Cum să devii echipaj de sol la un aeroport

Lucrul la echipajul de la un aeroport este un concert foarte cool! Există o mulțime de poziții de a alege, dar cele mai frecvente sunt manipulatori de bagaje / cargo, agenți de rampă, echipaj de întreținere, participanți la stație și serviciu de cabină. Dacă vă place să lucrați în afara și în spatele scenei, manipularea sau lucrările de încărcare a rampelor ar putea să vă apeleze la dvs. Dacă preferați o slujbă mai puțin exigentă fizică și bucurați-vă de interacțiunea cu pasagerii, o poziție de service pentru clienți, cum ar fi Participant la poarta sau serviciul de cabină, ar putea fi potrivirea corectă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Eligibilitate
  1. Imaginea intitulată deveni echipaj de sol la un pas 1
1. Să fie de cel puțin 18 ani pentru a aplica pentru o poziție de echipaj de sol. Cerințele de eligibilitate pentru echipajul de la sol pot varia în funcție de țara dvs., compania aeriană aplicați și poziția pe care o urmăriți. Cu toate acestea, fiind de cel puțin 18 ani, este o cerință destul de standard, indiferent de ce.
  • Unele companii aeriene sau țări pot avea o vârstă maximă pentru unele dintre cele mai intensive poziții intensive. De exemplu, în India, trebuie să aveți cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani pentru a fi pe echipajul de la sol.
  • Imaginea intitulată deveni echipaj de sol la un aeroport pasul 2
    2. Absolvent al liceului sau obține o diplomă de învățământ general (GED). Majoritatea lucrărilor de echipaj de la nivel de intrare nu necesită niciun fel de experiență colegiu sau formare formală. Cu toate acestea, trebuie să aveți la diplomă de liceu (sau un GED) să se aplice pentru aceste locuri de muncă.
  • Dacă aveți 18 ani, dar nu ați absolvit încă, probabil că nu veți fi angajat până când nu vă veți obține diploma.
  • Imaginea intitulată deveni echipaj de sol la un pas 3
    3. Treceți o verificare a drogurilor și verificarea fundalului. Când aplicați pentru poziția dvs., compania aeriană va efectua un screening de droguri și va lua copii ale amprentelor dvs., astfel încât să poată efectua o verificare detaliată a fundalului. Dacă nu puteți trece un screening de droguri, nu sunteți eligibil pentru echipajul de la sol.
  • Dacă nu treceți această verificare de fond, nu puteți obține insigna de securitate a aeroportului necesar pentru a lucra la echipajul de la sol.
  • Ați putea fi testat aleatoriu de droguri după ce ați angajat pentru o poziție, dar depinde de locul în care lucrați.
  • Metoda 2 din 2:
    Cerințele de poziție
    1. Imaginea intitulată deveni echipaj de sol la un aeroport Pasul 4
    1. Fiți dispuși să vă supuneți la inspecții fizice aleatorii la locul de muncă. Majoritatea angajaților aeriani, inclusiv membrii echipajului de la sol, sunt supuși unor căutări fizice aleatorii pentru elemente neautorizate sau interzise. Trebuie să fiți gata și dispuși să fiți căutat în orice moment.
    • Dacă supraveghetorul dvs. vă găsește ceva în timpul unei inspecții fizice, ați putea fi disciplinat, concediat și chiar acuzat de o infracțiune penală (în funcție de ceea ce a fost găsit).
    • Acest lucru pare probabil puțin înfricoșător, dar este foarte important ca aeroporturile și călătoria aeriană să fie în siguranță pentru toată lumea.
  • Imaginea intitulată deveni echipaj de sol la un aeroport Pasul 5
    2. Să poată ridica cel puțin 70 de kilograme cu ușurință și să stea pentru perioade lungi de timp. Lucrările de echipaj de sol pot fi exigente fizic, mai ales dacă aplicați pentru a fi un manipulator de bagaje / cargo, un agent de rampă sau un echipaj de întreținere la sol. Trebuie să puteți ridica în mod repetat până la 70 de lire sterline, după cum este necesar, în timpul schimbărilor lungi.
  • Echipajul de la sol se mișcă foarte mult și este un loc de muncă foarte activ. Nu vor fi multe oportunități de a sta jos.
  • Imaginea intitulată deveni echipaj de împământare la un serviciu de aeroport 6
    3. Aveți mari abilități de comunicare dacă doriți un serviciu de servicii pentru clienți. Unele funcții de echipaj de sol, cum ar fi agenții de poartă și participanții la stație, sunt responsabili pentru salutul pasagerilor și de a avea grijă de o varietate de sarcini de serviciu pentru clienți. Este important să aveți mari abilități de comunicare pentru aceste poziții și să fie capabili să rămână calm în situațiile tensionate.
  • De exemplu, este posibil să fie necesar să răspundeți la întrebările pasagerilor sau să ajustați sau să vă dezactivați pasagerii cu handicap.
  • Dacă sunteți fluent în mai multe limbi, vă poate oferi o margine față de alți solicitanți pentru această poziție.
  • Imaginea intitulată deveni echipaj de sol la un aeroport Pasul 7
    4. Se așteaptă să lucreze ore lungi, schimburi de noapte și în timpul sărbătorilor. Aeroporturile nu se închid niciodată și avioanele zboară în toate orele zilei și ale nopții, astfel încât programul dvs. poate fi imprevizibil. Nu este neobișnuit ca echipajul de la sol să fie rugat să lucreze în noaptea, în weekend sau în timpul sărbătorilor.
  • Un program neobișnuit nu trebuie să fie un lucru rău, mai ales dacă sunteți o bufniță de noapte sau vă place să lucrați. Dacă lucrul orelor ciudate nu face apel, este posibil ca echipajul de la sol să nu fie un loc de muncă ideal pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni echipaj de pământ la un aeroport Pasul 8
    5. Fiți capabili să lucrați în aer liber în condiții meteorologice extreme. Membrii echipajului în aer liber, cum ar fi managerii de marfă și participanții la stație, ar putea să trebuiască să lucreze în zilele fierbinți de vară, nopți de iarnă Frigided și în timpul depunerilor. Este important să fiți fizic bine și suficient de puternic pentru a rezista la orice condiții meteorologice pe care le încheiați.
  • Imaginea intitulată deveni echipaj de împământare la un aeroport Pasul 9
    6. Căutați poziții de echipaj de împământare pe site-uri web pentru detalii specifice. Detaliile pentru anumite poziții pot varia foarte mult. Cele mai multe poziții de echipaj de sol sunt prin intermediul companiilor aeriene, deci se îndreaptă spre site-ul companiei aeriene care vă interesează și căutați fila "Cariere". Căutați o varietate de locuri de muncă pentru personalul de la sol, cum ar fi un handler de bagaje / cargo, participant la stație, un agent de rampă, serviciu de cabină sau echipaj de întreținere la sol.
  • Apoi, verificați că sunteți eligibil și urmați instrucțiunile de a aplica pentru lucrare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar