Cum să fii la modă la o petrecere de piscină

Părțile la piscină sunt o modalitate excelentă de a se amesteca și de a vă bucura de o zi în soarele de vară, dar ceea ce pe pământ purtați? Vrei să te uiți și să te simți la modă, dar confortul și practicitatea sunt la fel de importante! Nu vă faceți griji, vă vom duce printr-o varietate de opțiuni minunate pe care le puteți bloca, inclusiv aspectul care nu implică purtarea unui costum de baie. Vom atinge și câteva idei de păr și machiaj, așa că veți arăta și vă simțiți cel mai bine.

Pași

Metoda 1 din 13:
Du-te cu costume de baie care te face să te simți încrezător.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 1
1. Alegeți un costum confortabil care se potrivește bine dacă intenționați să înotați. Cu siguranță nu trebuie să înoțiți la o petrecere de piscină, dar dacă credeți că veți merge cu un costum care rămâne în poziție și se potrivește bine. Drăguț două piese, cum ar fi Tankinis, și elegant o singură piese sunt opțiuni excelente! Cât de multă piele pe care o arătați este complet până la tine și la ceea ce vă simțiți confortabil.
  • Dacă aceasta este o petrecere de piscină legată de muncă, un bikini de șir probabil nu este o alegere excelentă. Du-te cu ceva mai mult mai modest.
  • Pentru băieți, aspectul cel mai la modă și măgulitor este o pereche de trunchiuri ușor montate care cade între mijlocul tău și genunchi.
  • Cheia pentru a simți încrezător este purtarea unui lucru autentic. Dacă vă simțiți confortabil, o bucată de două piese, atunci mergeți pentru asta, dar dacă nu, și asta e în regulă.
Metoda 2 din 13:
Aduceți o acoperire drăguță care vă completează costumul.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 2
1. Du-te cu o țesătură ușoară, transparentă pentru a arăta costumul de dedesubt. Un caftan alb sau o acoperire cu ochiuri sunt opțiuni elegante, care sunt atât funcționale, cât și distractive. Țineți minte că nu trebuie să cumpărați nimic nou! Kimonos și Sarongs fac și acoperire elegantă, de asemenea.
  • Un kimono lung sau o înfășurare poate fi deschis în față dacă vă simțiți confortabil cu asta, în timp ce furnizați încă o mică acoperire pe laturi și pe spate.
Metoda 3 din 13:
Încercați o pereche de salopete pentru o privire distractivă, simplă.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 3
1. Salopete lucrează excelent peste costume de baie și topurile rezervorului. Evitați țesăturile de denim superbe, deși! Căutați denim ușor, așa că veți fi confortabil. Rulați picioarele de câteva ori, pop pe o pereche de sandale sau flip-flops și sunteți gata să mergeți!
  • Culottes poate fi, de asemenea, foarte drăguț. Du-te cu o culoare distractivă și țesătură ușoară.
Metoda 4 din 13:
Du-te vintage cu pantaloni scurți cu talie mare și o cultură de sus.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 4
1. Rămâneți cool în acest costum dacă nu planificați înot. Dacă nu purtați un costum de baie pentru petrecere, dar totuși doriți să arătați o piele mică, o cultură de bară de midriff asociată cu pantaloni scurți cu talie mare arată elegant și atemporal. Săriți denimul și mergeți cu pantaloni scurți elastici într-o imprimare distractivă, cum ar fi flori strălucitoare.
Metoda 5 din 13:
Rock Denim Cutoffs pentru un aspect cool, clasic.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 5
1. Pantalonii denim nu ies niciodată în stil și sunt ușor de purtat la piscină. Puneți-vă costumul de baie, glisați pe niște pantaloni scurți de denim și vă aflați! Puteți sări peste un tricou în totalitate sau mergeți cu un tricou alb, care vă permite să vă uitați puțin de costumul tău drăguț.
Metoda 6 din 13:
Încercați o tinuta confortabilă pe două piese pentru o instanță vibe.
  1. Imaginea intitulată Fii la modă la o petrecere de piscină Pasul 6
1. Alegeți un costum cu o potrivire de sus și de jos pentru un aspect lustruit. Încercați un buton cu maneci scurte superioare și legați-l în partea de jos pentru a afișa dispozitivul de mijloc. Printurile frumoase și plăci pot fi distractive pentru piscină, așa că du-te cu fundul care se potrivesc cu imprimarea sau culoarea topului dvs. pentru un aspect Luxe Resort.
Metoda 7 din 13:
Întoarce-te glam într-o rochie de vară.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 7
1. Rochii sunt ușoare, respirabile și la modă. În plus, dacă loviți un restaurant după piscină, nu va trebui să vă schimbați hainele! Alegeți ceva colorat sau rock o imprimare îndrăzneață într-o țesătură ușoară, naturală, cum ar fi bumbacul sau lenjeria.
  • O rochie de vară scurtă, flirtă cu curele de spaghete este o opțiune clasică dacă doriți să arătați o piele.
  • Dragă, rochii și fuste curgătoare sunt, de asemenea, alegeri minunate! Du-te cu materiale ușoare, ușoare, așa că vei fi confortabil.
  • O rochie maxi poate evidenția dvs. de top bikini dacă purtați un costum. Încercați să-l împerecheați cu pene de sandal să se simtă încrezători și elegante.
Metoda 8 din 13:
Alunecă pe o pereche de flip flops sau sandale.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 8
1. Aceste stiluri sunt atât drăguțe cât și practice pentru piscină. Nu doriți să purtați încălțăminte scumpă la o petrecere de piscină, deoarece încălțămintea dvs. ar putea fi cu siguranță umedă! Du-te cu o pereche drăguță de pantofi plat, deschis, cum ar fi sandale sau flip flops, care completează costumul tău și sunt ușor de alunecare și oprire.
  • Evitați pene și tocuri înalte, deoarece acestea pot arăta puțin formale la piscină.
  • Pentru baieti, du-te cu adidași de sus sau alunecare scăzută, pantofi cu barca sau loafers casual.
Metoda 9 din 13:
Împachetați necesitățile dvs. într-un tote colorat.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 9
1. Alegeți o pungă care coordonează cu tinuta sau costum de baie. Este atât de ușor să arunci tot ce aveți nevoie într-un tote casual și să vă îndreptați spre piscină și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la lucrurile dvs. care se umezesc sau deteriorate. Tote nu trebuie să se potrivească perfect cu echipamentul dvs., dar alegeți ceva care completează stilul costumului dvs.
  • Toturile de paie sunt minunate pentru o vibrație fără griji, Boho.
  • O tote de canvas într-o imprimare îndrăzneață este o altă opțiune clasică.
  • Căutați o pungă cu buzunare ascunse pentru a ascunde sau proteja obiectele cum ar fi tampoane, obiecte de valoare și telefonul dvs.
Metoda 10 din 13:
Accesați cu distracție, bijuterii ocazionale.
  1. Imaginea intitulată Fii la modă la o petrecere de piscină Pasul 10
1. Stick cu brățări, coliere margele și cercei simpli. Doar pentru că partidul de piscină nu înseamnă că nu poți purta bijuterii! Colierele și brățările cu margele sau țesute sunt opțiuni excelente pe care le puteți obține în siguranță. Stacked sticle de plastic într-o varietate de culori pot face o declarație distractivă, de asemenea.
  • Evitați să vă purtați cele mai frumoase și mai valoroase piese, deoarece acestea ar putea fi ușor deteriorate sau pierdute de piscină.
Metoda 11 din 13:
Completați aspectul dvs. cu o vedere de ochelari de soare.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 11
1. Ochelari de soare supradimensionate și de ochi pisici arata glam și protejează ochii. Selectați o pereche strălucitoare de cadre pentru o distracție, vibe de summerie. Este întotdeauna o modă plus dacă ochelarii dvs. de soare se potrivesc cu tinuta sau costum de baie!
  • De exemplu, du-te cu o pereche care se potrivește cu culoarea costumului dvs. de baie sau încercați cadre bold, geometrice care completează modelul costumului.
Metoda 12 din 13:
Alegeți o coafură simplă, fără agitație.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 12
1. Chifle, topknoturi și panglici libere sunt stiluri drăguțe, de întreținere redusă. Veți fi în afara întregii zile, așa că mergeți cu o coafură fără fuss, care poate rezista elementelor. Braide, chifle și ponei sunt alegeri excelente care țin până la o zi de soare, vânt și apă. În plus, la sfârșitul zilei, puteți să vă luați părul în jos și pe valuri de culoare roșie, pe plajă pentru seara.
Metoda 13 din 13:
Stick cu machiaj natural.
  1. Imaginea intitulată Fiți la modă la o petrecere de piscină Pasul 13
1. O fundație de acoperire a luminii cu SPF este perfectă pentru piscină. Fundația grea și de acoperire completă și Concealer va fi incomod și nu se va ține la soare tot timpul. Machiajul subtil, natural este calea de a merge! Amestecați un dab de cremă Rosy Blush în merele obrajilor și adăugați un strat de rimel impermeabil pentru un aspect natural care durează toată ziua.
  • Aduceți șervețele de machiaj sau hârtiile blotting pentru curățite în timpul zilei.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar