Cum se proiectează o cameră

Proiectarea unei camere poate fi un proces distractiv și creativ, dar poate fi și consumatoare de timp. Pentru persoanele care nu au o experiență anterioară în design sau care nu au un ochi creativ, poate fi dur. Pentru a ușura procesul, începeți să vă imaginați stilul personal și ce tip de ambianță doriți să transmită camera de a transmite.Apoi, găsiți idei pentru spațiul special pe care doriți să-l proiectați și creați un plan al ceea ce doriți ca produsul final să fie. În cele din urmă, faceți achizițiile și proiectați-vă spațiul, știind că este a ta de la început să termine!

Pași

Partea 1 din 3:
Imaginându-vă stilul
  1. Imagine intitulată Design O cameră Pasul 1
1. Gândiți-vă la personalitatea dvs. de proiectare. Toată lumea este diferită atunci când vine vorba de tipul de camere pe care le place cel mai bine, deci prioritizează focalizarea pe încăperea pe care o doriți. Unele camere sunt puțin decorate cu mobilier modern și pereții albi STARK - altele sunt bogate decorate cu mobilier de pluș, țesături grele și culori închise. Cheia este de a găsi ceea ce vă place cel mai bine și doriți să trăiți, apoi găsiți modalități de a aduce acest lucru la viața în spațiul special pe care îl proiectați. Există multe chestionare online pe care le puteți lua pentru a vă determina designul estetic - pentru a începe, gândiți-vă la care dintre acestea descrie cel mai bine personalitatea dvs .:
  • Confortabil și rustic: s-ar putea să aveți o personalitate de design rustic dacă vă iubiți pe mediul rural și sunteți atrași la suprafețe naturale, cum ar fi lemnul cald, piele bogată și piatră.
  • Modern și Urban: S-ar putea să aveți o estetică modernă dacă vă iubiți orașul mare, călătoriți și sunteți atrași la linii îndrăznețe, clare, forme geometrice și suprafețe precum cromul și sticla.
  • CASUAL: S-ar putea să vă bucurați de o abordare de design casual dacă vă plac culorile și textul modern, dar cu linii curate și un decor rar. Desenele casual oferă suprafețe naturale, culori vesel și confort.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 2
    2. Creați o idee de idee. Dacă nu sunteți sigur ce este stilul dvs. de décor de origine sau cum să începeți cu designul camerei, trebuie să începeți prin observarea tipurilor de lucruri pe care le-ați atras. Puteți utiliza o placă mare de plută, un poster-placă sau o placă virtuală (cum ar fi pe Pinterest) ca un loc pentru a vă organiza inspirația și pentru a afla ce unește diferitele lucruri pe care le doriți.Cel mai bine este dacă fixați temporar elementele de pe tablă (mai degrabă decât atașarea cu clei), astfel încât să puteți elimina lucrurile pe măsură ce vă place.
  • Căutați lucruri cum ar fi țesături, modele, culori de vopsea, fotografii ale camerelor, "dispozitie" Imagini ale lucrurilor care vă inspiră (ca fotografii naturale, animale de companie, urbane, copii etc.), imagini de mobilier, aparate sau corpuri pe care le iubiți.
  • Pe măsură ce începeți să strângeți idei, nu vă faceți griji cu privire la punctele de preț - puteți găsi, de obicei, ceva în același stil sau culoare la diferite puncte de preț de la lux la negociere.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 3
    3. Profita de exemple. Există multe locuri pe care le puteți căuta idei proiectate profesional și do-it-yourself pentru orice spațiu pe care îl proiectați. Tăiați, imprimați sau faceți fotografii ale ideilor pe care le găsiți că sunteți desenate și le fixați pe consiliul dvs. de idei. Luați în considerare căutarea în următoarele locuri:
  • Pe net. Puteți verifica site-urile Web Professional Designer, blog-uri de îmbunătățire la domiciliu sau site-uri asociate cu emisiuni de televiziune (cum ar fi site-ul HGTV).De asemenea, puteți căuta site-uri de partajare photo, cum ar fi Pinterest sau utilizați cuvinte cheie cum ar fi "Camera de zi modernă" sau "Camera de zi Southern."
  • Reviste și cărți. Vizitați librăria dvs. locală sau biblioteca pentru a verifica reviste și cărți dedicate proiectării, decoratării sau chiar mai multor categorii de stil de viață generală. De exemplu, dacă proiectați o bucătărie, o revistă de gătit poate avea fotografii minunate ale bucătăriilor reale, vase și aparate. Dacă proiectați un spațiu de locuit, revistele stilului de viață (cum ar fi revistele pentru femei, revistele de vânătoare sau revistele parentale) pot avea fotografii care vă inspiră și spațiul.
  • Showroom-uri și magazine. Faceți o căutare rapidă pe Internet pentru a găsi magazine de mobilă, studiouri de design și buticuri de acasă în orașul dvs. Apoi faceți o călătorie cu camera dvs. la gata, și obțineți imagini de spații de machetare sau elemente particulare pe care le iubiți. De asemenea, puteți vizita magazine mari pentru idei, în special pentru anumite culori și stiluri pentru vopsea, podele, corpuri și aparate.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 4
    4. Gândiți-vă la casele prietenilor care vă inspiră. Când vă vizitați prietenii și familia, cum vă simțiți în casele lor? Există locuințe care par a fi aglomerate cu decorul, peste partea de sus sau prea îndrăzneață pentru stilul tău?Există locuințe care par prea rar sau minime pentru preferințele dvs? Imaginați modul în care vă simțiți în spațiile de locuit reale vă poate ajuta să vă dați seama ce stil doriți să vă aduceți în propria casă.
  • Există o casă în special în cazul în care vă simțiți confortabil, relaxat și odihnit? Ce elemente ale spațiilor de locuit vă place cel mai bine și care credeți că este mai puțin ideal?
  • Dacă aveți un prieten care are un stil asemănător cu al tău, întreabă-l să te ajute în timp ce lucrezi la designul tău de cameră. Chiar dacă tot prietenul tău vă poate spune este locul în care el sau ea a cumpărat mobilierul și decorul în cameră, veți avea un avantaj pe măsură ce lucrați în camera dvs.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 5
    5. Gândiți-vă la psihologia culorii. Când vă planificați spațiul, rețineți că diferite culori, texturi și layout-uri pot avea un impact asupra modului în care oamenii se simt în camera dvs. Culoarea are efecte psihologice puternice asupra stării de spirit. De exemplu,
  • Roșu este asociat cu pasiune, furie și căldură. De asemenea, poate fi suprasolicitat și provoacă dureri de cap. Este o culoare mare accent pentru un perete sau pentru o canapea sau altă bucată de mobilier, dar unii experți sugerează că nu trebuie să pictați o cameră întreagă roșie. Mai mult, studiile au arătat că roșu poate afecta performanța asupra sarcinilor cognitive, astfel încât acesta să fie folosit cu prudență în camere precum un birou sau studiu.
  • Green este asociat cu calm, odihnă și echilibru și este o culoare excelentă pentru camerele de zi și dormitoarele. Cu toate acestea, prea mult verde ar putea lua energia dintr-o cameră, astfel încât o combinați cu un pic de roșu sau portocaliu pentru a contracara efectele sale calme.
  • Albastrul este cunoscut ca o culoare calmare și intelectuală, dar poate să apară și rece și neinvingătoare decât dacă alegeți un albastru cu o bază caldă în loc de o bază rece (de exemplu, Teal sau Aquamarine în loc de albastru adevărat).
  • Grezelul galben și galben sunt considerate cel mai puțin plăcut, dar galben verde (care este, mai verde decât galben) este considerat a fi o culină dominantă.
  • Partea 2 din 3:
    Planificați-vă spațiul
    1. Imagine intitulată Design O cameră Pasul 6
    1. Alegeți camera pe care doriți să o proiectați. Fie că este un dormitor, baie, Bucătărie sau zonă de living, fiecare cameră are o funcție și o "public țintă," acei oameni care tind să folosească cel mai mult camera.Alegerile dvs. de design trebuie să reflecte publicul țintă cât mai mult posibil pentru ca camera să rămână funcțională.
    • Camerele din casa dvs. ar trebui să completeze personalitatea persoanei sau persoanelor care le folosesc cel mai mult. De exemplu, dacă spațiul dvs. va fi folosit pentru a găzdui oaspeții de cină sau clienții, veți dori să luați o abordare diferită decât dacă este folosită ca o grădiniță sau cameră de joacă. În mod similar, dacă sunteți singurul care va folosi camera, s-ar putea să vă simțiți mai liberi să o proiectați în propriile standarde și să nu vă faceți griji în legătură cu modul în care alții o vor vedea.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 7
    2. Luați măsurători ale spațiului. Cereți pe cineva să vă ajute să vă asigurați că măsurătorile dvs. sunt corecte și le scrieți în jos pe măsură ce mergeți. Măsurați fiecare lungime și înălțime a peretelui, precum și orice corpuri permanente în cameră (cum ar fi dulapurile încorporate, șemineul, cadă etc.).
  • Nu uitați să măsurați ferestrele și ușile, inclusiv lățimea și înălțimea.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 8
    3. Stabiliți un buget. Înainte de a vă planifica designul, trebuie să știți cu ce trebuie să lucrați. Dacă aveți un buget nelimitat, atunci puteți sări peste acest pas! În caz contrar, gândiți-vă la fiecare parte a designului camerei, pe care sunteți interesat să o schimbați și cât de mult vă puteți permite să cheltuiți. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați designul pe acele elemente pe care le puteți permite să actualizați. De exemplu, este posibil să nu puteți pune într-un covor nou, dar ați putea să cumpărați un covor de aruncare pentru a acoperi covorul și a actualiza aspectul.
  • Bugetul dvs. ar trebui să fie o listă care include categorii generale și o defalcare specifică a modului în care banii vor fi cheltuiți în fiecare categorie. Va fi unic pentru camera pe care o proiectați, așa că va fi diferită în funcție de faptul că este o bucătărie, living, baie, dormitor etc. Unele aspecte care trebuie incluse în bugetul dvs. ar putea include:
  • Pereți: aveți nevoie pentru a picta? Ce zici de repararea, înlocuirea sau adăugarea de funcții cum ar fi tăierea lemnului, semifabricate coroana sau panouri? Ce zici de tapet?
  • Windows: Aveți nevoie de ferestre noi cu totul sau puteți păstra cele pe care le aveți? Ferestrele vechi pot fi dramatice și datate și greu de curățat. Dar ele pot fi deghizate cu tratamente bune de ferestre. Ai nevoie de jaluzele noi? Ce zici de draperiile, perdelele, suporturile sau alte tratamente de ferestre?
  • Podele: Trebuie să înlocuiți covorul? Doriți să puneți podele din lemn de esență tare sau la tigla? Puteți obține cu aburul curățând podelele existente și, probabil, adăugând un covor acceptat pentru a actualiza spațiul?
  • Luminări: zona are corpuri de iluminat sau candelabre care trebuie înlocuite sau actualizate? Ce zici de capacele de ieșire și de lumină? Are o chiuvetă, robinet sau cadă care necesită actualizarea? Ce zici de blaturi, dulapuri sau aparate?
  • Mobilier (canapea, scaun, masă, raft, pat, etc).
  • Décor: Aceasta include totul de pe imaginile de pe perete la pătura de aruncare de pe canapea. În multe cazuri, puteți renova apariția unei camere doar prin schimbarea articolelor de decor. Doriți să adăugați fotografii sau panza pe perete sau la rafturi? Ce zici de figurine, deșeuri de perete sau linii moi ca pernele de aruncare sau pături?
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 9
    4. Gândiți-vă la ce mobilier doriți în cameră.Gândiți-vă practic mai întâi: la ce mobilier aveți nevoie pentru a utiliza spațiul? Elemente cum ar fi un pat, dresser sau canapea ar putea fi în conformitate cu această descriere. Apoi, luați în considerare obiectele de mobilier ar face spațiul mai ușor de utilizat sau distractiv, ca o masă de cafea, un scaun pentru sac de fasole sau o masă de accent.
  • Pe măsură ce scrieți mobila, puneți o notă despre ceea ce aveți în prezent și ce ar trebui să cumpărați.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 10
    5. Cercetări online de cercetare online pentru inspirație pentru amenajarea mobilierului și ideile de culoare. Utilizarea temelor și sfaturilor de designer de la decoratorii profesioniști vă vor ajuta să obțineți ideile creative.
  • Experimentați cu diferite opțiuni de aranjare a mobilierului utilizând site-uri gratuite de planificare a camerei. Căutați online pentru "Designul interactiv al camerei" pentru a incepe.
  • De asemenea, puteți utiliza aceste site-uri web design o cameră virtuală de la podele și culori vopsea în dulapuri și contra topuri.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 11
    6. Au consumabile și instrumente gata. Cunoașteți care sunt consumabile de curățare, consumabilele de pictură și orice unelte sau echipamente. Au cineva gata să vă ajute să mutați orice mobilier greu sau fragil.
  • Partea 3 din 3:
    Aduceți-vă ideile de design la viață
    1. Imagine intitulată Design O cameră Pasul 12
    1. Începeți cu o ardezie curată. Designul camerei este diferit de decorarea, deoarece are de-a face cu întregul spațiu, inclusiv părțile din ea, care sunt permanente ca pereții, ferestrele și podelele. Când începeți proiectul dvs., trebuie să obțineți totul altfel, astfel încât să puteți vedea oasele goale ale ceea ce trebuie să lucrați.
    • Începeți prin mutarea mobilierului și a fiecărui articol de decor (inclusiv imagini pe pereți) din cameră. Păstrați-o într-o altă cameră dacă puteți, pentru a vă oferi timp pentru a vă termina proiectul înainte de a decide ce să dea sau să vândă.
    • Dați spațiului o curățare profundă. Curățați pereții, ferestrele și pardoselile și orice corpuri permanente cum ar fi luminile, comutatoarele ușoare, dulapurile sau plăcile de bază.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 13
    2. Începeți cu pereții. Pentru a preveni obținerea de vopsea sau adeziv pe podelele noi, terminați pereții înainte de a face orice lucru pentru a înlocui pardoselile.
  • Este posibil să trebuiască să eliminați hârtia de perete veche sau ornamentele vechi de lemn înainte de a începe.
  • Primiți pereții și vopsiți pereții și tăiați.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 14
    3. Aveți grijă de pardoseală. Dacă intenționați să înlocuiți podele de covoare, vinil, țiglă sau lemn, ar trebui să o faceți acum, dar aveți grijă să vă protejați noile podele în timp ce vă deplasați în mobilier nou.
  • Asigurați-vă că toată vopseaua este uscată înainte de a începe cu pardoseli, ceea ce poate produce o mulțime de praf care se va lipi de vopsea de lipicios.
  • După terminarea pardoselii, asigurați-vă că ați vid sau mopați podelele înainte de a continua pașii următori.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 15
    4. Aranja mobilier. Începeți cu punctul focal al camerei sau cele mai mari bucăți de mobilier. Treceți la piesele și accentele mai mici.
  • Nu vă fie frică să re-aranjați. Dimensiunile și destinațiile de plasare ar putea să nu se potrivească complet ceea ce imaginați prima dată.
  • Asigurați-vă că aranjamentele de ședere oferă oportunitatea conversației și / sau a vederilor neobstrucționate ale televizorului, dacă este cazul.
  • Păstrați pasajele clare pentru un flux natural al camerei.
  • Determinați dacă covoarele sau tabelele de capăt și poziționarea scaunelor sunt necesare pentru secțiunea în afara zonelor din cameră.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 16
    5. Creați opțiuni de iluminat. În aproape toate camerele, sunt necesare diferite niveluri de lumină pentru a crea diferite stări sau pentru a aprinde doar o anumită secțiune a camerei.
  • Utilizați dimmers pe lumina principală și plasați lămpile strategice.
  • Alegeți perdele, nuanțe sau blind-uri pentru a controla lumina naturală a soarelui.
  • Imagine intitulată Design O cameră Pasul 17
    6. Puneți atingerile de finisare în cameră. Deși ar putea părea ca un elemente minunate, mici de decor și memorabilii sunt adesea ceea ce oferă o cameră caracterul și viața. Planificați-le cu grijă pentru a se potrivi cu tema și starea de spirit a camerei dvs. și pentru a vă face plăcere pentru dvs. și pentru oaspeții dvs.
  • Atârnă imagini și lucrări de artă pe pereți pentru a completa plasarea mobilierului.
  • Plasați imagini, păstrate și alte decorațiuni pe rafturi și tablouri.
  • Utilizați depozitul Hideaway pentru pături, coastere și alte elemente care ar putea fi necesare pentru a fi utilizate, dar nu sunt necesare în orice moment.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că sunteți confortabil în camera dvs. nou proiectată. Dacă nu se simte bine, schimbați-o.
  • Păstrați bucăți de sezon și decorațiuni colorate la îndemână pentru actualizări ușoare pe tot parcursul anului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar