Cum să decoreze o zi de zi

Punctele de zi sunt bucăți mari de mobilier multifuncționale. Acestea pot fi o opțiune majoră de economisire a spațiului în camere mai mici și apartamente de studio sau pot fi folosite pentru a descompune fluxul de spații mai mari. Puteți stilul de zi de zi pentru a servi în primul rând ca o canapea, o zonă de dormit sau ambele, în funcție de nevoile dvs. personale. Tot ce este nevoie este câteva atingeri decorative gânditoare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unei zile de zi
  1. Imagine intitulată Decorează o etapă de zi 1
1. Căutați un pat cu un spate dacă îl utilizați ca o canapea. Găsirea unui cadru de zi cu un spate va ajuta la a face piesa să se simtă mai mult ca o canapea în timpul orelor de veghe. Având o zi de zi, puteți stilul ca o canapea poate fi un mare economie spațială în locuri precum apartamente studio sau camere mici.
  • Puteți stilul o zi de zi ca o canapea și încă o folosiți pentru a dormi dacă doriți să servească în ambele scopuri. Spatele oferă pur și simplu un sprijin suplimentar pentru acele momente când stați pe pat, mai degrabă decât să vă culcați.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de zi 2
    2. Alegeți o zi backless de zi pentru a adăuga mai multe scaune pentru distracție. Dacă adăugați o zi de zi în casa dvs. ca accent sau scaune suplimentare, luați în considerare o opțiune în spate. Aceasta deschide piesa pentru a se potrivi mai multor persoane atunci când găzduiți petreceri sau întâlniri. Poate fi, de asemenea, în formă ca o bancă, ședere sau iubire, după cum vedeți potriviți.
  • Daybed-urile cu spate sunt concepute pentru a sta pe pereți, dar o opțiune fără fund vă oferă mai multe opțiuni pentru plasarea potențială. Acestea sunt deosebit de utile pentru ruperea unor spații diferite în camere mari sau planuri deschise de podea.
  • Imagine intitulată Decoreaza o etapă de zi 3
    3. Alegeți o zi de zi cu un trunden de dedesubt pentru a adăuga spațiu de dormit. O zi de zi cu un pat suplimentar de dedesubt poate adăuga o zonă de dormit chiar și într-un spațiu compact. Aceasta este o alegere excelentă dacă găzduiți frecvent oaspeții, dar nu aveți o cameră mare de oaspeți.
  • Un pat de trunchi este o a doua saltea pe o platformă redusă care scoate din baza patului tău. Când este ascuns, se amestecă perfect în ziua de zi mai mare.
  • Dacă pastele dvs. de zi are sertare sau un spațiu de bordură sub saltea, puteți folosi acest lucru pentru a stoca pături suplimentare, perne și alte lenjerie de pat.
  • Imaginea intitulată Decoreaza o etapă de zi 4
    4. Încercați o zi de zi metalică pentru a adăuga scaune confortabile în afara. Daybed-urile vă pot oferi un loc confortabil în lounge și vă puteți relaxa afară. Alegeți unul cu un cadru din lemn de metal sau sigilat, pentru ao ajuta să dureze diferite tipuri de condiții meteorologice.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, de o saltea sau perne rezistente la intemperii. Este posibil să găsiți saltele de zi în aer liber online sau de la magazine care se specializează în mobilier în aer liber. În caz contrar, puteți utiliza perne de așezare rezistente la intemperii destinate canapelelor și scaunelor în aer liber.
  • Metoda 2 din 3:
    Stilul de zi de zi ca o canapea
    1. Imaginea intitulată Decorează o etapă de zi 5
    1. Poziționați patul de zi într-o zonă care complimentează curgerea camerei dvs. În cazul în care pastele dvs. de zi merge în camera dvs. depinde parțial pe stilul de zi, și parțial în cameră, în sine. Daybed-urile cu spate funcționează în mod obișnuit împotriva pereților, în timp ce cei fără spate funcționează bine ca și bănci în mijlocul camerelor mai mari.
    • Dacă pastele de zi se întâmplă într-o cameră mai mică, ar trebui să stea pe un perete, astfel încât să puteți păstra căi deschise în spațiul. De asemenea, încercați să păstrați restul mobilierului și a accesoriilor în cameră la un minim, astfel încât spațiul se va simți mai deschis.
    • Back-urile backless plasate în colțuri sau împotriva ferestrelor pot face, de asemenea, colțuri confortabile de citire.
    • Dacă ziua de zi funcționează ca o piesă de mobilier primară din camera dvs., ar trebui să fie mai aproape de centru.
  • Imaginea intitulată Decorează o etapă de zi 6
    2. Alegeți perne mari, groase de suport. Adăugarea unor perne mari, ferme în partea din spate a zilei de zi, îi va da un confort și sprijin mult necesare în timp ce stați. Căutați perne care sunt la aceeași înălțime ca spatele patului și ajungeți suficient pentru a acoperi confortabil întregul spate.
  • Optați pentru pernele mai ferme, mai puternice ca și suportul dvs. Pernele care sunt prea moi pot pierde forma mai devreme și nu pot fi suficiente pentru a patra spatele din spate al patului. Puteți adăuga întotdeauna perne suplimentare de aruncare pentru a le înmuia dacă aceasta este preferința dvs.
  • Pentru un aspect curat, modern, încercați să obțineți perne care se aliniază capăt la capăt pentru a se potrivi din spatele zilei de zi.
  • Pentru o vibrație cozieră sau mai eclectică, se suprapune pernele de sprijin.
  • Imaginea intitulată Decorează o etapă de zi 7
    3. Utilizați șuruburi pe oaspeți backless pentru un suport suplimentar. Bolsterii sunt perne lungi în formă de cilindric, care se potrivesc bine între saltea și brațele unei zile de zi fără fund. Acestea oferă suport suplimentar de spate mai mici atunci când stați pe pat de zi și puteți face, de asemenea, perne de susținere a gâtului dacă alegeți să vă așezați.
  • Unele zile de noapte pot avea deja un singur bolter atașat. Dacă este cazul, verificați producătorul pentru a vedea dacă puteți comanda un al doilea pentru simetrie. De asemenea, puteți căuta o copertă pentru bolizia existentă pentru a ajuta la potrivirea oricărui sprijin suplimentar pe care îl obțineți.
  • În caz contrar, alegeți unul într-o altă țesătură și culoare pentru a compliment schema camerei dvs. Nu încercați prea mult să potriviți stilurile dacă nu puteți găsi ceva aproape. În mod intenționat, necinstit arată, în general, mai bine decât aproape, dar nu destul de potrivită.
  • Imagine intitulată Decoreaza un pas de zi 8
    4. Adăugați perne de aruncare pentru a se potrivi cu paleta de culori a camerei. Aruncarea pernelor sunt resursele dvs. Go-to Go pentru a aduce o viață într-o zi de zi. Căutați perne în culori care complimentează schema mai mare a camerei dvs. Culori de accent, cele folosite pentru ornamente, și nuanțe de la alte bucăți de mobilier Toate lucrările bine pentru perne de aruncare.
  • Dacă, de exemplu, pereții tăi sunt Green Green, perne de tonifiere Pământ, cum ar fi cele din brunurile bogate sau muștarile, smarald și saphire tonuri de bijuterii și neutre cremoase vor funcționa.
  • Experimentați cu numărul de perne pentru a se potrivi stilului dvs. Două perne mai mari, una pe fiecare parte a zilei de zi, vor adăuga un accent subtil și modest. Dar ați putea avea și două perne în două culori diferite pe fiecare parte sau creați o linie completă de perne peste spate pentru pat.
  • Dacă pabedul dvs. are o spate deosebit de greu, perne suplimentare de aruncare pot adăuga, de asemenea, unele confort suplimentare.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de zi 9
    5. Drape o aruncare peste patul de zi pentru a adăuga căldură. La fel ca și cu o canapea, draparea unei aruncări peste partea de zi a zilei va adăuga o căldură suplimentară și o senzație de bun venit la pabed. O lenjerie mai ușoară sau aruncarea de bumbac este plăcută pentru lunile mai calde, în timp ce o aruncare în stil microfibră sau SHERPA poate face pentru o adăugare de iarnă.
  • Aruncă o altă modalitate de a adăuga o anumită culoare la ziua de zi, de asemenea. Căutați cele cu scheme de culori sau modele care se potrivesc cu pernele de aruncare sau alte culori de accent din camera dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind o zi de zi ca un pat
    1. Imagine intitulată Decorează o etapă de zi 10
    1. Tuck în foi sub saltea pentru a crea un aspect curat. În timp ce puteți obține capace echipate pentru o saltea de zi, foile plate regulate funcționează la fel de bine dacă ziua de zi este în primul rând un pat. Împingeți foile sub saltea de zi pentru a menține colțurile curate și pentru a părăsi picioarele și alte caracteristici decorative ale patului dvs. vizibil.
    • Foi plat sunt, în general, mai ușor de găsit și mai accesibile decât cumpărarea de capace specifice.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de zi 11
    2. Investiți în foi montate sau capace de saltele pentru un pat multifuncțional. Firmele potrivite pentru oasele nu sunt la fel de comune ca cele pentru un pat gemene regulat, dar le găsiți la unele magazine de origine, precum și online. Adăugarea unei foi montate face ca tranziția dintre ședință și dormit mult mai ușor.
  • În timp ce sunteți așezat, o foaie fixată va rămâne în poziție și arată curată și clară. Atunci când este timpul să dormi, foaia este gata să plece.
  • Imaginea intitulată Decorează o etapă de zi 12
    3. Adăugați o fustă de pat la cadrul de zi cu zi pentru ao arăta ca un pat tradițional. Fuste de pat poate face o zi de zi să arate ca un pat mai tradițional. Acest lucru funcționează în special pentru copiii de noapte din camere sau alte zone în care vor servi ca suprafețe de dormit în spațiu.
  • Puteți găsi fuste de pat de zi de la unele magazine de bunuri de origine, precum și online. Dacă ziua dvs. este o dimensiune sau o formă neregulată, ați putea încerca, de asemenea, să încercați făcând-ți propriul.
  • Imagine intitulată Decorează o etapă de zi 13
    4. Drape o pătură sau un mângâietor într-o culoare complementară peste pat. Construcția zilelor de zi poate face dificilă punerea în picioare în lenjerie mai mare, cum ar fi mângâierea. În schimb, căutați paturi potrivite în mod corespunzător la patul de zi. Adesea, păturile pentru saltele gemene vor funcționa sau puteți căuta paturi de zi cu zi. Găsiți unul cu o culoare sau un model care se potrivește cu schema de culori pentru cameră. Apoi, pur și simplu draperii păturile astfel încât să stea peste marginea saltelei voastre.
  • Pătura ar trebui să fie suficient de lungă pentru a acoperi lungimea patului tău. Ar trebui să fie suficient de larg pentru a depăși părțile laterale ale saltelei, dar nu atât de largă încât se blochează la podea.
  • Încercați să vă pliați în jos de cea de-a treia treime de mângâiere și dușuri mai mari. Acest lucru poate oferi un aspect mai structurat la pat, făcându-l să arate mai mult ca un spațiu de dormit tradițional.
  • Dacă nu doriți ca saltea dvs. să arate, alegeți un mângâietor care este făcut în mod specific pentru a merge într-o zi de zi.
  • Imaginea intitulată Decorează o etapă de zi 14
    5. Utilizați pături în loc de mângâiere pentru un pat de ședere și dormit. Pături mai subțiri și quilts fac paturi excelente pentru o zi de zi multifuncțională. Îndoiți-le spre capătul patului sau le folosiți ca aruncări de ori când stați. Apoi, desfaceți-le și folosiți-i pentru a acoperi patul când este timpul să dormiți.
  • Păturile și aruncările mai ușoare pot fi o alegere mai bună pentru colțuri și zone în care planificați pe napping, dar nu dormi peste noapte.
  • Imaginea intitulată Decorează o etapă de zi 15
    6. Adăugați o pernă de dormit și perne decorative la capul patului. Păstrați lumina de zi adăugând o singură pernă mare la capul patului. Apoi, stivă 2-3 aruncă perne în diferite modele și texturi în fața pernei primare. Câteva perne de aruncare bine plasate pot lumina camera fără a supraaglomera patul.
  • Adăugarea câtorva perne de aruncare este minunată, dar încercați să nu adăugați prea multe. Mai mult de 2 rânduri de perne la capul zilei de zi pot face ca spațiul să arate mic și aglomerat. Ele pot fi, de asemenea, un hassle pentru tine sau pentru oaspeții tăi pentru a elimina în fiecare noapte și înlocuiți în fiecare zi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar