Cum să decoreze în jurul unui ceas mare de perete

Ceasurile de perete sunt o mare adăugare la orice decor, mai ales când sunt cel mai mare lucru din cameră. Adăugarea decorurilor în jurul lor poate fi o provocare, deoarece acestea tind să ia atât de mult spațiu și atenție. Puteți să închideți imagini, lucrări de artă și plante în jurul ceasului de perete pentru ao evidenția și face ca acesta să arate coeziv în casa dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unei plasări și a unei culori
  1. Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 1
1. Alegeți un ceas cu o estetică care se potrivește cu decorul dvs. existent. Există multe stiluri diferite de ceasuri de perete chiar acum. Cele care sunt neutre pot coexista bine cu decor minimalist, în timp ce ceasurile de perete care au un pop de culoare atrag atenția unui alt zid simplu. Alegeți un ceas de perete care se potrivește bine cu camera pe care doriți să o adăugați.
  • Puteți găsi ceasuri de perete la multe magazine de bunuri de origine.
  • Dacă găsiți un ceas de perete simplu pe care doriți să adăugați culoare, utilizați o vopsea acrilică pentru ao face mai mult stilul dvs.
  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 2
    2. Lăsați ceasul de perete să fie punctul focal al camerei pentru simplitate. Deoarece ceasurile de perete sunt atât de mari, ele pot să stea pe cont propriu și să atragă atenția asupra unui perete specific. Pentru a vă menține decorațiunile simple, atârnați un ceas mare pe perete pe un perete și lăsați restul zonei goale.
  • Acest aspect funcționează cel mai bine dacă ceasul dvs. este deosebit de mare și ocupă mai mult de jumătate din spațiul de perete.
  • Pas înapoi și aruncați o privire la cameră ca un întreg. Gândiți-vă cum puteți integra ceasul într-un mod în care se va potrivi cu restul decorului dvs. în ceea ce privește culoarea, proporția și stilul.
  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 3
    3. Atașați câteva ceasuri mari pe perete pentru un aspect supradimensionat. Dacă nu doriți să rămâneți cu un singur ceas, adăugați câteva mari într-o zonă mică pentru un design captivant. Acest lucru va spori cu adevărat orice perete pe care îl adăugați în timp ce creați o piesă de artă supradimensionată.

    Bacsis: Asigurați-vă că ceasurile sunt toate setate în același timp, astfel încât acestea să nu pară asimetrice.

  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 4
    4. Plasați ceasul de perete lângă un alt punct focal pentru a atrage atenția asupra acestuia. Dacă camera dvs. de zi are deja un punct focal ca un șemineu, plasați ceasul de perete pe partea de sus pentru a atrage atenția și mai multă atenție. Păstrați ceasul ceasului de perete, astfel încât să se potrivească cu orice punct focal pe care îl adăugați.
  • Șemineele de cărămidă arată deosebit de bine cu un ceas de perete maro sau bronz deasupra mantalei.
  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 5
    5. Adăugați ceasul în sala de mese sau dormitor pentru o plasare unică. Ceasurile de perete sunt cel mai adesea plasate în camera de zi. Dacă doriți să schimbați ordinea lucrurilor, puneți ceasul mare de perete în sala de mese, dormitor sau baie pentru o plasare interesantă.

    Bacsis: Puteți adăuga chiar un ceas mare de perete la scară pentru a adăuga un interes pentru ea.

  • Metoda 2 din 3:
    Rame de suspendare și lucrări de artă
    1. Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 6
    1. Adăugați cadre mici de imagine în jurul ceasului de perete pentru o atingere personală. Deoarece un ceas mare de perete va atrage o mulțime de atenție, puteți da oamenilor altceva să se uite la adăugarea unor mici cadre mici într-un design abstract în jurul acestuia. Lăsați o suprafață de aproximativ 6 inci (15 cm) în jurul ceasului pentru a avea un echilibru frumos pe perete. Puteți pune fotografiile familiei, prietenilor dvs. sau peisajele pitorești.
    • Puteți să vă potriviți culorile cadrului în culoarea ceasului sau să utilizați câteva cadre de imagine neagră pentru o alegere neutră.
  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 7
    2. Așezați picturi în jurul ceasului pentru un aspect artistic. Imaginile sunt frumoase, dar picturile adaugă un aer de sofisticare la ceasul dvs. de perete. Atârnă 2 până la 3 picturi mici în cadre care completează ceasul de perete pentru unele detalii suplimentare în jurul piesei dvs. de capturare. Sau, pereche ceasul cu o vopsire mare care stă sub el pentru un efect mai artic.
  • Puteți găsi picturi ieftine la cele mai multe magazine de clift.
  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 8
    3. Puneți inițialele sau numele familiei pentru un tribut frumos. Dacă doriți să atrageți atenția asupra numelui de familie, închideți câteva litere din lemn care vă exprimă numele de familie sau inițialele dvs. sub ceasul dvs. de perete. Puteți picta literele pentru a se potrivi cu celălalt decor sau pentru a le lăsa ca lemn simplu pentru un aspect mai rustic.
  • Cele mai multe magazine de alimentare cu ambarcațiuni au litere din lemn și vopsea acrilică.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind plante și bannere
    1. Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 9
    1. Încadrați ceasul cu o ghirlandă pentru un design captivant. Ceasurile de perete vechi arată grozav când au o ghirlandă frumoasă atârnând deasupra lor, mai ales în timpul sărbătorilor. Înșurubați câteva cârlige deasupra ceasului de perete și atârnă o ghirlandă deasupra ceasului, astfel încât să se împartă peste el.
    • Adăugați câteva lumini mici de Crăciun în ghirlanda dvs. pentru a atrage atenția și mai multă atenție ceasului.
  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 10
    2. Atârnă un banner sub ceasul tău pentru o atingere festivă. Dacă găzduiți o petrecere de vacanță, puteți adăuga un banner sub ceasul dvs. pentru a sublinia ocazia. Utilizați Thumb Tacks pentru a atașa un banner într-un semic cerc sub ceasul dvs., care spune "Crăciun fericit", "Happy Birthday" sau "Sărbători fericite."
  • Puteți cumpăra bannere de la magazinul dvs. local de aprovizionare sau de a vă face propriul prin tăierea triunghiurilor de hârtie de construcție, atașându-i la sfoară și scrierea frazei o scrisoare la un moment dat cu un marker permanent.
  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 11
    3. Frontieră ceasul cu plantele pentru un aspect echilibrat frumos. Un pop de verde poate adăuga într-adevăr un cadru frumos la ceasul tău de perete. Puneți rafturile și plasați plante sau vase pline de flori pe ele. Sau, setați plantele pe o manta de sub ceasul de perete.
  • Vasele de lut sunt un aspect neutru frumos, în timp ce vasele colorate adaugă un pop de culoare la decor.
  • Imagine intitulată Decorează în jurul unui ceas mare de perete Pasul 12
    4. Atașați câteva plante agățate la plafonul dvs. pentru un design natural. Plantele agățate oferă un cadru frumos pentru ceasul dvs. de perete dacă le plasați corect. Șurub 2 cârlige în tavan și atârnă o plantă într-un coș agățat de la fiecare cârlig de pe fiecare parte a ceasului de perete.
  • Puteți găsi plante agățate la cele mai multe magazine de alimentare cu grădină.
  • Bacsis: Plantele agățate arată foarte bine dacă au viță de vie care atârnă sub coșurile lor.

    sfaturi

    Decorarea casei dvs. este vorba despre preferința dvs. personală. Încercați câteva idei diferite de design până când veți găsi unul care vă place.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar