Cum să adoptați un copil ca un singur om

Secolul al XXI-lea a deschis ușile pentru bărbați singuri pentru a continua adoptarea unui copil. În ciuda definiției tradiționale a familiei, soțului, soției și copiilor, agențiile de adopție încep să accepte bărbați singuri ca potențial adoptiv. Obstacolele rămân, dar, pe măsură ce mai mulți copii de toate vârstele au nevoie de părinți și pe măsură ce părinții singuri devine mai frecventă, bărbații găsesc oportunități de a deveni tati adoptivi unici. La urma urmei, este mai bine să aveți un singur tată de susținere decât să rămâneți într-o casă instabilă și spartă pe care mulți copii orfani ieși din.

Pași

Metoda 1 din 3:
Noțiuni de bază
  1. Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur om 1
1. Face o decizie informată. Ca un singur om, trebuie să realizați dificultățile implicate din cauza atât a genului, cât și a stării dvs. maritale. Tendințele recente fac ca adoptarea copiilor de către bărbați unici mai acceptabili, dar bărbații sunt probabil cei mai prejudecăți împotriva demografică în rândul persoanelor care doresc să adopte.
  • Cercetare care țări vor permite unui singur om să adopte un copil. Nu toate țările sunt deschise la posibilitatea de a avea un părinte să nu mai fie un bărbat.
  • Luați în considerare vârsta, cariera și capacitatea dvs. de a ridica un copil. Poate fi mai potrivit să preferați un adolescent sau un copil cu dizabilități care ar plăcea să aibă un tată.
  • Fiți pregătiți să adoptați un copil mai în vârstă sau un copil cu dizabilități. Un deficit sever de părinți adoptivi pentru acești copii face un singur bărbat o opțiune atractivă pentru a umple acest rol.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur om 2
    2. Faceți cunoștință cu calificările. Există mai multe modalități diferite de a continua atunci când se iau în considerare adoptarea. Adoptarea este tratată de agenții publice și private, avocați de adopție, facilitatori sau unele combinații ale acestei liste. Există puține reguli solide despre vârstă, stare civilă sau surse de venit pentru a deveni un candidat de a adopta.
  • Cerințele de vârstă sunt flexibile, dar solicitanții potențiali de succes sunt de obicei în intervalul de 25-50 de ani. Tipul de copil pe care îl adopți va avea o influență asupra cerințelor de vârstă, dar nu există nicio regulă reală pentru a determina acest lucru.
  • Ca părinte adoptiv, acesta poate fi primul dvs. copil, unul dintre mulți copii sau puteți chiar să aveți deja copii adulți până când vă decideți să adoptați.
  • Majoritatea agențiilor, unele mai reticente decât altele, acceptă solicitanții unici, homosexuali și lesbieni și persoanele cu handicap.
  • Nu există nivele de venit predeterminate, iar proprietatea la domiciliu nu este o cerință. Venitul dvs. poate proveni dintr-o varietate de surse: ocuparea forței de muncă, pensii sau plăți de invaliditate.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur pas 3
    3. Luați în considerare costul. Costul adoptării este scump, dar este variat în funcție de agenția pe care o alegeți. Adoptarea unui adolescent internațional de nevoi speciale, printr-o agenție publică sau guvernamentală este mai accesibilă decât adoptarea unui copil intern, caucazian, printr-o agenție privată. Din momentul în care începeți să luați în considerare serios adopția, începeți să economisiți bani într-un cont de economii speciale dedicat procesului și să adăugați la el ori de câte ori este posibil.
  • Luați în considerare următoarele: Agenția privată internă (4.000-30.000 000 de dolari +) - Adoptări independente interne (8.000-30.000 +) - și Agenția Privată Internațională (7.000-25.000 $ +). Taxele includ cel mai mult, dar nu toate, costurile asociate cu adopția. Pentru adopțiile internaționale, va trebui, de asemenea, să luați în considerare costurile de călătorie și depozite, vize, pașapoarte și taxe de țară.
  • Sexul, rasa și vârsta copiilor vor influența dramatic costurile. Copiii caucazieni sănătoși sunt cei mai scumpi, deoarece acestea sunt cele mai solicitate și sunt cele mai puțin disponibile. Adolescenții, din cauza vârstei și a copiilor cu dizabilități, din cauza costurilor suplimentare de îngrijire, sunt mai puțin costisitoare pentru a se urmări, dar mai sunt disponibile pentru bărbații singuri.Tendința recentă a copiilor de culoare și, în special a copiilor indigeni, este de a le potrivi cu părinții care prezintă etnie similară.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur om 4
    4. Selectați o agenție. Asigurați-vă că cercetați toate agențiile de adopție avute în vedere. Selectarea unei agenții care este educată și experimentată poate ușura o mulțime de stres și anxietate cu rezultate mai pozitive. Ia în considerare, de asemenea, reputația lor, dacă oferă referințe credibile sau o istorie detaliată a adopțiilor lor.
  • Verificați permisul de agenție prin apelarea specialiștilor de licențiere a agenției de adopție a statului pentru a verifica dacă acestea sunt actuale și nu au plângeri depuse împotriva lor.
  • Să efectueze un control de fond pentru comportamentul criminal, fie pentru procese sau pentru a apela Biroul de afaceri mai bun pentru mai multe informații.
  • Întrebați despre serviciile lor: oferă servicii pre- și post-adopție?
  • Aflați perspectiva lor asupra candidaților de adopție unică.
  • Solicitați o listă detaliată a taxelor, cheltuielilor și costurilor ascunse.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur pas 5
    5. Îndeplinesc criteriile legale. Există mai multe cerințe legale incluse în procesul de adopție, chiar mai mult pentru adopțiile internaționale. Lucrul cu un avocat este, prin urmare, pregătit să îndeplinească o gamă largă de criterii juridice.
  • Adoptarea și dreptul familiei este o specializare. Asigurați-vă că contactați un avocat care este specializat în acest domeniu și are experiență anterioară cu adopții legale.
  • Solicitați întotdeauna referințe de la persoane profesionale.
  • Contactați Academia de Adopție Avocați pentru a găsi un avocat corespunzător.
  • Odată ce selectați un avocat, luați sfatul lor.
  • O parte a procesului oferă o cantitate semnificativă de istorie personală și familială, carduri de securitate socială, istoric de angajare și înregistrări financiare.
  • Dacă aveți o preferință, asigurați-vă că avocatul știe caracteristicile copilului pe care preferați să îl adoptați.
  • Metoda 2 din 3:
    Înțelegerea obstacolelor
    1. Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur om 6
    1. Convingeți familia și prietenii. În calitate de un singur om care încearcă să adopte, mulți familii și prieteni ar putea pune la îndoială motivațiile dvs. și nu înțeleg de ce ați dori responsabilitatea de a crește un copil pe cont propriu. În ciuda reacției, nu trebuie să vă faceți griji în mod legal pentru un membru al familiei sau de un prieten dehoraming procesul de adopție.
    • Educați-le cu privire la beneficiile adoptării și a modului în care este recompensarea unui efort este. Lăsați-i să știe despre toate beneficiile și bucuriile de creștere a unui copil adoptat.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur pas 7
    2. Faceți-vă familia și prietenii conștienți de angajamentul dvs. de a adopta și că ați decis că acesta este cel mai bun pentru dvs. și a adoptat copilul.
  • Lăsați-i să știe că sprijinul lor este esențial pentru adoptarea de a fi un succes.
  • Încercați să nu păstrați adoptarea dvs. un secret dacă nu vă va aduce rău sau bunăstării copilului dumneavoastră sau bunăstării fizice.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur om 8
    3. Se ocupă de agențiile de adopție. Deși adopția internă este legală pentru bărbații singuri, nu toate agențiile susțin această perspectivă. Agențiile ar putea să nu accepte bărbați singuri ca potențiali părinți, ar putea întârzia procesul de adopție sau vă oferă copiilor că știu că nu veți putea să vă ocupați.
  • Este important să se demonstreze o agenție de adopție că aveți un plan în vigoare și să aveți mijloacele necesare pentru a efectua. Este, de asemenea, o idee bună să vă dezvăluiți gândurile despre o singură parere pentru a dovedi că ați considerat toate perspectivele.
  • Afișarea adevăratei determinări și afirmații la o agenție de adopție va demonstra că sunteți serios cu privire la completarea procesului de adopție și ridicarea unui copil de unul singur.
  • Ca un singur om, ar fi înțelept să participăm la un studiu de domiciliu. Un studiu de domiciliu va evalua caracterul, comunitatea, copilarie, aranjamentele de viață, înregistrările financiare și dorința generală de a adopta. Deoarece solicitanții singuri de sex masculin nu sunt de dorit printre unele agenții de adopție, un studiu de domiciliu va merge mult timp în a-ți demonstra seriozitatea.
  • Imaginea denumită adoptă un copil ca un singur om 9
    4. Lupta împotriva tradiției. Adoptarea unică a părintelui este încă foarte dezbătută. Multe agenții și mamei de naștere nu vor fi niciodată de acord cu o adopție unică, deoarece susțin că va lipsi un copil care a cultivat mama și va refuza copiilor mai mari o familie tradițională cu două mamă.
  • Agențiile de adoptare au stabilit calificări pentru părinții adoptivi pe baza vârstei, a copiilor anteriori, a stării financiare, a ocupării forței de muncă, a religiei și a stării civile. Chiar dacă un singur om îndeplinește toate aceste cerințe, cu excepția statutului civil, aceștia ar putea fi refuzat o oportunitate de a adopta.
  • Să se alăture unui grup părinte adoptiv pentru a discuta obstacolele și modalitățile de a le depăși. Mulți membri vor avea deja experiență pe care o puteți învăța de la. Căutați grupuri unice doar grupuri de sprijin (ele există).
  • Metoda 3 din 3:
    Adoptarea unui copil
    1. Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur om cu pasul 10
    1. Selectați un copil. După ce ați stabilit că adopția este calea cea bună pentru dvs., luați o decizie cu privire la tipul de adopție doriți să urmați. Va trebui să faceți multe decizii - vârstă, rasă, nevoi speciale, interne, internaționale sau foster - înainte de a vă deplasa înainte. Ia timp pentru a lua decizia corectă.
    • Dacă aveți deja un copil sau copii, gândiți-vă la modul în care un copil adoptat se va adapta la structura familială stabilită.
    • Luați în considerare comunitatea în care locuiți. Dacă alegeți un copil cu dizabilități sau de un alt fundal etnic, vor prospera în acest mediu?
    • Gândiți-vă la abilitățile dvs. Puteți reuși să ridicați un copil de unul singur? Aveți mijloacele financiare pentru a adopta un copil și pentru a le obține prin colegiu? Există suficiente resurse disponibile în jurul dvs. pentru a avea grijă de adoptarea nevoilor speciale?
    • Rămâneți deschis și nu restrângeți posibilitățile. Există mulți copii care au nevoie de case și familii bune.
    • Luați în considerare adoptarea mai multor copii. Cu cat mai multi cu atat mai bine.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur om 11
    2. Căutați un copil. Odată ce ați finalizat studiul la domiciliu și ați selectat o agenție de adopție, este timpul să căutați un copil. Predetermina Ce tip de copil se potrivește cel mai bine personalității și stilului de viață - obțineți sfaturi de la prieteni și de familie și de rețea cu alții care au adoptat în trecut, astfel încât să vă puteți înregistra pentru un meci.
  • Este important să rămâneți răbdători, deoarece acest pas ar putea dura mult timp până când se găsește un meci.
  • Odată ce studiul dvs. la domiciliu este revizuit pentru un meci, informațiile vă vor fi trimise despre copilul pentru adoptare. Acesta este un moment în care puteți pune întrebări suplimentare. Apoi, trebuie să vă confirmați, fie să vă retrageți interesul.
  • Amintiți-vă că lucrătorii de caz primesc mai multe cereri și nu sunteți singura persoană care poate avea ocazia de a adopta. Decizia finală se va odihni întotdeauna asupra nevoilor copilului.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur om 12
    3. Descoperiți un meci. Odată ce lucrătorul de caz decide că sunteți potrivirea corectă, sunt partajate informații mai confidențiale, astfel încât să puteți confirma acest copil este potrivit pentru dvs.
  • Odată ce meciul este aprobat, drepturile părintești ale copilului vor fi reziliate astfel încât să puteți adopta copilul.
  • Dacă nu sunteți ales ca părinte adoptiv, ați putea dori să luați în considerare alți copii posibili pe care ați putea adopta prin agenția dvs. Sau, ați putea selecta pentru a fi un părinte adoptiv de rezervă în cazul în care familia aleasă scade să urmeze adoptarea.
  • Imaginea denumită adoptă un copil ca un singur pas 13
    4. Faceți cunoștință cu copilul dumneavoastră. După întâlnirea inițială, veți face mai multe vizite în următoarele câteva săptămâni sau luni, deoarece documentele sunt finalizate. Dacă copilul dvs. locuiește într-un alt stat, agenția copilului va aranja în mod obișnuit un minim de două vizite.
  • Imaginea denumită adoptă un copil ca un singur om 14
    5. Primiți o destinație de plasare. Plasarea este o dată când copilul va ajunge la casa ta. Agenția de Adopție va desfășura mai multe vizite în acest timp într-un rol de supraveghere pentru a se asigura că tranziția este una netedă.
  • În acest moment, depuneți o intenție legală de a adopta petiția.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil ca un singur pas cu pasul 15
    6. Finalizați adoptarea dvs. În acest moment, copilul dvs. adoptat este oficial parte a familiei dvs. juridice odată ce un judecător finalizează totul.
  • Un certificat de naștere modificat va ajunge cu numele dvs. ca părinte împreună cu un certificat de adopție.
  • Consilierea și supravegherea vor continua de către agenția de adopție. Ia acest timp pentru a vorbi cu copilul dvs. despre adopție dacă sunt suficient de vechi pentru a înțelege.
  • Fiți un părinte bun prin căutarea serviciilor de asistență, conectarea la alte familii și copii adoptate și când sunteți gata, luați în considerare adoptarea unui frate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Este posibil să nu funcționeze. Agenția de adopție și / sau lucrătorii sociali nu pot simți că aveți dreptate și poate sau nu să fie despre genul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar