Cum să dansezi cu un tip

Dansul cu un tip se poate simți intimidant, dar nu trebuie să fie. Fie că sunteți la o petrecere, un club de noapte sau un dans școlar, puteți obține un tip pentru a vă observa și a iniția un dans. Dacă planificați câteva mișcări înainte de timp și aveți o înțelegere de bază a modului de a atinge și interacționa cu partenerul dvs., puteți avea un timp foarte rapid sau lent dansând cu un tip.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea unui tip pentru a dansa cu tine
  1. Imagine intitulată dans cu un tip de tip 1
1. Planificați să dansați în timpul unei melodii rapide dacă doriți să păstrați lucrurile ocazionale. Dansul rapid se simte de obicei mai luminos, în timp ce dansul lent are potențialul de a fi intens sau ciudat. Dacă doriți să dansați cu un tip pe care nu îl cunoașteți foarte bine, sau doriți să păstrați lucrurile lumina, distractiv în timpul unui dans rapid este probabil calea de a merge.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 2
    2. Așteptați un cântec lent dacă doriți un moment mai romantic. Dacă doriți ca tipul să obțină ideea că vă place, ați putea dori să încercați să încercați să dansați cu el. Swaying înainte și înapoi la un cântec lent poate fi o experiență mai intimă și vă poate oferi și șansa de a vorbi cu un tip mai ușor dacă doriți să-l cunoașteți mai bine.
  • Dansul lent poate fi mult mai simplu decât dansul rapid. Dacă nu aveți ritm foarte bun sau doriți să rămâneți la mișcări de dans foarte simplu, un dans lent este probabil cel mai bun pariu.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 3
    3. Afișați că sunteți interesat de un dans, atârnând în apropierea podelei de dans. Mai bine, ieșiți pe ringul de dans cu un grup de prieteni sau chiar de unul singur! Un tip poate fi mai probabil să vă abordeze dacă sunteți deja acolo dansând, mai degrabă decât să stați la o masă din colț.
  • Dacă un tip te apropie, poți să apară primirea și să-i arăți că ești interesat să faci contact cu ochii și să zâmbești.
  • Nu stați în jurul valorii de lângă podeaua de dans care nu face nimic, deoarece acest lucru poate arăta puțin ciudat. Dacă nu doriți să dansați pe cont propriu, găsiți ceva de făcut, cum ar fi apucarea unei băuturi cu un prieten.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 4
    4. Întrerupeți de la un grup mare pentru a face un tip mai dispus să vă întrebați. Băieții pot fi uneori intimidați care se apropie de cineva care este înconjurat de oameni. Încearcă să stai cu doar un cuplu prieteni la un moment dat.
  • Apucați unul sau doi prieteni și formați-vă propriul cerc de dans sau așezați-vă de un pic.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 5
    5. Cereți unui tip să danseze dacă nu vă apropie de tine. Este complet bine să nu așteptați să facă prima mișcare. Dacă există cineva care vă interesează, așteptați până când este liber și nu dansând cu nimeni altcineva și să vă facă propria abordare.
  • Urcați până la el și spuneți: "Vrei să dansezi?"Sau" Îngrijirea să vă alăturați pe ringul de dans?"
  • Încercați să întrebați nonverbal, apropiindu-se de tipul, făcând contact vizual și zâmbind. Așezați-vă mâna și, dacă o ia, trageți-o mai aproape.
  • Alternativ, dansați-vă pe el lângă el și mimetiți-vă mișcările sau mutați-i umărul cu al tău pentru a-și atrage atenția.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 6
    6. Faceți-vă obiectivul dvs. să vă distrați și să fiți încrezători. Dacă pari să fii relaxat și să te bucuri de tine, un tip va fi mai probabil să ceară un dans! În plus, dacă sunteți în stare să vă distrați pe cont propriu, nu veți fi la fel de dezamăgiți dacă nu vă dansați cu un tip deloc.
  • Nu vă faceți griji că nu sunteți un dansator mare. Cel mai probabil, un tip nu va avea grijă prea mult dacă nu aveți mișcările perfecte în jos, atâta timp cât încercați și bucurați-vă de acest moment.
  • Metoda 2 din 3:
    Dansând la un cântec lent
    1. Imagine intitulată dans cu un tip de tip 7
    1. Lucrează cine va conduce și cine va urma. În mod tradițional, un tip duce atunci când dansează cu o fată, dar dacă vrei să fii neconvențional sau dansezi cu un partener de același sex, adresați-vă partenerului dvs. ceea ce preferă sau spun ceva de genul: "Te superi dacă conduc dacă conduc?"
    • Liderul inițiază, în general, mișcări de dans și determină unde se mișcă cuplul pe ringul de dans. Dacă vă simțiți mai puțin încrezători, puteți încerca să urmați, ceea ce înseamnă pur și simplu acordarea atenției în cazul în care partenerul dvs. se mișcă și încearcă să reflecte acest lucru.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 8
    2. Înfășurați un braț în jurul partenerului dvs. și luați mâna lor. În mod tradițional, brațul drept al liderului se apropie de partea partenerului lor, cu mâna lor atingând lama sau talia partenerului stâng al partenerului. Urmitorul își odihnește brațul stâng deasupra brațului drept al liderului, iar mâna îi apucă bicepul sau umărul partenerului. Ambii parteneri apucă reciproc mâna liberă, cu mâna urmașului deasupra.
  • Când vă țineți mâna partenerului, mânerul dvs. ar trebui să fie ferm, dar prietenos - nu ar trebui să strângeți mâna tipului prea strâns, dar ar trebui să vă apucați cu suficientă presiune pe care o pot conduce.
  • Alternativ, o modalitate mai simplă de a rămâne este ca adepții să-și pună brațele în jurul gâtului liderului, iar liderul să-și pună mâinile pe talia urmașului.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 9
    3. Dați-vă picioarele suficiente pentru a trece înainte și înapoi. Este util să vă uitați rapid pentru a vedea unde sunt ambele picioare, pentru a încerca să evitați pasul pe piciorul celeilalte persoane. Dacă vă faceți griji pe un deget, spuneți-mi "Scuzați-mă."
  • Dacă stați foarte aproape de partenerul dvs., încercați să puneți una din picioarele dvs. între a lor și celălalt picior din afară.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 10
    4. Uită-te la partenerul tău sau peste umăr. Este util să faceți contact vizual atunci când primiți pentru prima dată, astfel încât să puteți începe să vă deplasați în același mod. Odată ce dansul ajunge, nu ezitați să continuați o conversație simplă, să priviți peste umărul tipului sau să vă odihniți capul pe piept sau pe umăr dacă dansați aproape împreună.
  • Privind în ochii partenerului dvs. este, în general, opțiunea cel mai puțin ciudată dacă este cineva pe care nu-l cunoașteți. Doar asigurați-vă că vă uitați ocazional, așa că nu vă uitați sau nu vă apropiați ca înfiorător.
  • Păstrați conversația simplă. Puteți vorbi despre cântec sau puteți cere partenerului dvs. despre evenimentul pe care îl participați.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 11
    5. Sway înainte și înapoi la bataia cântecului. Aceasta este cea mai simplă mișcare de dans. Plasați cea mai mare parte a greutății corporale pe un picior și ori de câte ori auziți și simțiți bataia cântecului, rock greutatea la celălalt picior.
  • Nu blocați genunchii și nu vă mișcați ușor cu șoldurile. Țineți-vă picioarele plantate pe pământ la început sau luați pași mici dacă vă simțiți puțin mai încrezători.
  • Liderul poate alege să se miște într-un cerc în timp ce trec încet înainte și înapoi. Dacă sunteți următorul, este mai ușor să urmați conducerea lor și să încercați să vă mutați corpul în același mod pe care îl fac.
  • Încercați să rămâneți relaxați în timp ce dansați. Dacă vă simțiți panicați, încercați să vă concentrați asupra respirației constante pentru un minut.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 12
    6. Încercați o variație de bază pe un pas simplu. Dacă tu și partenerul tău vă simțiți confortabil cu încercarea de ceva diferit, treceți la pasul de bază - înapoi și înapoi. Încercați să adăugați un pas suplimentar sau două în lateral sau în față sau în spate, similar cu un waltz.
  • Pentru un pas de bază, liderul poate folosi piciorul stâng pentru a face un pas spre stânga, aduce piciorul drept pentru ao întâlni, și apoi repetați din nou pentru doi pași spre stânga. Liderul poate apoi să ia 2 pași înapoi spre dreapta. Urmașul oglindesc acest lucru prin trecerea la dreapta de două ori și apoi spre stânga de două ori.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 13
    7. Faceți dansul mai interesant cu o întoarcere simplă. Faceți un pas înapoi, departe de partenerul dvs. și ridicați-vă mâinile strânse peste capete. Probabil vor trece automat sub brațele voastre ridicate, dar dacă nu, ușor ghidați-vă partenerul de dedesubt cu cealaltă mână.
  • Este în mod tradițional până la lider pentru a iniția această mișcare, dar simțiți-vă liber să încercați ca un urmaș pentru a adăuga ceva special pentru dans.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 14
    8. Mulțumesc partenerului dvs. odată ce dansul este făcut. Dacă nu îl cunoașteți bine tipul, pur și simplu spuneți "Mulțumesc pentru dans" și reveniți la poziția voastră anterioară în cameră este bine. De asemenea, ați putea folosi dansul ca o oportunitate de a cunoaște partenerul dvs. solicitând un alt dans sau să vă loviți o conversație.
  • Încercați să spuneți: "Ești foarte bun la asta! Poți să-mi înveți mai multe mișcări?"
  • Metoda 3 din 3:
    Șlefuirea cu un tip
    1. Imagine intitulată dans cu un tip de tip 15
    1. Apucați-vă partenerului dvs. deasupra taliei sale. Încercați să puneți una sau ambele mâini în jurul gâtului sau apucați-vă pe umeri sau brațe. Stați destul de aproape de tipul pe care îl puteți ține pe ceilalți.
    • Puteți să vă atingeți partenerul cu ambele mâini, fie să lăsați o mână liberă și să utilizați brațul pentru a încerca diferite mișcări de dans.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 16
    2. Găsiți bataia cântecului. Există un impuls constant care se deplasează pe tot parcursul fiecărei melodii ca o bătălie de inimă. Pentru a fi un dansator bun, ar trebui să faci un fel de mișcare, cum ar fi făcând un pas, pe fiecare bătălie sau orice alt bătut.
  • Ascultați pentru downbeats - acestea sunt adesea jucate de un tambur sau un instrument mai mic ca o chitară de bas.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 17
    3. Mutați-vă cu tipul dvs. în timp la bate. Este mai ușor să faceți un pas sau să vă schimbați greutatea în timpul fiecărei coborâți. De asemenea, puteți influența șoldurile într-o parte, iar apoi cealaltă, de fiecare dată când auziți o bătaie.
  • Va fi mult mai ușor să dansezi dacă amândoi urmăriți bătăile, dar dacă unul sau amândoi dintre voi aveți probleme cu păstrarea în sus, vă puteți simți liber să vă stabiliți propriul ritm. Urmați-vă împreună cu ritmul pe care partenerul dvs. îl setă sau îl ajută să găsească bătăile prin punerea mâinilor pe talie și îndrumați-l ușor înainte și înapoi în timp cu cântecul.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 18
    4. Săriți genunchii și mutați trunchiul înainte și înapoi. Corpul superior ar trebui să fie în sus și în jos ușor în timp la bataia muzicii. Cu fiecare bounce, întoarceți pieptul și umerii într-o parte, iar apoi celălalt. Aceasta este cea mai de bază mișcare de dans pe care o puteți face.
  • Păstrați-vă brațele relaxate. Îndoiți coatele astfel încât mâinile dvs. să fie la nivelul taliei sau pieptului și să vă mutați brațele ușor în sus și în jos sau în partea laterală pe măsură ce vă mutați restul corpului.
  • Pentru a vă familiariza cu modul în care se întâmplă această mișcare, urmăriți un film cu o scenă într-un club de noapte și acordați atenție mișcărilor de bază pe care le fac actorii de fond.
  • Imagine intitulată dans cu un tip pas 19
    5. Ia restul corpului în mișcare. Sway șoldurile, mișcați-vă umerii înainte și înapoi sau luați pași mici și pivotați ușor piciorul pe măsură ce vă aterizați pe el. Încercați o mișcare pentru puțin timp, apoi concentrați-vă pe unul diferit.
  • Dacă dansați într-un loc foarte aglomerat, păstrați mișcările mult mai mici. Nu luați pași mari și păstrați-vă brațele aproape de dvs. și de tipul vostru.
  • Mișcările de dans care fac ca femeile să arate cele mai atractive includ să se amestece șoldurile și să-și miște brațele asimetric. Încercați să ridicați un braț în aer, sau jucați cu părul cu o singură mână.
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 20
    6. Blocați ochii cu partenerul dvs. de dans. Nu vă uitați, dar asigurați-vă că ați privi în mod regulat ochii și să-i dați un zâmbet care să-l lase să știe că te bucuri de tine. Face acest lucru poate ajuta atât tu cât și el să se simtă mai încrezător!
  • Imagine intitulată dans cu un tip de tip 21
    7. Păstrați conversația când ați terminat dansul. Dacă sunteți interesat de tip, vedeți dacă îl puteți cunoaște mai bine. Etajul de dans va fi probabil tare și aglomerat, așa că întrebați-vă tipul dacă dorește să ia o băutură sau să prindă un aer proaspăt afară.
  • Așezați o conversație întrebându-i despre el însuși. Ai putea spune: "Cum a fost noaptea ta?"Sau" Îmi place foarte mult cântecul ăsta. Tu ce mai faci?"
  • Lasă-l să știe că ești interesat să-i dai un compliment. Încercați să-i spuneți că vă place foarte mult mișcările sale, sau că credeți că miroase frumos.
  • sfaturi

    Obțineți inspirație pentru mișcările de dans noi prin imitarea oamenilor dansând în jurul dvs., vizionând videoclipuri muzicale cu dansatori în ele sau vizualizarea tutorialelor video.
  • Dacă doriți să încercați diferite mișcări și să vedeți cum arată, practicați în fața unei oglinzi sau înregistrați video dansând de-a lungul unei melodii.
  • Dacă sunteți foarte interesat de îmbunătățirea abilităților de dans, înscrieți-vă pentru o clasă de dans. Dacă sunteți interesat de măcinarea sau învățarea mai multor mișcări de dans Club, încercați să căutați o clasă de dans Hip-Hop. Dacă doriți să aflați mai multe stiluri de dans tradiționale, înscrieți-vă pentru ceva de genul swing Dance, Salsa, Tango sau Waltz.
  • Rochie în haine care te fac să te simți încrezător. Alegerea unui costum pe care îl cunoașteți că arăți bine, vă poate ajuta să întâlniți cât mai mult auto-asigurați altora. Purtând haine care vă fac să vă simțiți conștienți de sine vă va face mai probabil să vă ajustați și să fițiți cu ei toată noaptea și să vă facă să arătați ciudat.
  • Purtați încălțăminte confortabilă și potrivită. Alegeți o pereche care este îmbrăcată sau suficient de ocazională pentru această ocazie, dar și că vă simțiți confortabil în jurul.
  • Avertizări

    Indiferent de tipul de dans pe care încercați să-l faceți, asigurați-vă că nu vă păstrați picioarele prea rigide. Îndoiți genunchii puțin!
  • Nu încercați să scoateți mișcările prea complicate decât dacă știți cu adevărat ce faceți. Este mai bine să ai mișcări ușor plictisitoare decât să arate că încerci prea tare și eșuează.
  • Nu vă concentrați atât de greu pe mișcările de dans pe care le arătați complet plictisit sau fără expresii! Ocazional, zâmbiți la tipul sau dați-i o privire seducătoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar