Cum să cumpărați bilete de avion cu cărți de credit reward miles

Una dintre cele mai mari beneficii ale cardurilor de credit este de a câștiga recompense atunci când cheltuiți cu cardul. Miles care pot fi răscumpărate pentru biletele de avion sunt o recompensă comună. Procesul de cumpărare a biletelor cu Reward Miles poate varia de către compania de carduri de credit, dar procesul de bază este suficient de simplu. Ar trebui să învățați despre sistemul dvs. de recompensare a cărții de credit specifice. Veți învăța, de asemenea, câteva modalități de a acumula la fel de multe kilometri cât poți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Răscumpărarea punctelor dvs
  1. Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 1
1. Creați un cont online pentru cardul dvs. de credit. Cele mai multe programe de recompense utilizează un cont online pentru a răscumpăra mile sau puncte. Vizitați site-ul companiei dvs. de card de credit pentru a configura un cont online. American Express, de exemplu, are o casetă în colțul din stânga sus. Asigurați-vă că ați creat o parolă sigură pe care o veți aminti.
  • Conturile online vă permit, de asemenea, să urmăriți cheltuielile pe card și puteți permite chiar și plătiți soldul lunar.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit recompensa Miles Pasul 2
    2. Verificați soldul punctelor online. Cele mai multe site-uri de cont de card de credit vor avea a "Puncte" sau "Echilibru" fila, care va afișa Miles sau puncte de recompensă actuale. După verificarea soldului, căutați o filă care spune "Răscumpărarea" sau "Utilizați puncte" sau ceva similar.
  • Dacă preferați să rezervați Recompensă Călătorii prin telefon, uitați-vă în informațiile despre recompensele cărților de credit pentru a găsi numărul de telefon sau extensia care este dedicată de călătorie. Încercați să vă pregătiți datele de călătorie și opțiunile de destinație înainte de timp pentru oportunitate.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 3
    3. Alegeți un zbor prin site-ul cardului dvs. de credit. Contul dvs. de card de credit ar trebui să ofere opțiunea de a căuta zboruri care sunt achiziționate cu Miles Reward. Cele mai multe carduri de credit vor avea limitări bazate pe linii aeriene, date de călătorie și destinație, astfel încât este posibil să fie nevoie să căutați puțin și, eventual, să compromită pentru a alege un zbor care funcționează pentru dvs.
  • Cardul dvs. poate oferi opțiunea de a utiliza unele dintre punctele, mai degrabă decât toate acestea. De exemplu, dacă achiziționați un bilet de 400 $, ați putea folosi doar momente pentru a plăti jumătate din preț.
  • În timpul etapei de plată, căutați o opțiune despre răscumpărarea punctelor. Ar trebui să existe o cutie în care puteți introduce câte puncte doriți să utilizați sau, probabil, o casetă de selectare care spune "Utilizați puncte pentru un preț întreg" sau ceva similar.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 4
    4. Căutați zboruri pe un site web al companiei aeriene. Rezervarea direct printr-o companie aeriană vă oferă adesea cele mai bune prețuri, deoarece pot exista taxe mai mici de cheltuieli sau de rezervare. Dacă aveți un card care este afiliat cu acea companie aeriană, veți putea să vă conectați cu numărul dvs. de membru sau să îl introduceți în timpul etapei de plată după ce ați ales zborul.
  • De asemenea, puteți utiliza mile frecvente de zbor pe care le-ați câștigat cu respectiva companie aeriană specifică.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 5
    5. Utilizați un agregator de zbor pentru a selecta un bilet. Puteți rezerva un bilet printr-un agregator de zbor, cum ar fi Expedia sau Orbitz. Puteți utiliza puncte de recompense pentru carduri de credit, cu condiția să aveți un card de credit care este afiliat la aceste site-uri. De exemplu, Expedia folosește Citi vă mulțumesc punctelor și perechilor orbitz cu Visa.
  • Unii agregatori vă pot permite să utilizați o carte non-afiliată. Dacă această opțiune este disponibilă, o veți găsi odată ce alegeți zboruri și introduceți informațiile dvs. de plată. Este posibil să nu puteți utiliza puncte de recompensă dintr-o carte non-afiliată.
  • Mulți agregatori au, de asemenea, propriile programe de recompense care vă permit să câștigați cărți atunci când rezervați în mod repetat pe site-ul lor. Aceasta poate fi o modalitate bună de a obține cele mai multe puncte de utilizare a punctelor de recompensă.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit recompensa Miles Pasul 6
    6. Selectați biletul care vă potrivește cel mai bine. Veți dori adesea să alegeți cea mai ieftină opțiune, dar facilitățile și datele de zbor vor intra și în joc. Alegeți pe baza companiei aeriene preferate, datele care funcționează cel mai bine pentru dvs. sau preferințele scaunelor și cabinei.
  • Odată ce ați selectat biletul (biletele), site-ul vă va muta automat în stadiul de plată și vi se va solicita să introduceți informațiile dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 7
    7. Introduceți informațiile dvs. Fiecare carte de credit, companie aeriană sau agregator de zbor poate oferi opțiuni de plată ușor diferite. Când ajungeți la etapa de plată, este posibil să trebuiască să vă conectați la conturile aeriene sau ale agregatorului dacă nu ați avut deja. Introduceți informații frecvente dacă vi se solicită și recompensează informațiile despre membri dacă sunt disponibile.
  • Cel mai probabil veți fi în măsură să utilizați puncte de recompense de la card pe care îl introduceți pentru a plăti biletul cu.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 8
    8. Finalizați achiziționarea biletului. Odată ce toate informațiile dvs. sunt introduse, vi se va cere să faceți o confirmare finală că toate informațiile pe care le-ați introdus sunt corectate. Verificați totul cu atenție.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea sistemului dvs. de recompense
    1. Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit recompensa Miles Pasul 9
    1. Adresați-vă companiei de carduri de credit pentru informații detaliate despre recompense. Dacă intenționați să vă înscrieți pentru o nouă carte, învățați cât de mult puteți despre sistemul de recompense. Dacă aveți deja cartela, contactați Serviciul Clienți și solicitați informații despre care au despre programul de recompense.
    • Asigurați-vă că aflați ce achiziții sunt eligibile pentru câștigarea recompenselor. S-ar putea să fiți surprins de unele dintre restricțiile.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 10
    2. Fiți conștienți de modul în care anularea cardului vă afectează punctele. Dacă cardul dvs. de credit este asociat cu o companie aeriană sau un hotel, atunci punctele dvs. sunt cel mai probabil câștigate cu acea companie, mai degrabă decât cu banca. Cardurile care nu sunt asociate cu o altă companie vor câștiga doar puncte cu banca emitentă sau societatea de credit.
  • Punctele câștigate printr-o a doua companie (cum ar fi o companie aeriană sau un hotel) sunt sigure atunci când anulați, dar punctele câștigate printr-o bancă vor fi pierdute.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 11
    3. Verificați valoarea fiecărei mile (sau punct) pe care o câștigați. Câștigați Miles sau puncte pot diferi în valoare de la o companie de card de credit la următorul. Adresați-vă direct companiei de carduri de credit pentru a afla exact ce merită Miles. De asemenea, puteți căuta site-uri web care listați valorile punctului de pe diferite carduri de credit.
  • Multe kilometri de card de credit sunt în valoare de 1 cent. Aceasta înseamnă că, dacă aveți 40.000, le puteți răscumpăra pentru un bilet care costă până la 400 USD.
  • Metoda 3 din 3:
    Acumularea de mile
    1. Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit Reward Miles Pasul 12
    1. Deschideți un nou cont de card de credit. Multe carduri de credit oferă un semn Bonus atunci când începeți un cont nou. Chiar dacă nu aveți nevoie de un alt card de credit, să vă înscrieți pentru unul și să câștigați aceste puncte inițiale. Nu trebuie să cheltuiți bani pe acel card specific.
    • Acest lucru poate fi util în special dacă obțineți un card care este asociat cu o companie aeriană pe care o aveți deja o carte sau o contul de flyer frecvent.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit recompensa Miles Pasul 13
    2. Începeți un cont de investiții. Multe partener de carduri de credit cu firme de brokeraj, astfel încât să câștigați puncte atunci când investiți bani prin acele firme. Fidelitatea este o companie care are acest tip de parteneriat cu companiile aeriene americane, americane și Delta.
  • Puteți câștiga puncte de fiecare dată când depuneți bani în aceste conturi de investiții. Dacă nu sunteți confortabil investiți, asigurați-vă că știți ce este necesar pentru dvs. înainte de a începe un cont de investiții.
  • Imagine intitulată Cumpărați bilete de avion cu card de credit recompensa Miles Pasul 14
    3. Formați-vă cheltuielile în jurul câștigului de kilometri. Pe măsură ce continuați să câștigați Miles, începeți să vă schimbați obiceiurile de cheltuieli pentru a câștiga cât mai multe puncte posibil. Dacă cumpărăturile online câștigă mai multe puncte decât cumpărăturile în magazin, faceți-o. Dacă anumite restaurante vă câștigă puncte și alții nu, mâncați la restaurantele care câștigă puncte mai mult.
  • Unii oameni o fac un hobby pentru a căuta cele mai bune opțiuni de câștig care sunt disponibile. Dacă călătoria este importantă, dezvoltați o strategie de cheltuieli care vă câștigă cele mai multe mile posibile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar