Cum de a construi ziduri eficiente în vârstă de imperii 3

Inamicul tău se grăbește întotdeauna prin pereții tăi sau nu vezi niciodată unde inamicul atacă zidurile tale? Acest articol vă va oferi câteva sfaturi generale despre modul în care puteți îmbunătăți construirea de pereți și deținerea inamicului înapoi.

Pași

  1. Imagine intitulată Construirea pereților eficient în epoca imperii 3 Pasul 1
1. Evitați construirea unui perete foarte mare. Dacă un zid este prea mare, nu mai este eficient pentru că nu îl puteți controla atunci când atacurile voastre inamice. Deci, mai întâi se gândește la cât de mare ar trebui să fie. Puteți minimiza dimensiunea pereților dvs. dacă urmați unele dintre următoarele sfaturi atunci când este posibil:
  • Încercați să utilizați păduri mici, deoarece unitățile nu pot trece prin păduri. Utilizați natura Va fi mult mai ușor pentru dvs. să trimiteți trupele de apărare la acțiune atunci când nu există prea mult perete. Cu toate acestea, adversarul dvs. poate bate pădurea în jos cu o cannonball bine țintă, făcând această strategie ineficientă împotriva jucătorilor reali experimentați.
  • Nu faceți zidul departe de satul dvs. Dacă dușmanul trece prin perete, va fi dificil să-l învingă pentru că își poate răspândi trupele și poate provoca probleme uriașe pentru sătenii tăi etc. Deci, într-adevăr, gândiți-vă la care parte a satului dvs. trebuie să fie apărată și să construiască zidul în jurul acestei zone.
  • Imagine intitulată Construirea de pereți eficientă în vârstă de imperii 3 Pasul 2
    2. Construiți pereți ofensiv. Când doriți să trimiteți trupe foarte repede pentru vrăjmașii voștri, puteți construi o avanpost militară lângă ei. Construiți ziduri în jurul acestei avanposturi și faceți peretele suficient de mare, astfel încât ei trebuie să-l atace pentru a ajunge în satul dvs. (Inamicul ar putea să meargă în jur, dar aproape toți jucătorii vor să distrugă un avanpost pentru că este periculos pentru satul lor).
  • Imagine intitulată Construirea pereților eficient în vârstă de imperii 3 Pasul 3
    3. Construi ziduri în două rânduri pentru a face cu adevărat dificil pentru inamicul tău să-ți atace avanpostul sau satul. Pereții nu trebuie să se atingă reciproc. Ei trebuie să aibă spațiu între ei, astfel încât să puteți plasa trupe acolo. Aceasta este o modalitate foarte eficientă, deoarece dacă peretele frontal este distrus, trupele dvs. pot învinge în continuare armata inamicului. De asemenea, vă poate oferi timp pentru a trimite sprijin din satul dvs. de domiciliu. Depinde de situație.
  • Imagine intitulată Build Pereți eficient în vârstă de imperii 3 Pasul 4
    4. Dă-ți peretele o structură. Nu construiți un zid care se întoarce și înainte și înapoi și înainte etc. Dacă este posibil, construiți un perete drept, astfel încât trupele dvs. să le poată ajunge ușor și aveți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă. Acest lucru vă va ajuta foarte mult! Dacă nu știți unde merge zidul și cum este construit, este prea târziu când atacurile inamice. Trebuie să fii rapid, dar este foarte eficient pentru apărare.
  • sfaturi

    Când construiți pereți, urmăriți întotdeauna că nu aveți spațiu în ele. Dacă inamicul găsește un loc unde poate doar să meargă și nu-ți dai seama, vei fi foarte stresat să-i învingi trupele în țara ta, pentru că el poate răspândi armata și va provoca daune uriașe economiei tale.
  • Îmbunătățiți-vă pereții în biserică. Ele sunt mai eficiente și arată, de asemenea, mai bine.
  • Când ar trebui să construiești ziduri: într-adevăr depinde de situație. În mod normal, ar trebui să începeți să construiți pereți atunci când economia dvs. merge bine. Este foarte important să nu pierdeți prea mult lemn pentru pereții dvs. dacă nu vă puteți permite. Lemnul este o resursă foarte importantă pentru că aveți nevoie de ea pentru fiecare clădire și colectarea lemnului poate dura un pic mai mult decât orice altă resursă. Deci, mai întâi construiți unele unități pentru situații de urgență și dacă aveți un minut în care nu există nici o bătălie, începeți să construiți pereți. Pereții nu au prioritate, nu sunt chiar necesari. Cu toate acestea, dacă sunteți un jucător bun și doriți o apărare bună în care inamicul trebuie să se oprească un pic, ar trebui să construiți ziduri.
  • Utilizați tasta Shift și plasați o secțiune de perete la un moment dat. În acest fel, nu veți ajunge cu cât mai multe mici secțiuni de perete (toate acestea iau daune AoE de la Cannon) pentru a monitoriza în timpul luptei, iar orice bucată de perete poate fi transformată într-o poartă în acest fel.
  • Avertizări

    Nu construiți prea multe ziduri. Dacă există ziduri peste tot și nu au o structură bună, veți pierde prezentarea generală și nu veți putea reacționa suficient de repede atunci când atacurile inamice.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lemn (dacă nu aveți nevoie de ea în acest moment!)
    • Un pic de timp, deoarece pereții trebuie să fie plasați perfect, astfel încât să aveți o structură în ea
    • Satenii
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar