Cum să percepeți un hărțuitor aprins

Thisewill vă învață cum să încărcați un harnic de tip Kindle folosind computerul sau o priză de perete. Cablul USB a venit cu ajutorul hârtiei dvs. Kindle, poate fi folosit pentru a încărca utilizarea unui computer, fie a unui priză de perete, dacă aveți conectorul necesar.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind un calculator
  1. Imagine intitulată Încărcați un pic de hârtie de hârtie 1
1. Asigurați-vă că aveți cablul USB corect. Harle-ul tău Kindle vine cu un cablu USB-TO-MICRO-USB. Dacă nu aveți cablul original, puteți cumpăra un USB-To-Micro-USB de la mulți comercianți cu amănuntul.
  • Imagine intitulată Încărcați un pic de hârtie de hârtie 2
    2. Conectați capătul mic al cablului în partea de jos a hârtiei. Veți găsi micul port oval din centrul de jos al hârtiei dvs. Kindle.
  • Imagine intitulată Încărcați un pic de hârtie de hârtie 3
    3. Conectați capătul mare al cablului în computer. Dacă aveți un computer all-in-one, veți găsi porturi USB suplimentare pe spatele monitorului dvs. - dacă aveți un laptop, veți găsi aceste pe laturi - dacă aveți un turn CPU, veți avea Găsiți câteva porturi USB suplimentare pe front. Aceste conexiuni USB se potrivesc doar în porturi într-un fel, deci dacă nu mergem în prima dată, flip-o 180 de grade și încercați din nou.
  • Odată ce hârtia dvs. Kindle începe să se încarce, LED-ul LED-ul de lângă cablul dvs. va lumina chihlimbarul, pentru a indica faptul că bateria se încarcă. Pe ecran, veți vedea o pictogramă a bolțurilor de fulger în pictograma bateriei care este în colțul din dreapta sus. Lumina devine verde când este plină.
  • De la o baterie moartă sau drenată, o încărcătură completă ar putea dura aproximativ 3 ore folosind un computer.
  • Imagine intitulată Încărcați un pic de hârtie de hârtie 4
    4. Deconectați-vă hârtia de hârtie încarsă de pe computer. Când lumina LED-urilor este verde, bateria dvs. este plină și efectuată încărcarea, astfel încât să vă puteți deconecta de pe computer și să o utilizați.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind o priză de perete
    1. Imagine intitulată Încărcați un Kindle Harlwhite Pasul 5
    1. Asigurați-vă că aveți un adaptor de perete adecvat. Acestea sunt adaptoarele pe care le conectați USB și apoi conectați-vă în perete. Puteți utiliza adaptorul de perete care vine cu Kindle 2, Kindle Tastatură, Kindle Fire și iPhone. Kindle Harlwhite poate accepta până la 5,25V, astfel încât să puteți cumpăra adaptoare de perete cu o putere de 5,25V sau mai mică.
    • Puteți cumpăra aceste adaptoare de la mulți comercianți cu amănuntul, inclusiv Walmart și Amazon.
  • Imagine intitulată Încărcați un Kindle Harlwhite Pasul 6
    2. Conectați adaptorul de perete într-o priză de perete. Acest adaptor de perete trebuie să se potrivească fie într-o priză de perete sau o cablu de prelungire.
  • Imagine intitulată Încărcarea unui Kindle Harpwhite Pasul 7
    3. Conectați capătul USB mai mare al cablului în adaptorul de perete. Veți vedea portul USB de pe adaptor fie pe partea din față, fie pe una din laturi.
  • Imagine intitulată Încărcați un pic de hârtie de hârtie 8
    4. Conectați partea mică micro-USB a cablului în partea de jos a hârtiei. Portul mic de ovală este situat în centrul de jos al mașinii de hârtie. Odată ce hârtia începe să se încarce, LED-ul va transforma chihlimbarul pentru a indica faptul că bateria se încarcă. Lumina devine verde când este plină.
  • De la o baterie moartă sau drenată, o încărcătură completă ar putea dura aproximativ 1-2 ore folosind un priză de perete și adaptor.
  • Imagine intitulată Încărcați un pic de hârtie de hârtie 9
    5. Deconectați-vă hârtia aprinsă de la adaptorul de perete. Când lumina LED-urilor este verde, bateria dvs. se face încărcarea și puteți scoate cablul USB de la Kindle.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă Kindle dvs. este conectat, dar nu încărcați, puteți încerca să utilizați un alt USB la încărcătorul micro-USB.
  • Dacă hârtia dvs. Kindle este conectată, dar nu încărcată, puteți încerca, de asemenea, să forțați o repornire apăsând și menținând butonul de alimentare timp de 20-30 de secunde.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar