • Cereți referințele agenției. Sunați companiile care utilizează serviciile agenției pentru a întreba despre fiabilitatea, profesionalismul, obiceiurile de comunicare și alte întrebări relevante pentru industria dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 20
    5. Găsiți o agenție cu o comunicare puternică. O lipsă de familiaritate a recrutorului cu industria dvs., concentrarea excesivă pe profiturile agenției, comunicațiile și promisiunile goale sunt motive pentru a evita agențiile de personal specifice. Pe de altă parte, dacă un recrutor este bine informat, ia timp să răspundă la întrebările dvs. și are date pentru a-și susține cererile, vor fi o alegere mult mai bună.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 21
    6. Magazin în jurul valorii de prețuri. O agenție care promite personal la un preț sub valoarea de piață ar putea să nu fie neapărat cea mai bună alegere dacă nu atrage personal de înaltă calitate. Pe de altă parte, o agenție la prețuri ridicate ar putea plăti lucrătorii foarte puțin și încărcând o marcă excesivă. Investiga aceste probleme înainte de a lua o decizie.
  • Taxele pot varia de la 8-25%. Acest lucru depinde de agenție și de salariu. Aflați aceste informații înainte de timp, astfel încât să știți ce să vă așteptați.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 22
    7. Aflați despre procesul de selecție. Au un proces riguros de screening? Vă vor trimite o mulțime de CV-uri? În mod ideal, vor face munca grea pentru dvs. prin screening cu atenție o mare varietate de solicitanți din mai multe surse și doar trimiterea celor mai calificate CV-uri pentru dvs. Aflați exact câte CV-uri vor trebui să sorți, ceea ce implică procesul de aplicare și ce informații se adună la solicitanți. Căutați o agenție care va face munca grea pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 23
    8. Întrebați despre rata de reținere. O agenție bună de recrutare ar trebui să poată plasa angajați care vor dura în poziția lor. Este atât costisitoare, cât și o pierdere de timp pentru a angaja angajați care părăsesc rapid slujba. Dacă veți plăti o taxă agenției pentru fiecare angajat, vedeți dacă oferă o reducere în cazul în care angajatul pleacă.
  • sfaturi

    Încercați câteva agenții pentru a începe și a vedea care dintre dvs. vă place cel mai bine. Dacă nu funcționează, puteți pleca întotdeauna.

    Avertizări

    Asigurați-vă că agenția este reputațională. Verificați cu oamenii cu care aveți încredere să aflați mai multe și să faceți cercetările dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar