Cum de a alege o saltea de pătuț pentru copii

Selectarea primei saltelei copilului poate părea o sarcină copleșitoare, dar tot ce trebuie să faceți este să urmați câțiva indicatori cheie. Asigurați-vă că saltea are o sigiliu de certificare și se potrivește corect și strâns în pat. Alegeți o saltea care este fermă, are o acoperire groasă și este echipată cu găuri de aerisire. Odată ce ați ales o saltea, adăugați pur și simplu o foaie fixată și puneți saltea în pat pentru a crea un loc sigur și confortabil de odihnă pentru micul dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea unei saltele care se potrivește corect
  1. Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 1
1. Măsurați lățimea și lungimea pătuțului. Va trebui să măsurați patul pentru a determina dacă o saltea standard a pătuțului se va potrivi sau dacă veți avea nevoie de o saltea mai mică sau mai mare. Deși dimensiunea ambelor paturi și a saltelelor de pătuț sunt reglementate de guvernul federal, ușoară variații în fiecare înseamnă că nu fiecare saltea se va potrivi fiecărei paturi.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 2
    2. Alegeți o saltea creată pentru dimensiunea critică. Saltelele standard de pătuț trebuie să fie de minimum 27.25 inci (69.2 cm) cu 51.25 inci (129.5 cm). Este esențial ca saltea de cripturi să se potrivească perfect. Nu ar trebui să existe nici un spațiu între saltea și părțile laterale ale pătuțului, deoarece acest lucru ar putea reprezenta un pericol de intrare sau sufocare copilului dumneavoastră.
  • Dacă saltea este prea mică, un copil ar putea obține membrele sau capul blocat între marginea saltelei și a șinelor de pătuț.
  • Dacă saltea este prea mare, nu se va potrivi în mod corespunzător în pat și un copil ar putea sufoca dacă căile lor respiratorii sunt restricționate datorită saltelei care se înclină în mijloc, mai degrabă decât minciuna.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 3
    3. Verificați grosimea saltelei. Saltele care sunt prea groase reprezintă un risc de sufocare la sugari, deoarece se pot scufunda în suprafața moale. O saltea de pat nu ar trebui să fie mai groasă de 6 inci (15.2 cm).
  • Partea 2 din 3:
    Asigurarea saltelei este suficient de fermă
    1. Imagine intitulată Alegeți o saltea de pat pentru copii Pasul 4
    1. Decideți dacă preferați o spumă sau o saltea innerspring. Opțiunile de spumă tind să fie mai puțin costisitoare, în timp ce saltelele innerspring costă de obicei mai mult, dar oferă durabilitate mai mare.
    • Dacă alegeți Innerspring, selectați o saltea care are între 135 și 150 bobine cu un ecartament mai mic de 15.5.
    • Aceste numere pot fi găsite pe ambalaj. Aceste orientări sunt stabilite de rapoartele consumatorilor și vor garanta saltea pe care o alegeți este suficient de fermă pentru copilul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pat pentru copii Pasul 5
    2. Apăsați pe diferite părți ale saltelei cu mâinile. Apăsați mâinile în saltea în mai multe pete, inclusiv în mijloc și laterale, pentru a vedea dacă saltea este conformă cu forma mâinii sau a izvoarelor înapoi la forma originală imediat. Dacă saltea matriță la mâna ta, este prea moale pentru copilul tău.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 6
    3. Adunați-vă consumabilele Testați fermitatea saltelei. Noua saltea de crib, mai ales atunci când este făcută din spumă, trebuie să fie foarte fermă pentru a reduce riscul ca bebelușul dvs. care suflă din cauza scufundării într-o suprafață moale. Pentru a efectua un test pentru a verifica fermitatea saltelei, colectați 2 lapte dreptunghiular de 1 litru sau de 1 litru sau cu carton de suc cu fund plat, 12 CD-uri, un conducător, un marker și o folie de plastic.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 7
    4. Marcați unul dintre containerele de băuturi. Utilizați marcajul dvs. pentru a desena o linie 1.5 în (40 mm) de la fundul uneia dintre cutiile, măsurate cu conducătorul dvs. Măsurați și marcați această linie pe fiecare parte a cartonului, astfel încât să existe un inel în jurul fundului.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 8
    5. Înfășurați 12 CD-uri în folie de plastic. Stivuiți-vă CD-urile (fără cazuri) într-o parte superioară unul pe altul și înfășurați-le strâns în folie de plastic.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pat pentru copii Pasul 9
    6. Stivă articolele pe saltea. Plasați CD-urile înfășurate pe cea mai moale parte a saltelei, care este în general în mijloc. Stack ambele cutiile de pe laturile lor deasupra CD-urilor, plasând unul cu inelul de jos. Aliniați marginea stivei CD cu inelul pe care l-ați tras pe cutie.
  • 7. Uită-te la partea superioară a cutii de carton. Ar trebui să existe un spațiu clar între partea inelată de fund a cartonului și salteaua. Dacă nu există decalaj, va trebui să alegeți o saltea mai fermă pentru siguranța copilului dumneavoastră.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea opțiunilor de saltea în condiții de siguranță
    1. Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 10
    1. Verificați dacă saltea a fost certificată. Căutați un sigiliu pe saltea care confirmă că este certificabil respectarea standardelor stabilite de Comisia de siguranță a produselor de consum (CSC) și este sigură pentru utilizare. Nu alegeți o saltea care nu are o etanșare CPSC, deoarece poate fi prea moale sau mică sau au alte riscuri de siguranță.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 11
    2. Alegeți o saltea cu o acoperire foarte groasă. Capacul este, de asemenea, cunoscut ca bifarea. Cele mai bune opțiuni de saltea au mai multe straturi de acoperire laminate care au fost întărite cu nailon. Aceste saltele au beneficiile suplimentare de a fi impermeabil și foarte durabile, ceea ce înseamnă curățarea ușoară și reducerea probabilității de lacrimi sau găuri.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 12
    3. Inspectați saltea pentru găuri de aerisire. O saltea de calitate ar trebui să aibă găuri armate mici pe ambele părți care permit aerului să circule în și din interiorul saltelei. Aceste orificii vor ajuta la păstrarea saltelei saltelei, permițând mirosurilor să scape.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 13
    4. Optați pentru o saltea organică dacă sunteți preocupat de substanțe chimice. Saltele tradiționale pot conține metale grele și substanțe chimice, cum ar fi ignițele de flacără. Dacă preferați o saltea fără substanțe chimice sau metale grele, alegeți o saltea organică care a fost certificată de o terță parte, cum ar fi Greenguard sau Oeko-Tex.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 14
    5. Utilizați numai o foaie montată în pat. Amintiți-vă că "goale este cel mai bun" când vine vorba de patul copilului tău. O foaie montată care acoperă saltea ar trebui să fie singurul lucru din pat de la copilul tău. Plăcuțele de protecție pentru crituri, perne, pături și jucăriile reprezintă riscuri de siguranță și sufocare și nu trebuie utilizate.
  • Îmbrăcați copilul într-un dormitor cald sau ajustați termostatul pentru a vă asigura că bebelușul dvs. va fi suficient de cald fără o pătură.
  • Utilizați doar o pătură în pat dacă copilul dvs. este de peste 12 luni.
  • Imagine intitulată Alegeți o saltea de pătuț pentru copii Pasul 15
    6. Pune-ți copilul să doarmă pe spate. Pentru a reduce riscul de sindrom de moarte pentru sugari bruște (SIDS), copilul dvs. ar trebui să fie întotdeauna să se culce pe spatele lor. Rezervați Tummy Timp pentru când bebelușul dvs. este treaz și sunteți prezent pentru a vă asigura siguranța.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu puneți niciodată un copil să dormiți pe o saltea de aer, o canapea, apă sau altă suprafață moale.
  • Evitați achiziționarea unei salteri folosite. Fluidele corporale de la copilul anterior s-ar putea să fi văzut în saltea, ceea ce poate provoca creșterea bacteriilor, a mucegaiului sau a altor ciuperci.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar