Cum să găsiți un grup de asistență divorț

Când mergeți, deși un divorț, este posibil să fiți copleșiți de sentimente de durere, confuzie și furie, în timp ce aveți în același timp să vă ocupați de preocupările legale, financiare și familiale ale divorțului. Un grup de divorț vă oferă o șansă de a le lega cu oameni care trec prin același lucru. Primul pas este găsirea unul în zona dvs., dar va trebui, de asemenea, să alegeți cel mai bun pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unui grup de asistență divorț
  1. Imaginea intitulată Scapa de casă Pasul 4
1. Contactați o clinică de sănătate mintală din zona dvs. Aceste clinici oferă o mare varietate de servicii și puteți găsi că au un grup de asistență divorț disponibil. Cu toate acestea, dacă nu, ar trebui să vă poată spune unde este în zona dvs.
  • Puteți utiliza instrumente de căutare online pentru a găsi clinici de sănătate mintală, cum ar fi cea furnizată de abuzul de substanțe și administrarea serviciilor de sănătate mintală.
  • De asemenea, puteți trece prin asigurare, deoarece majoritatea companiilor de asigurări vor avea un instrument de căutare care să vă ajute să găsiți clinici și medici în rețeaua dvs.
  • Dacă utilizați în continuare cărți de telefon, puteți găsi adesea clinici de sănătate mintală enumerate în paginile galbene.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 2
    2. Utilizați un instrument de căutare online. Multe site-uri web au liste pentru grupuri de suport din întreaga țară, în timp ce altele vor fi concentrate asupra zonei dvs. Pur și simplu introduceți adresa dvs. sau codul poștal și tipul grupului de asistență pe care îl căutați pentru a găsi înregistrări în zona dvs.
  • O altă opțiune este utilizați ziarul dvs. Uneori, grupurile de sprijin vor fi listate în ziarul dvs. local. Ziarul dvs. poate avea chiar și o secțiune dedicată serviciilor de asistență ca cea pe care o căutați.
  • Imaginea intitulată face față unui diagnostic orb sau cu deficiențe de vedere din partea copilului dvs. Pasul 8
    3. Discutați cu profesioniștii. Profesioniștii din viața voastră vă pot ajuta să găsiți un terapeut. Mulți profesioniști au expertiza potrivită pentru a vă îndrepta în direcția cea bună.
  • Doctorul general este un loc bun pentru a începe. El sau ea poate fi capabil să recomande un grup de sprijin pentru tine.
  • Discutați-vă cu terapeutul dvs. O opțiune chiar mai bună vă cere terapeutului, dacă aveți unul. Terapeuții știu adesea despre grupurile de sprijin din zonă și vă pot ajuta să găsiți unul potrivit pentru dvs.
  • Adresați-vă avocatului. Avocații de divorț lucrează cu oamenii din situația dvs. tot timpul. Prin urmare, este probabil ca avocatul dvs. să fi aflat de un grup de sprijin în zonă. Întrebați-i dacă știu despre unul pe care îl puteți alătura.
  • Imaginea intitulată Fiți liniștită în timpul clasei 12
    4. Discutați cu alte organizații. Multe organizații găzduiesc grupuri de sprijin, inclusiv grupuri de asistență divorț. Contactați-vă biblioteca locală, de exemplu, pentru a vedea dacă există o găzduire la una dintre bibliotecile din zona dvs.
  • Dacă sunteți implicat în biserica dvs., acesta este și un loc bun pentru a începe să căutați un grup de asistență. Multe biserici gazdă Grupuri de sprijin divorț. Dacă dvs. nu, ei pot ști unul în zona care face.
  • De asemenea, încercați o universitate din apropiere. Multe universități mari au departamente de psihologie. La rândul său, acele departamente oferă adesea consiliere, precum și grupuri de suport gazdă. Dacă nu găzduiesc unul dintre ei, s-ar putea să vă îndreptați în direcția cea bună.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o pierdere iubită
    5. Discutați cu prietenii și familia. Prietenii și familia sunt întotdeauna o sursă bună de informații și pot fi o rețea de asistență excelentă în perioadele dificile în viață. Puteți chiar să vă întrebați pe social media dacă vă simțiți confortabil. Dacă nu, ajungeți la prieteni care au fost în situația dvs., deoarece sunt mult mai probabil să cunoască grupuri din zonă. De asemenea, puteți pune prieteni care se află în domeniul sănătății sau al sănătății mintale.
  • Încercați să discutați cu oameni care au valori similare sau care gândesc în mod similar cu tine. În acest fel, va fi mai probabil să obțineți un grup care să se potrivească nevoilor dvs.
  • De asemenea, asigurați-vă că oamenii pe care îi cereți știu că sunteți destul de bine. Pentru că te cunosc, vor fi mai probabil să vă ajute să găsiți un grup care este o potrivire bună.
  • Imagine intitulată Recuperarea de la sine vătămare Pasul 9
    6. Găsiți un grup online. În timp ce o persoană poate funcționa cel mai bine pentru unii oameni, puteți prefera un grup online. Grupurile online oferă beneficiul de a fi disponibile atunci când aveți nevoie de ele, de exemplu. Încercați să căutați site-urile majore de sănătate mintală pentru a găsi grupuri pentru a vă alătura.
  • Unele dintre site-urile majore de psihologie au zone de forum pentru grupurile de sprijin. În aceste forumuri, este posibil să găsiți zone dedicate diferitelor tipuri de grupuri de asistență. Aceste grupuri sunt destul de informale și puteți să vă puteți veni și să mergeți așa cum vă rog.
  • Nu împărtășiți informații personale online, cel puțin tipul care ar putea fi folosit pentru a vă fura identitatea sau care ar duce la casa dvs., cum ar fi numele complete sau adresa dvs. de domiciliu.
  • Partea 2 din 3:
    Evaluarea unui grup de asistență divorț
    1. Imagine intitulată Scrie un eseu personal Pasul 10
    1. Obțineți cât mai multe informații cum puteți. Dacă este posibil, aflați despre grup înainte de a participa. Fiecare grup ar trebui să aibă o persoană de contact pe care o puteți apela și de a afla mai multe. Au o listă de întrebări pregătite să întrebe.
    • De exemplu, puteți cere când și unde se întâlnește grupul. De asemenea, puteți întreba cât timp a întâlnit grupul. O altă întrebare bună de a aduce este dacă grupul acceptă noi membri.
    • De asemenea, puteți pune întrebări despre unele dintre celelalte considerații din această secțiune.
  • Imagine intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 9
    2. Discutați despre ce este o întâlnire tipică. O modalitate de a obține un sentiment de ceea ce face un grup de sprijin este de a întreba ce este o întâlnire tipică. Asta oferă persoanei că vorbești cu o șansă să te plimbi printr-o întâlnire și îți dă un sentiment dacă e ceea ce cauți sau nu.
  • De exemplu, o întâlnire tipică poate petrece 10 minute pe introduceri, 45 de minute de discuții generale și 5 minute de ambalare. Cu un alt grup, ați putea găsi că petrec 30 de minute cu cineva vorbind despre probleme legate de divorț și 45 de minute de discuții generale, inclusiv timpul când puteți vorbi despre ceea ce se întâmplă în viața voastră.
  • Puteți întreba dacă toată lumea la întâlnire este încurajată să vorbească sau dacă este doar deschisă celor care simt că vorbesc.
  • De asemenea, trebuie să întrebi cât timp o întâlnire tipică. Dacă aveți doar timp pentru o întâlnire de 45 de minute, nu doriți să vă alăturați unui grup care de obicei rulează 2 ore.
  • Imagine intitulată Tame O limbă sălbatică Pasul 4
    3. Întrebați dacă este confidențial. În mod ideal, ceea ce se spune în grup, rămâne în grup. Grupurile diferite vor avea diferite politici de confidențialitate. Asigurați-vă că întrebați despre confidențialitate atunci când participați la o întâlnire.
  • De asemenea, întrebați ce măsuri există pentru a proteja confidențialitatea. De exemplu, poate că grupul utilizează numai primele nume.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți perspectivele dvs. asupra vieții Pasul 12
    4. Ia în considerare dimensiunea. Dimensiunea grupurilor de sprijin poate varia foarte mult. Cea mai bună dimensiune pentru un grup este determinată de ceea ce doriți de la grup. De exemplu, doriți un loc unde puteți vorbi despre sentimentele dvs. sau doar unul unde vă puteți simți camaraderie cu alții în aceeași situație? Răspunsul la această întrebare poate determina dacă alegeți un grup mic sau mare. De asemenea, depinde de faptul dacă vă simțiți mai confortabil într-o mulțime mai mare sau într-un grup mai mic.
  • De exemplu, un grup de cinci persoane se poate simți prea mic pentru dvs. dacă sunteți o persoană care îi place să cunoască o mare varietate de oameni.
  • Dacă simțiți nevoia de a vorbi deschis despre ceea ce treceți, un grup de 20 de persoane nu vă pot da suficientă șansă de a vorbi. Dacă vă întâlniți doar cu o oră cu 50 de minute dedicate luării, care sunt doar 2 1/2 minute pe persoană dacă vorbește toată lumea.
  • Cu toate acestea, un grup de 20 de ani poate funcționa bine dacă obiectivul principal al grupului este auzită oamenii vorbesc despre probleme legate de divorț.
  • Imagine intitulată Vorbiți un prieten din chirurgia plastica Pasul 5
    5. Uită-te la conducere. Cele mai bune grupuri vor avea un bun lider pentru a facilita grupul. Un lider bun facilitează discuția fără să-i facă pe oameni. Când participă la o întâlnire, vezi dacă oamenii par a fi confortabil vorbind și dacă liderul este capabil să păstreze discuția.
  • Acest lider poate sau nu poate fi un profesionist de sănătate mintală, dar având un profesionist participant ocazional poate ajuta la ghidul grupului și discuției.
  • Imagine intitulată terapie de oprire în siguranță sau de consiliere Pasul 5
    6. Evaluați ce a fost întâlnirea. După ce ați vizitat un grup, evaluați dacă este ceea ce doriți sau nu. De exemplu, vă puteți întreba cum te-a făcut să vă simțiți. În timp ce o întâlnire vă poate face să lucrați prin unele emoții, ar trebui să vă lăsați să vă lăsați să vă simțiți mai bine despre voi înșivă. De asemenea, ar trebui să vă simțiți confortabil în grup, deși poate lua câteva întâlniri pentru a obține cu adevărat rulmenții. Cel mai important, ar trebui să vă simțiți ca întâlnirile și membrii care vă oferă sprijin pentru ceea ce treceți.
  • După o întâlnire, petreceți câteva minute regruparea. Stați în mașină pentru un pic dacă trebuie, dar petreceți puțin în timp ce gândiți-vă sau scrieți despre întâlnire înainte de a merge acasă. Jotting Notes Down poate fi de ajutor, mai ales dacă încercați să comparați mai mult de un grup.
  • Concentrați-vă pe ceea ce a fost cel mai util și cel mai puțin util pentru grup. Ceea ce a fost cel mai puțin util ar trebui să fie personal pentru nevoile dvs.
  • De exemplu, poate că ceea ce a fost cel mai util a fost abilitatea de a petrece timp vorbind despre sentimentele tale. Pe de altă parte, poate că a fost cel mai puțin utilă a fost conducerea nu a fost foarte puternică și nu a ghidat conversația bine. În acest caz, este posibil să trebuiască să găsiți un alt grup care este similar în dimensiune, dar care are o conducere mai puternică, poate cineva care este profesionist.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea unui grup
    1. Imaginea intitulată deveni un model petite Pasul 8
    1. Luați în considerare locația. Când mergeți la un grup de asistență, este mai probabil să participați dacă este convenabil. Dacă sunteți greu de ales între două grupuri, alegeți cel mai convenabil pentru dvs. Veți primi doar ajutor din partea grupului dacă sunteți în stare să mergeți.
    • De exemplu, dacă grupul este aproape de munca dvs., este posibil să fie ușor să vă opriți pe drumul spre casă.
    • Pe de altă parte, dacă este la 30 de minute distanță, s-ar putea să vă găsiți mai des.
  • Imagine intitulată Scrieți o scrisoare de consolare Pasul 5
    2. Luați în considerare obiectivele dvs. Ce vrei să ieși din acest grup? Dacă puteți răspunde la această întrebare, vă poate ajuta să decideți ce grup este cel mai bun pentru dvs. De exemplu, obiectivul dvs. poate fi să vă îmbunătățiți viața și să mergeți mai departe sau ar putea fi îmbunătățirea stimei de sine.
  • De exemplu, obiectivul dvs. poate să vă ajute la procesarea sentimentelor. În acest caz, poate doriți un grup unde puteți vorbi mai mult.
  • Pe de altă parte, este posibil să simțiți că trebuie să fiți conectați la alți oameni după divizarea cu soțul / soția. În acest caz, poate doriți un grup în care vorbirea este mai puțin de accent.
  • Imaginea intitulată face progrese în viața ta Pasul 11
    3. Înțelegerea grupurilor de asistență nu sunt terapie de grup. Terapia de grup este condusă de un terapeut, în timp ce un grup de sprijin sunt adesea conduse de non-profesioniști. În timp ce unii oferă doar o oportunitate de a vorbi, alții vă vor oferi informații care vă pot ajuta să treceți prin acest timp greu.
  • Un grup de sprijin este doar că, sprijin. Este menit să vă ofere un grup de oameni care merg sau au trecut prin ceea ce treceți.
  • Mulți oameni consideră că este util să aibă un grup de genul asta pentru a vorbi despre ceea ce trec, mai ales după ce prietenii lor se obosesc să audă despre asta.
  • Imagine intitulată face față senzației înlocuite Pasul 5
    4. Cunoaște limitele. În funcție de dimensiunea orașului dvs., este posibil să nu aveți multe opțiuni. Deși este posibil să nu găsiți grupul dvs. perfect, alegeți cel care are cele mai bune calificări pentru ceea ce aveți nevoie.
  • Ca exemplu, dacă aveți două opțiuni care vă place, unul un grup mare și unul mic grup, luați în considerare ceea ce este cel mai important pentru dvs. S-ar putea să alegeți grupul mic, deoarece veți avea mai multe șanse de a vorbi, sau ați putea alege pe cea mare să aveți o varietate mai largă de perspective.
  • O altă modalitate de a alege este să alegeți cel care vă face să vă simțiți cel mai confortabil. Trebuie să vă simțiți acasă în grup pentru a vă oferi cel mai mult sprijin.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar