Cum se accesează saloanele de aeroport

Saloanele de la Aeroportul merg departe de a face mai ușor călătoriile aeriene. Cu toate acestea, vă puteți gândi că aceste oaze de confort sunt exclusive pentru piloți, oameni de afaceri sau fluturi de primă clasă. De fapt, există o mulțime de moduri în care puteți obține acces la saloanele de aeroport pentru o taxă mică sau deloc!

Pași

Metoda 1 din 2:
Câștigând acces complementar sau gratuit
  1. Imagine intitulată Access Aeroport Salonează pasul 1
1. Înscrieți-vă pentru un card de credit cu accesul la aeroport. O mulțime de carduri de credit majore includ accesul la salon gratuit ca beneficiu deținător al cardului. Verificați pentru a vedea ce carduri de credit oferă acces la lounge în aeroporturile pe care le zburați cel mai mult și aplicați pentru a deveni deținător de card.
  • De exemplu, Cardul American Express Platinum, Cardul de credit de la Delta Benține și Cardul United Club includ accesul la salon cu beneficiile cardului cardului.
  • Această metodă este cea mai bună pentru pliante frecvente cu un credit bun, deoarece multe dintre aceste carduri de credit sunt un pic selectiv.
  • Acest lucru este probabil cel mai popular mijloc de a obține acces gratuit la aeroport.

Avertizare: Unii oameni vor argumenta că această metodă nu este complet gratuită, deoarece este posibil să fie necesar să plătiți o taxă anuală de membru companiei de carduri de credit.

  • Imagine intitulată Access Airport Lounges Pasul 2
    2. Zburați cu o companie aeriană care oferă acces la lounge ca o perk de loialitate. Majoritatea companiilor aeriene au mai multe niveluri despre ceea ce se numește "statut de elită", unde obțineți anumite privilegii și avantaje de călătorie după ce zburați cu acea companie aeriană pentru un timp suficient de lung. Rezervați toate zborurile dvs. cu o companie aeriană care oferă acest tip de beneficii pentru a câștiga în cele din urmă acces la un salon de aeroport.
  • Aceasta este cea mai bună metodă pentru persoanele care fac o mulțime de zbor prin hub-uri de transport aerian majore.
  • Rețineți că unele companii aeriene, cum ar fi United și Delta, vă solicită cel puțin ocazional să zburați internațional pentru a acumula accesul la salon de acces.
  • Imagine intitulată Access Airport Lounges Pasul 3
    3. Achiziționați un bilet de primă sau de afaceri cu acces la salon. Cele mai multe saloane de aeroport oferă acces gratuit la orice clasă de primăvară sau de afaceri. Cu toate acestea, deoarece aceste bilete sunt destul de scumpe, această metodă este într-adevăr doar costuri rentabile dacă ați planificat deja în prima clasă oricum.
  • Sunați la aeroport sau vizitați site-ul său web pentru a confirma acest lucru înainte de a cumpăra biletele. Nu toate aeroporturile urmează această politică privind ID-urile militare, deci este important să verificați dublu înainte de a cumpăra un bilet pentru a obține accesul la lounge.
  • Imagine intitulată Access Airport Lounges Pasul 4
    4. Verificați dacă puteți accesa un salon de aeroport cu un ID militar. Unele, dar nu toate, aeroporturile oferă acces gratuit la salon la membrii militari activi care își prezintă ID-ul militar la ușă. Dacă aeroportul urmează această politică, puteți accesa lounge chiar și cu un bilet de clasă economică.
  • Asigurați-vă că vă prezentați ID-ul militar pentru a profita de acest beneficiu. De obicei, nu va fi suficient pentru a spune doar că sunteți în armată, dar nu aveți un ID cu dvs.
  • Imagine intitulată Access Aeroport Lounges Pasul 5
    5. Adresați-vă unui membru de lounge pentru a vă permite să vă aflați în calitate de oaspeți. Dacă un prieten sau o rudă are acces la un salon de aeroport, zburați cu ei și întrebați-i dacă ar fi dispuși să vă aducă în salon ca oaspete. Alternativ, puteți cere, de asemenea, străinilor să intre în lounge dacă ar fi suficient de amabili pentru a vă lăsa cu ei.
  • De exemplu, dacă vedeți pe cineva care se plimba în lounge, se apropie și spune "Scuzați-mă, sunt blocat în aeroport într-un mod foarte lung. Ai fi dispus să mă semnezi la lounge-ul aeroportului ca oaspete?"
  • Deoarece această metodă depinde de dvs., fie apropierea unui străin, fie că aveți norocul de a zbura cu cineva cu acces în salon, aceasta ar trebui să fie cu adevărat ultima dvs.țiune.
  • Metoda 2 din 2:
    Cumpărarea de acces
    1. Imagine intitulată Access Aeroport Lounges Pasul 6
    1. Cumpărați o zi de zi pentru aeroport dacă nu călătorești prea mult. Aceasta este o metodă bună pentru cineva care are un concedier lung într-un singur aeroport, dar care altfel nu zboară adesea. Mergeți la lounge-ul de la aeroport și întrebați un membru al personalului despre cumpărarea unui permis pentru această zi.
    • În funcție de lounge, probabil vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 50- $ 60 pentru o trecere de o zi.
  • Imagine intitulată Access Aeroport Lounges Pasul 7
    2. Investiți într-un membru de salvare dacă zburați exclusiv linia aeriană. Acest tip de membru necesită o taxă anuală, dar vă acordă acces la toate saloanele de aeroport asociate acelei companii aeriene din diferite aeroporturi. Această metodă este cea mai bună pentru călătorii care experimentează o mulțime de căi lungi și care preferă să zboare cu o singură companie.
  • Deoarece necesită o taxă anuală, această metodă este, de asemenea, deosebit de utilă pentru oricine anticipează zborul în mod regulat pe parcursul a 1 sau mai mulți ani.
  • Taxa dvs. anuală de membru va fi probabil undeva între 400 și 600 de dolari, în funcție de compania aeriană.
  • Avertizare: Rețineți că este posibil să plătiți o taxă de inițiere de o singură dată de 50- $ 100 când vă înscrieți pentru o parte de membru.

  • Imagine intitulată Access Airport Lounges Pasul 8
    3. Achiziționați un permis de acces al unei terțe părți dacă zburați mai multe companii aeriene. Unele companii private achiziționează acces la mai multe saloane aeriene diferite și vinde acest acces la clienții lor. Această metodă este cea mai bună pentru persoanele cu itinerarii imprevizibili care zboară adesea mai multe companii aeriene în aceeași călătorie.
  • De exemplu, Primul Pass oferă clienților săi acces la peste o mie de saloane diferite, în funcție de nivelul de membru pe care îl cumpără. Acest tip de acces necesită, de obicei, o taxă anuală de membru.
  • În funcție de companie, puteți personaliza, de asemenea, nivelul de acces pentru a controla cât de mult plătiți pentru trecerea dvs. De exemplu, puteți plăti o anumită sumă pentru accesul la lounge nelimitat sau puteți plăti o sumă mai mică pentru un număr setat de intrări de lounge pe an.
  • Imagine intitulată Access Airport Lounges Pasul 9
    4. Du-te cu un salon de aeroport public pentru o experiență mai ieftină. În timp ce saloanele deținute de companiile aeriene tind să fie mai strălucitoare, sunt, de asemenea, mult mai scumpe decât saloanele conduse de aeroporturi. Loungele de aeroport public oferă facilități cum ar fi scaune de masaj, gustări și băuturi, și wifi, deci sunt o mare opțiune pentru cineva care caută să economisească bani și care nu are nevoie de o mulțime de bibeluri pentru a fi confortabil.
  • Taxa de intrare pentru un lounge public de aeroport are de obicei între 20 și 40 de dolari.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar