Cum să evitați defensivitatea despre politică

Ca un conservator, liberal sau moderat - prea mult timp și energia se pierde "defensivitate," care ar putea însemna o strategie sau tactică destul de extremă atunci când acestea pot fi inutile. Iată câteva sugestii pentru a evita să fie transformate în mod inutil la apărare (comparați cu "În gardă! touche `!" Sword lupta sau dueling pentru "onora") sau în interior (poate, de holing-up, realitate de rață) sau de a pierde timp în luarea și întoarcerea insultelor și a măririi problemelor incomode din proporție.

Pași

  1. Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 1
1. Realizați că oamenii de vedere opus sau aproape opus va fi în mod natural "a intelege" lucruri destul de diferit de interpretările proprii ale problemelor și evenimentelor.
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 2
    2. Evitați limba aspru și insultele sau implicațiile nepoliticoase - în schimb, ceea ce se spune despre fapte - nu pe apărarea filosofii și nuanțe de semnificație.
  • Filozofii sunt, prin însăși natura lor, nu se bazează pe realitatea verificabilă.
  • Încercând să schimbe oamenii la viziunea dvs. asupra lumii cu privire la o anumită problemă (în special cazurile dure de opoziție activată), poate fi o cauză fără speranță și nu merită timpul și energia. Educarea unui adversar părtinitor și înrădăcinat este aproape imposibil. Oamenii pot fi foarte încăpățânați în a ține idei de lungă durată. Johnathan Swift o dată: "Nu poți raționa o persoană dintr-o poziție care nu și-a motivat în primul rând."
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 3
    3. Fiți proactivi în avansarea propriei cauze fără a apela numele. "Ad Hominem este ultima completare a nebunului." - o maximă comună. Evitați costurile de blestemare, cusare și disprețuire.
  • Defensive, adj - 1: de strategie sau tactică care servește pentru a apăra sau proteja <"În ceea ce privește protejarea ego-ului este o reacție comună defensivă" - Psihologie astăzi >
    2: dedicat rezistenței sau prevenirii agresiunii sau atacului <"care prezintă un comportament defensiv">
    DE · FEN · SIVE · Ly Function: Adv
    DE · FEN · SIVE · NESS FUNCTION: N
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 4
    4. Apăra principii importante dacă un argument sau neînțelegere se bazează pe criticile idealurilor dvs. și credințele profund, dar altfel este opțională. Încercați să ignorați tangenții minori care nu sunt cruciali pentru chestiunea la îndemână.
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 5
    5. Zâmbiți și chicotiți-vă la toate cuvintele necorespunzătoare, superficiale sau disprețuite (remarci ridicole) în mesaje, răspunsuri pe blogul dvs. sau alte astfel de medii.
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 6
    6. Fiți amabili, dar curajoși, când discutați problemele dvs. politice. Adică încercați să vorbiți cu adevărurile care stau la baza poziției dvs. Dar amintiți-vă, există unghiuri relevante, și dintr-o problemă dată pe care probabil că ați fi întâlnit-o înainte, deci plătește să fie un bun ascultător la intrări rezonabile.
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 7
    7. Evitați măsurarea succesului dvs. sau bazându-vă pe opiniile oamenilor cu idealurile opuse ca ecartament al abilităților dvs. în comunicarea, vânzarea sau convingerea altfel. Ei ar putea avea vederi care sunt diametral opuse propriilor dvs. Evitați să le provocați sau să fiți prea solicitați, eu.E.: căutarea de aprobare sau dăruire.
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 8
    8. Acceptați persoana ca o ființă umană - dar nu principiile ținute în mod eronat (punctele principale) ale celui care pur și simplu refuză să vă accepte logica sau să credeți că ceea ce spuneți este corect și faptic.
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 9
    9. Ignorați batjocura într-un loc public în timp ce mergeți de-a lungul sau orice, și nu răspundeți în mod serios la Hollering sau să strigați insulte de la oameni care se gândesc în mod evident la lume sau la o problemă dată diferită.
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 10
    10. Realizați că alți oameni au dreptul să vadă opiniile opuse nesnephatice, dar apreciază propriile idealuri și opinii ca fiind adevărate și cinstite, ca să evitați să vă lăsați pe alții să vă deranjeze foarte mult.
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 11
    11. Treceți peste orice posibilă iritare legată de opiniile dvs. de evenimente pentru a preveni furia, o dispoziție acră sau chiar o furie. Viața este prea scurtă pentru a petrece prea mult timp înțepeni cu iritație. Când evenimentele sunt trecute, atunci spuneți, "Asta a fost atunci - acum!" care înseamnă "A fost acolo!".
  • Imagine intitulată Evitați defensivitatea despre Politica Pasul 12
    12. Iartă-i pe oamenii fără speranță, și uită insultele lor. Ca Mark Twain a spus: "O persoană care nu va citi nu are nici un avantaj față de cel care nu poate citi."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fi serios, dar care nu este distras sau frenetic, eu.E.: Într-o frenezie de posturarea defensivă.
  • Persoanele care par a fi ilogice sau înguste de o parte, pot părea logice și mainstream celor care sunt de acord cu idealurile și opiniile persoanelor.
  • Avertizări

    Apelarea dvs. nu este necesară atunci când un dezacord este a "neînţelegere" Bazat pe detalii și personalități -- nu pe principiu contează. O astfel de chestiune ar putea fi tratată ocazional, în mod obișnuit, cum ar fi: "Dreapta, Bob, apreciez că vă declarați punctul de vedere pe asta." (sens - "Bine.").
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar