Cum să drape o aruncare peste o canapea

Aruncarea păturilor vă poate da camera de zi un fler special și o sursă de căldură în nopțile reci. Alegeți o pătură care este proporțională cu canapeaua. Dacă aveți o secțiune mare, veți dori o pătură mare. În contrast, dacă doriți să puneți o pătură de aruncare pe un loveat sau un fotoliu, ar trebui să alegeți o pătură mai mică. Draping-ul dvs. de aruncare în mod corect vă poate ajuta să vă păstrați canapeaua organizată și aveți mai multe opțiuni bazate pe stilul și preferința dvs. personală.

Pași

Metoda 1 din 3:
Plăcuța de aruncare pliabilă
  1. Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 1
1. Împingeți aruncarea în a treia, dacă prețuiți structura. O pătură pliată în treimi poate rămâne în formă de poziție, indiferent de cât de mulți oameni stau pe canapea. Țineți aruncarea în fața dvs. în lungime și pliați ambele capete ale păturii în mijloc.
  • Puteți apoi să-l trageți pe pătură de aruncare ca-este sau să-l îndoiți în jumătate pentru a evita un capăt care trage pe pământ. În funcție de stilul dvs. de decorare, puteți să vă îndepărtați pătură pe perne, brațe sau înapoi.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 2
    2. Puneți aruncarea în jumătate pentru o privire roșie. Unele aruncări (în special pături de tricotaj) arată mai bine cu puțin "Distrugerea organizată." Împingeți pătura în jumătate și trageți-o direct pe brațele canapelei, înapoi sau perne. Puteți chiar să o aruncați pe canapea pentru un aspect grațios-dar natural.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 3
    3. Trimestru aruncarea dvs. pentru stilul casual. Îndoiți-vă aruncarea în jumătate de lungime și apoi jumătate din nou. De acolo, îl puteți împrăștia direct pe brațul canapelei dvs. Sau, trageți-l peste un colț al canapelei și poziționați o pernă de aruncare asupra părții care se află pe partea din față a canapelei.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 4
    4. Poziționați o pătură desfăcută pe canapea pentru ao arăta confortabil. Nu toate aruncările trebuie să fie pliate. Păturile ușoare arată foarte bine pliate, dar cele groase (cum ar fi oase de oaie sau lână), în mod natural, arătați în mod natural când aruncați pe canapea. Canapeaua dvs. va părea plăcută și supărătoare suficientă pentru a ne cuibă.
  • Metoda 2 din 3:
    Poziționarea pături de aruncare
    1. Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 5
    1. Cascadă pătură în jos pe lateral pentru un aspect modern. Alegerea unei părți singulare pentru a plasa pătura este o modalitate ușoară și subevaluată de a face o canapea elegantă. Puteți fie să aruncați pământul peste partea fără să-l pliați sau să alegeți una dintre cele trei opțiuni de pliere. Plierea pătură longitudinală arată cel mai bine cu această opțiune.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 6
    2. Plasați pătură în colț pentru a păstra lucrurile confortabile. Împieziți-vă pătură în sferturi și puneți-o într-un colț pentru un aspect moale. Acest lucru va face pătură ușor-acces pentru oricine dorește să-l folosească. Păturile de aruncare în colțul canapelei sunt cele mai bune pentru cald în loc de stiluri de decorare formale.
  • Puteți plasa apoi perne de aruncare pe partea superioară a păturii pentru ao păstra în poziție.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 8
    3. Împingeți-vă aruncarea peste braț pentru un aspect personalizat. Plasarea păturii pe brațul canapelei pentru o cruce între confort și sofisticare. După ce ți-ai îndoit pătură, răsuciți-l la capăt, drapat peste braț ca o atingere personală.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 7
    4. Împărțiți-vă pătura de aruncare orizontală dacă o utilizați adesea. S-ar putea să folosiți canapeaua ca un pat machivist pentru colegii de cameră sau oaspeții. În acest caz, pătură de aruncare ar trebui să fie ușor de deplasabilă fără a interfera foarte mult cu alte decorațiuni. Pliați pătură în treimi și plasați-o peste spatele canapelei.
  • 5. Plătiți pătură în jumătate și trageți-o peste o otomană pentru acces ușor. Dacă aveți o secțiune, puteți pune pătura peste un suport pentru picioare. Împingeți pătură în jumătate, partea scurtă pe partea scurtă, pentru a face un dreptunghi lung. Apoi, puneți-l peste șezlong sau otoman pentru a adăuga textura. Aceasta este o opțiune modernă și populară.
  • Metoda 3 din 3:
    Decorarea cu pături de aruncare
    1. Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 9
    1. Alegeți o aruncare colorată pentru a adăuga vibrații. Dacă aveți mobilier din mai multe culori diferite, aruncările neutre funcționează cel mai bine. Dar dacă aveți o schemă de culori singulară, păturile de aruncare strălucitoare pot aduce o atingere îndrăzneață în camera de zi. S-ar putea să schimbați păturile de aruncare în funcție de sezon, cu culori reci în toamna / lunile de iarnă și culorile calde în primăvară / lună.
    • Culorile luminoase (cum ar fi galben și portocaliu) pot lumina camerele cu iluminare întunecată.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 10
    2. Adăugați o pernă de aruncare texturată. O pereche de perne de aruncare vă poate ajuta pătura de aruncare să arate elegantă și vă dau ceva confortabil să vă culcați. În loc să aducă multe perne multicolore, optați pentru perne aceeași culoare ca și pătură. Variază în schimb, cu textura, cum ar fi oase de oaie sau catifea.
  • Numărul de perne pe care le adăugați depinde de cât de mulți oameni pot apărea canapeaua dvs. Stick la 1 sau 2 perne pentru canapele mai mici, dar simțiți-vă libertatea de a adăuga mai mult pentru canapele mari și secționale.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 11
    3. Alegeți o pătură multifuncțională, funcțională. Arunca pătură poate face atât de mult mai mult decât să arate clasic și să păstreze oamenii calzi. S-ar putea să găsiți o pătură din material durabil pe care îl puteți lua în afara picnicilor. Sau ați putea găsi o pătură de satin care se poate dubla ca un alergător de masă.
  • Imagine intitulată drape o aruncare peste o canapea Pasul 12
    4. Utilizați pătura de aruncare pentru a adăuga contrastul. Prea mult model poate deveni supraexpunerea, dar simplitatea excesivă poate face o cameră stagnantă sau plictisitoare. Pentru canapele moderate, alegeți o singură pătură colorată. Canapele colorate solide arata bine cu arde tipărite sălbatice, drapate peste ele, cum ar fi Plaid sau Paisley.
  • sfaturi

    Aruncarea păturilor sunt o modalitate ieftină de a actualiza un spațiu și de a aduce o viață nouă la o canapea depășită.
  • Asigurați-vă că utilizați o aruncare lavabilă la mașină, astfel încât să puteți spăla frecvent.
  • Utilizați pături de aruncare pentru a ascunde zonele uzate sau deteriorate de pe canapea dvs.
  • Drape mai multe aruncări pe canapea dvs. dacă aveți adesea oaspeți în camera dvs. de zi. În acest fel, dacă vizionați un film sau aveți o noapte, veți avea destule pături pentru toată lumea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar