Cum să găsiți un coleg de cameră bun

Găsirea unui coleg de cameră poate fi dură și uneori se simt copleșitoare. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc unde să trăiți sau căutăm pe cineva să trăiască împreună cu dvs., este important să găsiți un meci compatibil. Faceți publicitate cu informații specifice, astfel încât să puteți găsi pe cineva care împărtășește interesele și stilul de viață. Întâlniți cu o varietate de colegi de cameră înainte de a lua o decizie. Gândiți-vă cu atenție înainte de a face o alegere finală. Cu o mică diligență, puteți găsi un coleg de cameră excelent.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea potențialilor colegi de cameră
  1. Imagine intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 1
1. Publicitate online. Site-uri precum Craigslist, Padmapper și meciul Roomie vă pot ajuta să găsiți colegul de cameră potrivit pentru dvs. Astfel de site-uri vă permit să construiți un profil sau să postați un anunț care caută un coleg de cameră pentru a vă satisface nevoile.
  • Craigslist este unul dintre cele mai mari și mai frecvent utilizate site-uri. Deoarece este gratuit, este un mare mijloc de a ajunge la o audiență largă.
  • Site-uri în afara Craigslist, cum ar fi locurile.com, adesea vin cu taxe. Cu toate acestea, ele vă permit, de asemenea, să creați un profil mai personalizat și să căutați colegii de cameră pe baza atributelor specifice.
  • Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 2
    2. Adresați-vă prietenilor pentru conduceri. În timp ce prietenii tăi vă cunosc bine, spuneți-i că căutăm un coleg de cameră. Lăsați-i să știe că vor trece pe orice duce la tine. Pe măsură ce prietenii tăi cunosc obiceiurile și stilul de viață, probabil că vor putea să vă îndrepte în direcția unui meci compatibil.
  • Amintiți-vă că calitățile care fac prieteni buni sunt diferiți de cei care fac colegii de cameră buni. Un animal de partid dezorganizat poate fi distractiv să se petreacă, dar ar putea fi greu de trăit. Pe cealaltă parte a monedei, o persoană liniștită și organizată ar putea obține nervii dvs. dacă sunteți tipul de a avea frecvent prieteni peste noaptea târziu.
  • Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 3
    3. Începeți să căutați mai devreme. Un coleg de cameră rău poate face viața incredibil de stresantă. Cu cât începeți mai repede să căutați un coleg de cameră, cu atât mai bine. Începeți să căutați un coleg de cameră o lună sau două în avans.
  • Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 4
    4. Oferiți cât mai multe detalii posibil. Aparent detaliile mici pot face o mare diferență în atragerea potrivirii corecte. În timp ce scrieți postarea dvs., includeți cât mai multe detalii despre stilul dvs. de viață și obiceiurile dvs. Dacă căutați un coleg de cameră pentru un apartament care locuiesc în prezent, asigurați-vă că oferiți detalii despre apartament și cartier.
  • Include elementele de bază, cum ar fi dimensiunea apartamentului. Apoi, listați orice aparatură Apartamentul are și simțul cartierului.
  • Includeți detalii despre orice obiceiuri personale care pot afecta situația vii. De exemplu, dacă lucrați noaptea schimbările de noapte, asigurați-vă că alegeți un coleg de cameră care este un dormitor sănătos și nu va fi deranjat de vii și mergeți la ore ciudate.
  • Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 5
    5. Împărtășiți interesele într-un anunț. În timp ce nu aveți nevoie să fiți cei mai buni prieteni cu colegul dvs. de cameră, este întotdeauna un perk pentru a găsi pe cineva cu care vă întâlniți. Includeți puțin despre dvs. și interesele dvs. Acest lucru vă va ajuta să atrageți un coleg de cameră asemănător.
  • De exemplu, spune ceva, "Îmi plac sportul și urmează mereu sezonul de fotbal. Sunt, de asemenea, în gătit și coacere, așa că voi fi foarte mult în bucătărie."
  • Partea 2 din 3:
    Intervievarea potențialilor colegi de cameră
    1. Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 6
    1. Se întâlni în persoană. Niciodată nu sunt de acord cu o situație de viață fără a vă întâlni mai întâi în persoană. Vrei să te asiguri că există o chimie bună și persoana nu pare nesigură sau neprietenoasă. Întâlniți-vă într-o locație neutră, ca o cafenea și vorbiți despre așteptările dvs. pentru lucruri cum ar fi treburile, facturile și așa mai departe.
    • Dacă vă prezentați apartamentul dvs., întâlniți mai întâi într-o locație neutră înainte de a aduce peste colegul de cameră potențial. Este o idee bună să aveți un prieten sau un membru al familiei în apartament cu dvs. pentru siguranță.
  • Imagine intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 7
    2. Întrebați despre un stil de viață potențial al colegului de cameră. Unele colegi de cameră pur și simplu nu sunt compatibile. Gândiți-vă la obiceiurile voastre personale de viață și întrebați despre obiceiurile celeilalte persoane. Asigurați-vă că cei doi aveți un stil de viață similar, astfel încât să nu vă confruntați prea mult.
  • Vorbește despre stilul tău de viață general. Îți place muzica tare și ai oameni peste? Dacă da, este posibil să nu loviți cu un coleg de cameră liniștit, introvertit.
  • Hobby-urile și activitățile de leiură pot fi uneori o problemă. De exemplu, dacă noul dvs. coleg de cameră urmărește o mulțime de televiziune, acest lucru ar putea conduce factura de cablu.
  • Imagine intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 7
    3. Aflați obiceiurile de curățare ale persoanei. Treburile sunt o rațiune obișnuită luptă colegii de cameră, deci asigurați-vă că vă cereți potențialului dvs. Roomie dacă sunt o persoană îngrijită. De asemenea, trebuie să mărturisiți propriile obiceiuri de curățare. Dacă ați lăsat ocazional felurile de mâncare să stea în chiuvetă peste noapte, de exemplu, să fie în față despre asta.
  • Dacă vizitați un apartament pentru a vă deplasa, acordați atenție dacă este curată. Dacă observați o mulțime de feluri de praf, murdărie și mâncăruri murdare, acest lucru nu poate fi locul ideal pentru a trăi.
  • Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 8
    4. Aflați de ce caută un loc nou. Dacă aveți cineva care vă mișcă cu dvs., întrebați-i de ce caută un loc nou. Aceasta poate fi o modalitate bună de a identifica steagurile roșii. Dacă cineva are o nevoie rezonabilă de a se deplasa, cum ar fi dorința de a fi mai aproape de muncă, acesta este un semn bun. Cu toate acestea, oamenii care citează lucrurile ca drama de cameră de cameră pot fi greu de trăit.
  • Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 9
    5. Asigurați-vă că pot acoperi costurile. Întreabă venitul unui coleg potențial de cameră și asigurați-vă că depășește chiria și facturile. Nu vrei să fii lăsat să-ți împrumute banii de coleg de cameră în fiecare lună de închiriat.
  • În plus față de un venit decent, asigurați-vă că munca lor este stabilă. Dacă colegul de cameră lucrează un loc de muncă temp, de exemplu, este posibil ca ei să nu poată remiunde în câteva luni.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând alegerea finală
    1. Imagine intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 10
    1. Verificați orice referință. Este complet adecvat să întrebați un coleg de cameră pentru referințe. Cereți numărul de proprietari vechi și câțiva colegi de cameră precedenți. Sunați-i pe acești oameni pentru a vă asigura că colegul de cameră a fost respectuos și a plătit orice factură în timp util.
  • Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 11
    2. Face o verificare de fond. Dacă nu ați știut pe cineva pentru o vreme, este întotdeauna bine să verificați dacă sunt în siguranță. Cereți să efectuați o verificare de bază a creditului și verificarea de fond penal, care se poate face cu ușurință online. De asemenea, puteți avea un coleg de cameră potențial să vă verificați creditul și să vă prezentați cu documentele.
  • Dacă cineva obiectează puternic la verificarea de fond, acest lucru poate fi un steag roșu.
  • Imagine intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 12
    3. Alegeți pe cineva similar cu dvs. Dacă aveți o mână de candidați buni, alegeți colegul de cameră cel mai asemănător cu dvs. Alegeți pe cineva care este stilul de viață, obiceiurile de curățenie și personalitatea îndeaproape propria dvs. Colegii de cameră cu personalități compatibile tind să se înțeleagă de-a lungul celei mai ușoare.
  • Imaginea intitulată Găsiți un coleg de cameră bun Pasul 13
    4. Obțineți acordul dvs. în scris. Când vă înscrieți să trăiți cu cineva, obțineți totul în scris. În plus față de responsabilitățile financiare privind chiria și facturile, au acorduri libere de a avea prieteni, petreceri și treburi. Având un contract de cameră pentru a se referi la poate împiedica argumentele pe drum.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aveți mai multe șanse să găsiți colegul de cameră perfect dacă faceți publicitate și lăsați solicitanții să vină la dvs. (față de răspunsul la un anunț pentru o cameră vacantă).

    Avertizări

    Nu oferiți informații personale potențialilor colegi de cameră înainte de a le întâlni. Este mai sigur să vă întâlniți mai întâi într-un loc public, nu la casa dvs. și să le arătați casa dvs. numai după ce ați vorbit cu ei suficient de mult pentru a obține un sentiment de caracterul lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar