Cum să duel în răscumpărarea roșie a morților

Dueling este un mod în răscumpărarea roșie a morților care vă gâdâie împotriva unui singur adversar pentru a vedea cine este cea mai rapidă remiză. În lipsa unui duel înseamnă moartea pentru dvs., astfel încât să știți cum să ieșiți pe partea de sus vă va ajuta să vă împiedicați din pământ. Odată ce obțineți atârnarea de a avea scopul și împușcăturile în timpul, nimeni nu va putea să vă potrivească.

Pași

  1. Imagine intitulată 973304 1
1. Intra într-un duel. Occidentul este un loc periculos, iar conflictele sunt adesea stabilite de cine are cea mai rapidă mână. Există câteva modalități pe care le puteți găsi într-un duel în timpul aventurilor:
  • Mai multe misiuni de poveste au un duel, precum și câteva dintre questurile străine.
  • Puteți obține provocări la dueluri pe măsură ce vă măriți faima. Cu cât este mai mare faima ta, cu atât mai mult trebuie să fii provocat de cineva care să caute să facă un nume pentru ei înșiși. Aceste provocări se pot întâmpla pe măsură ce mergeți prin diferite orașe și așezări ale jocului. Faima poate fi mărită prin completarea misiunilor, a locurilor de muncă și a provocărilor, precum și câștigarea la poker și uciderea dușmanilor.
  • Dacă vă prindeți înșelăciune la poker, vă veți găsi într-un duel cu persoana pe care ați înșelat-o. Dacă purtați costumul elegant și cheat la poker, veți intra într-un duel de fiecare dată când sunteți prinși.
  • S-ar putea să vă provocați la un duel când bateți pe cineva cu calul dvs., dar acest lucru este mult mai puțin comun.
  • Imagine intitulată 973304 2
    2. Înțelegeți cum sunt marcate duelurile. Când începeți un duel, veți vedea două bare în colțul din dreapta jos al ecranului. Barul albastru reprezintă scorul dvs., în timp ce roșu reprezintă adversarii. Pentru a câștiga duelul, va trebui să vă ridicați bara în fața adversarului dvs. ridică a lor. Direcționarea capului și a pieptului, precum și a fotografiilor de marcare la momentul potrivit, vă vor umple rapid barul.
  • Imagine intitulată 973304 3
    3. apasa si tine apasat .Lt/L2 cand "A desena!" apare pe ecran. Acest lucru vă va umple arma. Dacă apăsați pe butonul la începutul anului, camera va micșora și va fi mai dificil să vă atingeți adversarul.
  • Puteți, de asemenea, să atrageți prin răsturnarea stick-ului drept în jos și apoi pentru a simula tragerea pistolului din toc.
  • Imagine intitulată 973304 4
    4. Utilizați stick-ul drept pentru a direcționa crosshairs. Timpul încetinește de îndată ce vă atrageți arma. Puteți să mutați încet crosshairs folosind bastonul potrivit. Scopul pentru cap sau piept pentru a umple barul dvs. cel mai rapid. De asemenea, puteți încerca să încercați mâna adversarului dvs., care poate dezarma adversarul dvs. și vă poate crește onoarea.
  • Evitați să fotografiați stomacul sau picioarele, deoarece acest lucru nu va umple foarte mult contorul.
  • Rețineți că este posibil să nu puteți dezarma adversarii în timpul duelurilor de poveste.
  • Imagine intitulată 973304 5
    5. Urmăriți culoarea Crosshair. Pe măsură ce mutați Crosshair peste adversar, veți vedea culoarea și schimbarea dimensiunii. Când este mare și roșu, fotografiile nu vor merita la fel de mult. Când este mic și alb, fotografiile merită cel mai mult.
  • Imagine intitulată 973304 6
    6. presa .Rb/R1 Pentru a marca ținta.Când încrucișările sunt mici și albe, și vă îndreptați spre partea adversarului dvs. pe care doriți să îl trageți, apăsați Rb/R1 Pentru a marca ținta.
  • Dacă intenționați ca mâna pistolului, o lovitură adecvată cu un crosshair alb va umple probabil bara într-o singură marcă. Aceasta este o lovitură dură, deci dacă nu sunteți capabili să o loviți pe primele două mărci, luați în considerare făcând o lovitură rapidă pentru cap sau piept, astfel încât să puteți câștiga totuși duelul.
  • Imagine intitulată 973304 7
    7. Continuați să marcați ținta. Cu revolverul, puteți să vă marcați ținta de până la șase ori. Numărul de mărci disponibile este determinat de arma pe care o utilizați pentru duel. De fiecare dată când faceți o marcă, veți vedea creșterea barului. Nu aveți nevoie să umpleți complet bara, trebuie doar să aveți mai mult decât adversarul dvs.
  • Imagine intitulată 973304 8
    8. presa .Rt/R2 Când sunteți mulțumit de marcajele dvs. Acest lucru va termina duelul, iar dacă barul dvs. este mai plin decât adversarii dvs., John va trage adversarul în fiecare dintre locurile pe care le-ați marcat.
  • Dacă umpleți bara complet sau utilizați toate gloanțele dvs., duelul va termina automat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Înainte de a spune "A desena" Puteți muta stick-ul analogic drept în jos și se va mișca mâna lui John mai aproape de arma lui. Făcând acest lucru va scădea timpul necesar pentru a trage arma.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar