Cum se adaugă umor la un discurs de absolvire

Discursurile de absolvire plictisitoare sunt o tragedie iminentă. Dacă ați fost însărcinat cu acordarea unuia, puteți învăța să injectați un mic umor în procedură. Aflați cum să alegeți glume adecvate care vor avea publicul dvs. în cusături. Aflați cum să uniți tonul și să vă eliberați discursul pentru a accentua umorul, precum și inima.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea glumelor adecvate
  1. Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 1
1. Utilizați citate de inspirație amuzante pentru a vă începe. Începând cu citatele de inspirație este o caracteristică comună (chiar și corny) a discursului de absolvire. Dacă doriți să aveți un mic umor în discursurile dvs., folosind citate pline de umor poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru și de a adăuga o anumită levitate. Iată câteva clasice ale genului:
  • Va rogers: "Chiar dacă sunteți pe drumul cel bun, veți fi alergați dacă stați acolo."
  • Ben Franklin: "Veți găsi cheia succesului sub ceasul deșteptător."
  • Bill Watterson: "Cum este ca în lumea reală? Ei bine, mâncarea este mai bună, dar dincolo de asta, nu o recomand."
  • Ray Magliozzi: "Nu veți avea niciodată mai multă energie sau entuziasm, păr sau celule creierului decât astăzi."
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 2
    2. Faceți o referință amuzantă, dar luați-o în serios. Un mod excelent de a pune un mic umor în discursul dvs. este în mod ironic, referindu-se ceva care pare să fie o referință proastă pentru un discurs de absolvire. Cultura pop ca melodii, desene animate și filme de acțiune ar putea fi toate referințe mari pentru un discurs de absolvire amuzant, atâta timp cât o luați în serios și dezvoltați-o.
  • Alegeți o perlă dintr-un cântec preferat de rap: "Pe măsură ce venerabilul Lil Wayne ne-a învățat: "Mișcarea lui Real G în tăcere, cum ar fi Lasagna.- Și asta vreau să vorbesc despre tine astăzi. Nu, nu casele italiene discutabile servite cu iubire de doamnele de prânz la școala noastră, dar în avans înainte. In liniste. Ca și adevăratul G, pe care lea liceul Jefferson ne-a făcut."
  • Referință unele "scăzut" cultură: "Întrebându-ne aceste săli, am fost ca mulți frați mario în canalele vieții noastre. Pierderea și găsirea drumului nostru. Ajungând la stele. Gândim că am fost spumante și invincibile. Trampling ciuperci ciudate. Smashing broasca testoase cu ciocane. Făcând bătălii cu creaturi de dragon de prințesă care trăiesc în tărâmuri de foc. Bine...Am făcut ceva din asta."
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 3
    3. Spuneți o poveste specifică școlii dvs. Gândiți-vă la o poveste amuzantă specifică școlii dvs., ceea ce implică personaje prezente la absolvire. Aceasta ar putea fi o modalitate bună de a conduce în discursul dvs. cu un umor, atâta timp cât povestea este potrivită pentru publicul dvs.
  • Dacă dați un discurs deoarece sunteți un student excepțional sau un administrator, ar putea obține o bună ocazie de a se auto-deprecia. Spuneți o poveste despre un moment în care ați eșuat spectaculos.
  • Încercați să vă gândiți la ceva ce toată lumea va putea recunoaște. Dacă școala dvs. a fost în construcție pe tot parcursul anului, faceți glume "construirea viitorului hol închis la un moment dat."
  • Evitați să spuneți "interior" glume dacă nu le veți explica. Dacă ceva este amuzant pentru tine și prietenii tăi de înot, dar nimeni altcineva nu știe ce înseamnă, nu este bine pentru un discurs de absolvire. Amintiți-vă cine este publicul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 4
    4. Poke distracție la "tradiţional" Discursul de absolvire. Deși ar putea fi dificil să se retragă bine, să te distrezi la clișeele obișnuite ale discursului de absolvire poate fi o modalitate bună de a găsi ceva mai interesant de spus. Gândiți-vă la cel mai coruptor discurs pe care l-ați putea da, apoi folosiți-l ca un izvor pentru a merge în direcția opusă.
  • Atac "munca grea" clişeu: "O mulțime de oameni vă vor spune că succesul vine cu o muncă grea. Și că singura modalitate de a urca pe scara succesului este prin păstrarea mâinilor din buzunare. Dar nu este adevărat. Unii oameni sunt doar norocoși. Și asta vreau să vorbesc astăzi..."
  • Alegeți pe "Văd viitorii inovatori ai lumii" clişeu: "Mă uit la tine, colegii mei absolvenți și știi ce văd? Văd un viitor al datoriilor de împrumut. Văd studenții care își vor sparge degetele pe Xbox of Life. Copiii care vor susține sălile de urgență ale lumii, la Halloween, când petrecerea a fost prea intensă. Cine va avea 14 bunici mor în timpul săptămânii finale. Și cine va prelua controlul asupra vieții lor."
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 5
    5. Începeți cu o glumă lame, apoi despachetați-o. O mulțime de discursuri bune, unele rele, folosesc niște conceit, poveste sau aforism prin tot ceea ce este un fel de metaforă. David Foster Wallace "Aceasta este apa" este un discurs clasic al genului. El începe cu o glumă simplă despre doi pești înotați în ocean, apoi discută pe larg în legătură cu clișeele discursurilor de absolvire, în care mulți vorbitori se poziționează ca peștii mai vechi înotați de-a lungul peștilor mai tineri ce este apa.
  • Alegeți o glumă comună pe care o doriți și spuneți-o. Knock-Knock Jokes, pui care traversează glumele rutiere, vorbind câine glume, glume despre molii care vizitează podiatriștii. Puteți folosi orice glumă dacă puneți lucrarea în ea.
  • "Tatăl meu obișnuia să spună o glumă. Ea merge așa: un tip și un schelet se plimba într-un bar. Tipul comandă două beri și un mop. Cred că există două tipuri de oameni în această lume. Schelete, și oamenii care se așează după ei când beau prea mult."
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea tonului potrivit
    1. Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 6
    1. Gândiți-vă la publicul dvs. În timp ce îți dai glumele pentru discursul tău de absolvire, încercați să țineți cont de toți oamenii care vor fi acolo. Colegii tăi colegi pot fi țintă, dar amintiți-vă că ar putea fi extrem de depășite de facultate, membrii familiei și alți oameni care nu cred că gluma ta în aer cu echipa de înot este amuzantă.
    • Probabil că nu veți face pe toată lumea să râdă, chiar dacă gluma ta este minunată. Nu vă faceți griji cu privire la difuzarea tuturor celor din audiență, dar încercați să o păstrați curat pentru cât mai mulți oameni posibil. Amintiți-vă că sunt acolo.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 7
    2. Aflați unde vă aflați în linie. De asemenea, este important să aflați despre ordinea evenimentelor la ceremonie. Când vei vorbi? Probabil că nu este mai bine să includeți prea multe glume dacă sunteți planificat să vorbiți imediat după un tribut adus unui coleg de clasă căzut sau o binecuvântare foarte gravă. S-ar putea să iasă ca gust prost.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 8
    3. Păstrați-o curată și respectuoasă. Fiind amuzant nu înseamnă a fi crud. Păstrați glumele relativ PG și gustoase, astfel încât toată lumea să poată râde. Nu insultați administrarea sau pentru a scoate profesorii specifici ca parte a discursului dvs.
  • Probabil nu este necesar să se numească deloc persoane specifice în discursul dvs. Chiar dacă credeți că ar putea să râdă pentru a fi chemați la ceva în discursul de absolvire, nu știți niciodată cine va face o infracțiune. Nu tachinezi pe nimeni decât pe tine însuți.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 9
    4. Conectați umorul la ceva de inimă. Glume nu ar trebui să fie folosite doar pentru dragul glume. Cele mai bune glume pot fi dezvoltate în ceva mai complicat și mai semnificativ, pentru discursul de lucru.
  • Uneori, poate fi greu să te gândești la o glumă pentru a merge împreună cu o temă specifică și este mult mai ușor să găsești o temă specifică dintr-o glumă pe care vrei să o spui.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 10
    5. Urmăriți câteva discursuri amuzante pentru sfaturi. Când încercați să vă dați seama de cel mai bun ton și livrare pentru discursul dvs., urmăriți unii. Verificați câteva dintre cele mai amuzante și mai inteligente discursuri de începere date. Iată câteva clasice recente, atât de comedii, cât și de celebrități, precum și de studenții obișnuiți:
  • Stephen Colbert la Universitatea din Virginia
  • Neil Degrase Tyson la Muntele Holyoke College
  • Discursul de absolvire a Liceului Evan Biberdorf
  • Lance Jabr Liceul Musical
  • Comanul lui Conan O`Brien`s Harvard
  • Partea 3 din 3:
    Oferind discursul dvs. amuzant
    1. Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 11
    1. Începeți să mulțumiți tuturor și să testați apele. La începutul discursului, este o idee bună să vă citiți publicul. S-ar putea să folosiți o glumă timpurie pentru a încerca să anticipați modul în care vorbirea dvs. va merge, dar nu doriți să vă lansați în glumele cele mai complicate sau ridicole chiar de pe lilieci. Ușurința în lucruri și vezi cât de gata să râzi publicul tău va fi.
    • Conduce într-un mod general, mulțumindu-i pe toți cei care au vorbit deja și v-au adus până la scenă. Chiar dacă discursul dvs. implică voci și costume, nu uitați standardul "mulțumesc" chestie.
    • Este greu să ghicești starea de spirit a unui anumit public. Unii ar putea fi înfloriți și gata să râdă, alții ar putea fi cam sumbrați sau plictisiți. Începeți în mod normal și găsiți tonul potrivit pentru această zi.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 12
    2. Au un plan de back-up dacă este necesar. Ce se întâmplă dacă lansați în glumele tale și nimeni nu râde? Care ar putea fi o situație ciudată, dacă discursul tău se construiește și nu include nimic altceva decât glume. Deși este puțin probabil ca acest lucru să vă scrieți în mod corespunzător vorbirea dvs., este o idee bună să aveți un plan de back-up de urgență dacă aveți brusc o schimbare a inimii.
  • Puteți evita întotdeauna să accentuați glumele cu vocea voastră. Doar citiți-o cât mai curând posibil, în loc să întrerupeți dramatic pentru accentuare și așteptați ca râsul să moară.
  • Marcați toate glumele cu o singură culoare, sau cu o subliniere, apoi lăsați toate lucrurile drepte să rămână în font și text obișnuit. Dacă aveți nevoie, puteți vedea rapid glumele pe care le puteți sări peste. Doar concentrați-vă asupra conținutului.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 13
    3. Se așteaptă ca oamenii să râdă în locuri neașteptate. Acest lucru se întâmplă întotdeauna. Credeți că o linie va ucide și nu veți obține decât tăcere. Două propoziții mai târziu, oamenii vor râde de ceva ce credeai că era destul de simplu. Nu vă faceți griji în legătură cu acest lucru. Dacă oamenii râd, este un lucru bun. Nu vă faceți griji prea mult, dar fiți gata să întrerupeți în locuri pe care ar fi putut să le fi crezut că ar trebui să întrerupeți.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 14
    4. Se angajează la "caracter" că joci. În unele cazuri, s-ar putea să adopți un fel de caracter pentru a fi amuzant. S-ar putea să fiți prea dramatici, sau serioși serioși sau că ați terminat să fiți singuri. Indiferent ce faceți, vă angajați cât mai mult posibil.
  • Dacă te duci la curea un cântec Sinatrara dramatic, trebuie să rămâi serios, astfel încât oamenii vor râde. Dacă veți da o discuție academică falsă, rămâneți în modul profesor până la tot drumul prin.
  • Nu râde de glumele tale. Practica spunându-i, astfel încât să nu vă dați propriile punchlines.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 15
    5. Încetini. Dacă discursul dvs. este amuzant, dați oamenilor suficient timp să vă prindeți cu simțul dvs. inteligent al umorului. Pacingul este important pentru orice fel de vorbire. Încetiniți când o dați și întrerupeți în locurile potrivite.
  • Încetiniți viteza pe care o citiți cuvintele dvs., precum și întreruperea dvs. între propoziții. Dați fiecare propoziție o oprire completă.
  • Dacă oamenii râd, încetați să vorbiți pentru minut. Nu încercați să discutați despre râs.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 16
    6. Enunociați-vă cuvintele. Glumele mormăi nu vor avea nici un râs. Practicați citirea discursul dvs. încet, enunțarea și pronunțarea fiecărui cuvânt corect. Dacă vă împiedicați glume și dezordine cuvintele sau trebuie să începeți peste o anumită glumă, va pierde o parte din pumnul său.
  • Practicați-vă discursul de mai multe ori. Are aproape memorat, fără a le memora de fapt. Nimic nu oprește o glumă moartă în apă ca un moment rău.
  • Imagine intitulată Adăugați umor la un discurs de absolvire Pasul 17
    7. Nu "doar" fi amuzant. Jokele sunt bine și bune, dar este important să aveți un discurs mai complicat decât o litanie de glume. Poți fi cel mai amuzant comedian la școala ta, dar vrei să spui ceva de substanță în cele din urmă. Mulțumesc oamenilor cu sinceritate pentru că ai dărui discursul și stai să-l asculți la sfârșit, chiar dacă restul discursului era sarcastic sau ridicol.
  • Se încheie cu o notă pozitivă. Oamenii preferă să fie mutați și la absolvire.
  • sfaturi

    Gândiți-vă la o poveste amuzantă care sa întâmplat în timp ce v-ați afla la școală și adăugați-o în discurs.
  • Găsiți o glumă sau două care se referă la dvs., colegii dvs. de clasă sau la școala dvs.
  • Rulați glume cu prietenii.
  • Încercați să faceți glume originale.
  • Avertizări

    Nu insultați niciun profesor sau administrație cu glumele tale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar