Cum să fii bancher

Lucrul în domeniul bancar acoperă un spectru larg de sarcini de muncă. S-ar putea să fiți un ofițer de împrumut care deține viitorul unei familii tinere sau o afacere care se luptă în mâinile voastre. S-ar putea să fiți șeful executiv, care trebuie să o țină împreună și să cunoască planul de imagine mare pentru întreaga companie, dar poate să fi început în camera de corespondență. Unii bancheri stau într-o anumită zonă întreaga lor carieră, în timp ce alții aleg să acopere o mare varietate de titluri de locuri de muncă pe tot parcursul timpului în timp ce la o anumită instituție. Ce este în magazin pentru tine?

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea calificată
  1. Imaginea intitulată Fii un bancher Pasul 1
1. Finalizați liceul. Deși ați putea fi capabil să începeți să lucrați la o bancă fără experiență colegiu, tu categoric trebuie să terminați liceul dacă doriți să dezvoltați orice fel de carieră. Este doar bun simț.
  • Acordați atenție în clasa matematică acum și ca aceasta. Dacă vă deranjează sau dacă este doar ceva ce vă îndreptați în fiecare după-amiază, probabil că banca nu este pe aleea voastră.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 2
    2. Obțineți BA în domeniul finanțelor, contabilității sau altor domenii conexe. Pentru a concura cu sutele sau mii de altele, pe care o veți face peste cursul vieții voastre, veți avea nevoie de un ba chiar să vă uitați serios. Ați făcut bine în liceu, astfel încât să puteți intra într-o bună universitate, bine?
  • Start Networking acum. Ia o varietate de cursuri (cu o relație cu matematica și afaceri, desigur), să-ți cunoști profesorii și să te implice în campus. Cu cât faceți mai multă muncă acum, cu atât mai puțină lucrare va trebui să faceți mai târziu.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 3
    3. Obțineți grade bune în colegiu. Acest lucru ar fi putut fi un punct de glonț sub pasul anterior, dar merită să fie spus cu caractere aldine (și de două ori): Obțineți grade bune în colegiu. Sigur, CS obține grade, dar nu intră în școli bune de grad și sunt sigur că naiba nu creează o etică bună de lucru sau bun studiu obiceiuri.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 4
    4. Obțineți un concert cu fracțiune de normă la o bancă. Trebuie să plătiți acea cursură cumva, deci începeți să lucrați la o bancă! Chiar și 10 ore pe săptămână fiind un teller este piciorul tău în ușă. Băncile mai mici din zona dvs. sunt locuri minunate pentru a începe. Poți chiar și tu Găsiți un mentor și întâlniți o grămadă de oameni care vă pot ajuta să mergeți.
  • Aceasta este, evident, în afară de gestionarea propriilor finanțe. Dacă vrei să intri Banca de investitii sau broking, Va fi benefic pentru dvs. să începeți să gestionați propriul portofoliul de stocuri. Dacă nu vă puteți ocupa de banii voștri, probabil că nu ar trebui să vă ocupați de altcineva!
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 5
    5. Citiți. Acesta este un câmp în care puteți (și ar trebui) să învățați o tonă de la profesioniști. Din moment ce încă nu sunteți foarte sigur, în ce direcție doriți să mergeți, citiți cărți despre diferitele aspecte ale bancarului pot obține picioarele minții tale umede.
  • Uneori menționate ca"Cea mai bună carte despre fuziuni și achiziții,", a-și face un gand "Barbari la poartă." În ceea ce privește vânzările și tranzacționarea, consultați-vă "Pokerul lui Liar." Dacă nu sună distractiv, o faci greșit.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 6
    6. Obțineți un stagiu. Deci, dacă visul dvs. este de a gestiona uniunea de credit a orașului, probabil că nu aveți nevoie de un stagiu (citiți: cu siguranță nu aveți nevoie de un stagiu). Dar dacă te-ai văzut vreodată pe Tokyo să se întâlnească cu un client și de schmoozing și să-i rănească în barurile de 5 stele (pe care banca dvs. le plătește), obțineți un stagiu.
  • Dacă sunteți în căutarea investițiilor, fuziunilor și achizițiilor, finanțelor publice, finanțării cu efect de levier, Blah Blah Blah, veți avea nevoie de un stagiu. Numai dacă intenționați să mergeți pe traseul de bancher personal și să rămâneți relativ mic încât un stagiu poate fi un stres inutil pe buzunarul dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea carierei dvs. bancare
    1. Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 7
    1. Decideți ce tip de loc de muncă se potrivește cu setul de competențe actuale și educația. Anumite locuri de muncă sunt mai mult nivel de intrare în domeniul bancar decât altele. Cele mai multe poziții cu teller necesită doar o educație de liceu și de formarea profesională. Dar aproape de fiecare altul va căuta un ba sau un MBA. Care este ceea ce ați avut în minte?
    • Pozițiile de intrare, fără grade, sunt, în general, poziții cu fracțiune de normă și au o întoarcere ridicată, deoarece angajații sunt adesea studenți care se întorc la școală sau angajați care se deplasează până la poziții mai înalte plătite.
    • Poziții precum Managerii financiari, care pot include controlorul băncii, managerul de credit, managerii de sucursale, trezorier sau ofițer de finanțe, managerul de risc și asigurări, managerul de numerar și managerul bancar internațional necesită o diplomă de licență în finanțe, contabilitate, sau un câmp conex.
    • Pozițiile care necesită formare suplimentară includ agenți de vânzări banca de investiții. Mulți agenți își obțin diplomele de masterat în Administrarea Afacerilor (MBA), dar este modelul de afaceri specializat al companiei, care este imperativ să înveți pentru un angajat.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 8
    2. Du-te pe traseul bancher personal. Acesta este tipul (sau Gal!) la banca dvs. care vă poate oferi consultanță financiară expert și că știți de fapt după nume. El este minunat la construirea relațiilor cu clienții și este foarte orientată spre servicii. Are acest sunet ca ideea ta de "bancher?"
  • De la un bancher personal, puteți fi promovat în managerul de servicii, manager de magazin, specialist în afaceri sau deveniți un bancher personal autorizat. Web-ul pe care bancherii țesu este clar destul de complicat!
  • A fi un bancher personal (la pretutindeni de la uniunea dvs. locală de credit la un Behemoth, cum ar fi Wells Fargo), veți avea nevoie de ba.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 9
    3. Sau mergeți pe traseul de bancare de investiții. Acesta este cel care este un pic mai complicat și va duce în cele din urmă la dvs. care are nevoie de MBA. Există o mie de posibilități pentru tine acolo dacă începeți în această carieră - Înțeles Oameni Jump nava la începutul unei zone diferite legate de bancare. Dar dacă vă vedeți că scorul GS masiv și scutura mâinile pentru o viață, un bancher de investiții este biletul dvs. pentru a merge.
  • Veți începe ca un analist, mutați-vă drumul spre asociați, apoi VP, apoi conduceți directorul, apoi un cap de departament / diviziune, executiv ceva sau altul, și apoi, în cele din urmă, CEO. La început, veți înota în volumul dvs. de lucru și nu veți face o mulțime de bani, dar la sfârșit veți înota în banii dvs. și nu faceți o mulțime de muncă.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 10
    4. Alege un angajator care te potrivește. Indiferent de traseul pe care intenționați să-l faceți, faceți cercetările când vine vorba de căutarea unui loc de muncă. Acest lucru va fi în locul în care vă pregătiți și vă veți forma astfel pentru restul vieții voastre. Vrei o bancă mică în care obțineți o mulțime de atenție? Sau vrei să lucrezi cu sute de oameni cu potențialul de a se ridica deasupra lor?
  • Dacă dimensiunea și locația (și plata) sunt deja sortate, asigurați-vă că vă gândiți la programul lor de instruire. Unele bănci vă vor transmite mai repede câinilor decât alții. Deci, înainte de a semna acel contract, asigurați-vă că știți ce se așteaptă de la tine în primele câteva luni.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 11
    5. Începeți în partea de jos a scării. Cam cum funcționează viața, într-adevăr, dar este deosebit de adevărat în lumea bancară. La începutul carierei tale, vei împinge hârtia. Veți rula comisioane fără sens, fixându-vă greșelile șefului tău și se agită peste grămezi de ziare timp de ore. Dar devine mai bine!
  • Dacă investițiile banking este sacul tău, probabil că vei fi angajat ca analist pentru un stant foarte specific de 2 ani. Vă puteți imagina că după acești doi ani, încărcăturile de oameni iau constructorul de reluare și ieși din lumea bancară.
  • Dincolo de poziția analistului este poziția asistentului financiar. Odată ce ajungi aici, ești considerat a "Livor." Veți lucra în continuare săptămâni de lucru de 100 de ore (nu am menționat încă acest lucru? Da....), dar cel puțin vei fi capabil să-ți bați analiștii în jur.
  • Începând ca un analist, nu va fi frumos. Veți petrece cea mai mare parte a vieții voastre private (și nu veți obține prea mult somn) faceți matematică, fixarea foi de calcul Excel și tratați ca nu merită prea mult. Doar ca sa stii. Dar, din nou, devine mai bine. Cale mai bine.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 12
    6. Ia licențiat, dacă este necesar.Există două examene pe care un agent le poate fi conștient de: Examenul reprezentativ de valori mobiliare înregistrate, altfel cunoscut sub numele de examenul Seriei 7, precum și agenții uniformi ai agenților de stat (seria 63 sau 66). Seria 7 este administrată de Autoritatea de Reglementare din Industria Financiară (FINRA) și este un examen necesar pentru a fi un broker sau consilier de investiții. Numai unele state necesită 63/66.
  • Acest lucru este doar pentru o ramură specifică a bancar - și anume investiții. Dacă nu veți face niciunul dintre acestea, este posibil să nu aveți nevoie să vă faceți griji că luați aceste examene. În momentul în care nevoia de a face un examen (fie că este vorba de aceste două sau nu), nu veți avea nevoie de acest lucru pentru a evidenția procesul pentru dvs.
  • Puteți obține o licență ca bancher personal. Banca dvs. vă va ajuta să vă faciliteze acest lucru odată ce aveți suficientă experiență sub cureasă.
  • Partea 3 din 3:
    Realizați în cariera ta
    1. Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 13
    1. Lucrați fundul. Am făcut mai mult decât ne-am făcut mai mult decât atât de mult timp să fie pentru primii doi ani, în principal dacă intenționați să alergați cu băieții mari la bănci, cum ar fi Chase, Goldman Sachs sau Wells Fargo (doar pentru a numi a puțini). Veți supraviețui pe cafeaua neagră și cheeseburgerii cu ceapă și, când tot ce doriți să faceți este să dormiți, va trebui să cereți mai multă muncă. Sună bine, dreapta?
    • Pentru o vreme, nu veți avea prea multă viață socială (cu excepția cazului în care, bineînțeles, nu sunteți în mod constant pe fețe pentru a evita nevoia de somn, dar asta eo idee teribilă). Dacă acest lucru nu este un sacrificiu pe care sunteți dispus să îl faceți (motiv pentru care încărcăturile de oameni ieșesc mai devreme), este posibil să fie nevoie să luați în considerare o carieră diferită - sau cel puțin bancar pe un nivel mult, mult mai mic.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 14
    2. Ia-ți MBA. Încărcăturile de oameni iau acel stant de doi ani ca analist și atunci du-te la locul de muncă pe MBA. Se întorc și au acoperit toate bazele lor. Unii își iau imediat MBA - și apoi primesc locuri de muncă ca asistenți, ordonând în jurul analiștilor care au de fapt a mai bine ideea modului în care ar trebui să se facă lucrurile, deci poate fi un pic de jarring. Dacă vedeți un MBA în viitorul dvs., obțineți-l mai devreme decât mai târziu, dar nu simțiți nevoia de a obține imediat Poarta.
  • Dacă nu știți dacă un MBA este sau nu pentru dvs., dormiți pe el. Este o mulțime de bani și timp petrecut și dacă nu nevoie E, nu există prea puțin în îngrijorare de asta. O mulțime de oameni nu le au și fac mai mult decât bine.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 15
    3. Fi cantitativ. Acest lucru este într-adevăr, fără a spune - dacă nu aveți un cap de matematică și pentru lumea financiară, aceasta va fi o bătălie de urgență. Nu numai că ar trebui să fii bun la asta, dar ar trebui să te mândri și să te bucuri și de ea. Pentru o perioadă lungă de timp! 5 ani în ea, acele numere încă trebuie să fie interesante. Doar o minte cantitativă ar putea gestiona acest lucru!
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 16
    4. Să fie neflappabil. Vei întâlni o mulțime de situații care să sublinieze media Joe out. Nu poți fi acel mediu Joe. Răspunsul dvs. la o situație stresantă ar trebui să fie mai mult de-a lungul liniilor, "Clientul dorește accesul 24/7 în această săptămână și o marcă care spanking o nouă prezentare? Bine nici o problema. Am un card cadou pentru Starbucks. Munca are un duș. ma descurc."
  • Veți fi, de asemenea, în situații care sunt stresante datorită colegilor dvs. La început, pot exista unele concurențe destul de feroce. Trebuie să crezi în tine și să te gândești la asta ca pe atacuri personale. Sunt doar atât de mulți bani care merg în jur, așa că unii oameni pot obține destul de nippy.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 17
    5. Unghi de mână. Odată ce ați pus în timp ce ați adormit la tastatură și făcând prezentări pe care șeful dvs. primește credit, veți ajunge în cele din urmă la punctul în care ați plătit să zburați la Chicago și să vă agitați mâinile unui bătrân. Când vine vorba de asta, asigurați-vă că ați lucrat la zâmbetul fermecător, punctualitatea voastră, gustul pentru whisky și mânerul dvs. ferm-încă cald.
  • Este totul schmoozing și băutură la sfârșit. Toată munca pe care ai făcut-o devreme va plăti în cele din urmă. Oamenii vor veni la tine - nu este nevoie să veniți la ei. Acest lucru va dura ani, sigur, poate chiar mai mult de un deceniu, dar poate veni cu cantitatea potrivită de persistență (și, bine, urturnești economice).
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 18
    6. Rock cătușele de aur. Este un fel de pesimist, sigur, dar nu înseamnă neapărat că este neadevărat. Când faci salariul masiv de șase figura, s-ar putea să vă retrageți devreme și să vă petreceți restul vieții făcând ceva puțin mai puțin stresant. Sau puteți fi dependent de acel salariu și vă puteți vedea restul anilor de lucru pentru a obține acest lucru. Veți fi cătușați la locul de muncă, dar cel puțin acele cătușe sunt strălucitoare.
  • sfaturi

    Aflați ce seminarii și instruire nu vă sunt disponibile fără costuri sau costuri minime pentru a vă oferi o pregătire suplimentară în zona dvs. bancară. Acestea ar putea fi oferite în interiorul instituției dvs. sau ar putea fi seminarii de instruire care necesită călătorii. Prin creșterea cunoștințelor dvs. și continuarea educației dvs., vă lărgiți zona de expertiză și vă faceți șansele pentru avansarea viitoare mai bună.
  • Stabilește un standard de profesionalism. Dacă doriți să fiți bancher, deveniți un angajat model, fiind punctual, îmbrăcați într-o manieră asemănătoare afacerii, vorbind profesional, și se abține de la blestemarea sau utilizarea limbii de slang.
  • Cercetarea nuanțelor descrierii postului dvs. Au fost stabilite orientări pentru industria bancară pentru un motiv. Acestea sunt acolo pentru a proteja instituția pentru a le ajuta să respecte orientările de reglementare de stat și naționale. Deci, este imperativ să luați toate măsurile de precauție pentru a înțelege și respectați regulile și instrucțiunile stabilite înainte de dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar