Cum să complimentați personalitatea unei femei

Toată lumea îi place să obțină complimente, dar atât femeile, cât și bărbații preferă să fie complimente pentru personalitățile și realizările lor, mai degrabă decât pentru apariția lor. Livrarea unui comentariu atent și bine primit la orice femeie este ușor dacă îl adaptați la relația dvs. și situația.Fie că este vorba de o femeie pe care doriți să o întâlniți, șeful sau co-lucrătorul dvs. sau sunteți o femeie care vrea să învețe să-și complimenteze mai bine prietenele, sinceritatea și dezinteresul sunt blocurile de construcție.

Pași

Metoda 1 din 3:
Complimentarea unui interes romantic
  1. Imagine intitulată Figura dacă cineva vă place pasul 9
1. Nu dați prea curând.Cu excepția cazului în care răspundeți la un profil de dating online sau prieteni mutuali te-ai stabilit la o întâlnire, aveți cel puțin o conversație personală plăcută cu ea înainte de a încerca să-i complimentați trăsăturile de caractere.
  • Dă-i șansa de a vă spune despre ea însăși înainte de ao spune că o cunoașteți într-un mod personal, chiar dacă prietenul dvs. reciproc a vorbit profund despre calitățile sale mari. Spune "Roger mi-a spus că ești într-adevăr în voluntariat," de exemplu, în loc de "Ești o persoană cu adevărat generoasă!"
  • Dacă ea este deja un bun prieten al tău și începi brusc să vrei o relație, să fii deosebit de atent la începerea prea puternică prea repede.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar o bună prietenă Pasul 6
    2. Evitați să o singuri în grupuri.Aveți prieteni reciproce și vă petreceți cu femeia care vă place.Oferindu-i complimentele în fața altora ar putea face să se simtă pus pe loc.Salvați-o când voi doi vorbesc în mod privat.
  • Imaginea denumită Eccentric Pasul 7
    3. Evidențiați ce o face unică.Chiar și comentariile despre personalitatea cuiva pot părea nesincer dacă sunt prea comune sau evidente.Subliniați-i ceva ce îi face o persoană pe care doriți să o cunoașteți mai bine.
  • Nu folosiți niciodată un clișeu sau o linie evidentă de preluare."N-am întâlnit niciodată pe cineva ca tine înainte," sau "ești un adevărat căter" nu sunt complimente.Dacă nu vă puteți gândi la un compliment care nu pare a fi repetat sau privit online, optați să nu vă dați deloc.
  • Să fie specific atunci când se complimentează simțul umorului.Ceea ce anume este atât de minunat - zgomotul ei, abilitatea ei de a face niște hilar când nimeni altcineva nu poate, sau că este atât de asemănător cu tine?
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 7
    4. Asigurați-vă că comentariul dvs. este relevant.Ar trebui să curgă cu conversația sau să fie legată de ceea ce faci în acel moment.Aducerea unui lucru minunat despre caracterul ei din albastru va face ca ei să o facă inconfortabil prin indicarea sentimentelor dvs. romantice sau a sunetului nesincer.
  • Așteptați să-i spuneți cât de mult vă admirați inteligența până când aveți o discuție filosofică sau urmăriți o dezbatere politică etc., nu în timpul unui joc de frisbee final.
  • Imagine intitulată Deal cu rasismul Pasul 14
    5. Notă De ce această trăsătură este importantă pentru dvs.Ea poate avea o mulțime de calități bune pe care o mulțime de oameni nu le pasă.Asigurați-vă că știe că sunteți sincer prin faptul că vă aflați pe scurt de ce vă pasă că este voluntar la adăpostul fără adăpost sau merge în mod regulat la grupul de meditație budistă din apropiere.# * Dacă nu faceți o conexiune la cea mai mare calitate sau caracteristică, atunci dați doar o lingușire falsă.
  • Imagine intitulată Figura dacă cineva vă place pasul 1
    6. Păstrați-l scurt și dulce.Un compliment bine primit este succinct. Aveți nevoie de două propoziții la cele mai multe pentru a le spune ceea ce admirați despre ea și o secundă pentru a vă califica de ce această trăsătură contează pentru dvs. ca persoană.
  • Nu dați un întreg tratat despre cât de inteligentă este ea.Probabil știe că e inteligentă și nu are nevoie să o convingi.
  • Țineți complimentele pe pământ.Nu o pune pe un piedestal."Chiar dacă credeți că este cea mai uimitor de inteligentă femeie pe care ați întâlnit-o vreodată, evitați astfel de generalizări.
  • Gândiți-vă la modul în care o celebritate ar putea simți atunci când un ventilator de starsttruck în spatele lor într-o linie lungă la Starbucks începe să livreze un discurs de zece minute despre cât de uimitoare sunt.
  • Nu exagerați.Dacă dați în mod constant această laudă acestei femei, va începe să apară la fel de nesincer sau forțat.De asemenea, când dați complimente tot timpul, înseamnă mai puțin.S-ar putea să se aștepte la ei și să fie rănit când nu mai încercați atât de tare.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 20
    7. Asigurați-vă că limba dvs. este clară. Uneori ce vrem să spunem nu iese așa cum am vrut să spunem asta.O mulțime de cuvinte au sensuri duble sau utilizări multiple care le fac ambigue.Asigurați-vă că afirmați în mod clar ce vrei să spui, ca să nu o poată lua drumul greșit.
  • "Ilvați-vă rare [inserați calitatea]."Este rară în populația generală, rareori o calitate atribuită femeilor sau rară până la comportamentul ei tipic?
  • În schimb, spuneți "Cred că minunatele sale că sunteți atât de bună, pentru că vă inspirați pe toți cei din jurul vostru să fie și asta."
  • De asemenea, asigurați-vă că nu dați accidental un compliment cu mâna din spate."Wow, ești foarte amuzant astăzi," simte că "nu ești de obicei amuzant deloc.Ce surpriza!"
  • Imagine intitulată Figura dacă cineva îți place Pasul 12
    8. Nu vă așteptați la un răspuns sau un cadou în natură.Dați-i un compliment pentru că o admirați și doriți ca ea să știe, nu așa că va ieși cu dvs. sau va crede că sunteți un material bun de dating.
  • Evitați "Sindromul de tip frumos."Nu fiți drăguți cu o fată și așteptați-o să vă răsplătească plecând cu voi.Ar trebui să fii frumos pentru că e o persoană, ca tine și merită respect.
  • Metoda 2 din 3:
    Oferind complimente în setări profesionale sau formale
    1. Imaginea denumită ignorarea oamenilor enervant Pasul 16
    1. Aveți grijă să nu vă depășiți limitele.Evitați complimentele care sunt prea familiare sau inadecvate atunci când lăudă performanțele colaboratorului sau valorile familiei excepționale ale mamei dvs. Încercați să o faceți să se simtă bine despre ea și să vă asociați cu această imagine de sine pozitivă, să nu vă faceți conștienți de sine sau să vă simțiți amenințată.
    • Doar ca și cum ar fi necorespunzător să-i spui unui co-lucrător cât de sexy este (indiferent de orice trăsătură pozitivă de personalitate pe care încercați să o asociați), nu ați spune că pariază că este o soție foarte mare, indiferent de ce știți Căsătoria ei.
    • Lăudându-vă șeful cu ", a fost o întâlnire deosebit de dificilă și ați tratat-o ​​cu grație și asertivitate", este mult mai bună decât să spuneți "acei tipi s-au împușcat pentru tine, dar i-ai bătut cu adevărat în formă!"
    • Spuneți-i soacrei dvs. că ar trebui să fie mândră pentru ridicarea unei fiice puternice și pline de compasiune, mai degrabă decât să spuneți că trebuie să fie o mamă bună și / sau o soție.Primul laudă-o pentru caracterul ei de caractere și trecând pe cei din al doilea implică identitatea ei se bazează pe capacitatea ei de a juca un rol stereotipic de sex feminin.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten 8
    2. Nu comparați ceea ce este acum la ceea ce a fost înainte.În același mod care spune că a spus lui Awoman: "Wow, ai pierdut o mulțime de greutate! Arăți minunat acum!"Poate să o trimită într-o spirală de conștiință de sine despre ceilalți care își observă greutatea înainte, spunând că un co-lucrător este" foarte bun la ___ "se referă la faptul că nu credeți că a fost înainte.Concentrați-vă pe prezent, nu ceea ce credeți că este ca și înainte de a spune îmbunătățirea.
  • Urmăriți-vă tonul.Este incredibil de ușor să sunați nesincer atunci când complimentează pe cineva pe care nu îl cunoașteți foarte bine și doriți să impresionați.Spunând același lucru într-un ton diferit ar putea ieși ca sarcasm sau în ciuda.De asemenea, nu sună prea entuziasmat sau se va simți forțat sau superficial. Imaginați-vă că o vor spune mai întâi.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un prieten bun Pasul 16
    3. Da complimente care sunt altruiste.Nici un compliment sincer nu trebuie să vă ofere vreodată, ca dăruitor, cel puțin nu într-o manieră evidentă.
  • Ia în considerare complimente cadouri date fără motiv.Spuneți mătușa dvs. Ea este excelentă la crearea propriilor feluri de mâncare după ce a luat cina la casa ei, pentru că vă bucurați sincer de masă, nu așa că vă va invita din nou mâine.
  • Evitați pescuitul pentru un compliment de întoarcere.Da, poate doriți să vă impresionați sau să vă îndreptați această femeie, dar complimentul dvs. nu ar trebui să-i facă să se simtă că este de așteptat să vă dea unul în schimb.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 30
    4. Evitați condescendența neintenționată, mai ales dacă sunteți bărbat.Puteți ruina un compliment perfect bun prin adăugarea unui Diminutive ca "dulceata," "Miere," sau "fată" la început sau la sfârșit.De asemenea, aveți grijă să nu acordați complimente nesolicitate fără catalizator adecvat.
  • Spunând șeful tău "Ești foarte mare la gestionarea oamenilor" Pe măsură ce o treceți în sala de prânz nu este cea mai bună ocazie de a arăta apreciere.Așteptați până când demonstrează această abilitate.
  • O regulă bună este să se abțină de la a oferi un coleg de sex feminin sau partener academic orice compliment pe care nu l-ați dărui unui alt bărbat.
  • Metoda 3 din 3:
    Complimentarea altor femei ca o femeie
    1. Imaginea intitulată ajută oamenii să se ocupe de moartea unui pacient iubit 11
    1. Evitați invidiosurile invidioase.Fie că un co-lucrător pe care îl admirați sau noua dvs. soacră, asigurați-vă că vă exprimați complimentul într-o manieră care îi recunoaște calitățile bune sau succesele fără să sune ca noul ei cel mai mare fan cel mai mare.Ea se poate simți amenințată de orice ambiție sugerată de a-și lua locul în birou sau în locul ei ca cea mai importantă femeie din viața fiului ei.
    • Nimeni nu vrea să fie în jurul unei persoane care vrea să fie la fel ca ei.În schimb, lasă-o să știe că trăsăturile ei vă inspiră să deveniți o versiune mai bună a dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 34
    2. Nu întăriți un stereotip.Femeile complimentează în mod predominant alte femei pe aspectul lor, care impune stereotipurile de gen în loc să-și recunoască individualitatea.Faceți o practică de a începe conversațiile cu o altă femeie cu un compliment pe caracterul sau realizările ei înainte de a vă menționa că vă place costumul ei.Și asigurați-vă că nu reflectă un stereotip sau o constrângere socială.
  • Imaginați-vă că o vor spune mai întâi și evaluați cum ați simți.
  • Nu calificați un mare compliment cu "Pentru o femeie, ești foarte mare la..." sau "Cele mai multe fete nu pot face ______ bine."
  • În loc să spună o mamă de ședere la domiciliu, ea este minunată la gestionarea copiilor și a soțului ei, spune-i că sunteți uimiți de capacitatea ei de a gestiona timpul sau multi-sarcina.Faceți ceea ce spuneți despre ea, nu despre cât de bine se potrivește într-un rol tradițional de sex feminin.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un bun prieten 1
    3. Fi sincer.Suck-up Complimente pot fi tehnici bune de vânzări pentru persoanele de afaceri și locuri de muncă legate de serviciul clienți.Dar nimeni nu vrea să lucreze cu vânzătorul de mașini, care este în mod evident schmoozing-le.De asemenea, sora logodnicului dvs. nu trebuie să fie noul dvs. BFF.Da doar complimente atunci când chiar vrei să-i spui, și nu-i "vinde".
  • Imaginea intitulată Obține un senior interesat de tine ca un boboc de pas 7
    4. Calificați orice comentarii cu privire la apariția ei ca dovadă a unei trăsături de caracter excelent.Femeile tind să complimenteze alte femei la aspect, chiar dacă ar prefera să fie complimente pe caracter sau performanță. Spune-i că se pare că ar putea prelua compania în acel costum uimitor, în loc să vă spună că vă place costumul ei.
  • Calificarea acestui compliment fizic în acest fel poate face ca ea să se simtă mândru pentru promovarea unei imagini a unei femei inteligente, ambițioase și puternice, într-un câmp predominant de sex masculin.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar