Cum să găsești o treadmill ieftin

Banda de alergare reprezintă o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți capacitatea de fitness cardio în confortul casei dvs. Cu toate acestea, costul acestei mașini de fitness poate fi un obstacol real, mai ales dacă sunteți la un buget. O banda de alergare bună poate varia oriunde de la 500 $ - 1500 $. Este un lucru bun pe care îl puteți găsi adesea la nivel de treadmilluri ieftine la nivel local sau prin intermediul resellerilor online. După ce ați găsit unul accesibil, dacă îl cumpărați folosit, va trebui să evaluați starea acestuia, astfel încât să puteți fi siguri că vă investiți într-o mașină vrednică.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unor benzi de alergare ieftine la nivel local
  1. Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 1
1. Întrebați-vă la sala de gimnastică locală. Sală de gimnastică elimină frecvent echipamentul vechi cu modele mai noi. Cu toate acestea, ar trebui să fiți deosebit de atenți la evaluarea unei mașini care vă interesează cumpărarea de la o sală de gimnastică. Aceste benzi de alergare sunt utilizate frecvent și nu pot fi în valoare de investiție.
  • Chiar dacă sala de gimnastică nu vinde în prezent banda de alergare, pot fi modernizați în curând. Întrebați dacă sala de gimnastică intenționează să vândă orice în viitorul apropiat și să menționeze că sunteți interesat.
  • Imagine intitulată Găsiți o treadmill ieftină Pasul 2
    2. Căutați banda de alergare la vânzarea în mișcare, rummage sau curte. Banda de alergare poate fi o durere de mișcare, făcându-le elemente populare în vânzările în mișcare. În plus, banda de alergare neutilizată sunt elemente de vânzare destul de comune de rumă sau curte, făcând aceste locuri ideale pentru vânătoarea dvs. pentru o alergare ieftină.
  • Ca un bonus suplimentar, multe dintre aceste benzi de alergare sunt ușor utilizate. Aceasta înseamnă că mașina va fi mai probabil să fie în stare bună.
  • Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 3
    3. Verificați clasificările add-uri în hârtia dvs. locală. Brand nou, banda de alergare sunt destul de scumpe. Mulți indivizi încearcă să recupereze acest cost prin vânzarea directă a benzii de alergare către un cumpărător interesat. ADD-urile clasificate ale hârtiei dvs. locale vă vor oferi detalii pentru a contacta persoanele ca acesta.
  • Poate fi ceva timp înainte de a vedea o listă în anunțurile pentru o banda de alergare care se potrivește cu preferințele dvs. Ajută la pacientul atunci când utilizați anunțurile.
  • Cumpărarea direct de la un alt individ vă oferă și o șansă a negocia prețul benzii de alergare. Acest lucru ar putea reduce în continuare costul.
  • Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 4
    4. Investigați echipamente sportive / Exerciții de revânzare Magazine de revânzare. Există multe magazine naționale și locale, cum ar fi acestea, și puteți găsi o banda de alergare la prețuri la prețuri la prețuri la prețuri la prețuri la prețuri accesibile la unu. Cu toate acestea, aceste magazine pot fi lovite sau dor de. Din moment ce este un magazin de revânzare, va trebui să așteptați până când cineva vinde o banda de alergare la magazin.
  • Treadmills sunt cadouri populare de auto-îmbunătățire, care sunt frecvent vândute acestor tipuri de magazine. Este foarte probabil ca o treadmill să fie vândută la unul.
  • Dacă nu există banda de alergare care să corespundă preferințelor dvs., întrebați funcționarul când trebuie să vă opriți până la următorul. Noi transporturi se întâmplă de obicei pe un program regulat.
  • Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 5
    5. Vizitați magazinele de avertizare pentru a găsi benzile de alergare ieftine. Multe vânzători de banda de alergare care doresc să renunțe la hassle de a-și vinde efectiv mașina o va dona caritate. Aceste benzi de alergare sunt apoi vândute la un magazin de experiență asociat, cum ar fi bunăvoința, armata mântuirii și așa mai departe.
  • La fel ca alți distribuitori, este posibil să trebuiască să vizitați în mod regulat înainte ca o bandă de alergare care se potrivește preferințelor dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea distribuitorilor online
    1. Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 6
    1. Găsiți banda de alergare ieftină pe site-urile de licitație. Site-urile de licitații online vă vor oferi o gamă extraordinară de treadmills pentru a alege de la. Cu toate acestea, este puțin probabil că veți putea să faceți o verificare fizică a mașinii în prealabil, ceea ce înseamnă că există un risc mai mare de a cumpăra o banda de alergare defectă.
    • Transportul poate fi destul de scump, deoarece banda de alergare sunt destul de grele. Pentru a reduce costurile de expediere, cumpărați numai de la vânzătorii locali.
  • Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 7
    2. Conectează-te cu vânzătorii prin anunțuri online. Acestea funcționează mult ca anunțurile de ziare, punându-vă direct în legătură cu vânzătorul. În funcție de individ, puteți chiar să puteți a negocia un preț mai bun.
  • Vizitarea vânzătorului în persoană pentru a evalua banda de alergare vă va ajuta să vă împiedicați să cumpărați o mașină uzată.
  • Când vizitați un vânzător personal, asigurați-vă că informați prietenii și familia unde veți merge mai întâi. În acest fel, dacă apare o urgență, cineva va ști unde ești.
  • Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 8
    3. Peruse Website Web. Unele site-uri web au aranjamente speciale cu producătorii în care elementele suprasolicitate vor fi vândute pentru un preț redus pe site. Este posibil să trebuiască să vizitați frecvent aceste site-uri înainte ca o banda de alergare care se potrivește cu gusturile dvs. este postată la una.
  • Vânzările de flash se întâmplă adesea rapid și ieșiți rapid. Va trebui să păstrați un ochi apropiat pe site-urile de vânzări rapide dacă sperați să obțineți tranzacția în timp.
  • Metoda 3 din 3:
    Evaluarea benzilor de alergare utilizate
    1. Imagine intitulată Găsiți o treadmill ieftină Pasul 9
    1. Prioritizați modelele foarte evaluate de la brandurile de încredere. Modelele de calitate inferioară au, în general, o speranță de viață mai scurtă, astfel încât să cumpărați unul dintre aceste utilizări este mai mic decât ideal. Dincolo de asta, brandurile de încredere își dezvoltă reputația prin puterea produselor lor, deci este mai probabil unul dintre acestea va dura mai bine decât un brand fără nume.
    • Unele modele foarte apreciate includ: AFG, sală de gimnastică a aurului, orizontul, funcția de viață, durata de viață, LiveStrong, NordCtrack, Pacemaster, prețioasă, profumă, talpă și viziune.
    • Dacă este dificil să alegeți cele mai bune mărci pentru a vâna, ați putea cere unei persoane la sala de gimnastică, care are cunoștință despre banda de alergare.
  • Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 10
    2. Aflați istoria mașinii. Istoria contează foarte mult atunci când cumpără o banda de alergare folosită. Nu ezitați să puneți întrebări despre utilizarea acestuia, cât de bine rulează și trăiește vânzătorul a plăcut și displace. La urma urmei, chiar și cu o afacere bună, probabil că veți investi o bucată bună de bani în această achiziție.
  • În general, puneți întrebări pentru a afla cât de mult a fost folosit banda de alergare. Cu atât mai puțin a fost folosit, cu atât mai bine, deoarece acest lucru înseamnă că va fi mai puțin uzură pe mașină.
  • Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 11
    3. Testați banda de alergare. Din moment ce veți fi în alergare pe banda de alergare pentru exerciții fizice, are sens doar pentru a le oferi o încercare înainte de ao cumpăra. Dar mai întâi, asigurați-vă că ați întrebat vanzatori dacă vă vor supăra să o dați o rotire. Dacă un vânzător refuză o fugă de încercare, acesta este un pavilion roșu imens și poate doriți să luați în considerare cumpărarea unei mașini diferite.
  • Evitați să umblați și să săriți de pe banda de alergare. Acest lucru nu vă va oferi o experiență adecvată. Dă-i cel puțin 5 până la 10 minute pentru a vedea cum se simte.
  • Imagine intitulată Găsiți un treadmill ieftin Pasul 12
    4. Localizați uzura și ruperea. Uită-te la banda de alergare de sus în jos și față în spate. Să acorde o atenție deosebită oricărui lucru care arată rupt, crăpat sau uzat. Aceasta ar putea fi o dovadă că banda de alergare a fost abandonată sau nedorită, ceea ce ar putea dăuna performanței sale interne.
  • Cea mai importantă caracteristică atunci când căutați uzură și lacrimă este centura. Dacă observați că ați rupt, lacrimi sau dacă arată uzat, considerați serios un model diferit.
  • Deteriorarea cosmetică, ca un suport cupei cioplite, nu vor afecta foarte mult performanța mașinii dvs., dar ați putea să o utilizați pentru a ajuta la negocierea prețului chiar mai mică.
  • sfaturi

    Avertizări

    Talele de alergare folosite rareori au garanții sau garanții. Dacă aparatul dvs. are nevoie de reparații în viitor, poate fi destul de scump.
  • Manualele nu sunt frecvent incluse cu banda de alergare folosite. Cu toate acestea, puteți găsi de obicei aceste informații pe site-ul producătorului.
  • Oamenii mai înalți necesită adesea o banda de alergare mai scumpă, deoarece acestea sunt, în general, mai adaptate la pași cu lungime variabilă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar