Cum să devii pilot de companie aeriană

Fiind un pilot al companiei aeriene poate fi o slujbă plină de farmec, interesantă și extrem de plină de satisfacții. Cu toate acestea, este nevoie de mulți ani și o mulțime de dedicație pentru a ateriza un loc de muncă la o companie aeriană majoră. Pentru unele poziții, poate dura până la 10 ani de experiență zburătoare pentru a se califica chiar. Cu excepția cazului în care vă înșelați în armată, câștigarea experienței de formare și zborul este destul de costisitoare. Pentru a deveni pilot aerian, va trebui să câștigi o serie de licențe: o licență pilot privată, o licență comercială și o licență de transport aerian. În total, aceste trei licențe necesită mii de ore de experiență de zbor. Apoi, puteți aplica pentru a lucra ca pilot pentru o companie aeriană.

Pași

Partea 1 din 4:
Devenind un pilot privat
  1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 1
1. Absolvent al liceului cu cursuri de matematică și știință. Deși nu există cerințe de curs de liceu pentru a deveni pilot al companiei aeriene, în general cursuri în matematică și știință vor fi cele mai utile pentru cariera ta viitoare. Înscrieți-vă în clase avansate de plasare dacă sunt oferite de școala dvs.
  • Luați în considerare participarea în activități extrașcolare legate de zbor. În Marea Britanie, de exemplu, ați putea să vă alăturați Corpului de instruire a aerului (ATC), o organizație militară a tinerilor militari pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 2
    2. Câștigați o diplomă de colegiu de 4 ani pentru a zbura pentru o companie aeriană mare. O diplomă de licență sau un echivalent este obligată să devină pilot pentru o companie aeriană majoră. Este de preferat să obțineți o licență de știință cu accent în aviație, dar gradul dvs. nu trebuie neapărat să fie asociat aviației.
  • Unele companii aeriene regionale necesită doar o diplomă de 2 ani.
  • Anumite colegii și universități, cum ar fi Universitatea din North Dakota, oferă formare de zbor în concurs cu clase academice.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 3
    3. Obțineți un certificat medical de primă clasă. Faceți o programare cu un examinator medical de aviație certificat. Un medic va examina istoricul medical și va efectua un examen fizic pentru a vă asigura că sunteți atât din punct de vedere fizic, cât și mental de a opera un avion.
  • Contrar credinței populare, puteți deveni un pilot profesionist dacă purtați ochelari sau contacte, atâta timp cât viziunea dvs. este corectă la 20/20.
  • În Statele Unite, trebuie să vizitați biroul unui examen medical de aviație certificat (ame). O listă de ames în comunitatea dvs. poate fi găsită aici: https: // Faa.gov / licenses_certificates / medical_certificare /
  • Imaginea denumită devenind un pas pilot al companiei aeriene 4
    4. Înscrieți-vă într-un program de școală acreditat sau un program de formare pentru a câștiga experiență de zbor. Formarea în general vine în două forme: integrate și modulare. Programele integrate de formare sunt mai scumpe, dar vă permit să vă completați mai repede formarea - în general 14-18 luni. Programele modulare vă permit să plătiți în timp ce mergeți și sunteți mai buni dacă doriți să vă antrenați cu fracțiune de normă, potențial luând pauze între module.
  • Dacă sunteți în Statele Unite, completarea claselor la o școală aprobată de FAA poate reduce cantitatea de experiență de zbor necesară pentru o licență pilot.
  • Imaginea denumită devenind un pas pilot al companiei aeriene
    5. Luați în considerare formarea militară a zborului pentru o opțiune subvenționată. Înscrierea la școala de zbor și dobândirea numărului de ore de zbor poate fi un proces incredibil de costisitor. Dacă vă înscrieți în armată, totuși, formarea dvs. de zbor va fi subvenționată. Partea flip, desigur, este că trebuie să fiți de acord cu un angajament multi-an față de forțele armate (10 ani, în Statele Unite).
  • Forța aeriană, Navy, Armată, și Garda de Coastă oferă formare de zbor dacă sunteți un u.S. cetăţean.
  • Perspectivele de muncă sunt, în general, bune pentru cei care părăsesc armata să devină pilot al companiei aeriene.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al companiei aeriene
    6. Obțineți permisul unui pilot pentru a zbura un avion pe cont propriu. Aplicați pentru licența pilotului studenților prin intermediul consiliului de aviație oficial din țara dvs. Aceste licențe sunt libere să se aplice, dar este posibil să aveți nevoie de instructor de instructor pentru a vă dovedi abilitățile.
  • Puteți începe să luați lecții de zbor înainte de a aplica un certificat pilot pentru studenți, dar veți avea nevoie de unul pentru a opera un avion singur. O licență de pilot privat, următorul pas, necesită o anumită cantitate de ore de zbor solo.
  • Puteți aplica adesea un certificat pilot pentru studenți în același timp cu certificatul medical.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene
    7. Luați un examen scris pentru a începe să câștigați licența pilotului privat. Examenul scris poate fi luat în orice moment înainte de examenul practic - unii instructori și școli de zbor necesită finalizarea cu succes înainte de a începe zborul. Testul este alcătuit din 60 de întrebări cu răspunsuri multiple.
  • Cu toate acestea, administrația federală a aviației (FAA) vă recomandă să completați un zbor solo trans-țară înainte de a lua examenul scris.
  • O listă de centre de testare în u.S. pot fi găsite aici: https: // Faa.Gov / Training_Testing / Testarea / Media / Test_Centers.pdf.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 8
    8. Treceți un examen practic de zbor și obțineți-vă Licența Pilotului Privat. Pentru a vă lua examenul practic, trebuie să fi terminat 40 de ore totale de zbor. Aceste 40 de ore trebuie să includă un minim de 10 ore care zboară solo, dintre care 5 trebuie să fie un zbor transfrontalier solo și 20 de ore cu un instructor. Examenul de zbor este administrat de un examinator FAA și, de obicei, durează 1-2 ore. Trebuie să vă oferiți propriul avion pentru examen.
  • Odată ce ați terminat acest proces, sunteți oficial un pilot licențiat. Veți fi confortabil cu fundamentele care zboară un avion cu un singur motor.
  • Nu puteți primi plata pentru serviciile dvs. atunci când dețineți această licență.
  • Partea 2 din 4:
    Câștigarea licenței pilotului transporturilor aeriene
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 9
    1. Adăugați un rating de instrument pentru a zbura în vreme rea. Un rating de instrumente necesită 50 de ore de timp de zbor în țară în timp ce servind ca pilot în comandă. De asemenea, aveți nevoie de 40 de ore de experiență de zbor efectiv sau simulată pentru a se califica. Pentru a dovedi orele de zbor, instructorul dvs. va examina jurnalul dvs. pilot și va stabili o întâlnire cu un examinator pilot dedicat. Apoi, vi se va cere să planificați un zbor transfrontalier folosind regulile de zbor Instrument (pe care le puteți sau să nu zburați de fapt), precum și un examen oral și un test de zbor.
    • Această evaluare vă permite să pilotați un avion în perioadele de vizibilitate scăzută, ghidat exclusiv de instrumentele avionului.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene
    2. Câștigă o licență de pilot comercial pentru a fi plătită pentru a zbura. Pentru a se califica pentru o licență pilot comercială FAA, solicitanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să aibă cel puțin 250 de ore de experiență de zbor. La fel ca licența dvs. de pilot privat, va trebui să treceți un examen scris și de zbor. Certificatul comercial necesită 250 de ore de zbor (inclusiv 100 de ore ca pilot în comandă, 50 de ore trans-țară și 10 ore de instruire dublă într-o aeronavă complexă).
  • Examenul scris pentru o licență comercială conține 100 de întrebări cu răspunsuri multiple. Veți primi 3 ore pentru a finaliza testul, iar scorul minim este de 70%.
  • Examenul practic trebuie administrat de un examinator aprobat de FAA, o listă a căror listă poate fi căutată aici: http: // av-info.Faa.Gov / Designeech.ASP.
  • Imaginea denumită devine un pas pilot al companiei aeriene 11
    3. Adăugați o clasificare cu mai multe motoare pentru a acoperi legal o aeronavă cu motor twin. Pentru a lucra ca pilot al companiei aeriene, trebuie să achiziționați un rating multi-motor pentru a acoperi planurile cu două motoare. Veți avea nevoie de o aprobare de la instructor și va trebui, de asemenea, să faceți un test practic care include un test verbal detaliat.
  • Examenul oral poate fi administrat de către instructor și include întrebări legate de greutate și echilibru, sisteme de aeronave și airpeed minime controlabile.
  • Nu este necesar un test scris.
  • Imaginea denumită devine un pas pilot al companiei aeriene
    4. Câștigați licența pilotului de transport aerian. Pentru a aplica pentru această licență, trebuie să aveți 23 de ani sau mai mult și aveți cel puțin 1500 de ore de experiență zburătoare (care include zborul de noapte și instrumentul). De asemenea, veți fi obligați să transmiteți examene scrise și de zbor.
  • Examenul scris este alegerea multiplă și se adresează subiecților cum ar fi planificarea și monitorizarea zborurilor, navigația radio, meteorologia și dreptul aerian.
  • Examenul practic este administrat fie de un inspector FAA, fie de un examinator pilot desemnat FAA. Este împărțită în două secțiuni: un examen oral și un zbor de încercare.
  • Această licență vă permite să acționați ca Căpitan (sau "Pilot în comanda") a unei aeronave comerciale.
  • Partea 3 din 4:
    Câștigând experiență
    1. Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 13
    1. Aplicați pentru locuri de muncă cu companii aeriene regionale. Pentru a lucra pentru o companie aeriană majoră, veți avea de obicei nevoie de 3.000 de ore de zbor total, inclusiv cel puțin 1.500 de ore multi-motor și cel puțin 1.000 de ore ca pilot în comanda unei aeronave cu motor cu turbină. Pentru a obține această experiență, puteți începe prin a lucra la o companie aeriană regională, care adesea necesită doar 1.500 de ore de zbor de zbor.
    • Mulți piloți încep de la companiile aeriene mai mici, unde pot câștiga experiență care zboară pe zboruri regulate într-o varietate de condiții meteorologice. Apoi, ei folosesc acea experiență pentru a obține locuri de muncă mai mari la Bigger Airlines.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 14
    2. Completați evaluarea instructorului de zbor certificat pentru a lucra la o școală de zbor. Unele școli de zbor vă oferă ore de zbor în schimbul muncii ca instructor acolo. Aceasta este o cale foarte frecventă pentru a câștiga orele necesare pentru a zbura pentru o companie aeriană majoră, deoarece vă permite să câștigați bani și în timp ce vă construiți orele de zbor.
  • În mod similar, găsiți un loc de muncă ca instructor la o companie de simulator. Chiar dacă nu vă pot plăti un salariu, vedeți dacă vă puteți tranzacționa orele de instructor ore întregi folosind simulatorul și câștigând experiență în viitor interviuri de angajare.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene
    3. Voluntar ca pilot pentru a câștiga experiență în timp ce ajutați pe alții. Piloții de siguranță, de exemplu, păstrează un ochi în timp ce un alt pilot poartă un dispozitiv de limitare a vizualizării care simulează condițiile meteorologice cu vizibilitate redusă. Puteți să vă dați timpul în timp ce câștigați orele de zbor. Sau, dacă sunteți în u.S., Puteți lucra cu patrularea aeriană civilă (PAC) - auxiliarul oficial civil al U.S. Forța aeriană. Ea efectuează misiuni de căutare și de salvare și zboruri educaționale pentru cadeții mai tineri folosind o senzație de aeronavă mai mică.
  • Unele zboruri ale PAC necesită minimum permisul unui pilot privat, în timp ce altele au cerințe mai stricte.
  • Image denumită devenind un pas pilot al companiei aeriene
    4. Găsiți locuri de muncă pilot "Low-Time" în comunitatea dvs. timp de ore suplimentare. Opțiunile includ zboruri scenice, remorcare plană, fotografie aeriană, bannere de remorcare și patrula de conducte. Aceste locuri de muncă pot fi greu de găsit atunci când piața este rău pentru piloți, deoarece alți piloți mai experimentați pot căuta o muncă.
  • Aceste locuri de muncă pot fi găsite, de obicei, prin intermediul fluxului de cuvânt sau prin contactarea afacerilor din zona dvs. pe care credeți că le-ar putea angaja piloți cu fracțiune de normă.
  • Partea 4 din 4:
    Care lucrează la o companie aeriană
    1. Image denumită devenind un pas pilot al companiei aeriene
    1. Aplicați companiilor aeriene de îndată ce respectați cerințele minime. Pregătiți un pilot profesionist de o singură pagină relua. CV-ul trebuie împărțit în secțiuni cu informațiile dvs. de contact, evaluările și orele de zbor, experiența și istoricul de locuri de muncă cronologice și orice premii sau realizări.
    • Cereți altor piloți care au cunoștințe directe despre abilitățile dvs. de zbor pentru a scrie scrisori de recomandare.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 18
    2. Pregătiți-vă pentru interviu prin cercetarea companiei aeriene. Aflați ce tipuri de avioane operează, precum și orașele lor. Uită-te online pentru a vedea dacă au fost știri recente despre companie. De asemenea, asigurați-vă că jurnalul dvs. este complet și aveți o înregistrare exactă a timpului dvs. de zbor.
  • Verificați site-urile pilot profesionale în care piloții împărtășesc experiențele specifice interviului companiei aeriene.
  • Poate doriți să aduceți copii ale înregistrărilor, cum ar fi transcrierile colegiului, înregistrările militare și licențele la interviu.
  • Dacă compania aeriană efectuează un control simulator, închiriați un simulator la aeroportul local sau la școala de zbor pentru a peria. Unele companii oferă pregătirea simulatorului de interviu specifică companiilor aeriene, deși acest program de interviu special poate fi scump.
  • Imaginea intitulată deveni un pilot pilot al companiei aeriene Pasul 19
    3. Completați formarea inițială odată angajată. Onboarding pentru piloții aerieni include de obicei o săptămână de formare a companiei, 3-6 săptămâni de formare școlară la sol și de simulator și 25 de ore de experiență de funcționare inițială (inclusiv o călătorie de verificare cu un inspector de siguranță aviație FAA).
  • Odată pregătit, veți fi obligați să completați verificările regulate de antrenament și simulator. Acestea apar de obicei o dată sau de două ori pe an.
  • Imaginea intitulată devine un pilot pilot al companiei aeriene
    4. Începeți să lucrați la compania aeriană ca inginer de zbor. În funcție de tipul de aeronavă, piloții aerieni noi încep ca primii ofițeri sau ingineri de zbor. Deși unele companii aeriene favorizează solicitanții care au deja o licență de inginer de zbor, aceștia pot oferi instruire inginer de zbor pentru cei care au doar licența comercială.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene
    5. Avans la primul ofițer după 1-5 ani. În companiile aeriene, avansarea este, de obicei, predeterminată de prevederile de vechime menționate în contractele din Uniune. După o perioadă de 1-5 ani, probabil că veți fi promovat la rolul primului birou.
  • Un prim ofițer (cunoscut și ca co-pilot) este al doilea comandant pentru căpitan.
  • Imaginea intitulată deveni un pas pilot al companiei aeriene 22
    6. Deveniți căpitan după 5-15 ani la locul de muncă. Obținerea vechimii vă va ajuta, de asemenea, să achiziționați sarcini de zbor preferate. Timpul dvs. cu compania aeriană va determina când zburați, dacă zburați în weekend, sau dacă veți fi în aer în timpul Crăciunului sau al altor sărbători.
  • Oricând schimbați companiile aeriene, la alegere sau pentru că ați fost concediat sau compania aeriană a ieșit din afacere, veți începe din nou în partea de jos la noua dvs. companie aeriană din punct de vedere al poziției, programului și plății - indiferent de experiență.
  • CV-ul pilot al companiei aeriene

    Exemplu de reluare pilot a companiei aeriene

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Avertizări

    Flying ca o carieră este un loc de muncă stresant. O responsabilitate finală a unui pilot - siguranța pasagerilor și a mărfurilor - înseamnă a face o mulțime de sacrificii personale. Veți fi așteptat să faceți o pregătire și evaluare constantă, testarea medicamentului și alcoolului, verificările de fundal și orele lungi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar