Cum să decoreze camera unei fete

Fetele pot petrece mult timp în camerele lor între jocuri, făcând temele și agățându-se cu prietenii. Este important să decorați spațiul pentru a se potrivi cu interesele sale, dar și pentru a putea crește cu ea. Când vine vorba de decorarea dormitorului unei fete, trebuie să alegeți o schemă de culori și o temă, alegeți mobilierul potrivit și adăugați detalii pentru a rotunji camera. În general, este mai bine să evitați alegerea unei temă copilărească pentru cameră, deoarece interesele ei se pot schimba repede.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea culorilor și a temelor
  1. Imaginea intitulată Decorează o fată
1. Întreabă-i ce vrea să pară camera ei. De când va petrece o mulțime de timp în cameră, obțineți intrarea fetei înainte de a începe decorarea. Amintiți-i că doriți să respectați ceea ce dorește, dar doriți, de asemenea, calea să arate mai atrăgătoare în câțiva ani. Asigurați-vă că ați notat interesele, culorile preferate și orice altceva vrea.
  • Nu trebuie să includeți toate interesele ei, dar puteți încerca să se bazeze camera de pe cei mai plăcți și nu-i place.
  • De exemplu, dacă îi place animalele, în loc să picteze o junglă murală pe perete, puteți căuta lenjerie de pat și fotografii care au poze cu viața sălbatică și animale pe ele.
  • Dacă se bucură de desene animate, puteți închide imaginile încadrate ale personajelor preferate pe perete. Apoi, utilizați culoarea caracterului său preferat pentru culorile accentului din cameră.
  • Pentru un dormitor cu tematică prințesă, încorporați elemente "regale", cum ar fi coroanele, amprentele florale și câteva corpuri strălucitoare și strălucitoare pentru a face ca camera să pară mai magică.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    2. Selectați o culoare ușoară, neutră pentru pereți pentru a lumina spațiul. Alegeți o culoare care va coordona cu o varietate de nuanțe și teme diferite pentru a evita să se repare din nou în timp ce devine mai în vârstă. Optați pentru o culoare cum ar fi alb, roz pastel, albastru deschis sau galben deschis pentru pereți pentru a face ca spațiul să pară mai mare și mai deschis.
  • Încercați să stați departe de culorile întunecate și vibrante pe care ar putea să nu le place în câțiva ani, cum ar fi roz, violet, albastru marin, roșu sau chiar negru. Este dificil să coordonezi alte culori cu aceste nuanțe.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    3. Optați pentru un fundal dinamic pentru un aspect mai îndrăzneț, mai permanent. Alegeți un tapet cu o imprimare mare, capturată, și atârnați-o pe un zid de accent pentru a atrage ochiul la punctul focal al camerei. Încercați să alegeți un design sau un model fără timp, cum ar fi dungi, florale sau chiar o culoare solidă cu o imprimare strălucitoare.
  • Țineți minte că este mult mai dificil să eliminați fundalul decât este de a repara pur și simplu un perete. Asigurați-vă că alegeți un design care poate crește cu interesele și gustul ei.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    4. Alegeți 2-3 culori de accent pe care să le utilizați pentru decorațiuni în întreaga cameră. Alegeți din culorile preferate pentru a face schema de culori. Puteți folosi chiar și o piesă de artă, un model de tapet sau un design de țesături ca inspirație. Acest lucru va păstra camera în căutarea colorată fără a apărea prea decorată sau necoordonată.
  • De exemplu, dacă îi place roz, puteți face schema de culoare albă, roz și aur pentru un aspect clasic girly.
  • Dacă se bucură de natură și de animale, să meargă pentru o schemă de culoare cafea, verde și galbenă pentru a încorpora scene în aer liber.
  • Metoda 2 din 3:
    Selectarea și amenajarea mobilierului
    1. Imaginea intitulată Decorează o fată
    1. Alegeți un cadru elegant de pat într-o dimensiune twin, dublă sau regină. Măsurați perimetrul camerei pentru a vedea cât spațiu trebuie să plasați mobilierul. Dacă aveți spațiu limitat, optați pentru un pat twin. Dacă aveți mai mult spațiu, alegeți un pat dublu sau regine. Selectați un cadru realizat din materiale durabile, cum ar fi metalul sau lemnul. Apoi, puteți adăuga decorațiuni distractive, detașabile la pat pentru a se potrivi cu tema camerei.
    • De exemplu, dacă doriți să cumpărați un pat prințesă, luați în considerare obținerea unui pat clasic cu patru posturi și agățați un baldachin detașabil pe partea de sus a acestuia. Apoi, dacă își pierde interesul în prințese, ea poate lua baldachinul de pe pat pentru un aspect mai matur.
    • Într-o cameră cu tematică junglă, ați putea opta pentru un cadru simplu de fier și apoi împachetați vița de vie și plante false în jurul postării paturilor și a capului. Este ușor să eliminați vița de vie și să le relocați pentru un alt proiect dacă dorește să schimbe stilul camerei în viitor.
    • Cadrele din lemn și fier sunt întotdeauna alegeri populare pentru paturile copiilor, deoarece sunt robuste și elegante.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    2. Selectați un dresser coordonat și nopții pentru a stoca haine și alte elemente. Alegeți un dresser și nopții care ar putea fi mai mari decât este necesar pentru a se potrivi cu garderoba schimbătoare. Ca regulă generală, alegeți un dresser și nopții care au același stil ca și cadrul de pat, fie că este rustic, modern sau clasic. În unele cazuri, este posibil să puteți obține o înțelegere a seturilor de potrivire de la un magazin de mobilier pentru a face coordonarea mai ușoară.
  • De exemplu, dacă camera are o temă rustică cu accente florale, ar putea fi mai bine să alegeți un dresser și noptieră, mai degrabă decât variații moderne.
  • Dacă vă dați un aspect simplu, modern, puteți opta pentru mobilier modulare albă, care este ușor de amestecat și se potrivește.
  • Asigurați-vă că ați ancorat orice bucăți de mobilier înalte sau grele la perete pentru a le menține să cadă.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    3. Utilizați rafturile și recipientele de depozitare pentru a ține jucăriile, jocurile și cărțile. Depozitarea este extrem de importantă pentru camera unui copil. Achiziționați coșuri de plastic colorate și un raft de lemn robust pentru a ține toate articolele ei când nu le folosește. Depozitați coșurile sub pat sau pe un raft scăzut pentru acces ușor și pentru a le menține în afara drumului.
  • Poate fi util să etichetați recipientele pentru a vă asigura că știe ce se întâmplă. Odată ce camera este terminată, arată-o acolo unde totul merge în noul său loc.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    4. Plasați patul pe perete pentru a maximiza spațiul din cameră. Când obțineți un pat, poziționați-l cu o parte de-a lungul unui perete și asigurați-vă că nu blochează orificii sau ieșiri. Dacă patul este prea lung pentru a sta orizontal pe perete, puteți plasa patul cu capul pe un perete și la capătul orientat spre centrul camerei.
  • Plasarea patului într-un colț este o opțiune populară, deoarece ocupă o cantitate mică de spațiu și lasă o mulțime de spațiu în mijlocul podelei.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    5. Aranjați dulapul și alte mobilier în jurul perimetrului camerei. Majoritatea oamenilor aleg să pună mobilierul de-a lungul pereților camerei pentru a lăsa un spațiu deschis în mijloc pentru a juca. Asigurați-vă că articole mai mari, cum ar fi dulapurile și rafturile, nu blochează ferestrele și ușile. Poziționați o noptieră lângă pat pentru a ține obiecte pe care ar putea avea nevoie în pat, ca o telecomandă TV sau un pahar de apă.
  • Pentru mobilier mare, greu, cum ar fi rafturi și dulapuri, ancorați piesele pe perete folosind un set de ancorare a mobilierului pentru a le împiedica să se răstoarne.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    6. Faceți o zonă de lectură sau de casă cu o masă și scaun. Dacă camera este suficient de mare, obțineți un scaun confortabil și o masă de înălțime corespunzătoare pentru a face o zonă de lucru sau o ambarcațiune. Asigurați-vă că există suficientă lumină pentru citire și furnizări de arte, hârtie, creioane și cărți pe un raft din apropiere sau într-un coș pentru acces ușor. Acest lucru vă va ajuta să facem camera multifuncțională.
  • Puteți chiar Refinisați un birou mai în vârstă Pentru un studiu ușor și ieftin sau meserie pentru camera ei.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de detalii și decorațiuni
    1. Imaginea intitulată Decorează o fată
    1. Alegeți o duvet și aruncați perne într-o imprimare sau culoare distractivă. Deoarece acestea pot fi ușor oprite când devine mai în vârstă, lăsați-o să aleagă așchii și să arunce perne pe care îi place. Dați-i câteva opțiuni pentru culori sau lăsați-o să aleagă culorile și modelele pe care le place ea. Aceasta este o modalitate ușoară de a adăuga un pop de culoare, mai ales dacă pereții sunt o umbră mai ușoară, neutră.
    • De exemplu, dacă camera este prințesă tematică, puteți alege un duvet care are un castel pe ea cu perne de ruffle.
    • Pentru o temă dinozaur, ați putea alege un duvet care are o imprimare dinozaur de desene animate pe ea și pe perne solide în verde, galben și albastru deschis pentru a se potrivi cu schema de culori a camerei.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    2. Alegeți un covor modelat pentru a pune sub sau lângă pat. Alegeți un covor într-un design distractiv, tematic pentru cameră. Poziționați-l alături de o parte a patului sau puneți-o sub poalele patului, cu un pic de priviri de la capăt și părțile laterale. Acest lucru vă va ajuta să vă atenționați picioarele pe măsură ce iese din pat și poate acționa ca un spațiu de joacă.
  • Este ușor să înlocuiți covoarele pe măsură ce se purtau. Nu vă faceți griji cu privire la faptul că designul este prea îndrăzneț sau colorat, deoarece este pe podea și poate oferi contrastul camerei.
  • De exemplu, dacă decorați o cameră tematică prințesă, ați putea căuta un covor care are castelul lui Cinderella pe el.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    3. Puneți o lampă pe noptieră sau în apropierea patului pentru iluminatul mai moale. Unii copii mai tineri se tem de întuneric și ar putea avea nevoie de o lumină de noapte sau o lampă pentru a putea dormi. Alegeți unul cu o lumină redusă care este în siguranță pentru a lăsa pe perioade mai lungi de timp și alegeți o umbră lampa într-una din culorile dvs. de accent.
  • Asigurați-vă că aveți o priză din apropiere înainte de a vă decide unde să plasați lampa. Dacă lampa se termină departe de pat, luați în considerare obținerea unui comutator de control la distanță, astfel încât să poată opri lampa din pat fără a fi nevoie să se ridice.
  • De exemplu, într-o cameră cu tematică de carnaval, ați putea adăuga o lampă care are dungi verticale roșii și albe pentru a imita un cort de circ.
  • Într-o cameră tematică de desene animate, puteți alege o bază simplă și modernă pentru lampă și adăugați o lămpi într-o culoare solidă, de accent, cum ar fi roz, violet, verde, albastru sau roșu.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    4
    Închideți perdele simple sau jaluzele pentru confidențialitate adăugată. Alegeți un set de perdele sau blind-uri care se potrivesc dimensiunii și formei ferestrei. Dacă utilizați perdele, asigurați o tijă de perdea în partea de sus a ferestrei folosind un burghiu și paranteze și puneți perdelele pe tija înainte de a vă odihni tija în paranteze. Asigurați-vă că închid tot drumul și nu se bazează pe podea. Daca esti Instalarea jaluzelor, Urmați instrucțiunile de pe pachet pentru a vă asigura că sunt sigure, deoarece procedura de agățare va varia foarte mult în funcție de marca și de tipul orbului..
  • Pentru jaluzele, asigurați-vă că corzile sunt ascunse, mai ales dacă fata este mai mică. Ele pot fi un pericol de sufocare dacă este lăsat să se încurce.
  • Când vine vorba de alegerea perdelelor, optați pentru 1-2 dintre culorile dvs. de accent într-o culoare solidă sau imprimare simplă, cum ar fi dungi sau puncte mici Polka.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    5. Puneți fotografii și artă care se potrivesc tema camerei. Alegeți 2-3 bucăți de imagini de artă sau încadrate și plasați-le în întreaga cameră. Alegeți spații deschise, cum ar fi deasupra patului sau odihniți-vă deasupra unui dresser. Acest lucru vă va ajuta să faceți tema mai pronunțată și evidentă pentru oricine vede camera.
  • De exemplu, dacă faceți o temă Faerie, puteți închide o imprimare de tinkerbell deasupra patului. Apoi, poziționați alte imagini Faerie-Termed în întreaga cameră.
  • Pentru o temă Jungle, încercați să încadrați imagini de animale de la National Geographic și agățat 4-6 dintre ei într-o rețea pe perete pentru o instalare de artă distractivă.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    6. Plasați memento și premii în întreaga cameră unde le poate vedea. Cele mai multe fete au poze, certificate și elemente care sunt cu adevărat importante pentru ei, și le puteți folosi cu ușurință pentru a decora camera ei. Poziționați-le pe un raft special pentru a reduce aglomerația și a cadrului de premii și imagini importante din momente mari pentru a le pune pe perete.
  • Pentru memento mai mici, cum ar fi știfturi, medalii, note sau bilete, organizați o cutie de umbră și puneți-o pe un raft sau atârnă-l pe perete unde o poate vedea.
  • Dacă are un articol favorit, ca un animal umplute sau o figurină dată de o persoană iubită, pune-o undeva ușor accesibilă, dar sigură, ca pe partea superioară a dulapului, nopții sau a rafturilor.
  • Imaginea intitulată Decorează o fată
    7. String lumina lumini de-a lungul tavanului pentru o iluminare distractivă și un dispozitiv de artă. Luminile deasupra capului ar putea fi prea luminoase pentru un copil care încearcă să se culce. Puneți cârlige reglabile pe perete în apropierea tavanului la fiecare 6-8 cm (15-20 cm) pentru a închide luminile de șir în jurul perimetrului camerei. Pentru o întreținere mai ușoară, utilizați un comutator temporizat pentru a le activa automat înainte de ora patului.
  • Luminile de coarde sunt, de asemenea, populare în camerele pentru adolescenți, astfel încât să fiți capabili să le țineți închid în timp ce crește ea.
  • sfaturi

    Verificați ocazional, pe măsură ce vă decorați pentru a vă asigura că încă îi place elementele din camera ei și întrebați dacă există ceva ce vrea să se schimbe în timp ce puteți reveni la elementele pe care le-ați primit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar