Cum să evitați pierderea în campusul colegiului

Trecerea pe un campus de colegiu poate fi intimidantă și înfricoșătoare. Campusurile sunt vastă, cu o mulțime de clădiri, direcții și căi. S-ar putea să se întoarcă ușor în timp ce încerca să-și găsească calea. Fret nu, navigarea într-un campus de colegiu, mare sau mic, este posibilă odată ce ați găsit-vă calea și nu vă opriți călătoria.

Pași

Metoda 1 din 4:
Navigarea în jurul campusului
  1. Imagine intitulată Evitați pierderea într-un campus de colegiu Pasul 1
1. Rezervați un tur de campus. Contactați biroul de admitere la colegiu și solicitați o dată și timp pentru a turna campusul.
  • Dacă ați avut deja un tur campus, poate înainte de a decide să vă înscrieți, nu există nici un rău în a face altul. Acest turneu ar fi mai util într-adevăr să cunoască zona și să întrebe mai multe întrebări specifice ale personalului, cum ar fi cele mai bune căi de luat de la cămine sau cât timp este nevoie pentru a ajunge la cantină din bibliotecă.
  • Imagine intitulată Evitați să vă pierdeți într-un campus de colegiu Pasul 2
    2. Descărcați o hartă a Colegiului sau Universității. Odată ce ați primit elementele de bază dintr-un tur de campus formal, obțineți o hartă a campusului. Puteți solicita unul de la biroul de admitere sau descărcați unul de pe site-ul principal al școlii.Pe pagina de pornire a colegiului, localizați bara de căutare - este de obicei în partea de sus a paginii. În interiorul barei de căutare, tastați cuvântul "hartă."Rezultatul căutării ar trebui să tragă o legătură cu harta campusului.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea într-un campus de colegiu Pasul 3
    3. Explorați campusul. Când aveți o zi liberă, de preferință înainte de începerea clasei, umblați în jurul campusului și cunoașteți clădirile și reperele. Luați un notebook separat pentru a face note de unde sunt toate clădirile principale, cum ar fi biblioteca, zona comună studențească, sală de gimnastică și cantină. Aceste locuri vor avea, în general, o hartă a campusului situat în interiorul care vă poate ajuta să vă găsiți calea în cazul în care vă pierdeți.
  • Imagine intitulată Evitați să vă pierdeți într-un campus de colegiu Pasul 4
    4. Scrieți clădirile cheie și calea regulată. Când aveți programul dvs. de clasă, faceți timp pentru a găsi fiecare clasă și găsiți cea mai bună cale pentru a ajunge la și de la fiecare. Rețineți cât timp va dura fiecare traseu, astfel încât să știți cum să vă pregătiți pentru fiecare zi.
  • Hărțile campusului sunt, în general, ușor de citit și navigate. Acestea vor afișa un ghid despre ce simboluri reprezintă, cum ar fi clădirile și căile, și oferă, în general, imagini.
  • Pentru colegii sau universități care au mai multe campusuri, căutați campusul specific și apoi căutați "hartă" în caseta de căutare. De exemplu, Universitatea Internațională din Florida are două campusuri principale: campusul Modesto Maidique și campusul Biscayne Bay. O căutare rapidă Google poate furniza pagina principală pentru fiecare campus și există o căutare rapidă a hărții campusului ar trebui să afișeze exact ceea ce aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Evitați să vă pierdeți într-un campus de colegiu Pasul 5
    5. Retrageți pașii. Practica face perfect. După ce ați făcut explorarea inițială și umblați în jurul clădirilor și reperelor cheie, reluați pașii înapoi la fața locului original, cum ar fi căminul dvs. sau de la parcare. Acest lucru va ajuta la comiterea clădirilor și a căilor către memorie, precum și completarea oricăror lacune sau găuri pe care le-ați avut în călătoria inițială.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea într-un campus de colegiu Pasul 6
    6. Cereți instrucțiuni. În cazul în care vă pierdeți, (hei, hărțile pot fi complicate), întrebați pe cineva pentru direcții. Majoritatea oamenilor dintr-un campus de colegiu sunt prietenoși și întotdeauna dispuși să vă îndrepte în direcția cea bună dacă solicitați asistență.
  • Metoda 2 din 4:
    Obtinerea in jurul campusului
    1. Imaginea intitulată Evitați pierderea într-un campus de colegiu Pasul 7
    1. Cercetarea regulilor de parcare ale colegiului. Dacă intenționați să conduceți la școală, aflați cum funcționează parcare. Unele colegii au desemnat locuri de parcare pentru studenți și vizitatori, în timp ce alții au limitat sau fără parcare pentru studenți. Dacă parcarea este limitată la studenți, aflați cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți șansele de a le primi.
    • Aflați unde puteți obține o trecere de parcare dacă este necesar. Dacă școala dvs. permite parcarea în campus, majoritatea vor percepe o taxă astfel încât să afle cât de mult costurile de parcare. De cele mai multe ori, această taxă va veni direct din costurile dvs. de școlarizare.
  • Imagine intitulată Evitați să vă pierdeți într-un campus de colegiu Pasul 8
    2. Cercetarea sistemului de internadiție al colegiului. Unele școli au transportul propriu pentru elevi pentru a se apropia fie în campus, fie din campus în campus, dacă au mai multe campusuri care se află departe unul de celălalt. Școlile pot avea un sistem de autobuze, mașini sau cărucioare de golf. În timp ce luați turul campus, ați putea, de asemenea, să întrebați diferitele mijloace despre modul în care elevii ajung în jurul campusului.
  • Imagine intitulată Evitați să vă pierdeți într-un campus de colegiu Pasul 9
    3. Cercetarea sistemului de transport public. Dacă intenționați să luați transportul public la și de la școală, aflați traseul corespunzător cu autobuzul sau trenul) care vă va duce la școală în cea mai rapidă și mai eficientă cale.
  • Metoda 3 din 4:
    Găsirea unor locuri importante în jurul campusului
    1. Imagine intitulată Evitați să vă pierdeți într-un campus de colegiu Pasul 10
    1. Găsiți centrul de studenți. Localizați principalul centru de student în care pot fi găsite o mulțime de informații și resurse importante. Aici există, de obicei, un birou de asistență pentru a ajuta elevii și vizitatorii să găsească zona pe care o caută sau să ofere alte informații obișnuite. Acestea vă pot oferi, de asemenea, o hartă a campusului.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea într-un campus de colegiu Pasul 11
    2. Găsiți librăria. Localizați librăria în campus. BookStore este un centru de resurse disponibile pentru studenți, în special primele cronometre. Aici, puteți descărca un program al claselor dvs., achiziționați toate cărțile necesare și orice consumabile școlare pe care le puteți avea nevoie.
  • Unele campusuri, în funcție de dimensiunea sa, au mai multe librării. Localizați cel mai apropiat unul pentru dvs., cum ar fi cel mai apropiat de sala de ședere sau de parcare pe care o parcați pentru a ajunge la clasă.
  • Pregătiți-vă programul. Odată ce aveți toate clasele dvs., păstrați un calendar pentru a vă ajuta să urmăriți tot timpul și locațiile lor pentru fiecare zi. Puteți face un calendar obișnuit (intrare manuală) sau păstrați unul pe computer.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a decide pe un calendar, încercați Calendarul Google. Cu Google Calendar, puteți introduce clasele dvs. o dată și vă permite să selectați o opțiune de repetare, astfel încât să nu trebuie să completați manual calendarul pentru întregul semestru. Aveți opțiunea de a introduce timpul de începere a clasei, locația clasei și orice alte note utile de care aveți nevoie. De asemenea, puteți sincroniza calendarul cu telefonul pentru a vă trimite notificări despre momentul în care clasa va începe.
  • Imagine intitulată Evitați să vă pierdeți într-un campus de colegiu Pasul 12
    3. Găsiți biblioteca Campus. Biblioteca va fi casa ta departe de casă. Are beneficiul de a vă oferi o atmosferă liniștită și studioasă în timp ce studiați pentru cursuri și examene. Majoritatea bibliotecilor au, de asemenea, un magazin de cafenele mici, unde puteți cumpăra cafea, gustări sau alte gustări de energie pentru a vă menține concentrați și treaz în timp ce studiați.
  • Metoda 4 din 4:
    Socializarea în jurul campusului
    1. Imagine intitulată Evitați să vă pierdeți într-un campus de colegiu Pasul 13
    1. Discutați cu asistentul dvs. rezident. Dacă locuiți în locuințe pentru studenți, asistentul dvs. rezident desemnat este o resursă excelentă. Ra este unclassman și a fost în campus pentru cel puțin un semestru mai lung decât tine. Găsiți-vă RA și întrebați-le cel mai bun traseu pentru a ajunge la clasa dvs. sau orice altă clădire din campus.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea într-un campus de colegiu Pasul 14
    2. A face o Prieten. Începeți să vă împriețiuni alți studenți pe care îi vedeți în dormitorul și clasa. Făcând prieteni, aveți mai puțin o șansă de a vă pierde, deoarece cel mai probabil veți merge la același loc. Acest lucru este, de asemenea, avantajos pentru că dacă te pierzi, nu vei fi singur.
  • Imagine intitulată Evitați pierderea într-un campus de colegiu Pasul 15
    3. Introduceți-vă profesorului. Dacă știți în prealabil cine vor fi profesorii dvs., trimiteți-i un e-mail introducându-vă singur. Acest lucru va face o impresie bună cu profesorul și în cazul în care vă pierdeți și ajungeți la curs în clasa în prima zi, vor fi mult mai înțelegătoare.
  • sfaturi

    Practicați traseul zilnic până când vă simțiți suficient de confortabil pentru a nu aveți nevoie de hartă sau notebook. Dar întotdeauna aveți la îndemână doar în cazul în care trebuie să o faceți o zi.
  • Întotdeauna fiți conștienți de împrejurimile dvs. și orice schimbări pe care le observați în jurul campusului. Cele mai multe campusuri sunt în mod constant construirea și dezvoltând astfel încât să nu lăsăm o clădire nouă să vă fi fost înfricoșătoare și aruncată de pe calea memorată.
  • Avertizări

    Nu practică noaptea. Pierderea pierdută într-un campus poate fi puțin înfricoșătoare și stresantă, asigurați-vă că vă cunoașteți cu campusul în timpul zilei.
  • Este bine să opriți și să întrebați pe cineva de asistență, să fiți precauți și să vă asigurați că par să fie studenți, o facultate sau un personal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar