Cum să fii feisty

Ce înseamnă să fii feisty? Când ne gândim la oameni feistici, ne gândim la persoanele care sunt puternice și vienoase, dar jucătoare, cu o viață de viață. Cuvantul "Feisty" de fapt provine din secolul al XIX-lea feist, sens "caine mic", Deci, este ușor să vezi unde este derivată imaginea unei persoane feisty ca o distracție, îndrăzneală și spirituală. Devenind mai feisty prin promovarea acestor calități în tine poate fi o modalitate atât pentru a vă îmbunătăți plăcerea proprie și, de asemenea, pentru a vă face mai atrăgătoare pentru alții pentru prietenie sau întâlniri, așa că dacă sunteți pe gard, citiți! Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 3:
Care acționează îndrăzneț și asertiv
  1. Imaginea intitulată Fii Feisty Pasul 1
1. Lăsați opiniile dvs. să fie cunoscute. Persoanele feisty nu sunt delicate, florile în scădere. Ei nu ezită să spună nimănui ce gândesc. Dacă vrei să fii feisty, începeți aici. Toate persoanele feisty lasă opiniile lor să fie cunoscute într-un fel sau altul.Indiferent dacă faceți doar briza cu prietenii sau participați la o dezbatere serioasă, veți dori să lăsați oamenii din jurul dvs. știți ce vă gândiți, chiar dacă este ceva ce nu vor fi de acord cu. Acest lucru are beneficii dincolo de a vă face să parcă feisty - o expresie neînfricată a opiniilor dvs. poate duce pe alții să vă respecte pentru îndrăzneală, chiar dacă nu sunt de acord cu dvs.
  • În timp ce veți dori să nu aveți nici o îndoială despre a spune ce vă aflați în mintea voastră, eticheta socială obișnuită se aplică încă, chiar dacă sunteți feisty, deci evitați să fiți nepoliticos atunci când vă exprimați opiniile. De exemplu, dacă sunteți cu prietenii dvs. și ei vor să vadă un film pe care nu credeți că vă va plăcea, la cină, ați putea spune ceva cu inima ușoară și sarcastic ca, "Wow, o altă poveste de adolescentă paranormală? Sunete minunat, baieti!" Nu ai vrea să spui ceva asemănător, "Voi sunteți moroni. Nu-mi pot crede idioții ca acel gunoi." Amintiți-vă, oamenii feistici sunt convinși, dar nu sunt cruzi.
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 2
    2. Lăsați emoțiile să vină. Ca un individ feisty, la fel cum veți dori să lăsați oamenii din jurul dvs. știți ce sunteți gândire, Veți dori, de asemenea, să le informați cum sunteți sentiment. Într-o anumită măsură, modul în care vă simțiți în interior ar trebui să fie modul în care vă comportați în exterior. Dacă vrei să râzi, râde. Dacă vrei să plângi, plânge. Dacă doriți să strigați în fața cuiva, mergeți în față și strigați în fața lor (presupunând că merită și că situația este potrivită, desigur). Nu pierdeți timpul îngrijorat de ceea ce gândesc ceilalți despre emoțiile dvs. Dacă sunt autentice, te vor respecta pentru ei.
  • Din nou, totuși, veți dori să fiți rezonabili despre cât de extreme sunteți cu expresia emoțiilor dvs. Dacă sunteți frustrat în timpul unui test de matematică, nu gemați cu voce tare și să întrerupeți alți studenți. Dacă sunteți într-o înmormântare, evitați să vă rupeți de chicotiri, chiar dacă gluma pe care o gândiți este într-adevăr amuzantă. O măsură sănătoasă a bunului simț este esențială aici - oamenii feistici sunt deschisi cu privire la emoțiile lor, dar nu sunt epave emoționale.
  • Imagine intitulată Fii Feisty Pasul 3
    3. Fii încrezător. Cele două sfaturi de mai sus (pentru a fi deschise despre ceea ce credeți și simțiți) sunt mai ușor de zis decât de făcut, mai ales dacă sunteți în mod natural timid. O mare parte a feistiei este având încredere Pentru a fi deschis despre aceste lucruri. Încrederea vă permite să fiți autentici fără frică, să vă exprimați fără rezervare și să vă îngrijiți ce gândesc alții într-un mod care nu depinde de aprobarea lor pentru satisfacția dvs. Ca un mare instrument social complet, încrederea poate ajuta, de asemenea, interacțiunile dvs. sociale să meargă fără probleme, asigurând, de exemplu, că sunteți văzută ca feisty, mai degrabă decât confruntarea.
  • Obținerea încrederii în anumite situații sociale este ceva aproape toată lumea se luptă cu. Nenumărate cărți, articole și alte resurse au fost scrise pe această temă. În timp ce obținerea încrederii este un proces care este prea lung și detaliat pentru a discuta în profunzime aici, ideea de bază este că veți dori la început fals Încrederea prin imitarea literalmente comportamente încrezătoare (folosind contactul cu ochii, în picioare cu postură bună și așa mai departe). În cele din urmă, veți putea să vă internalizați această încredere externă și veți începe să vă concentrați asupra punctelor forte, mai degrabă decât pe slăbiciunile dvs., în timp ce lucrați simultan pentru a vă îmbunătăți. Este un proces vag, dar unul care devine mai ușor de practic.
  • Pentru mai multe informații, verificați fantasticul nostru Cum să fii încrezător articol.
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 4
    4. Savuram argumente prietenoase. Nu există nici o evitare - dacă sunteți încrezători și deschideți despre ceea ce vă gândiți și vă simțiți, în cele din urmă, veți intra în cineva care crede sau simte opusul a ceea ce faceți. Conflictul este o parte naturală de a fi feisty, așa că nu fugi de la ea. În schimb, îmbrățișați-l. Feisty Oamenii se bucură de posibilitatea unei dezbateri spirited (dar prietenoase), deci nu ezitați să se angajeze într-un mic sparrring bun atunci când apare ocazia. Nu numai că este o șansă de a vă întinde mușchii mentali și verbali, dar și o șansă de a câștiga un nou punct de vedere, face o legătură cu o altă persoană și chiar flirtează, atâta timp cât sunteți deschis la aceste posibilități. Ca întotdeauna, cu toate acestea, dvs "festorie" nu este o scuză pentru a fi nepoliticos, deci fii conștiincios de sentimentele celeilalte persoane pe măsură ce argumentați.
  • Partea dificilă de a argumenta ca persoană feisty este echilibrarea propriilor emoții autentice cu nevoile de a menține un argument civil. În timp ce nu aveți nicio obligație de a vă apropia opiniile pe care le găsiți respingător (cum ar fi, de exemplu, prejudecăți rasiste sau sexiste), ar trebui să faceți un punct de a fi politicos despre orice opinie sensibilă pe care adversarul tău îl poate avea. Ca regulă generală, este bine să ataci opinia cuiva, dar nu persoana cu el sau ea însăși (e.G., favorizează frazele ca "Asta nu va funcționa" peste cele "Ești prost pentru că te vei gândi").
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 5
    5. Rochie cum vrei tu, nu cum toți oamenii v-au dorit. La fel de superficială, așa cum sună, hainele pe care le alegem să le purtăm sunt o modalitate importantă de a ne exprima. Dacă vă prezentați la un interviu de angajare purtând un costum de afaceri, prezentați o imagine mult mai profesionistă decât dacă vă prezentați în transpirații și un tricou. În timp ce oamenii feisty ar trebui să acorde în continuare atenție Convenției sociale atunci când vine vorba de îmbrăcăminte pentru evenimente importante, cum ar fi nunți, interviuri, absolviri și așa mai departe, atunci când nu există așteptări sociale evidente despre ceea ce ar trebui să purtați, depinde de dvs!
  • Rochie totuși doriți - dacă vă simțiți ca purtați culori strălucitoare, purtați culori strălucitoare. Dacă simțiți că purtați ceva întunecat și dezactivat, purtați-o în schimb.Faceți-vă îmbrăcămintea o emblemă a personalității voastre interioare - este o modalitate oarecum superficială, dar cu ușurință vizibilă de a vă exprima pe toți pe care o întâlniți!
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 6
    6. Să fie asigurate de sine, dar nu arogant.Toate sugestiile de mai sus au recomandat să vă ascultați gândurile și sentimentele dvs. interioare atunci când vine vorba de a vă exprima, mai degrabă decât alții ". Pentru oamenii feriști, este, în general, mai important să fii cinstit și să se deschidă despre tine decât să-ți temperezi părerile pentru că o altă persoană nu poate fi de acord cu ei. Cu toate acestea, atunci când faci asta, este crucial pentru a menține o atitudine pozitivă și prietenoasă sau riscați să vă apropiați ca arogant sau înghițit. Îngrijorați de ceea ce vă așteptați de la dvs. mai mult decât ceea ce alții se așteaptă de la dvs. este o mare mentalitate care să aibă, dar opiniile altor persoane nu sunt în întregime fără merite, așa că nu le ignorați! Oamenii care nu fac asta vreodată Ascultați-i pe ceilalți nu sunt feistici, sunt doar aproape de minte.
  • Intrarea celorlalți vă poate ajuta să vedeți probleme dintr-o nouă perspectivă sau chiar să veniți la o nouă înțelegere a dvs. De exemplu, dacă aveți un argument prietenos și feisty cu un prieten despre ce este și nu este comportamentul adecvat dating, dacă ascultați ceea ce spune el (fără să-l lase să meargă peste tot), puteți învăța ceva care vă poate câștiga mai multe date în viitor. De asemenea, nu puteți, dar dacă nu ascultați, voi categoric nu.
  • Partea 2 din 3:
    Având o atitudine jucăușă
    1. Imagine intitulată Be Feisty Pasul 7
    1. Au un sentiment de răutate. După cum sa discutat mai sus, oamenii feistici sunt puternici și apreciați, dar nu sunt bătăi. De fapt, oamenii feistici sunt, de obicei, o bucurie de a fi în jur pentru că ei pur și simplu iubesc să aibă un timp minunat! Dacă sunteți în căutarea de a deveni feistriat, începeți cu simțul dvs. de răutate. Oamenii feistici caută în mod constant o șansă de a obține mai bine altora în moduri bune, distractive. Pranks și glume practice sunt pâinea și untul dvs. aici, deși puteți da, de asemenea, impresia de a fi răutăcios doar prin zicală lucruri răutăcioase. Pentru început, încercați oricare dintre următoarele:
    • Interpretând intenționat lucrurile pe care prietenii tăi spun în cel mai rău mod posibil (e.G., cu glume ca "asta a spus ea" și așa mai departe).
    • Lăsând mesaje Goofy pe computerul cuiva după S / el părăsește camera.
    • Impersonarea unui telemarketer când un părinte răspunde la apel.
    • Spunând oamenilor pe care îi întâlniți la o petrecere un nume care nu este de fapt al tău.
    • Mai elaborate glume practice a la acelea în modul de a trage pranks inofensiv.
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 8
    2. Vedeți umorul în viață.Deși oamenii feistici se bucură de argumentul ocazional, în inimile lor, sunt oameni fericiți, fericiți. Realizarea acestui tip de satisfacție fericită este cea mai ușoară dacă aveți un puternic simț al umorului. Dacă sunteți în mod natural oarecum serios sau sumbru, acest lucru poate fi complicat, dar nu este imposibil. Memorarea câtorva glume conservate sau povesti amuzante pot fi bune de gheață, oferindu-vă un "în" la conversații, astfel încât să puteți lăsa gardianul dvs. și să începeți să vă bucurați de voi.Încercați să rămâneți relaxați și deschisi în timpul întâlnirilor sociale. Empatizați cu alți oameni - realizați că marea majoritate sunt la fel ca tine. Cel mai mult, practică Având conversații cu prietenii cu prietenii dvs. și cu oameni pe care tocmai l-ați întâlnit. Un simț al umorului este ca un mușchi: trebuie să-l utilizați pentru a deveni puternic.
  • Este greu să ai un bun simț al umorului dacă ești stresat, obosit sau distras. Aceasta înseamnă că, pentru a fi cât mai feisty posibil, va trebui să aveți o vedere puternică a altor aspecte ale vieții dvs., cum ar fi responsabilitățile carierei și familiei. În mod ironic, cel mai bun mod de a avea un bun simț al umorului este să fie serios despre asigurarea faptului că orice altceva din viața voastră merge bine, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de voi înșivă.
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 9
    3. Şicana! Oamenii feistici au reputație ca tachii nemiloși și cu un motiv bun. Teasingul cu inima ușoară este o modalitate excelentă de a păstra ego-ul unei alte persoane în timp ce se construiește subtil propriul dvs. Cu alte cuvinte, este doar o distracție clară! Când vă tachinezi, este important să vă păstrați barele ușoare și să stați departe de subiecte sensibile personal pentru a evita rănirea sentimentelor destinatarului. De asemenea, este important să fiți gata să primiți puțin tachinarea propriei dvs. Nu-l dai afară dacă nu o poți lua!
  • Una dintre cele mai festieri modalități de a tachina pe cineva este să se retragă înapoi cu o retordă perfectă după ce spune ceva cerut sau nesuspecting. Acest lucru necesită un spirit rapid și un moment excelent comic - nu este ușor, dar cu practică, este posibil să se îmbunătățească mai bine. Pentru mai multe informații, consultați Cum să vă gândiți la reveniri rapide
  • Imagine intitulată Fii Feisty Pasul 10
    4. flirt! Una dintre cele mai mari avantaje de a fi feisty este că este licență gratuită pentru a fi un flirt fără rușine! Flirtul ar trebui să fie o oportunitate distractivă, interesantă și oportunitatea perfectă de a vă arăta festivitatea, nu ceva care trebuie să fie temut. Nu fi timid - amintiți-vă că oamenii feistici nu își păstrează opiniile pentru ei înșiși.
  • Ca și cum ai fi încrezător, specificul flirtei sunt atât de largi încât nu există suficient spațiu pentru a le face dreptate în acest articol. Ideea de bază este că veți dori să glumeți și să vă tachinezi ușor oamenii că sunteți atrași, arătându-i o atenție deosebită în timp ce rămâneți simultan "greu de obtinut". Un sentiment de încredere este crucial pentru abilitățile bune de flirtare, deși arată, inteligență și o personalitate bună sunt, de asemenea, mari plusuri.
  • Dacă căutați mai multe îndrumări, puteți dori, de asemenea, să verificați Cum să flirtezi.
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 11
    5. Fi sarcastic. Rapid! Faceți o listă a celor mai festieni sau personaje pe care le cunoașteți. Acum, câți dintre ei au un simț al umorului sarcastic? Cotele sunt cele mai multe! De la prințesa Leia la Danny Devito la Hermione Granger, oamenii feisty sunt cunoscuți pentru simțurile lor prodigioase de sarcasm. Practic, sarcasmul spune opusul a ceea ce credeți într-un mod plin de umor care îl face evident că glumești. Sarcasmul este un instrument excelent pentru glumă, tachinare și flirt și este o armă puternică de conversație în mâinile unui individ feisty.
  • Ca exemplu de sarcasm, ați putea spune sarcastic, "Gee, acest pui este doar cum ar fi bunica obișnuia să facă" Dacă credeți că nu este foarte bun. Probabil că nu ar spune doar, "Acest pui este bun" ca o glumă sarcastică, așa cum nu există nici o lovitură aici, în afară de asta, nu credeți că este bine. Sarcasmul are nevoie de umor pentru a lucra bine - sarcasmul pentru Sarcasmul de dragul poate fi enervant îngrozitor.
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 12
    6. Vedeți interacțiunile ca o oportunitate de a vă distra. Mai mult decât orice altceva, oamenii feistici văd posibilitatea de a interacționa cu o altă persoană ca o modalitate de a se bucura de ei înșiși. Flirtul, tachinarea, glumă și conversator sunt foarte distractive pentru bărbatul feisty sau femeie, ceea ce face ca aceste activități să fie un capăt de divertisment în sine, mai degrabă decât un mijloc pentru altceva. Vă bucurându-vă de o conversație bună și de a urmări noi interacțiuni interesante, indiferent unde vă aflați, veți face noi conexiuni, veți găsi noi prieteni și veți câștiga rapid o reputație de feisty getter.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind de mare energie
    1. Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 13
    1. Dieta și exercițiile fizice. Fiind feisty ia o mulțime de energie. Tratarea fiecărei conversații ca o nouă oportunitate interesantă, căutând în mod constant modalități de a gluma și tachina și de a merge la mari dureri pentru a vă asigura că toată lumea din jurul dvs. știe ce credeți că poate fi cerință mentală și fizică. Din acest motiv, este mai ușor să fii feisty dacă corpul tău poate ține pasul cu cerințele că noua ta personalitate feisty este plasarea pe ea. Stați în formă făcând un efort pentru a obține o anumită formă de exerciții de zi cu zi și evitând alimentele zaharoase și grase. Nu trebuie să fii un culturist pentru a fi feisty - trebuie doar să fii suficient de potrivit pentru a avea energia să pună la fiecare ocazie pentru a vă exprima.
    • Pentru sfaturi detaliate de fitness, consultați selecția noastră la articolul fitness personal.
  • Imagine intitulată Be Feisty Pasul 14
    2. Obțineți o mulțime de odihnă și timp în jos. Așa cum este important să vă păstrați corpul în formă bună, astfel încât să aveți energia să fie cât mai ferădă posibilă, este, de asemenea, important să vă oferiți o odihnă adecvată, astfel încât atunci când tu do Fugiți din energie, sunteți în stare să-l completați. Toată lumea obosește din interacțiunile sociale la o rată diferită - unii oameni pot merge de la petrecere la petrecere fără a pierde o bătaie, în timp ce alții trebuie să se recupereze în singurătate după câteva ore și despre. Doar veți ști cât de mult aveți nevoie pentru a fi la cel mai feistru, așa că ascultați corpul vostru. Dacă vă aflați pe plan intern gemând la gândirea de a interacționa cu o altă ființă umană, dă-vă un timp singur înainte de a vă aventura.
  • Merită remarcat faptul că restul este, de asemenea, foarte important la un nivel fizic de bază. Majoritatea resurselor medicale recomandă ca adulții să obțină aproximativ 7 până la 9 ore de somn pe noapte. Neîncărcarea unui somn suficient poate duce la oboseală cronică, stres și iritabilitate, toate acestea pot duce la tine acționând mai gros decât feisty.
  • Imaginea intitulată Be Feisty Pasul 15
    3. Pompați-vă când vă simțiți cu energie redusă. În timp ce se ocupă de partea fizică a ecuației prin exercitarea, mâncând nutritiv, și obținerea unei odihnă adecvată sunt modalități excelente de a vă asigura că aveți energia de a fi ferăstrău în orice moment, în adevăr, uneori chiar și cei mai feistri au un timp greu motivându-se. Dacă simțiți că nu aveți energia pentru a întâlni lumea cu personalitatea feisty, știți că aveți în voi, încercați să utilizați una dintre următoarele strategii de pompare:
  • Ascultați cântecul dvs. preferat. Puncte bonus dacă este un cântec motivațional de-a lungul liniilor "Ochiul tigrului".
  • Urmăriți o scenă de film inspirată sau suspensivă. Opțiunile bune includ discursul lui Alec Baldwin de la Glengarry Glen Ross și se înregistrează mexicanul la încheierea Cel bun cel rau si cel urat.
  • Efectuați o scurtă explozie de activitate fizică intensă, cum ar fi mufele de sărituri sau sprinturile.
  • Ascultați comedia preferată.
  • Sunați la un prieten pe care nu l-ați vorbit de ceva timp.
  • Trimiteți un text de flirt la alte semnificative.
  • Urmăriți un videoclip Jump-sperie online pentru a vă șoca treaz.
  • sfaturi

    Nu fi un bully. Bullies sunt lași care aleg oamenii mai slabi decât ei. Oamenii feistici sunt încrezători și nu trebuie să-i facă pe alții să-l arate.
  • Au o revenire inteligentă, insultătoare pregătită ca răspuns la o insultă.
  • Avertizări

    Aveți grijă să nu vă întoarceți într-unul dintre acei oameni care vor amenința să pună oameni în fața căutării în direcția lor timp de 2 secunde. Nerespectarea acestui tip va avea ca rezultat suspendarea ISS sau la domiciliu.
  • Nu fi prea în fața ta
  • Nu abuzează emoțional oamenii.
  • Amintiți-vă că nu știți totul. Fiind bold nu înseamnă a fi arogant și refuzul de a accepta opinia altora.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar