Cum de a curba o minge de piscină

O lovitură de bilă curbată, numită și o lovitură de massé, este utilă pentru a curba mingea cu cuc în jurul unei minge care este în cale. Pentru a vă curba în mod eficient mingea, ridicați stick-ul și lovește mingea sub centrul său. Dacă doriți ca mingea să curbeze spre stânga, l-ați lovit pe partea stângă, în timp ce loviți o minge pe partea dreaptă, o va curba spre dreapta. Prin petrecerea timpului practicând, vă veți arăta de la împușcarea curbei în cel mai scurt timp.

Pași

Partea 1 din 2:
Configurarea fotografiei
  1. Imagine intitulată curba o minge de piscină Pasul 1
1. Utilizați fotografia curbată pentru a curba mingea în jurul unei alte minge care este în cale. Dacă încercați să loviți o minge într-un buzunar și o altă minge își blochează calea directă, acesta este momentul perfect pentru a vă curba mingea cu CUe. Când mingea ta cue are o mică curbă în ea, va merge în jurul valorii de minge care este în cale și, sperăm, a lovit cel corect.
  • Imagine intitulată curba o minge de piscină Pasul 2
    2. Aplicați cretă la șederea Cue pentru a crea frecare necesară. Ușor, frecați cretă pe stick-ul dvs., asigurându-vă că vârful are un strat fin. Creta se va asigura că stick-ul tău nu alunecă de pe partea laterală a mingelor de cue înainte de a avea șansa de a-ți face fotografia.
  • Dacă piesa de cretă are o canelură profundă în ea de la bastoanele precedente, verificați după ce ați aplicat creta pentru a vă asigura că creta a atins vârful și nu doar marginile stickului.
  • Imagine intitulată curba o minge de piscină Pasul 3
    3. Ridicați stick-ul cu cel puțin un unghi de 30 de grade. Deoarece această lovitură folosește o grevă descendentă, va trebui să țineți stick-ul Cue mult mai mult de un unghi decât de obicei. Încercați să țineți stick-ul cu un unghi de 30-, 35- sau 40 de grade pentru a curba mingea cel mai eficient.
  • Unghiul exact care este necesar va depinde de plasarea bilelor unul de celălalt și în jurul mesei, astfel încât să jucați în jurul unghiurilor până când găsiți o metodă care funcționează pentru dvs.
  • Dacă stick-ul dvs. de tampon nu este ridicat, nu veți putea să loviți partea inferioară a mingelor de cue ca fiind eficient.
  • Imagine intitulată curba o minge de piscină Pasul 4
    4. Odihniți vârful stick-ului Cue între degetele dvs. pentru un scop constant. Cand esti Ținând stick-ul cue pregătindu-se să lovească mingea, să-ți dai mai mult control asupra șanțului tău prin poziționarea vârfului cue între degetul mare și degetul pe pointer, creând un "V". Degetele tale ar trebui să atingă masa de piscină pentru a vă oferi mai multă stabilitate.
  • Țineți stick-ul cu o aderență liberă în loc de unul strâns pentru a vă oferi mai multă acuratețe și putere în împușcat.
  • Există mai multe alte modalități de a poziționa vârful stick-ului Cue între degetele dvs. pentru a ține scopul, deci găsiți unul care se potrivește stilului dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Lovind mingea
    1. Imagine intitulată curbă o minge de piscină Pasul 5
    1. A lovit mingea cu cuc pe partea pe care ai vrea să o curbe. Dacă doriți ca mingea dvs. pentru a curba în jurul valorii de o minge și spre dreapta, loviți partea dreaptă a mingelor Cue. Pentru a face curba cu bile la stânga, a lovit partea stângă. Indiferent de partea minge a punctelor pe care o loviți este direcția pe care o va curba.
  • Imagine intitulată curba o minge de piscină Pasul 6
    2. Controlați curba lovind pe sau sub axa centrală a bilei Cue. Axa centrală este o linie imaginară care rulează în jurul centrului mingelor. Dacă loviți mingea deasupra acestei linii, mingea dvs. este mai probabil să meargă într-o linie dreaptă în loc de o curbă.
  • Testați diferite curbe prin schimbarea cât de sus sau în jos pe minge l-ați lovit, rămânând sub axa centrală.
  • Imagine intitulată curbă o minge de piscină Pasul 7
    3. Loviți în jos pentru a vă asigura că ați lovit partea de jos a mingelor. Din moment ce țineți stick-ul cu un unghi ridicat, va fi mai ușor să faceți o mișcare descendentă. Evitați încercarea de a ridica stick-ul cue așa cum intenționați. În schimb, adu-l pe minge într-o linie dreaptă.
  • Imagine intitulată curba o minge de piscină Pasul 8
    4. Utilizați suficientă forță, astfel încât bilele cu CUE curbe în jurul valorii de minge în cale. În timp ce nu ar trebui să loviți mingea atât de tare încât aceasta dăunează masa sau face mingea pop-up, va trebui să utilizați mai multă forță decât ați fi împușcat regulat. Practica Puneți un pic mai mare impact în fotografiile dvs. pentru cele mai bune rezultate.
  • Dacă nu folosiți suficientă forță, mingea se poate curba în jurul valorii de minge, dar ar putea să nu aibă o viteză suficientă pentru a lovi mingea pe care o urmărește.
  • Imagine intitulată curba o minge de piscină Pasul 9
    5. Petrece timpul practicant pentru a obține mai bine la împușcat. Curbarea unei minge de piscină ar putea să nu vină în mod natural primele de câteva ori pe care o faceți. Păstrați practicarea, amintindu-vă să ridicați stick-ul dvs. de tampon și lovind partea stângă sau din dreapta a mingelor, în funcție de direcția în care doriți să curbați. Prin petrecerea timpului de lucru la împușcat, veți învăța cum să o faceți bine.
  • Configurați scenariile de practică prin punerea unei minge în apropierea unui buzunar, mingea cu CUE se așeză mai departe și mingea care se află în mijlocul celorlalte două bile.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar