Cum de a burpa la cerere

Deci vrei să faci la cerere. Poate doriți să eliberați gazul din tractul dvs. digestiv sau, probabil, doriți doar să obțineți câteva râde. Oricare ar fi motivul, trucul este o simplă mișcare musculară: instruiți-vă pentru a înghiți aerul, apoi expulzați-l ca un burp într-o singură mișcare netedă. Luați în considerare băuturile de băuturi carbogazoase pentru a ajuta la construirea presiunii în stomac.

Pași

Partea 1 din 2:
Înghițind aerul
  1. Imagine intitulată Burp la cerere Pasul 1
1. Ține-ți spatele în poziție verticală. Așezat sau în picioare cu spatele drept asigură că plămânii dvs. sunt pe deplin extins. Extinderea plămânilor vă va permite să împingeți mai mult aer, ceea ce willencurajul ars în timp ce expirați. Încercând să-ți pui pieptul în timp ce expirați - și acest lucru, vă poate întinde plămânii și ajutați-le pe burpii să vină mai natural.
  • Imagine intitulată Burp la cerere Pasul 2
    2. Beți o băutură carbogazoasă pentru a construi gazul în stomac. Băuturile carbogazoase pot include sifon, kombucha, ghimbir și apă minerală. Carbonația înseamnă, în esență, că o băutură se învârte cu bule de aer mic - astfel, băutura de băut este oarecum asemănătoare cu înghițirea aerului. O scurtă perioadă de timp după consumarea unei băuturi carbogazoase, aerul se va construi în stomac. Acest aer trebuie expulzat ca gaz sub forma unui burp. Este posibil să trebuiască să așteptați câteva minute pentru ca carbonația să aibă efect.
  • În acest fel, berea unei băuturi carbogazoase poate ajuta la calmarea unui stomac deranjat. Buburile de aer dintr-o băutură carbogazoasă se vor ridica și se vor aprinde pe pereții stomacului, declanșând un sentiment inconfortabil și vă face să vă simțiți ca și cum ai nevoie. Când bifați, veți scuti în exces acumularea de gaze în tractul digestiv.
  • Încercați să beți dintr-o cutie sau o sticlă - mai degrabă decât în ​​afara, spuneți, o paie de a coaxi aerul suplimentar pentru a vă plânge în timp ce beți.
  • Imagine intitulată Burp la cerere Pasul 3
    3. Înghiți aerul. Când înghiți aerul, stomacul trebuie să-l expulzează ca gaz. Dacă practicați tehnica potrivită, puteți învăța să canalizați acest gaz într-un burp puternic. Ar trebui să puteți simți clădirea de presiune în partea de jos a gâtului.
  • Dacă aveți un timp greu de înghițire a aerului, încercați să vă închideți gura și să vă închideți nasul. Acest lucru poate facilita înghițirea intensivă a aerului care este prins în gură.
  • Partea 2 din 2:
    Burping pentru a elibera aerul
    1. Imagine intitulată Burp la cerere Pasul 4
    1. Burp. Odată ce ați construit o presiune suficientă a gazului în stomac, ar trebui să îl puteți împinge ca pe un burp. Când simțiți gazul în esofagul vostru, ridicându-vă spre gât, deschideți gura și lăsați aerul să scape din spatele gâtului. Încercați să vă deplasați maxilarul în sus și în jos pentru a crea un pic de aspirație. Este posibil să trebuiască să vă mișcați capul și gura pentru a vă așeza perfect maxilarul.
    • Cu cât mai mult aer înghitați, cu atât va fi mai mare Burp va fi. Încercați să faceți o de câteva ori pentru a obține cât mai mult aer posibil.
  • Imagine intitulată Burp la cerere Pasul 5
    2. Învață să burzi într-o singură mișcare netedă. Încercați să înghițiți aerul, apoi împingeți-l înapoi ca un burp, toate într-o singură mișcare. De-a lungul timpului, veți învăța să vă spargeți în mod intenționat mușchii gâtului într-o mișcare netedă înghițită-burp.
  • Imagine intitulată Burp la cerere Pasul 6
    3. Încercați să înghițiți o mulțime de aer, la început, până când vă forțați în mod eficient la Burp. Continuați să practicați mișcarea de înghițire. Veți simți că presiunea clădirii în stomac, în timp ce aerul colectează și baloanele. În cele din urmă, veți simți o dorință copleșitoare la Burp. Urmați îndemnul și simțiți-vă să vă răsuciți mușchii gâtului pentru a forța burpul. Aceasta este ceea ce se simte să se agreeze la cerere.
  • Pe măsură ce vă simțiți mai bine la burping la cerere, procesul va deveni mai ușor și mult mai puțin dureros. Nu va trebui să înghițiți aproape la fel de mult aer pentru a genera un burp solid. Păstrați practicarea și veți ajunge acolo.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme "înghițire" aer, încercați să respirați apoi de vânt sau gâtul, dar continuați să încercați să respirați din greu și un aer va aluneca în esofagul dvs. - încercați să vă gândiți la ea ca să beți o mulțime de apă și să respirați adânc pentru a înghiți totul jos.
  • Dacă nu vă plac băuturile carbogazoase, puteți bea tot ce vă place atâta timp cât lăsați o mulțime de aer în timp ce beți.
  • Uneori umflarea sau suge în stomacul tău când respirați vă va ajuta să faceți burp.
  • Burping la cerere ia practica. Păstrați-vă, totuși, și veți fi ardeți la cerere în cel mai scurt timp.
  • Puneți puțină apă în gură și înghițiți cu gura deschisă de două ori apoi gargară cu gura deschisă și înghițită.
  • Încercați să nu vă înghițiți excesiv, deoarece vă puteți trage mușchiul (lor) în acest sens.
  • O altă modalitate de a face acest lucru este să nu mai respirați o secundă și să vă îndreptați gâtul și să respirați.
  • Practica face perfect, practicați-vă cu prietenii și obligația dvs. pentru a vă îmbunătăți.
  • Avertizări

    Dacă bifați intenționat prea mult timp într-o singură ședință, puteți obține puțin bolnav în stomac.
  • Este posibil să nu expulziți tot aerul înghițit ca un burp, astfel încât excesul de aer poate fi expulzat ca flatulență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar