Cum să complimentați un tip

Aproape toată lumea iubește primirea unui compliment inteligent, personal - chiar băieți! Complimentele sunt modalități excelente de a vă arăta aprecierea pentru un prieten, înscrieți câteva puncte suplimentare cu asta "cineva special", sau ridicați pe cineva care se simte în jos. Cu toate acestea, complimentele cu jumătate de inimă, de obicei, nu trimit mesajul bine. Asigurați-vă că acordați complimentul corect în mod corect, astfel încât să nu trimiteți mesajul greșit.

Pași

Compliment ajutor

Compliment flirtează foaie de cheat

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Eșantion compliment reacții

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 4:
Furnizarea complimentului dvs
  1. Imagine intitulată compliment un tip pas 1
1. Fi sincer. Complimentele nu au nici o altă valoare decât ceea ce le dăm - nu sunt lucruri care trebuie schimbate pentru favoruri, folosite pentru persoanele flaterice pe care trebuie să le placă sau să nu exista nici un motiv. Complimentele sunt semnificative numai atunci când persoana care dă complimentul crede cu adevărat în ele. Oferind un compliment fals este o minciună albă și, în cel mai rău caz, poate fi grav dăunătoare, așa că nu o faceți.
  • De exemplu, să spunem că un prieten de tip a obținut în stadiu după bombardarea la spectacolul de talente. Dacă ar putea deveni la început o idee bună să-și ridice spiritele cu un compliment fals ca, "Wow! A fost uimitor! Buna treaba!" Cu toate acestea, deoarece probabil știe că nu a făcut bine, acest lucru îl poate face să se simtă și mai rău. În acest caz, este probabil cel mai bine să mergeți cu o opțiune sinceră ca "Hei, nu-ți face griji. O vei bate data viitoare."
  • Studiul creierului arată că folosim modelele și stresul de vorbire pentru a distinge minciunile albe de la adevăr mai mult decât indicii non-vorbite. Dacă nu sunteți sincer, tipul o va auzi în vocea voastră.
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 2
    2. Utilizați calendarul adecvat. De cele mai multe ori, complimentele grațioase vor fi foarte apreciate. Cu toate acestea, nu este mereu Potrivit pentru a da complimente - a face acest lucru la momentele inoportun pot fi ușor jenante în cel mai bun caz (și un pas major faux în cel mai rău caz). Mai jos sunt doar câteva exemple de ori când tu nu Doriți să dați un tip un compliment sau cel puțin va dori să vă păstrați complimentul scurt și politicos:
  • La ocazii solemne (înmormântări, memorii etc.)
  • După ce tocmai a fost jenat
  • Când altcineva lui gelos este în jur
  • Când se concentrează pe ceva dificil
  • Merită să fiți conștienți că unii tipi se pot face jenați dacă primesc un compliment (mai ales unul romantic) când sunt în fața prietenilor lor. În acest caz, deoarece tipul este îngrijorat de salvarea feței în fața prietenilor săi, complimentul dvs. poate avea efectul opus așa cum ați intenționat.
  • Imagine intitulată compliment un tip pas 3
    3
    Zâmbet la el. Nimic nu scrie sinceritate ca un zâmbet! Pentru unii tipi (în special cei care sunt atrași de dvs.), simpla plăcere de a vă vedea zâmbetul poate fi un compliment în sine! Chiar dacă nu aveți intenții romantice și sunteți doar fericiți pentru prietenul vostru, un zâmbet natural și cald vă va face complimentul mult mai semnificativ decât unul dat cu o expresie mortală sau sumbră. Zâmbetele sunt simple înseamnă a valida pe cineva - când zâmbești la cineva pe care-l ajuți să-i lași să știe lucrurile sunt în regulă.
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 4
    4. Țineți complimentele rapide și concise. Când vine vorba de a da complimente, scurt este întotdeauna dulce! Nu te juca la cât de frumos tipul pe care îl complimentează este, cât de mare este părul lui și așa mai departe. Concentrați-vă pe o acțiune sau un aspect al tipului pe care îl găsiți frumos, faceți complimentul, apoi continuați ca normal. Amintiți-vă: Cele mai complimente pe care le dați, cu atât este mai puțin memorabil, fiecare compliment va fi.
  • Șirurile lungi de complimente pot da uneori impresia că aveți o obsesie sau o pasiune asupra persoanei pe care o complimentați. Chiar dacă acest lucru este adevărat, încercați să o evitați! De exemplu, luați în considerare care dintre următoarele este posibil să câștige afecțiunea Crush-ului dvs .: "Hei, Dave, arăți grozav! Ați lucrat?" sau "Hei, Dave, arăți grozav! Ați lucrat? Am observat că bicepsul tău părea puțin mai mare. Ei merg foarte bine cu zâmbetul tău. Aveți dinți fantastici, apropo. Sunt aproape la fel de albe ca vopseaua de pe masina ta, care, in opinia mea, a fost o alegere de culori inteligente..."
  • Complimentele americane tind să fie considerabil mai scurte decât alte culturi. Lungimea unui compliment adecvat variază în funcție de cultură.
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 5
    5. Tratați-l ca și cum ați trata orice altă ființă umană. Când aveți îndoieli, respectați regula de aur: "Faceți altora cum le-ați face să vă facă." Cu alte cuvinte, complimentați-i așa cum ați vrea să vă complimenteze. Amintiți-vă, indiferent cât de vis sau intimidarea acest tip poate părea, este doar o ființă umană obișnuită ca tine. Există lucruri pe care le îngrijorează în fiecare zi, lucruri pe care nu le este bun și căci care nu este perfect, la fel ca tine! Deci, nu vă fie frică să-l apropiați și să-i dați un compliment când este potrivit - există o șansă decentă pe care ar putea fi chiar mai buni decât tine.
  • Metoda 2 din 4:
    Concentrarea complimentelor asupra personalității sale
    1. Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 6
    1. Compliment gusturile sale. Toată lumea - inclusiv tipi - îi place să audă că au un gust bun. Spunând cuiva că lucrurile pe care le place sunt cool, la modă sau inteligent este un mod subtil de a spune asta ei au aceste calități. Din acest motiv, este aproape întotdeauna mai bine să complimentați alegerea tipului, mai degrabă decât să spuneți direct "Ai gusturi bune." Cercetările arată că bărbații sunt cel mai probabil să complimenteze posesiunile unei persoane. Acest lucru indică faptul că bărbații pot fi cei mai receptivi la complimentele care se referă la posesiunile lor. Mai jos sunt doar câteva subiecte pe care le doriți să le utilizați pentru complimente, împreună cu exemple:
    • Filme: "Aveți un gust minunat în filme. De acum înainte, avem o noapte de film la tine acasă!"
    • Muzică: "Hei, cămașă minunată, omule! Regulile de bandă."
    • Artă: "Acel poster pe perete? Clasic! Unde găsiți aceste lucruri?"
    • Literatură: "Hei, ai această carte!? Asta e unul dintre favoritele mele! Mult respect."
    • Filozofie: "Wow, nu m-am gândit niciodată la lucruri în acest fel. Aveți câteva idei foarte bune."
  • Imagine intitulată compliment un tip pas 7
    2. Să-și complimenteze abilitățile. Băieții iubesc să obțină complimente despre abilitățile lor, mai ales dacă complimentul este despre ceva ce s-au învățat sau ceva ce știu cum să facă mai mulți alți oameni. Pentru un tip, lauda pe care o primește pentru o abilitate pe care a învățat-o este o recompensă suplimentară pentru a pune în timp și efortul necesar pentru a-l stăpâni.
  • Cercetările sugerează că atunci când bărbații și femeile dau complimente oamenilor, favorizează complimente de îndemânare.
  • De exemplu, dacă prietenul tău tip lucrează din greu pentru a-și învăța chitara, dar se luptă, ai putea dori să-l facă să se simtă bine, complimentându-l după una dintre spectacolele sale impromptu: "Wow! N-am auzit niciodată "Wonderwall" a jucat așa înainte. Îmi place cum stare brută și Heartfelt Ai făcut sunetul."
  • Imagine intitulată compliment un tip pas 8
    3. Compliment curajul lui. Băieții se sperie la fel de ușor ca oricine altcineva, dar sunt adesea reticenți să-i arate de teama de a privi slab. Acesta nu este nici un motiv pentru a evita să le dați un compliment pentru curajul lor atunci când trebuie să facă ceva dificil - dacă ei au fost frică, ei vă vor aprecia că vă veți întoarce și dacă ei nu au fost Frica, ei vor aprecia încă că ați crezut că au arătat caracterul puternic.
  • Curajul este o calitate care este considerată de a deveni de oameni. Studiile arată că complimentarea acestor performanțe de gen scriptete culturale sunt esențiale pentru prietenia masculină.
  • De exemplu, dacă un tip a trebuit să ofere un discurs important și știi că de obicei are un timp dificil cu vorbirea publică, poate doriți să oferiți un compliment ca, "Felicitări pentru discursul dvs. mare! Am auzit-o Amintiți-vă pe Titan Analogie a ucis într-adevăr."
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 9
    4. Să-și complimenteze luarea deciziilor. Spunându-i că credeți că face alegeri bune, spui că îl respectați. Toată lumea îi place să audă că au făcut o decizie inteligentă - nimănui nu-i place să audă că au făcut unul prost. Complimentarea unui tip pe o decizie pe care au făcut-o recent este un mod giratoriu de a-și complimenta instinctul și inteligența. De asemenea, poate ajuta să calmeze nervii cuiva care este încă puțin nesigur că calea pe care a ales-o a fost cea potrivită.
  • De exemplu, dacă un tip recent a decis să accepte o bursă pentru a-și continua pasiunea de a studia istoria artei polineziană, ați putea să-l complimentați (și să îl asigurați simultan), concentrându-se asupra inteligenței alegerii sale: "Wow. Chiar ai ocazia să-ți urmărești visul. Nu-ți face griji - știu că va ieși pentru tine."
  • Cercetările privind elevii arată că încrederea impactului deciziilor persistenței genului în cadre universitare.
  • Imagine intitulată compliment un tip Pasul 10
    5. Complimentează-i simțul umorului. Complimentarea simțului umorului unui tip este o modalitate excelentă de a-și intensifica ego-ul - cel mai bun dintre toate, funcționează dacă sunteți în serios "în" el sau tu doar vezi-l ca prieten. Pe cont propriu, râzând la glumele unui tip este un gest inofensiv de apreciere, fără implicații romantice. Pe de altă parte, râzând în timp ce face contact fizic sau în apropierea acestuia poate semnala interesul dvs., făcând această formă foarte versatilă de compliment.
  • De obicei, cel mai bun mod de a compliment simțul umorului unui tip este pur și simplu să râdă (cu un râs sincer, autentic) la ceea ce spune el! Dacă doriți, puteți adăuga propriile complimente verbale mici între râde, dar acest lucru nu este necesar. S-ar putea să încercați să vă concentrați asupra modului în care vă face să vă simțiți, așa cum este așa: "Ha! Om, am avut nevoie de asta râde. Impresia ta Dane Cook mă primește întotdeauna."
  • Cercetările sugerează că complimentarea simțului umorului unui om nu provoacă, în general, un partener de sex feminin să perceapă complimentul ca o amenințare a relațiilor.
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 11
    6. Compliment inteligența sa. Oferirea cuiva un compliment pe Smarts este o modalitate foarte bună de a arăta că îl apreciați mai mult decât calitățile sale de suprafață. Ca un bonus suplimentar, complimentarea unui tip pentru a fi inteligentă poate fi, de asemenea, un mic stimulent pentru tine, în funcție de modul în care vă frazezi complimentul - la urma urmei, este nevoie de o persoană inteligentă pentru a recunoaște inteligența în altul.
  • De exemplu, dacă prietenul tău tip vă ajută cu temele, tu ar putea pur și simplu spune, "Wow, ești atât de inteligent," Dar există mai multe modalități imaginative de a spune acest lucru care nu vă va face să arătați ca și cum vă aruncați mâinile și trimiteți-vă la inteligența superioară. O alegere mai bună ar putea fi ceva asemănător, "Wow, chiar înțelegi acest material. Cred că geometria nu este pentru pătrate după toate!"
  • În unele locuri, inteligența este mai apreciată la bărbați decât atractivitatea fizică. Acesta poate fi un indicator al stării sociale și al potențialului de câștig.
  • Metoda 3 din 4:
    Basing complimente la aspect
    1. Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 12
    1. Complimentează o parte a corpului său. Cultura populară nu poate picta băieți ca fiind ca fiind conștientă de aspect ca femeile, dar, în realitate, unii băieți pot fi la fel de conștienți de imagine (dacă nu chiar mai mult).Dacă sunteți în căutarea de a plasa un aspect al unui tip, încercați să-i spuneți că are un nicsmil, ochi, păr sau față. Dacă vrei să fii mai mult "redirecţiona", De asemenea, îl puteți complimenta pe caracteristicile fizice, cum ar fi brațele, ABS, și așa mai departe, dar acest lucru este de obicei văzut ca o recunoaștere deschisă a atracției dvs., deci aveți grijă să folosiți acest lucru pe prietenii platonici!
    • Cercetările arată că femeile sunt mult mai susceptibile de a complimenta bărbații și alte femei pe aspectul lor față de alte atribute.
    • cale Complimentați aspectul unui tip poate, de asemenea, să schimbe substanțial semnificația complimentului. De exemplu, dacă sunteți complimentând un prieten platonic, este probabil cel mai bine să păstrați lucrurile la lumină cu comentarii cum ar fi, "Ai ochi nebuni! Există un milion de culori diferite acolo!" Pe de altă parte, comentarii ca, "Ochii tăi sunt ca oceanele gemene... Simt că mă pot pierde în ele" sunt probabil cel mai bine lăsat pentru romane sau oameni de dragoste pe care sunteți deja foarte aproape de.
    • Fiți conștienți de faptul că poate face ca partenerul să se simtă nesigur. Studiile arată că femeile sunt mult mai susceptibile de a se simți amenințate atunci când cineva complimentează aspectul fizic al partenerului lor de sex masculin.
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 13
    2. Compliment de moda lui. Bărbații îmbrăcați brusc sunt practic cerșesc pentru atenție, așa că nu vă fie frică să le dea ei. Complimentarea sensului de îmbrăcăminte a cuiva poate fi deosebit de inteligentă dacă știți că tipul care primește complimentul este conștient de modul în care arată el. În timp ce este bine să complimentați întregul costum al cuiva, este, de asemenea, acceptabil să alegeți o singură parte sau un aspect al stilului tipului și să vă concentrați asupra acestui fapt.
  • Ia notă de faptul că oamenii nu pot aprecia complimente pe moda lor. Pentru că poate încălca normele de gen pentru ca un bărbat să aibă grijă să fie la modă, el poate lua-o în mod greșit. Prin faptul că nu acceptă acest tip de compliment, el ar putea încerca să salveze fața.
  • Complimentele care consolidează stereotipurile de gen pot provoca relații rele. Cercetările arată că aceste comentarii pot fi depersonalizate.
  • De exemplu, dacă prietenul tău a primit doar o tunsoare nouă, dar este încă puțin jenat să-l arăți, ai putea spune ceva, "WHOA, verificați noul aspect! Sfaturile îngrozitoare nu vor ieși niciodată din modă." În același timp, acest lucru ar putea să-l încurce.
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 14
    3. Să-i complimenteze sănătatea. Dacă un tip se potrivește cu adevărat, ar putea dori să observați. Dacă el a lucrat foarte greu să-și îmbunătățească sănătatea sau să o mențină, poate fi frumos să obțineți un feedback. Este frumos să auzi că alte persoane pot spune că încerci să fii sănătos. Dă-i un sprijin, oferindu-i un compliment pe el. Puteți chiar să alegeți să vă concentrați asupra unui anumit aspect al sănătății sale, spre deosebire de sănătatea sa generală.
  • Complimentarea nivelului de sănătate al unui bărbat poate fi o modalitate bună de a evita să le facă să pară mai puțin manual. Sănătatea este ceva ce majoritatea oamenilor trebuie să muncească din greu pentru. Complimentele despre corpul lor pot fi redirecționate în acest mod de a spune subtil: "Ai muncit din greu."
  • De exemplu, dacă observați că tipul nu mai este înfășurat după ce urcați zboruri de scări, spuneți: "Hei, ai mai bine la asta! Sunt încă uluitor!"
  • Metoda 4 din 4:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată compliment un tip pas 15
    1. Ai grijă să nu-l obiectezi. Oferind complimente gustoase despre aspectul unui tip este un lucru, dar târâtând un tip cu comentarii nepoliticoase sau sugestive despre corpul său este altul în întregime. Deși mulți tipi pot fi reticenți în ao arăta, sentimentele lor pot chiar prin răniți prin obiectivul lor. Nu face ca un tip să se simtă ca o bucată de carne - deși acest lucru este sfat, veți auzi, de obicei, la bărbați cu privire la femei, este la fel de adevărat în cealaltă direcție.
    • Objecția se întâmplă atunci când luați apariția unei persoane ca reprezentare a întregii ființe. Acest lucru este în special atunci când aceste atribute ar trebui să fie irelevante pentru situație.
    • Deși economisind sentimentele unui tip ar trebui să fie suficient de un motiv să nu-l obiectivificați, există un alt motiv pentru care nu ar trebui să faceți acest lucru este mai imediat: puteți avea probleme. De fapt, dacă venirea dvs. înfiorătoare sau complimentele nedorite sunt suficient de grave, ele pot constitui hărțuire, care este o infracțiune majoră la școală sau la locul de muncă și conduce la repercusiuni grave.
  • Imagine intitulată compliment un tip Pasul 16
    2. Dodge subiecte inadecvate. Există o gamă largă de subiecte care sunt subiecte acceptabile pentru complimente, deci nu faceți greșeala de a alege una care este în afara limitelor. În general, veți dori să evitați complimentarea tipilor pe lucruri foarte personale sau care au emoții puternice atașate, dacă nu sunteți foarte aproape de el.
  • Acest sfat este in mod deosebit Adevărat dacă sunt prezenți alte persoane - în timp ce uneori ar putea fi ok pentru a aduce subiecte personale în setările unu-la-unu, aproape că nu vrei niciodată să o faci în fața prietenilor săi.
  • Taboo complimente vor varia de la un loc la altul. Poate fi considerată ofensivă pentru a complimenta un bărbat pe soția sa.
  • Imagine intitulată compliment un tip Pasul 17
    3. Ai grijă de implicații ascunse. Complimentele tale ar trebui să fie totul despre construirea tipului în sus, nu despre subtil să-l rupeze sau să te simți mai bine pe cheltuiala lui. Încercați să nu oferiți complimente backhanded - complimente care conțin o insultă subțire sau un compliment pentru tine. Nu numai că sunt nepoliticoși, dar, în general, destul de evidente, astfel încât să poată ajunge cu ușurință, făcând să arăți ca un ticălos în situații sociale.
  • Iată un exemplu de compliment cu backhanded: "Hei, ai primit o cămașă nouă?Te face să arăți mai subțire." Aceasta poate se pare ca și cum îl complimentezi, dar spuneți că, în mod normal, arată grăsime.
  • Cercetările sugerează că oamenii sunt mai predispuși să ia aceste expresii ca înapoi atunci când percep că persoana care dau compliment are o înțelegere a ceea ce este normal.
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 18
    4. Fii original. Nu utilizați o linie conservată. Liniile ridicole de preluare pot fi distractive dacă vă jucați în jur, dar sunt teribile dacă încercați cu adevărat să complimentați pe cineva. Amintiți-vă, cele mai bune complimente sunt cele sincere, deci, cu excepția cazului în care această persoană are într-adevăr "Fugi prin capul tău toată ziua", Probabil vă răniți șansele cu aceste feluri de linii.
  • Imagine intitulată Compliment un tip Pasul 19
    5. Asigurați-vă că sunteți sigur despre detalii. Nu-l complimente pe ceva ce nu ești sigur. Dacă vă înșeli despre presupunerea dvs., vă puteți jigni sau a lovi un nerv sensibil, deci este de obicei cel mai bine să îl jucați în siguranță și așteptați. Iată doar câteva exemple de potențial "periculos" situații în care ar trebui să treacă ușor:
  • Aspectul său sa schimbat recent (e.G., El a pierdut recent o mulțime de greutate într-un timp scurt)
  • Nu l-ați văzut mult timp și nu sunteți sigur cum sa schimbat viața lui
  • Nu-i cunoașteți statutul de relație
  • Nu sunteți sigur cum se simte despre evenimentele actuale (e.G. în domeniul politicii etc.)
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Faceți complimente care vor susține sentimentul de masculinitate. Compliment înălțimea sau umerii.
  • Complimente simple și drepte - nu-l exagerați sau înșela.
  • În funcție de cât de bine îl cunoașteți, măsurați cât de personal ar trebui să fie complimentele dvs. Dacă nu îl cunoști bine, un simplu "imi place camasa ta!" este acceptabilă. Dacă îl cunoașteți mai bine sau este probabil interesat din punct de vedere romantic, spuneți ceva asemănător "Arati bine!" sau "Ai un zâmbet foarte frumos."
  • Îl complimentează pe ceva bun la.
  • Un tip iubește picioarele sale fiind complimente, așa că dacă are o pereche frumoasă de pantofi, menționați că le place.
  • Utilizați o comandă de cuvânt diferită sau o structură de propoziții. De exemplu, în loc să spunem "Arăți bine în cămașă", reformulați-l și spuneți "Cămașa asta arată bine pe tine"
  • Nu poți merge prost cu mirosul sau ochii sau altceva nu prea intim, dar unic. Trebuie să fie ceva ce nu se va simți ciudat, de exemplu, o mulțime de băieți se complimentează la lucruri ca mirosul, care este unul bun.
  • Complimentează-l pe ceva ce poartă. Nimic altceva, mai ales lucrurile care sunt prea personale. Asta ar putea face lucrurile ciudate între tine. Încercați să începeți cu " Frumosi pantofi" atunci vorbeste
  • Avertizări

    Fii cinstit, el poate spune dacă minți.
  • Nu exagerați - poate fi enervant și ar putea să vă facă să arătați disperat.
  • Amintiți-vă, utilizați complimentele cu ușurință ca să nu vină ca fiind nesincer.
  • Nu trebuie să complimentați un tip pentru a fi prieteni cu el, dar poate ajuta pe cineva pe care îl cunoașteți deja care are încredere în sine se simt mai bine, ceea ce îl va conduce, așa că asigurați-vă că doriți să fiți prieteni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar