Cum să decideți cine să voteze pentru președintele sua

Alegerile prezidențiale sunt "Evenimentul principal" în politica americană și sunt de departe cele mai frecvent discutate și cercetate deciziile politice. Dar asta nu face decizia mai ușoară. Dacă ceva, masa de știri și opiniile cu privire la cursele prezidențiale a făcut-o și mai dificilă de a lua o decizie. Dar o mică cercetare și timp să se gândească la propriile tale convingeri sunt tot ce trebuie să faci o decizie în cunoștință de cauză, ajutând la menținerea democrației americane puternice timp de zeci de ani.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea opiniilor dvs. politice
  1. Imaginea intitulată decide cine să voteze pentru președintele american Pasul 1
1. Întrebați-vă ce probleme sunt cele mai importante pentru dvs. Nu vă lăsați să vă condușiți de un singur discurs bun sau de punctul de vedere al prietenului dvs.: decideți ce vă place mai întâi, apoi uitați-vă la candidații secundari. Unele teme și probleme de luat în considerare includ:
  • Razboi si pace: În cazul în care SUA mergem la război pentru a proteja abuzurile pentru drepturile omului sau numai pentru a ne proteja interesele americane?
  • Priorități economice: În cazul în care întreprinderile sunt lăsate în totalitate singure sau sunt legi și regulamente de afaceri esențiale pentru a proteja consumatorii?
  • Responsabilitatea socială și morală: Este locul de muncă al președintelui de a influența această țară "caracter moral," sau este acest lucru dincolo de atingerea guvernului?
  • Imagine intitulată Căutare de locuri de muncă Pasul 1
    2. Luați un test de spectru politic online pentru a vedea rapid unde vă cădeți. Disponibile cu o căutare rapidă Google, aceste site-uri solicită 15-20 de întrebări pe o varietate de probleme, apoi vă arată cum fiecare candidat a răspuns la aceleași întrebări exacte. Scopul cercetărilor care își rezervă afirmațiile, citând fiecare poziție a candidatului, în loc să o spună și să ia 2-3 dintre ei pentru a obține o idee mai bună despre poziția dvs. Simplu, dar puternic, aceste chestionare sunt un loc fantastic pentru a baza cercetarea, discuțiile și deciziile ulterioare. Încearcă:
  • isidewith.COM
  • Votodesmart.COM
  • Whoshouldyouvotefor.COM
  • Imagine intitulată Alegeți un curs de gestiune financiară pentru revendicarea pasului 2
    3. Înțelegeți cele două mari categorii de gândire politică în America. În general, americanii tind să mulțumească în două școli politice de gândire, iar fiecare școală corespunde (mai mult sau mai puțin) unui partid politic. În timp ce oamenii reali și candidații pot, și nu se încadrează oriunde pe spectru, știind că tendințele mai largi sunt o modalitate bună de a începe să identifice cine, și ce, sunteți de acord cu.
  • Conservator / dreapta / Republican / Constituționalist:
  • Guvernul mare nu ar trebui să treacă niciodată în viața oamenilor și a întreprinderilor
  • Constituția este, în general, infailibilă
  • Valorile puternice morale și sociale sunt esențiale pentru puterea americană
  • O mare prezență militară este crucială
  • Free-to-Act, afaceri private este esențială pentru creșterea economică
  • Liberal / stânga / Democrat / Progresiv:
  • Guvernul trebuie să intre în protejarea grupurilor minoritare și prejudiciate
  • Constituția a fost scrisă acum 200 de ani și are nevoie de re-inspecție ocazională
  • Nu este locul guvernului de a reglementa viața socială / morală
  • Diplomația atrage războiul ori de câte ori este posibil
  • Afacerile private trebuie să fie reglementate pentru a preveni abuzurile.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 6
    4. Luați în considerare traiectoria actuală a țării, acordând atenție tendințelor pe termen lung. Încercați să faceți o privire de mare imagine, studiind ultimii 4-8 ani în loc de ultimele 4-8 luni. Luați în considerare următoarele domenii, făcând cercetări, după cum este necesar pentru a completa blank-urile și întrebați-vă dacă lucrurile sunt mai bune sau mai rele decât atunci când actualul președinte a preluat mandatul. Dacă sunt mai bune, atunci votarea pentru aceleași candidați ai aceluiași partid (de exemplu, democratul, de exemplu, dacă v-ați bucurat de președintele Obama), în general, continuă aceste politici:
  • Crestere economica: Este șomajul mai mare sau mai mic decât atunci când președintele a preluat funcția? Ce zici de GDP sau de diferența salarială?
  • Entanglemente străine: Suntem implicați în mai multe dispute, bătălii sau probleme acum sau când a preluat funcții? Câți soldați americani și-au pierdut viața în războaiele acestui președinte?
  • Afaceri interne: Rata de crimă au crescut sau în jos? Ce zici de sărăcia?
  • Imaginea intitulată decide cine să voteze pentru președintele american Pasul 5
    5. Evitați votarea exclusiv pe afilierea partidului politic, în loc să o utilizați ca o linie de bază. Cel mai frecvent motiv pentru a alege un candidat este că împărtășesc aceeași partidă ca tine. Dar pentru fiecare grup, republicanii, democrații sau independenți, afilierea partidului nu dictează complet opiniile candidatului. Punctele de vedere ale partidelor politice. De exemplu, dacă sunteți de acordul guvernului ar trebui să iasă din regulament de afaceri, trebuie să spargă ordinea socială și morală și are nevoie de o armată agresivă, este mai probabil să votați republicanul. Dar nu uitați că candidatul contează mai mult. În ciuda faptului că republicanii sunt de acord ca o parte să se întoarcă înapoi căsătoria homosexuală și legile de baie transgender, 2016 Candidatul GOP Donald Trump a declarat că acestea nu sunt opiniile sau prioritățile sale și nu s-ar strădui pentru ei.
  • Imaginea intitulată decide cine să voteze pentru președintele SUA Pasul 6
    6. Căutați locuri de acord cu candidații în loc să vă îngrijorați de frotiuri și atacuri. Multe știri se concentrează pe "palpitant" momente de dezbateri, evidențiind diferențe în loc de propuneri și politici reale. Amintiți-vă, totuși, că votați pentru un candidat, nu împotriva ceilalti. Este corect să nu respingeți ideile și politicile unui candidat, vot împotriva acestor convingeri. Dar este un alt lucru mult mai periculos de a vota pe baza atacurilor, numelui numelui sau a problemelor nepolitice cum ar fi rasa sau genul.
  • Încadrați-vă cercetarea ca "De ce ar trebui să votez pentru x," in loc de "De ce nu ar trebui să votez pentru y." Nu există nici un scop pentru lucrurile negative despre care candidații se vor spune unul despre celălalt, astfel încât să se îndrepte spre pozitiv și în schimb.
  • Metoda 2 din 3:
    Cercetarea candidaților în mod corect
    1. Imaginea intitulată decide cine să voteze pentru președintele american Pasul 7
    1. Concentrați-vă pe propuneri concrete, nu promisiuni vagi sau generalizări. Doar despre orice candidat poate spune "Vreau să scot impozitele și să creez locuri de muncă." Cei mai buni candidați, totuși, merg mult mai departe de a spune Cum ei o vor face. Evitați promisiunile uriașe și goale și concentrați-vă asupra specificului. O propunere bună trebuie:
    • Fi bazat pe timp -- Există o idee când lucrurile se vor face sau cum să fie planificate de fază.
    • Atași probleme specifice cu cerințe specifice-- "făcând locuri de muncă" nu este un plan. Crearea de locuri de muncă în Dakota de Nord prin subvenționarea (ajutarea salariului) Noi ferme de panou solar este un plan.
    • Recunoașteți dificultățile-- Nici un plan nu este perfect, dar cei mai buni candidați notează unde planul ar putea eșua și sugerează modalități de a repara aceste lucruri înainte de a deveni probleme reale.
  • Imagine intitulată Alegeți un arbitru privat Pasul 5
    2. Fiți atenți la părtinirea dvs. personală. Având o părtinire nu este neapărat rea - dacă nu ați preferat pentru unele idei sau politici, la urma urmei, nu ați putea vota niciodată. În timp ce toți oamenii au o prejudecată, alegătorii conștiincioși au ieșit din calea lor pentru a vă asigura că nu le conduce la un "Camera Echo," unde tot ce ați citit sau vedeți sunt povestiri cu care sunteți deja de acord. Un alegător informat cunoaște părtinirea lor și verifică alte opinii pentru a se asigura că nu lipsesc informații vitale din ambele părți.
  • Site-uri agregate precum RealClearpolitics oferă articole de pe web, ajutându-vă să obțineți o dietă mai echilibrată de știri.
  • Faceți un efort pentru a urmări spectacolele și pentru a citi coloanele cu care nu sunteți de acord, cel puțin ocazional. Ambele părți sunt părtinitoare, ceea ce înseamnă că ambele părți vor lăsa niște lucruri și vor sublinia pe alții. Cel mai bine este să treci prin aceste lucruri.
  • Imagine intitulată Cercetare un Politician Pasul 4
    3. Citiți pe facturile politice pentru a evita rătăcirea. Faptele și cifrele sunt argumentate, retrase, editate, contradictate și uitate în fiecare zi a alegerilor. Unele dintre ele sunt puncte de vorbire enorme, altele sunt atacuri subtile și frotiuri. Ceea ce este cel mai important să ne amintim despre toate acestea este că doar pentru că un candidat a spus că nu înseamnă că este adevărat. Site-uri web cum ar fi Polit.COM. Snopes și factor de fapt.Org sunt esențiale pentru a ajunge la fundul problemelor cheie și a faptelor, în special în timpul alegerilor contencioase.
  • Imagine intitulată Obțineți temele plictisitoare făcute Pasul 6
    4. Rămâneți informat pe tot parcursul alegerilor. Doar pentru că credeți că ați făcut mintea voastră, nu înseamnă că ar trebui să nu mai acordați atenție. Alegerile americane sunt intenționat îndelungate, forțând candidații să vorbească cu un spectru larg de alegători și probleme. În plus, evenimentele curente schimbă în mod constant lumea că trebuie să se ocupe un președinte de intrare, ceea ce poate schimba rapid o dorință sau eficacitate a candidatului. De exemplu:
  • În octombrie 2008, recesiunea globală a început să înceapă, iar candidații John McCain și Barack Obama au trebuit să răspundă în mod corespunzător. Când McCain a afirmat că economia americană este fundamental puternică cu doar o săptămână înainte de prăbușirea sa, el a arătat o întârziere a judecății economice pe care unii cred că l-au costat alegerile.
  • Imaginea intitulată decide cine să voteze pentru președintele american Pasul 11
    5. Păstrați terții în mintea voastră, cercetarea în mod corect a tuturor candidaților. Dacă nu există nimeni cu adevărat interesant pe cele două bilete majore, atunci există încă alte opțiuni. Ignorați cei care spun "Un vot pentru o terță parte este un vot pierdut." Punctul democrației noastre este că vocea ta contează la fel de mult ca orice alte persoane, chiar dacă nu se potrivește cu mainstream. În plus, votarea pentru o terță parte poate avea beneficii reale pentru ideile dvs. politice:
  • Terții beneficiază de finanțare federală în funcție de cât de multe voturi primesc, ceea ce le poate ajuta să continue să conducă candidați și să promoveze idei.
  • Susținerea semnificativă a partidului poate trage partidele majore în partea lor, deoarece democrații și republicanii își modifică pozițiile pentru a câștiga asupra alegătorilor pe gard.
  • Metoda 3 din 3:
    Înțelegerea rolului unui președinte
    1. Imagine intitulată Fii un vicepreședinte al Consiliului Student Pasul 9
    1. Căutați un temperament și personalitate pe care doriți ca fața națiunii noastre. Unul dintre rolurile cele mai semnificative ale președintelui este ca ambasadorul nostru la lumea mai largă. Președintele trebuie să se întâlnească și să vorbească cu liderii mondiali din întreaga lume, iar un președinte american este un lucru deosebit de crucial pentru tranzacții și discuții de pace. Pentru mai bine sau mai rău, Statele Unite sunt adesea șeful diplomatic al tratatelor și conversațiilor majore - asigurați-vă că aveți pe cineva care poate face față presiunii acestor discuții cu Grace și Poise.
    • Cum răspund candidatul la critici sau comentarii? Păstrează calmul sau zboară de pe mâner?
    • Cum răspund candidatul la o criză sau o tragedie? Discursurile lor au un ton care inspiră și conduce în vremuri de nevoie?
  • Imagine intitulată lucrează cu cineva pe care nu-l place Pasul 9
    2. Luați în considerare oamenii pe care candidatul îl va angaja dacă câștigă. Oamenii un președinte alege să servească alături de ei sunt la fel de importanți decât politicile pe care le adoptă, deoarece locurile de muncă individuale formează legile și politica de ani de zile. Iar președintele poate angaja peste 10.000 de persoane pe fiecare termen. Mai mult decât orice promisiune de campanie, oamenii un președinte alege să delege munca pentru a-și forma profund președinția. În timp ce nu știți exact cine va angaja un candidat, există modalități de a obține o idee bună despre înclinarea lor:
  • Un vicepreședinte este adesea un consilier de încredere și surogat, în picioare pentru președinte în discuții și negocieri și consiliere în situații-cheie. Care este înregistrarea lor și ce susțin de obicei sau se opun?
  • Cine candidatul alege să vorbească în numele lor? Alți politicieni care o campanie frecvent pentru un candidat sunt adesea vying pentru un loc în administrație dacă câștigă. Ești confortabil cu acești oameni care conduc?
  • Ce președinți admiră candidatul? Ce trăsături par să respecte în altele - onestitate, experiență, inteligență, curaj, succes de afaceri etc?
  • Imaginea intitulată permite un bun avocat pasul 21
    3. Păstrați un ochi pe Curtea Supremă, în special locurile care ar putea fi în curând vacante. Fără îndoială, una dintre cele mai importante obligații ale unui președinte este numirea judecătorilor Curții Supreme, care toți servesc pentru viață și fac probabil cele mai dure și importante decizii din țară. În 2016, de exemplu, oricine câștigă alegerile va umple imediat un loc deschis, iar instanța este împărțită în prezent între judecătorii liberali și conservatori. Aceasta înseamnă că oricine câștigă alegerile va trage probabil întreaga curții în calea lor - cel puțin până când următorul judecător trece sau se retrage.
  • Luați în considerare recentele cazuri majore ale Curții Supreme și verificați online pentru a vedea cum se simte fiecare candidat despre ei. Dacă sunteți de acord cu evaluarea lor, ați fi de acord cu persoanele pe care le-au pus în instanță.
  • Un președinte are 4-8 ani de serviciu. Aceasta înseamnă că orice justiție de peste 80 de ani sunt în pericol de a părăsi termenul lor limită, adică președintele devine a "gratuit" alege. Cei mai mulți judecători din apropierea acestui semn, cu atât mai serios ar trebui să luați în considerare Curtea Supremă în decizia dvs.
  • Imagine intitulată Cercetare Un Politician Pasul 6
    4. Ia notă de cât de bine funcționează un candidat cu adversarii lor. Democrația americană este plină de verificări și balanțe care împiedică un președinte să conducă complet țara. Acesta este un lucru bun, dar înseamnă, de asemenea, luarea în orice promisiuni străine cu un bob de sare, mai ales dacă partidul opus se opune vehement. Președintele dictează adesea politica, dar ei nu scriu de fapt nicio lege.
  • Ce probleme fac candidații, nu pot compromite? Sunteți de acord că nu există loc să se bată sau să vedeți un teren comun?
  • Din punct de vedere istoric, ați văzut dovezi că un candidat poate lucra cu adversari pentru a face progrese (cum ar fi voturile / facturile din Congres, lucrează ca guvernator sau lider cu dezacorduri de stat legiuitoare etc.)? Este cineva candidat care poate pune deoparte probleme mici pentru binele mai mare?
  • Imagine intitulată ședere curentă în știri și politică Pasul 2
    5. Accentuați politica externă atunci când studiați candidații, deoarece aceasta este cea mai mare sferă de influență a președintelui. Deciziile economice, în timp ce cheia sunt procese de zeci de ani care sunt în mare parte determinate de Congres și Fed, nu doar președintele. Problemele sociale, cum ar fi căsătoria homosexuală sau avortul, necesită adoptarea unor legi și hotărâri judecătorești, câteva dintre care președintele poate face unilateral. Dar, în special în ultimii ani, comandantul șef a luat rolul principal în interacțiunea noastră cu alte națiuni, inclusiv a decide războiul și pacea, cu Congresul în mare măsură așezat în urmă.
  • În timp ce războiul ar trebui să fie aprobat de Congres, SUA nu a avut aprobarea formală a Congresului de la cel de-al doilea război mondial. Președintele a folosit, în schimb, autoritatea constituțională ca comandant șef de direct "Angajamente militare." Uneori au aprobarea Congresului (Afganistan, Irak) Uneori nu au (Libia).
  • sfaturi

    Nu este nevoie să vă grăbiți această decizie și nu există nici o rușine în schimbarea minții. De fapt, în așteptarea și răspunsul la cele mai actuale fapte este adesea cel mai educat mod de a vota.
  • Nu există niciodată nici o presiune pentru a spune altcuiva vot. Votarea este un act foarte privat și poate rămâne așa dacă doriți.
  • Avertizări

    Dacă nu luați timp pentru a vota, atunci nu aveți dreptul să vă plângeți dacă candidatul pe care îl considerați este cel mai calificat nu câștigă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar