Cum se adaugă sare la o piscină

Piscinele de apă sărată sunt mai blând pe piele decât clor și la fel de ușor de întreținut, cu condiția să știți cum și când să adăugați sarea. După verificarea salinității apei din piscina dvs. cu o bandă de test de sare și folosind o masă de referință pentru a afla cât de multă sare de utilizat, mergeți în jurul piscinei, stropi în sare puțin câte puțin pentru a vă asigura că este distribuit uniform. Odată ce ați adăugat sarea, curățați suprafața inferioară a bazinului cu o perie de piscină pentru a preveni sarea de la strângerea și ajutați-o să se dizolve mai repede.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinând cât de multă sare de utilizat
  1. Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 1
1. Citiți instrucțiunile generatorului de clor pentru a găsi nivelul de sare țintă. Sistemele diferite necesită cantități diferite de sare pentru a funcționa corect. Pentru a afla exact cât de multă sare trebuie să adăugați, consultați literatura care a venit cu generatorul de clor de sare. Aceste informații sunt critice, deci ar trebui să fie unul dintre primele elemente pe care le întâlniți.
  • Cu unele sisteme, informații importante cum ar fi concentrația de sare și frecvența aplicațiilor pot fi afișate direct pe generator pentru ușurința de referință.

Bacsis: Majoritatea generatoarelor de clor de sare funcționează cel mai bine la o concentrație de 2.500-4.500 părți pe milion (ppm). Generatorul dvs. va scădea probabil undeva între aceste două cifre.

  • Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 2
    2. Achiziționați câteva pungi de sare destinate utilizării în piscine. Puteți cumpăra sare de piscină din piscina locală și distribuitorul de specialitate spa. Orice tip de sare de calitate alimentară, non-iodată va face. În mod ideal, totuși, ar trebui să faceți cumpărături pentru un produs cu 99% puritate sau mai mare.
  • Sare de piscină este de obicei vândută în saci de 40-80 lb (18-36 kg). Veți avea cel mai probabil nevoie de cel puțin 2-3 pungi pentru un singur tratament. Cu toate acestea, este o idee bună să mergeți înainte și să stocați, deoarece veți trata periodic piscina.
  • Sărurile de înaltă puritate se dizolvă mai repede și sunt mai ușor pentru generatoarele de clor de sare să proceseze decât cele inferioare.
  • Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 3
    3
    Testați salinitatea bazinului dvs Folosind o bandă de testare a sării. Umpleți flaconul mic inclus cu kitul de testare cu apă din piscină, apoi introduceți banda de testare și lăsați-o să stea pentru durata de timp specificată de instrucțiuni. Când banda se schimbă culoarea, scoateți-o din proba de apă și comparați-o cu graficul de culori afișat pe ambalajul kit-ului de testare pentru a determina salinitatea. Adâncimea culorii vă va spune aproximativ cât de multă sare este în prezent în piscina dvs.
  • La fel ca generatorul de clor de sare, concentrațiile indicate de benzi de test de sare sunt date în părți per milion.
  • Obțineți obiceiul de a verifica salinitatea în piscina dvs. de cel puțin 2-3 ori pe săptămână pentru a vă asigura că generatorul dvs. funcționează la nivelul de sare vizat.
  • Bacsis: Rețineți că benzile de testare a sării au adesea o serie de erori între 200-300 ppm. Pentru o citire mai precisă, luați în considerare achiziționarea unui contor digital de calitate a apei de la furnizorul de alimentare cu piscină.

  • Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 4
    4. Căutați o masă de sare pentru a afla exact cât de multă sare pentru a adăuga. Generatorul dvs. de clor de sare sau produsul de sare ambalate pot include unele orientări generale pentru tratament. Dacă nu, puteți trage o diagramă de referință utilă online, rulând o căutare rapidă pentru "tabel de sare pentru piscină."Unul dintre aceste mese vă va spune cât de multă sare să utilizați pentru o piscină dintr-o dată Dimensiune, formă și volum.
  • Majoritatea tabelelor de sare oferă măsurători în ambele kilograme, cât și în ppm, ceea ce vă poate face mai ușor să se toarnă doar suma potrivită.
  • Pentru un 12 ft (3.7 m) piscină circulară care deține 3000 de galoane (11.000 L) de apă, ar trebui să adăugați 87 de kilograme (39 kg) de sare sau aproximativ 2 pungi întregi, pentru ao aduce la concentrația recomandată.
  • Nu adăugați niciodată sare la piscina dvs. fără discriminare. Acest lucru ar putea duce la deteriorarea pereților, podelei și alte suprafețe în timp.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugând sare
    1. Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 5
    1. Opriți generatorul de clor de sare de sare înainte de a adăuga sarea. Capul în jos la unitatea de comandă a piscinei, localizați comutatorul care corespunde generatorului și îl răsturnați în poziția "OFF". Adăugarea sarei în timp ce generatorul este operațională, poate pune o presiune excesivă, potențial rezultând daune și reparații costisitoare.
    • Este posibil ca unele generatoare de clor de sare să poată continua să funcționeze în timpul tratamentului pentru a procesa sarea. Consultați literatura inclusă cu generatorul dvs. pentru a afla dacă doriți să o dezactivați sau să o lăsați.

    Bacsis: Asigurați-vă că lăsați pompa. Circulația blândă a apei va ajuta sarea se dizolvă mai repede.

  • Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 6
    2. Mergeți în jurul piscinei turnând în sare puțin la un moment dat. Scrindeți colțul de pe o pungă de sare și începeți să o agitați în timp ce vă rotiți încet piscina. Acest lucru va ajuta la distribuirea mai uniform pe tot parcursul apei. Încercați să stropiți sarea 1-2 picioare (0.30-0.61 m) departe de marginea piscinei pentru ao menține de la strângere în jurul pereților sau pur și simplu plutește în skimmers.
  • Pentru a se asigura că se dizolvă în mod corespunzător și împiedică deteriorarea suprafeței, este mai bine să lăsați sarea să se infuze treptat decât să o dăruiți imediat.
  • Unii experți recomandă adăugarea unei proporții mai mari de sare la capătul adânc în jurul canalului principal. Motivul din spatele acestui lucru este că cu cât mai multă apă există, cu atât mai rapid sarea se va descompune în timp ce se scufundă.
  • Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 7
    3. Utilizați o perie pentru a dispersa sarea care este stabilită în partea de jos a bazinului. Dacă se întâmplă să observați locurile în care sarea sa îngrămădit, faceți câteva treceri cu o perie de piscină cu mâna lungă pentru ao răspândi. Concentrați-vă pe pete scăzute, cum ar fi zona din jurul scurgerii principale. Mișcarea periei va încuraja, de asemenea, sarea să se dizolve mai rapid.
  • Dacă aveți o piscină deasupra solului care nu are o scurgere principală, poate, de asemenea, să vă ajute să conectați un vid în intrarea pe perete de pornire a peretelui și să rotiți capul de vid cu susul în jos pentru a trage apa în sus din partea de jos a bazinului și Păstrați-o în mișcare.
  • Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 8
    4. Continuați să rulați filtrul piscinei până când sarea se dizolvă complet. Pentru cele mai multe piscine de dimensiuni standard, acest lucru va dura 18-24 ore, în funcție de temperatura apei și de rezistența circulației. Să fie pregătit să așteptați până la 48 de ore pentru sare să se descompună pe deplin într-o piscină deosebit de mare.
  • Țineți-vă să faceți o baie până după ce sarea a avut timp să se dizolve în întregime. Nu este periculos, dar poate gusta sau se simt neplăcut.
  • Partea 3 din 3:
    Echilibrarea nivelurilor de sare ale piscinei
    1. Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 9
    1. Verificați din nou nivelurile de sare pentru a vedea dacă sunt în intervalul vizat. Dimineața după ce adăugați sarea, colectați o altă probă și scăpați într-o bandă de testare proaspătă de sare. După câteva minute, notați diferența de culoare. Nuanța de pe banda de testare ar trebui să se potrivească cu cea a salinității ideale pentru bazinul dvs., așa cum este indicat pe ambalajul produsului.
    • Dacă salinitatea arată încă puțin scăzută, pur și simplu adăugați mai multă sare pentru ao aduce la nivelul recomandat. Odată ce este acolo, permiteți până la 48 de ore pentru toată sarea să se dizolve în întregime.
    • Amintiți-vă că în majoritatea bazinelor, concentrația de sare trebuie să se încadreze în intervalul de 2.500-4.500 ppm pentru a asigura o salubritate adecvată.
  • Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 10
    2. Diluați-vă piscina cu apă proaspătă pentru a corecta supra-salinația. Nu vă faceți griji dacă adăugați în mod accidental prea multă sare. Vă puteți corecta ușor greșeala prin simpla înlocuire a câtorva apă. Setați piscina să se scurgă de la unitatea de comandă principală, apoi să umpleți apa lipsă cu apă proaspătă dintr-un furtun din apropiere. O regulă bună de degetul mare este Scurgeți și înlocuiți aproximativ 1/8 din apa bazinului dvs la un moment dat până când ajunge la concentrația recomandată.
  • Pentru a afla cât de mult 1/8 din volumul total al piscinei este, calculați adâncimea medie în centimetri sau centimetri, apoi împărțiți acest număr cu 8. Pentru o piscină de 10 picioare (3.0 m) Deep, de exemplu, 1/8 ar fi de 15 inci (38 cm) de apă.
  • Când ați terminat, testați din nou apa pentru a vă asigura că este la nivelul optim vizat și așteptați încă 18-48 de ore înainte de a porni generatorul.
  • Imagine intitulată Adăugați sare la o piscină Pasul 11
    3. Transformați generatorul pe care ați terminat să faceți ajustări. După ce ați obținut concentrația optimă de sare pentru piscină, capul înapoi la unitatea de comandă și întoarceți generarea generatorului la "Pe" Poziția de a restabili puterea. Acesta va merge apoi la locul de muncă transformând sarea proaspătă în clor pentru a dezinfecta apa din piscină. Înot fericit!
  • Sunteți liber să vă scufundați de îndată ce veți obține din nou generatorul de clor de sare și derulați din nou.
  • sfaturi

    Dacă sunteți îngrijorat de deteriorarea generatorului de clor de sare, este mai bine să adăugați o sare puțin prea mică decât puțin prea mare.
  • Backwashing, drenare parțială și excedentare de stropire sau precipitații pot provoca toate nivelele de sare din piscina dvs. să scadă la o rată mai rapidă.
  • Dacă apa din piscină are un gust puternic sărat, ați folosit probabil prea multă sare. Limba umană nu poate detecta sare până când ajunge la niveluri de aproximativ 5.000 ppm, ceea ce este mai mare decât suma recomandată de majoritatea sistemelor de apă cu apă sărată.
  • Avertizări

    Evitați să folosiți săruri care conțin agenți anti-canking. Acestea pot provoca decolorare sau oxidare a fitingurilor metalice în jurul bazinului dvs. sau chiar suprafața bazinului în sine.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Sare de piscină granulată de calitate alimentară (99% puritate sau mai mare)
    • Stripul de testare a sarelor sau contorul de calitate digitală a apei
    • Pensulă de piscină lungă
    • Vacuum pentru piscină (opțional)
    • Tabelul de referință pentru sare online (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar