Cum să lumineze o cameră

Manipularea iluminatului într-o cameră este una dintre cele mai bune strategii pe care le puteți utiliza pentru ao străluci. Prin agățarea oglinzilor și plasarea unor corpuri de iluminat strategic în întreaga cameră, puteți crește semnificativ luminozitatea unei încăperi. Folosind o schemă de culoare albă sau neutră pentru pereții și plafoanele dvs. este o altă modalitate excelentă de a lumina o cameră. Când alegeți mobilierul dvs., optați pentru mobilier elegant, modern. În plus, încercați să minimalizați cantitatea de accesorii din cameră pentru a vă ajuta să se simtă mai spațioasă și mai luminoasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Manipularea iluminatului
  1. Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 1
1. Hang oglinzi mari peste ferestre. Oglinzile sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a lumina o cameră întunecată. Plasați o oglindă mare directă de la o fereastră mare.
  • Plasarea unei oglinzi de masă sau agățenia o oglindă de perete lângă o fereastră va ajuta, de asemenea, să lumineze o cameră.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 2
    2. Plasați un dispozitiv de iluminare în fiecare colț al camerei. Lămpile sunt mai bune la dispersarea luminii într-o cameră decât luminile de tavan. Poziționați o lampă în cel puțin trei colțuri ale camerei. Lumina emisă de lampă va sări de pe pereții și tavanul din apropiere, crescând lumina ambientală în cameră.
  • În plus, înlocuiți becurile luminoase cu cele care au un lumen mai înalt, în special bulbii din lămpile care au nuanțe întunecate.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră 3
    3. Poziționați rafturile perpendiculare pe pereți cu ferestre. Cu alte cuvinte, puneți rafturile pe perete care se află lângă perete cu ferestre. Roșii care sunt plasați lângă Windows vor absorbi orice lumină primită.
  • Încercați să minimalizați cantitatea de cărți și accesorii de pe raft.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 4
    4. Îndepărtați copacii și arbuștii din apropierea ferestrelor. Tufișurile și copacii în apropierea sau în fața ferestrelor pot bloca orice lumină primită. Asigurați-vă că ați tăiat periodic aceste spate. În acest fel, puteți să vă asigurați că lumina va fi capabilă să ajungă la ferestre și în camera dvs.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 5
    5. Curățați periodic ferestrele. Deoarece praful, murdăria și stropi pot bloca lumina, curățați interiorul și în afara ferestrelor o dată sau de două ori pe lună sau după cum este necesar. Utilizați un dispozitiv de curățare a sticlei sau ferestrelor pentru a curăța ferestrele. Având ferestre curate, va permite să vină mai multă lumină, ceea ce va lumina camera.
  • Metoda 2 din 4:
    Pictură pereți și plafoane
    1. Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 6
    1. Utilizați o schemă de culoare albă sau neutră. Puteți să luminați în mod semnificativ o cameră prin alegerea unei scheme de culori albe sau neutre pentru camera dvs. Vopsea pereții alb, sau o lumină gri sau bronz pentru a vă lumina camera.
    • Dacă culorile albe sau neutre sunt prea plictisitoare pentru dvs., apoi alegeți versiuni ușoare, pastelate ale culorii dvs. preferate ca un albastru pastel sau verde. Puteți folosi chiar Vopsea lucioasă pentru mai mult efect.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 7
    2. Vopsea tavanul alb. Culoarea tavanului dvs. va face toată diferența în lume în ceea ce privește iluminarea și luminozitatea. Dacă lucrați cu o schemă de culoare albă sau neutră, asigurați-vă că ați vopsit tavanul alb. Dacă lucrați cu o schemă de culori pastelului, asigurați-vă că ați vopsit plafonul o umbră mai ușoară.
  • Dacă plafonul dvs. conține grinzi din lemn, vopsea aceste alb, de asemenea, pentru a vă lumina în continuare camera.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 8
    3. Restricționați culorile vibrante la accente. Dacă trebuie să aveți culori vibrante, atunci restricționați-o la accente cum ar fi ramele ușii sau ferestrelor / ornamentele și matrițele. De asemenea, puteți adăuga culori în camera dvs. fără a scoate luminozitatea adăugând bucăți de decor vibrante în camera dvs. - de exemplu, tapițerie vibrantă, perne, covoare, lumânări, nuanțe de lampă, vase și lucrări de artă.
  • Vopsiți ușa și fereastra, culoarea preferată, păstrând în același timp pereții și tavanul alb, de exemplu.
  • Metoda 3 din 4:
    Selectarea mobilierului
    1. Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 9
    1. Optați pentru mobilier elegant. Înlocuiți mobilierul greu, clocky cu mobilier elegant, neted. Alegeți mobilier cu linii netede și picioare ușoare. Astăzi, o mulțime de mobilier considerat "modern" are aceste calități.
    • În plus, încercați să minimalizați cantitatea de mobilier pe care îl aveți în cameră. Mergeți la o canapea simplă, o masă de cafea și o combinație de masă laterală.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 10
    2. Selectați mobilier de culoare deschisă. Mobilier colorat neutru sau mobilier care este ușor colorat este o altă modalitate excelentă de a lumina o cameră. Alegeți o canapea și fotolii de culoare albă, gri sau bronzată, de exemplu.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 11
    3. Evitați perdelele grele și întunecate. Perdelele grele păstrează lumina. În schimb, optați pentru perdele translucide sau pură. Nuanțele sau jaluzelele reprezintă o altă modalitate excelentă de a lumina o cameră, menținând în același timp confidențialitatea.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 12
    4. Alegeți cafeaua și tabelele laterale clare. Veți fi uimiți în modul în care se află biroul de culoare deschisă, cafeaua și mesele laterale pot lumina o cameră. În loc să folosească mese grele, colorate din lemn, optați pentru mesele de sticlă, acrilice sau lucitare.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind accesorii
    1. Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 13
    1. Utilizați lucrări de artă de culoare deschisă. Când alegeți lucrări de artă pentru camera dvs., optați pentru lucrări de artă care conține culori luminoase, ușoare. Lucrarea de artă albă sau neutră este, de asemenea, o alegere bună. Salvați-vă lucrările de artă întunecate pentru camerele care sunt deja luminoase.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 14
    2. Optați pentru covoarele luminoase. Dacă aveți podele din lemn de culoare închisă sau covoare întunecate, atunci un covor cu tonuri de lumină ar trebui să facă truc. Un covor de culoare albă sau neutru va străluci instantaneu o cameră întunecată.
  • Imaginea intitulată luminează o cameră Pasul 15
    3. Minimizați cantitatea de accesorii din cameră. Cum ar fi mobilierul, prea multe accesorii pot mulțumi o cameră, făcându-se să se simtă mai mic și mai întunecat. Alegeți câteva piese de semnătură și spațiu pe tot parcursul camerei.
  • În plus, încercați să alegeți accesorii care vor reflecta lumina ca accesoriile clare (sticlă, cristal, lucite sau acrilice).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar