Cum de a alege o banda de alergare

La alegerea celui potrivit pentru dvs., luați în considerare punctele de preț, rezistența motorului, caracteristicile precum monitorizarea ritmului cardiac, precum și stabilitatea generală a modelului. Ar trebui să testați banda de alergare înainte de ao cumpăra, verificați opțiunile de garanție și planificați înainte pentru transportul și instalarea benzii de alergare.

Pași

Partea 1 din 3:
Stabilirea limitărilor
  1. Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 1
1. Decideți care cameră va intra banda de alergare. Trebuie să vă dați seama care cameră din casa dvs. are suficient spațiu și obțineți o idee care se va potrivi treadmill. De asemenea, considerați cine altcineva ar putea folosi camera în același timp, deoarece cineva care rulează pe o banda de alergare poate să-i deranjeze.
  • Rularea pe o banda de alergare poate determina camera să se agită uneori, așa că doriți să vă asigurați că camera pe care o alegeți poate susține acest lucru.
  • Când aveți un subsol finit sau parțial finalizat, aceasta este de obicei cea mai bună opțiune, deoarece are cel mai robust podea și este adesea în afara drumului de la restul casei.
  • Aveți opțiunea unei benzi de alergare pliabile care economisește spațiu, dar aceasta este doar o opțiune bună dacă aveți nevoie de spațiu pe care l-ar lua. În caz contrar, banda de alergare pliabile nu au adesea robustețea celor staționari.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 2
    2. Setați bugetul. Ca și în cazul celor mai mari achiziții, limita dvs. de preț va ajuta la determinarea ce model de banda de alergare pe care îl puteți cumpăra. Nu este obligatoriu, dar ar trebui să planificați să cheltuiți nu mai puțin de 1000 $ dacă doriți să obțineți un model care este construit bine și va dura.
  • Modelele de calitate superioară tind să costă între 1500 și 3000 $. Unele modele sunt disponibile pentru mai puțin de 1000 $ și pot fi o opțiune bună dacă știți că veți folosi doar banda de alergare ocazional.
  • Bugetul dvs. trebuie să țină cont de costurile potențiale de expediere dacă comandați online sau costurile de livrare dintr-un magazin și prețul unei garanții, dacă trebuie să plătiți suplimentar pentru unul. Ar putea fi, de asemenea, bun pentru buget pentru costurile potențiale de întreținere.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 3
    3. Alegeți între o banda de alergare manuală și o banda de alergare alimentată. S-ar putea să vă gândiți, în general, la banda de alergare care au un motor care mișcă centura, dar aveți și opțiunea unei benzi de alergare a cărei centură se mișcă numai pe picioare. Acestea tind să fie pe o înclinație, iar fricțiunea cu picioarele dvs. este ceea ce face mișcarea centurii.
  • Aceasta este o opțiune mai ieftină și poate fi mai durabilă, deoarece există mai puține părți în mișcare.
  • Rezultatul primar al unei benzi de alergare manuală este că poate fi mai greu de utilizat. Deoarece centura se mișcă numai atunci când umblați sau executați, acest tip poate necesita mai multe eforturi din partea dvs.
  • Un alt dezavantaj este că înclinația abruptă poate fi prea mult pentru unii utilizatori. Este posibil să nu fiți confortabil sau capabil, de mers pe jos sau să alergați pe o înclinare abruptă pentru foarte mult timp, ceea ce face acest tip mai puțin util pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 4
    4. Calitatea de cercetare. Nu fiecare brand de treadmill face calitatea de bandă de alergare pe care ați dori-o. Nu priviți doar la preț și anumite caracteristici care vă plac. Doriți să alegeți un brand care are o bună reputație și că oamenii vorbesc în mod constant.
  • Puteți consulta ghidurile de cumpărare anuale care vor lista cele mai bune branduri și, de asemenea, ghiduri de consum care pot examina modele specifice.
  • Site-urile comerciale precum Amazon sunt un loc minunat pentru a vă uita la recenzii de produs. Puteți găsi recenzii ale mai multor mărci și, de asemenea, de modele specifice de treadmill.
  • Un lucru de căutat este dacă o companie are sau nu o politică de returnare. Dacă comandați online și ajungeți să nu plătiți modelul pe care îl alegeți, doriți să știți înainte de timp dacă aveți opțiunea de ao returna. Chiar dacă achiziționați în magazin, puteți găsi un motiv să îl returnați și.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 5
    5. Căutați cea mai mică întreținere potențială. Cu echipament ca acesta, nu există nici o certitudine că va funcționa perfect pentru totdeauna. Cu toate acestea, puteți acorda atenție probabilității de a necesita întreținerea. Acest lucru este ceva de căutat în recenzii de produs, și puteți afla, de asemenea, de la producător sau magazin de personal, despre care modele tind să aibă nevoie de mai multă întreținere decât altele.
  • Dacă întreținerea redusă este importantă pentru dvs., opțiunile manuale de treadmill pot fi cel mai bun pariu. Având mai puține părți tind să le facă mai fiabile.
  • Este important să vă amintiți că nu există nici o garanție, dar dacă întreținerea minimă este importantă pentru dvs., asigurați-vă că o păstrați în prim plan atunci când cercetați și selectați un model.
  • Partea 2 din 3:
    Evaluarea treadmillului
    1. Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 6
    1. Aflați dacă există o limită de greutate maximă. Cele mai multe banda de alergare vor avea o limită destul de mare, dar merită să vă acordați atenție. Dacă sunteți greu, nu doriți să ajungeți la cumpărarea unei benzi de alergare, care nu este suficient de robuste pentru a vă sprijini, mai ales dacă veți fi în funcțiune pe ea.
    • Acesta este ceva de căutat atunci când cercetați diferite modele, dar puteți solicita, de asemenea, vânzătorului să verifice. Dacă vă puteți uita la un manual sau un ambalaj pentru banda de alergare, aceste informații ar trebui să fie enumerate undeva înăuntru.
    • Descrierile online ar trebui să includă acest lucru, dar puteți contacta direct producătorul pentru a aduna aceste informații.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 7
    2. Fiți atenți la evaluarea CHP. Acest lucru reprezintă o cai putere continuă sau un rating continuu și are de a face cu cât de greu rulează motorul. Intervalul de evaluare este, în general, 1.5 până la 3 ani.0. Dacă veți funcționa sau folosiți frecvent banda de alergare, ar trebui să obțineți o banda de alergare mai aproape de 2.5 sau 3.0 ChP. Acest nivel de motor este mai bun pentru a alerga.
  • Dacă știți că veți merge, în principal, de mers pe jos sau doar să utilizați banda de alergare ocazional, probabil că veți fi în regulă cu un rating CHP inferior.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 8
    3. Căutați caracteristicile dorite. Banda de alergare oferă o gamă largă de capabilități, inclusiv antrenamente programate, intrare video, intrare audio, monitorizarea ritmului cardiac și urmărirea fitness. Acestea nu ar trebui să fie cea mai mare preocupare, dar sunt importante să acorde atenție.
  • Se spune că plictiseala este unul dintre principalele lucruri care îi împiedică pe oameni să exerseze, astfel încât să vă aflați o valoare ridicată asupra capacității sale video.
  • Scrieți o listă de caracteristici pe care ați dori să le aveți, apoi să prioritate care sunt cele mai importante și pe care le-ați fi în regulă fără. Dacă planificați un program de scădere în greutate, ritmul cardiac și urmărirea fitness pot fi mai importante decât difuzoarele pentru muzică.
  • Imagine intitulată Alegeți un treadmill Pasul 9
    4. Luați notă de gama de ajustabilitate. Dacă sunteți un sprinter, trebuie să știți că banda de alergare poate merge cât de repede doriți. Dimpotrivă, dacă Walkers lent o vor folosi, de asemenea, aveți nevoie de cea mai mică viteză de viteză pentru a fi suficient de lentă. Dacă înclinarea este importantă pentru dvs., asigurați-vă că banda de alergare poate fi făcută ca fiind abruptă așa cum doriți.
  • Dacă nu intenționați să rulați, este posibil să nu aveți nevoie de viteza maximă pentru a fi foarte mare. În mod similar, dacă mersul pe o înclinare abruptă nu este forța dvs., nu aveți nevoie de acea opțiune.
  • Nevoile specifice ale tuturor persoanelor care vor folosi acest banda de alergare sunt importante pentru a lua în considerare. Dacă aveți persoane înalte și scurte, grele și ușoare, aveți nevoie de o banda de alergare cu construcții și setări care vor satisface întreaga gamă de persoane care o vor folosi.
  • 5. Ascultați cât de tare este banda de alergare atunci când o folosiți. Rulați sau umblați pe banda de alergare și observați scânteile sau loviturile pe care le face așa cum faceți acest lucru. Ascultați sunetele pe care le face ca ajustați înclinația sau utilizați alte caracteristici. Dacă veți folosi banda de alergare într-o zonă sensibilă la zgomot, cum ar fi alături de dormitorul unui copil, încercați să obțineți cea mai liniștită banda de alergare pe care o puteți găsi.
  • Imagine intitulată Alegeți un treadmill Pasul 10
    6. Căutați o oprire de siguranță. Cele mai moderne banda de alergare sunt echipate cu o oprire automată, în caz de urgență. Acesta este de obicei un clip pe care îl atașați la cămașa dvs., astfel încât, dacă cădeți, trage un șir și oprește centura. Acest lucru este util în special dacă sunteți vârstnici sau aveți probleme de echilibru.
  • Unele modele pot avea, de asemenea, un buton care este o oprire de urgență care este utilă dacă începeți să vă simțiți amețit și puteți atinge butonul înainte de a cădea de fapt.
  • Imagine intitulată Alegeți un treadmill Pasul 11
    7. Testați banda de alergare. Nu trebuie să luați o decizie finală cu privire la o bandă de alergare fără șansa de a merge și a alerga mai întâi. Detaliile modelului și specificațiile sunt bune de știut, dar trebuie să vă verificați nivelul propriu de confort utilizând banda de alergare. Dacă nu se simte corect, nu o cumpărați.
  • Unele magazine nu pot ca ideea dvs. să utilizați banda de alergare, dar cu o achiziție de această dimensiune, doriți să vă asigurați că vă simțiți bine. Ei vor să facă vânzarea, așa că faceți tot posibilul să negociați cu ei pentru a vă lăsa să o testați.
  • Mers pe jos și rulați timp de cel puțin 5 minute.
  • Dacă intenționați să comandați online, nu veți avea opțiunea de ao testa în magazin. Să fie creativ să găsească o modalitate de a testa unul afară. Poate un prieten, o sală de gimnastică specifică în oraș sau un hotel are modelul pe care îl privești și te-ar lăsa să-l testați.
  • Imagine intitulată Alegeți un treadmill Pasul 12
    8. Încercați toate comenzile. Controalele ar trebui să fie intuitive atunci când primai primul pas pe banda de alergat, dar ar trebui să fie, de asemenea, ușor de manipulat în timp ce vă aflați în mișcare. În timp ce rulează, ajustați setările de viteză și înclinație pentru a măsura ușurința utilizării. Încercați alte setări pentru a vedea ce puteți schimba în timp ce rulați.
  • Unele modele pot avea butoane sau comutatoare care sunt minunate atunci când stați liniștit, dar sunt mai greu de utilizat odată ce vă mișcați. Din moment ce este posibil să operați comenzile în timp ce alergi, este important să puteți.
  • De asemenea, luați notă de dimensiunea butoanelor. Dacă sunt mici sau aproape împreună, este posibil să aveți un timp greu să le împingeți în timp ce alergi. Nu doriți să împingeți accidental butonul greșit din cauza modului în care sunt configurate comenzile.
  • Dacă nu îl puteți testa în magazin, ați putea găsi o modalitate de a cere oamenilor online cum se simt despre controale. Oriunde vă uitați la recenzii de produs, discutați acest lucru și alte aspecte ale benzii de alergare cu o comunitate online care deține produsul.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 13
    9. Observați stabilitatea. Când alergi pe banda de alergat, vrei să fie robust și să nu se agită sau să sări cu fiecare pas pe care îl iei. Mai bune banda de alergare tind să aibă o construcție solidă care îi împiedică să se rătăcească prea mult. Aceasta poate fi numită "absorbție de șoc" în descriere.
  • Dacă banda de alergare bountă o mulțime, se poate descompune mai repede. Acesta va fi, de asemenea, mai puțin confortabil de a alerga și poate provoca durere în genunchi sau picioare.
  • Absorbția de șoc a benzii de alergare ar trebui să cadă în mijlocul spongiilor, astfel încât să săriți cu fiecare pas și prea tare, astfel încât să se simtă ca să alerge pe beton. Treadmill ar trebui să aibă un pic de da, dar încă se simte ferm cu fiecare picior.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea achiziției
    1. Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 14
    1. Obțineți o garanție. Diferitele branduri de treadmill vor avea politici de garanție diferite, care este un alt motiv pentru a afla despre brand înainte de a cumpăra. Asigurați-vă că sunteți foarte clar despre ceea ce acoperă garanția și cât timp durează.
    • Fi sceptici despre cei care includ doar o garanție de 90 de zile, deoarece acest lucru ar putea fi un semn că nu este un produs de înaltă calitate. O garanție de 10 ani este un bun indicator că compania de producție nu intenționează ca produsul să se descompună în curând.
    • Dacă agentul de vânzări vă spune că o banda de alergare are o anumită garanție, asigurați-vă că își verifică dublu informațiile direct de la companie. Nu vrei să-ți dai cuvântul și să afli mai târziu că au mințit sau au fost greșite despre informație.
    • Când comandați online, acest lucru ar putea fi ceva în valoare de a apela producătorul sau vânzătorul, direct pentru a vă asigura că sunteți clar pe opțiunile de garanție. Nu vrei să pierzi ceva în imprimarea fină.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 15
    2. Aflați despre costurile de livrare. Trebuie să știți dacă magazinul pe care intenționați să îl cumpărați de la livrare și dacă acestea percep sau nu o taxă pentru acest lucru. În funcție de locul în care cumpărați, este posibil să vi se solicite să transportați singur banda de alergare. Dacă un alt magazin are livrare gratuită, aceasta poate fi o opțiune mai bună.
  • Dacă veți transporta singur casa de alergare, asigurați-vă că aveți un camion sau un alt vehicul pe care banda de alergare îl poate potrivi.
  • Chiar dacă comandați online, dacă vânzătorul este undeva lângă dvs., luați-l pentru a salva pe expediere, este probabil o opțiune. Asigurați-vă că priviți în asta.
  • Imagine intitulată Alegeți o treadmill Pasul 16
    3. Planificați înainte pentru instalare. Pe lângă transportul benzii de alergare, trebuie să știți înainte de timp dacă trebuie să vă puneți împreună cu dvs. sau dacă există o opțiune de instalare disponibilă. Dacă vă simțiți confortabil puneți-o împreună, atunci nu trebuie să vă faceți griji, dar puteți prefera ca cineva cu experiență să-l puneți împreună.
  • Acesta este un alt lucru pentru a verifica diferite magazine pentru. Un magazin poate avea livrare gratuită în timp ce altul are instalarea gratuită. Trebuie să decideți ce opțiune este mai valoroasă pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar