Cum să curățați întrerupătoarele luminoase

S-ar putea să uitați de comutatoarele ușoare atunci când curățați, dar ar trebui să fie aproape de partea de sus a listei dvs. Îți răspânziți germenii cu mâinile și există puține corpuri de uz casnic pe care le atingeți cât de des ca comutatoare ușoare. Ar trebui să curățați întrerupătoarele de lumină aproximativ o dată pe săptămână. Un dezinfectant de bază ar trebui să funcționeze, deși probabil că doriți să utilizați un sfat Q pentru a ajunge la unele dintre greu pentru a obține pete.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea comutatorului de lumină cu o soluție de casă
  1. Imagine intitulată Întrerupătoare curate Pasul 1
1. Face o soluție de oțet. Se amestecă 8 uncii (227 g) de oțet alb, patru uncii de alcool de frecare și 4 uncii (113 g) de peroxid de hidrogen. Dacă aveți la dispoziție, adăugați câteva picături de ulei de arbore de ceai sau un alt ulei esențial.
  • De asemenea, puteți utiliza cleanerul de sticlă pentru a curăța comutatoarele luminoase - o opțiune convenabilă dacă faceți deja ferestrele sau oglinzile din cameră!
  • Imagine intitulată Întrerupătoare curate Pasul 2
    2. Utilizați un prosop de hârtie sau o cârpă pentru a aplica soluția de curățare la comutator. Nu pulverizați soluția de curățare direct pe comutator. În schimb, pulverizați-o la un prosop de hârtie sau o cârpă și frecați comutatorul.
  • Imagine intitulată Întrerupătoare curată Pasul 3
    3. Utilizați un sfat Q pentru a obține pete greu accesibile. Utilizați un vârf Q pentru a răspândi soluția de curățare în crevici și găuri pe care nu le puteți ajunge cu prosopul.
  • Imagine intitulată Întrerupătoare curată Pasul 4
    4. Buff cu un prosop uscat. Frecați comutatorul în jos cu un prosop curat și uscat pentru a ridica excesul de umiditate și de curățare. Încercați să ridicați orice dungi care ar fi apărut.
  • Metoda 2 din 3:
    Ștergeți comutatorul de lumină cu o cârpă de microfibră
    1. Imagine intitulată Întrerupătoare curată Pasul 5
    1. Îndoiți cârpa microfibră. Împingeți pânza în jumătate de trei ori, astfel încât are opt părți mici. Puteți obține cele mai multe din cârpă în acest fel, deoarece vor fi opt laturi pe care le puteți utiliza pentru până la opt comutatoare ușoare separate.
  • Imagine intitulată Întrerupătoare curată Pasul 6
    2. Ștergeți comutatorul cu o cârpă microfibră uscată. Microfibrul dezinfectează în mod natural suprafețele fără efectele secundare negative ale substanțelor chimice. Frecați întreaga suprafață a comutatorului cu una din cele opt laturi ale cârpei.
  • Dacă comutatorul de lumină are semne vizibile de murdărie și murdărie, va trebui să utilizați o metodă diferită.
  • Imagine intitulată Întrerupătoare curate Pasul 7
    3. Utilizați o altă parte a cârpăi pentru următorul comutator. Nu executați apă peste cârpă sau va răspândi murdăria pe care ați luat-o. În schimb, utilizați o altă parte a cârpă pliată pentru a șterge următorul comutator.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea comutatorului de lumină cu o ștergere de dezinfectare
    1. Imagine intitulată Întrerupătoare curate Pasul 8
    1. Frecați comutatorul cu o ștergere de dezinfectare. Ștergerea dezinfectării are deja o soluție de curățare pe ea, deci nu este nevoie să se aplice soluția la ea. Utilizați ștergerea pentru a frecați întreaga suprafață a comutatorului.
    • Dezinfectați-vă rapid schimburile de lumină, mai ales dacă cineva din casa sau biroul dvs. a fost recent bolnav.
  • Imagine intitulată Comutatoare de lumină curată Pasul 9
    2. Utilizați un sfat Q pentru a curăța greu la crevări. Frecați petele greu de curățat cu un vârf Q. Încercați să răspândiți lichidul de la șervețele dezinfectante peste părțile în care ați avut probleme să ajungeți anterior.
  • Imagine intitulată Întrerupătoare curată Pasul 10
    3. Blocați comutatorul cu un prosop uscat curat. Frecați comutatorul cu un prosop. Încercați să obțineți toate punctele greu accesibile. Continuați până când ați luat toate excesul de umiditate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar