Cum să faceți față când cineva ne respectă o distracție cu pasiune

Aveți un interes deosebit - majoritatea dintre noi. Dar unele hobby-uri sau interese sunt mai larg au participat la altele, și nu mai mult decât cele care sunt privite ca "Geek" Pastimes. Uneori găsim că alții nu fac asta "obține" ceea ce suntem în - uneori până la punctul în care ne ridiculizează pentru a ne bucura.

Drew Barrymore a fost citat ca spunând, "Zburați-vă un pavilion de geek. Dacă cineva nu te aduce, treceți." Este un sfat foarte bun. Fiind un geek nu te face persoana care nu este binevenita. Fiind un ticălos care începe lupte, totuși și, uneori, propria ta pasiune și defensivitate ar putea să bubble, nu este niciodată nevoie să începeți lupta împotriva pasiunii voastre. În schimb, soluția se află doar în mișcare pe cineva care o primește. Deci, atunci când oamenii fără clumei renunță la distracția, ești absolut pasionat, iată ce să faci despre asta.

De dragul articolului, să ne prefacem că vă place Star Trek și bucurați-vă de îmbrăcăminte ca un klingon și mergeți la Convenții Sci-Fi și alte adunări Klingonon.

Pași

  1. Imaginea intitulată face ca cineva să respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 1
1. Examinați-vă comportamentul. Uneori, suntem cel mai rău dușman al nostru când vine vorba de a vorbi despre lucrurile pe care le iubim:
  • Preluați peste conversaţie Cu discuții despre hobby-ul tău, fără a lăsa pe nimeni altcineva să vorbească despre interesele lor?Imagine intitulată face ca cineva să respecte o distracție pe care o pasionati pasionati de pasul 1bullet1
  • Ești prea defensiv în privința asta, permițând un comentariu simplu cum ar fi, "Wow, nu mă pot vedea vreodată să fac asta," Pentru a vă trimite pe o lungă perioadă de minune despre Klingon Cosplay? - această persoană tocmai ți-a spus că nu are nici un interes în acest subiect, dar acum i-ai forțat să-ți asculte diatribul tău lung pe acel lucru. Între timp, se gechează și vă așteaptă să nu mai vorbiți, astfel încât să poată vorbi despre ceva sunteți interesat de. Uneori nu e vorba de tine. În loc de rant, răspundeți la "Nu mă pot vedea..." remarcă cu "Ah, este o rușine, pentru că am atât de multă distracție, și există o mulțime de oameni minunați pe care o văd când mă duc la chestia asta. Deci, ce vă place să faceți?" Vei fi mult mai popular.
  • Sunteți insistent insistent? De multe ori, îi invităm pe alții să participe cu noi în speranța de a le arăta că nu este activitatea stupidă pe care o cred că este, dar este adesea o încercare zadarnică. Dacă au spus "Nu" Odată, lăsați-o "Nu" stand. Sau dacă au spus ceva de genul, "Vom vedea," amintiți-vă că acest lucru este adesea o modalitate de a spune "Nu" fara a spune "Nu."Când încearcă să vă lase ușor, persistența se poate antagoniza și ei frustrare că nu vă pot duce să nu mai împingeți că pot obține mai bine dintre ei, determinându-i să facă comentarii respinse sau nepoliticoase.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 2
    2. Nu o luați în inimă, lăsați-o să plece. Presupunând că nu ați provocat rudeness, nu este necesar să luați fiecare observație insultătoare. Așa că Trek nu plutește barca altcuiva - deci ce? Nu este vorba despre tine, așa că nu luați-o personal - non-trekkies / trekkers pur și simplu nu văd atracția mai mult decât vedeți atracția într-un eveniment sportiv, de exemplu, așa că le deflește că vă place atât de mult.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să nu respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 3
    3. Trageți o analogie.Dacă cineva crede că distracția dvs. Gheeky este proastă, comparativ cu cele mai convenționale, cum ar fi următoarele sporturi, comparați-l cu cele mai creative, părțile implicate ale acelor activități: Fiind un make-cred că Klingon este un pic ca un jucător de fotbal sau antrenor Fotbal Fantasy.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să respecte o distracție pe care o aveți pasionați de pasul 4
    4. Nu insistă că ei văd frumusețea în hobby-ul tău. Șansele sunt cu atât mai mult insistați că este minunat, cu atât mai insistenți vor deveni că nu vor primi niciodată de ce ați petrece atât de mult bani și efortul pe el. Va deveni un argument care se mișcă, escaladând, deci ridică din umeri și spun, "Ei bine, cred că e distractiv." și lăsați-o să meargă la asta.
  • Dacă cineva crede că distracția dvs. este inutilă, reamintiți-le că punct a unei distracții este de a amuza temporar și de a distrage de la subliniază a vieții de zi cu zi, a muncii și a avocărilor serioase.O mică distracție poate crește chiar productivitatea prin prevenirea arsurilor.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 5
    5. Rămân calm. Deși inima unui klingon este inima unui războinic, iar ultimul lucru de care aveți nevoie este să intrați într-o luptă peste asta - este ta Hobby, este ceea ce tu Dragostea de a face (aici este locul în care total este despre tu) - și ce dacă Dacă tipul ăsta de acolo nu o primește? Nu aveți nevoie de el, binecuvântarea, aprobarea sau participarea sa să se bucure de ea.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 6
    6. Păstrați-vă simțul umorului. Nu argumentați - dacă cineva nu o primește, din nou, deci ce? Are faptul că altul nu vă împărtășește interesul să vă placă mai puțin? La început, vă puteți gândi așa - puteți permite să vă transferați la dumneavoastră, să vă bucurați de bucuria dvs. de hobby. Dar gândiți-vă calm și sincer: Dacă tipul ăsta nu se distrează de tine, ți-ar plăcea asta? Bineînțeles că ați fi! Așa că într-adevăr nu contează dacă altcineva se distrează de tine - cea mai bună apărare este să se alăture, ciudat așa cum pare. Admitere, "Așa e, sunt un geek total despre asta," ia vântul din velele antagonului tău.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 7
    7. Reasert calm că este ideea ta de distracție și nimeni nu-i forțează să se bucure de ea ca și tine. Pur și simplu spunând, "Ei bine, poate credeți că este prost, dar am un timp minunat să o fac și am întâlnit niște oameni minunați care au devenit prieteni buni în jurul ei. Simtim că ajungem să avem Halloween pe tot parcursul anului - și nimeni nu vă spune să vă îmbogățiți și să vă alăturați - putem trăi și să lăsăm să trăim, bine?" Suneți mult mai rezonabil și rațional atunci când luați drumul înalt decât un idiot care continuă să se bucure de alte persoane cu adevărat.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să nu respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 8
    8. Reamintesc că au și un hobby - și poate că nu toată lumea prezentă este la fel de pasionată de asta ca ei sunteți. Acest lucru este deosebit de util cu fanii sportivi. Sperăm că acest fan de sport și-a pictat fața, purtată cu jersey, a fluturat un steag, etc. la un joc, și deține, de asemenea, niște memorabili, poate o minge de joc sau o imagine semnată. Indicați aceste lucruri și spuneți, "Deci, atunci când vă pictați versiunea feței și purtați o felie de brânză pe cap, și purtați un jersey de echipă și mergeți la un joc în care 1000 de oameni sunt îmbrăcați ca tine, Cum este diferit de la mine am pus pe un cap de broască țestoasă, machiaj și armură și merg la o convenție în care 1000 de oameni sunt îmbrăcați ca pe mine? Cum este jocul dvs. de joc diferit de bataia mea? Sunt ambele suveniruri. Doar înrădăcinăm pentru diferite echipe, tipule."
  • Imaginea intitulată face ca cineva să nu respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 9
    9. Schimba subiectul. Dacă observațiile derogatoriu continuă sau această persoană pur și simplu nu va fi de acord dezacord, Încercați să schimbați subiectul și să discutați ceva mai universal sau cel puțin mai inofensiv, cum ar fi filmele pe care le-ați văzut recent sau cărțile pe care le bucurați.Ca un pas suplimentar, încercați să nu faceți această discuție despre ceva tu au văzut sau au plăcut - în schimb, încercați să atrageți pe altcineva și să întrebați despre ceea ce le-a plăcut în acel film sau carte, mai ales dacă este într-un gen complet diferit de Sci-Fi.Aceasta conduce atenția departe de la dvs. și deviază ideea că sunteți doar un ciudat obsesiv care va prelua orice situație socială pentru a vorbi despre lucruri care sunt importante pentru dvs.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să nu respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 10
    10. Luați-o deoparte și vorbiți privat. Nu supuneți întregul partid sau adunați la dezacordul dvs. Dacă sentimentele tale sunt rănite, încercați să luați cealaltă persoană deoparte și să spuneți ceva asemănător, "Hei, știu că nu primești dependența mea la Trek, dar într-adevăr, chiar am încercat să schimb subiectul și încă îl zdgam.Mă supărăm de mine. Putem renunța la asta?" Poate funcționa.Cu toate acestea, a se vedea "Avertizări" de mai jos.
  • Imaginea intitulată face ca cineva să respecte o distracție pe care sunteți pasionați de pasul 11
    11. Părăsi. Sună extremă, dar să ne confruntăm cu asta, este mai bine decât să intrați într-o luptă și nu ați avut un moment bun. Ieșiți de acolo, du-te acasă și puneți-vă capul de broască țestoasă și geek afară. O sa te simti mai bine. Și oricine a simțit că hărțuitorul tău a fost în afara liniei va simpatiza privat cu tine - este foarte probabil că vor face contact cu dvs. mai târziu pentru a vă spune că au crezut că este greșit și tipul (sau fată) a fost un ticălos pentru a fi atât de insultător.
  • sfaturi

    Nu poți spune cuiva că nu simt modul în care simt. Cu alte cuvinte, simți că sunteți îmbogățit de hobby-ul dvs. și nici o cantitate de insultă vă va face să vă simțiți că vă place mai puțin - vă face doar ca persoana insultătoare mai mică. Prin același jeton, vă întoarceți să atacați hobby-ul celuilalt, nu îl face să se simtă mai puțin implicat în a voastră față de a voastră, astfel încât să reziste astfel tentației de a suna Barbs și să încerce să ajungă chiar și.
  • Nu încercați să convingeți pe alții să vă placă hobby-ul dvs. mai mult de unul sau de două ori. Este frumos să le informezi despre distracția dvs. și dacă sunt interesați să urmărească subiectul, puteți vorbi despre asta mai mult. Dacă îl eliberează mai devreme spunând, "Nu a avut niciodată un interes în acele lucruri," Există o șansă bună încât nu vor mai fi niciodată interesați. Nimic nu stabilește insulte în mișcare ca o persistență - dacă nu au nici un interes în altul decât să se distreze de ea, aruncați-o.
  • Este minunat să vă bucurați de o distracție geeky, dar nu o exagerați.Să fie deschis la sugestii prietenoase pentru a filtra sau a focaliza mai mult pe muncă.
  • Noi toți ne place lucruri diferite și, așa cum probabil că nu înțelegeți de ce cel mai bun prieten al fratelui tău colectează cărți de baseball și baschet, el nu poate înțelege dorința dvs. de a viziona Star Trek sau rochie ca un klingon și adoptă o persoană Klingon Persona de mai multe ori pe an. Doar acceptați asta "Diferite curse pentru diferite persoane" este înțelepciunea pentru vârste, iar Viva La diferența!
  • Avertizări

    Uneori un ticălos este doar un ticălos. Uimitor, deși sunteți dispus să fiți de acord să nu fiți de acord, este uneori imposibil să obțineți una dintre ele - mai ales dacă au băut. Luând pe cineva deoparte poate avea efectul neintenționat de a le face să simtă că este o chemare la o luptă sau să-i facă să vă ridice și mai mult. Atenție.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar