Cum de a decora pereții bej

Bej este un fundal mare pentru orice cameră din casa ta, dar poate deveni un pic de ochi atunci când pereții sunt goi. Din fericire, Bej este o umbra super-versatilă, care vă oferă o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de proiectare! Redați-vă cu diferite scheme de culori și decor pe măsură ce vă împușcați spațiul de locuit și vedeți ce ați venit.

Pași

Metoda 1 din 14:
Închideți o artă îndrăzneață.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 1
1. Adăugați o culoare mică în cameră cu amprente și picturi colorate luminos. Închideți unele artă de perete cu o mulțime de nuanțe strălucitoare, cum ar fi roșu, portocaliu, violet, galben sau orice altă culoare îndrăzneață care se află într-adevăr. Lăsați arta voastră să vorbească - dacă amprentele și portretele dvs. sunt umplute cu bej, ei nu vor face într-adevăr o declarație pe perete.
  • Cu acea fi spus, nu avea Pentru a decora cu nuanțe îndrăznețe. Dacă nu sunteți un fan al culorilor luminoase, decorați tonurile neutre. Nuanțele ca gri și crema merg foarte bine cu bej, fără a fi prea atrăgătoare.
Metoda 2 din 14:
Contrast cu albul.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 2
1. Vopsiți-vă cadrele de ușă, rame de ferestre și semifabricate albe. Albul poate da o privire subtilă și confortabilă spre spațiul dvs. de locuit și vă ajută să vă dați pereților dvs. bej o adâncime suplimentară, fără ao suprasolicita. Dacă pereții dvs. au ferestre, vopsea peste rame și perle de ferestre, astfel încât acestea sunt complet alb. Faceți același lucru cu orice cadre de turnare sau uși lângă perete, de asemenea.
  • Dacă doriți cu adevărat să mergeți în plus, vă întoarceți ușile, astfel încât acestea să fie albe.
Metoda 3 din 14:
Decorează cu cadre uniforme de imagine.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 3
1. Încadrați amprentele, portretele și arta de perete în același tip de cadru de imagine. Acest lucru vă ajută într-adevăr să vă legați camera împreună și veți ieși bine pe un perete bej. Alegeți cadre neutre, cum ar fi negru, maro sau alb pentru un aspect cu adevărat izbitoare.
  • De exemplu, închideți amprentele animalelor pe perete cu același cadru maro închis pentru a face ca imaginile să pară uniforme.
Metoda 4 din 14:
Umpleți pereții cu bucăți mari de artă.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 4
1. Jucați în jur cu spațiere în timp ce vă decorați peretele bej. Când vine vorba de designul interior, lumea este stridiul tău - sau în cel puțin spațiul tău de perete. Nu trebuie să lăsați lacune uriașe de bej peste tot pe perete. În schimb, umpleți acest spațiu cu amprente, portrete sau alte opere de artă.
  • De exemplu, puteți să închideți 4 fotografii mari pentru a crea o formă mai mare pătrată.
  • Aliniați imagini, printuri și portrete unul peste celălalt într-o grilă pentru a prelua cât mai mult spațiu de perete posibil.
Metoda 5 din 14:
Aprinde camera.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 5
1. Scapă de orice umbre suplimentare din cameră. Bej nu pare prea mare într-o cameră întunecată și umbroasă, atât de ușoară lucrurile cu unele lumină naturală și artificială. Cu cât este mai strălucitoare camera ta, cu atât mai frumos vor arăta pereții tăi bej.
  • Nu vă fie frică să amestecați lumina naturală și artificială! Nu este nimic în neregulă cu a avea mai multe lămpi sau corpuri de perete într-o cameră cu ferestre.
Metoda 6 din 14:
Așezați mobilierul din lemn împotriva pereților.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 6
1. Utilizați plasarea mobilierului în avantajul dvs. Glisați rafturi, birouri sau alte bucăți de mobilier din lemn împotriva peretelui ca accent izbitoare. Aceasta adaugă o dimensiune suplimentară pe perete și se schimbă focalizarea camerei departe de pereții bej.
  • De exemplu, plasați un raft de lemn împotriva peretelui în camera de zi sau a înființat un birou din lemn în studiul dvs.
Metoda 7 din 14:
Instalați rafturile gustoase.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 7
1. Aranjați mai multe rafturi plutitoare la nivelul ochilor pe peretele dvs. bej. Plasați memento-uri speciale pe rafturile dvs., cum ar fi fotografiile sau plasați alte cote decorative și se termină pe partea de sus. Alegeți decorațiuni cu o schemă de culori similară pentru un aspect uniform, uniform.
  • De exemplu, puteți afișa mai multe fotografii sau imprimări cu același cadru de fotografie albă.
Metoda 8 din 14:
Jazz up pereții cu perdele modelate.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 8
1. Alegeți un model distractiv care adaugă un pic de pizzazz în cameră. Bej este o culoare mare de bază, dar poate adăuga doar atât de mult într-un spațiu de locuit. Perdelele perdele sunt o modalitate distractivă și ușoară de a respira o viață în pereții dvs., în timp ce încadrați și decorați ferestrele.
  • De exemplu, puteți juca cu dungi, puncte polka sau un alt model funky care se potrivește esteticului casei dvs!
  • O tona de culori merge bine cu bej, deci este greu să mergi în neregulă cu orice perdele. În special, roz roz, purpuriu, albastru, pădure verde, și tonuri neutre sunt deosebit de izbitoare cu un perete bej.
Metoda 9 din 14:
Stick decals pe perete.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 9
1. Ridicați câteva decals online sau la cele mai apropiate magazine de bunuri de origine. Decalcile sunt, în esență, autocolante mari, distractive care merg pe pereții tăi. Ridica design-uri care funcționează bine cu bej sau adăugați o stropi de culoare, în schimb! Lipiți aceste decals pe perete singur sau într-un grup pentru a vă oferi spațiului dvs. de locuit un pic de pizzazz.
  • De exemplu, puteți centra 1 decalaj mare pe perete sau să aliniați mai multe decalcomanii mici la rând.
  • Designuri subtile, cum ar fi floarea-soarelui, funcționează bine ca design.
Metoda 10 din 14:
Încorporați accente bej texturate.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 10
1. Alegeți perdelele bej pentru a adăuga o dimensiune suplimentară în camera dvs. Nu este nimic în neregulă cu a avea un mic bej în camera dvs., atâta timp cât găsiți o modalitate creativă de ao arunca. Ridicați un set de draperii bej sau perdele și le folosiți pentru a vă încadra ferestrele, ceea ce vă poate lega cu adevărat camera împreună.
  • Nu se numără din punct de vedere tehnic ca "decor de perete", dar pături texturate bej, covoare și perne de aruncare sunt alte modalități excelente de a-ți trăi spațiul de locuit bej.
Metoda 11 din 14:
Închideți bucătăria pe pereții bucătăriei bej.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 11
1. Afișați ghivecele, tigăi, cupele de măsurare și ustensilele peste perete. Bej este o culoare minunată pentru bucătăria ta, dar poate părea puțin blând pe cont propriu. Utilizați cuie sau cârlige adezivi pentru a afișa toate ghivecele, skilletele, tigăi și alte instrumente de bucătărie de-a lungul peretelui. Nu numai că vor arăta grozav, dar vor fi ușor de luat!
  • De exemplu, puteți închide un rând de ghivece sau cratițe chiar deasupra stoutului și afișați cupele de măsurare lângă placa de tăiere.
Metoda 12 din 14:
Puneți luminile de șir.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 12
1. Draperii unor lumini de șir peste ușă și ferestre. Acestea adaugă o strălucire distractivă, subtilă în camera dvs. și arata grozav pe un perete bej. Puteți închide luminile tradiționale, sau puteți juca în jurul luminilor colorate șirului pentru a vă face peretele un pic mai festiv.
  • De exemplu, puteți să vă îndepărtați luminile deasupra unei ferestre sau o ușă ca accent distractiv.
Metoda 13 din 14:
Închideți câteva oglinzi.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 13
1. Umpleți un spațiu deschis pe perete cu o oglindă. Oglinzile pot fi o modalitate distractivă de a adăuga o luminozitate și lumină în cameră. Puteți să le plasați în vreun spațiu de locuit, fie că este un dormitor, o baie sau altceva cu totul. Redați-vă cu diferite dimensiuni, forme și cadre și vedeți ce fel de desene puteți veni cu!
  • De exemplu, puteți pune 2 oglinzi de-a lungul ambelor părți ale unui cap în dormitor.
  • De asemenea, puteți spațiu 2 oglinzi peste 2 vanități într-o baie principală.
  • Tonurile neutre funcționează excelent pentru cadre, cum ar fi negru sau maro.
Metoda 14 din 14:
Ferestre cadru cu nuanțe de bambus.
  1. Imagine intitulată Decorează pereții bej Pasul 14
1. Trăiți pereții cu o mică textură. O mică textură poate merge mult într-o cameră bej, în special în jurul ferestrelor. În loc de draperii tradiționale sau perdele, optați pentru nuanțele de bambus.

sfaturi

Oglinzile pot fi o modalitate distractivă de a adăuga o luminozitate și lumină în cameră.
  • Centrați-vă camera în jurul unei scheme de culori bej. Bejul tău nu va părea în afara locului când este asociat cu alb, creme și alte tonuri neutre!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar