Cum să cumpărați paturi

VIDEO

Sunteți blocați de matricea masivă de așternuturi pe care magazinele le oferă? Alegerea paturilor perfecte poate fi copleșitoare, dar știind ceea ce doriți înainte de a merge la magazin vă puteți ușura stresul. Doriți să vă simțiți confortabil atunci când dormiți, deci luați-vă timpul și vă distrați în timp ce alegeți paturile care se potrivesc nevoilor și personalității dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Placi de cumpărare
  1. Imagine intitulată Cumpărați patul 1
1. Alegeți foi care vă vor potrivi saltelei. Aflați ce dimensiune trebuie să cumpărați, verificând eticheta de pe saltea. Regina și King sunt cele mai ușoare seturi de foi de lenjerie de pat pentru a găsi în magazine, în timp ce regele plin și californian sunt un pic mai rar. Seturile de paturi twin sunt de obicei făcute pentru paturi cu o singură persoană.
  • Asigurați-vă că căutați foi montate care sunt suficient de adânci pentru a se potrivi peste saltea și pentru a lua grosimea saltelei în considerare. Dimensiunile foilor sunt de obicei după cum urmează: Twin, 39 x 75"- Full, 54 x 75"- Regina, 60 x 80"- Rege, 76 x 80".
  • Imagine intitulată Cumpărați patul 2
    2. Alegeți un material de foaie. Tipul și calitatea țesăturii pe care o alegeți va afecta cât de confortabil sunteți la fel de confortabil, astfel încât să alegeți cu înțelepciune sau amestecurile de bumbac sunt cea mai recomandată alegere. Foile de flanel vă pot menține cald în timpul iernii, dar în serile mai calde, puteți fi prea cald în foi de flanel.
  • Imagine intitulată Cumpărați paturile 3
    3. Decideți despre un stil și o temă pentru foile dvs. Vrei o bandă, Polka Dot sau un design floral? Paturile de pat este primul lucru pe care oamenii îl vor observa când vor intra în dormitorul dvs., astfel încât să selectați așternutul care se potrivește cu gusturile dvs. Dacă doriți să faceți o impresie, alegeți culori îndrăznețe - dacă doriți să afișați așternut subestimat, alegeți culori muduite, cool, cum ar fi albastru închis sau gri.
  • Imagine intitulată Cumpărați patul 4
    4. Verificați numărul de fire pe etichetă. Numărul de fir se referă la densitatea țesăturii în fire pe un inch pătrat. Cu cât este mai mare numărul de fire, atunci cele mai scumpe foile sunt pentru că mai mult material, spun mai fin, este necesar pentru a le face. Numărul mai mare de fir indică o calitate mai bună. La minim, numărul de fir trebuie să fie 175-200, dar pentru foile de calitate, vizează un număr de fir de 350.
  • Partea 2 din 3:
    Selectarea paturilor de pat
    1. Imagine intitulată Cumpărați patul 5
    1. Selectați un mângâietor care se potrivește cu foile dvs. Alegeți un mângâietor care se potrivește cu tema și stilul pe care dormitorul îl exprimă. Dacă locuiți într-un climat cald, luați în considerare un mângâietor ușor. Grosimile groase, grele sunt ideale pentru climatele reci.
  • Imagine intitulată Cumpărați paturile Pasul 6
    2. Alegeți o duvet. Un duvet este un capac detașabil, de obicei, realizat din pene în jos. Ar trebui să se răspândească pe foile dvs. Dacă alegeți să utilizați un duvet, cel mai probabil nu veți avea nevoie de un mângâietor. Dar ar trebui să cumpărați a DUVET COACT Pentru a proteja conducta.
  • Imagine intitulată Cumpărați lenjeria Pasul 7
    3. Luați în considerare cumpărarea unui set de paturi. Cele mai multe seturi de așternut sunt dotate cu o foaie montată, o foaie de sus, un mângâietor și una sau două perne. Această afacere ambalată poate fi o modalitate ușoară de a economisi bani. Este posibil să fie nevoie să cumpărați separat o pătură sau un pat suplimentar.
  • Partea 3 din 3:
    Afișarea paturilor decorative
    1. Imagine intitulată Cumpărați lenjeria Pasul 8
    1. Cumpărați perne și perne. Amintiți-vă să vă furnizați perne și perne, deoarece nici un pat nu este complet fără un loc pentru a vă odihni capul. Dacă este posibil, cumpărați perne care se potrivesc cu foile și mângâierea. Pernele mici de aruncare pot fi un accent colorat și distractiv pe lenjeria dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați patul Pasul 9
    2. Includeți o quilt. O quilt patter poate adăuga o stropire de culoare la lenjerie de pat. De asemenea, poate oferi patului dvs. un simt mai confortabil și mai unic. Răspândiți pilotul deasupra lenjeriei sau împingeți-l și plasați-l la poalele patului.
  • Imagine intitulată Cumpărați lenjeria Pasul 10
    3. Spălați-vă noul lenjerie de pat. Verificați dacă aparatul dvs. poate gestiona încărcătura de așternut. Unele mângâieri pot solicita să le luați pentru a fi curățate profesional sau le puteți aduce într-o spălătorie, care tind să aibă câteva mașini mai mari în acest scop. Fiți răbdători și urmați instrucțiunile de îngrijire (găsite pe eticheta produsului).
  • Dacă spălați acasă sau la spălătorie, evitați utilizarea detergenților dur. Utilizați ciclul extra clătire. Permiteți mângâietorului aproximativ 3-4 ore să se usuce complet.
  • WikiHow Video: Cum să cumpărați paturi

    Ceas

    sfaturi

    Pentru a vă oferi foilor un simț crocant, luxos, duceți-le la curățătorii uscați sau la spălătorie pentru curățare și presare înainte de utilizare.
  • Cel mai important lucru de reținut este să alegi țesături de pat care simt cele mai confortabile.
  • Luați în considerare rutinele de somn și dimineața atunci când alegeți paturile. Îți place să dormi sub straturi? Preferați să fiți cald sau răciți când dormiți? Vă deranjează să vă faceți patul în fiecare dimineață? Răspunsurile la aceste întrebări vă pot ajuta să determinați cele mai bune paturi pentru nevoile dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar