Cum să devii un dezvoltator ios

Un dezvoltator ios este cineva care creează aplicații cool (și poate chiar de dependență) pentru Apple App Store. Dezvoltatorii pot lucra pe cont propriu sau pentru companii. Indiferent de modul în care preferați să lucrați, există un loc de muncă acolo doar pentru dvs. în acest câmp de creștere rapidă! Pentru a deveni un dezvoltator ios, începeți să învățați cum să codificați de îndată ce decideți că este cariera pentru dvs. De asemenea, trebuie să obțineți o educație în domeniul informaticii. Apoi, continuați să vă construiți abilitățile de dezvoltare a dezvoltatorului pentru a face aplicația minunată care vă aterizează primul dvs. concert!

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea unei educații în computere și codificare
  1. Imaginea intitulată devine un dezvoltator ios Pasul 1
1. Începeți să învățați să codificați cât mai curând posibil. Există o mulțime de modalități de a învăța codarea în afara școlii sau a programelor pe care le plătiți. Cu cât începeți mai devreme să învățați cum să codificați, cu atât mai bine! Du-te online pentru a căuta site-uri web și aplicații care oferă jocuri menite să predea elementele de bază ale codării. Dacă sunteți încă studenți, vă puteți alătura, de asemenea, un program de codificare după școală, cum ar fi fetele care cod.
  • Consultați la liceul local sau la liceul dvs. pentru a vedea dacă există cluburi oferite acolo, de asemenea.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator ios Pasul 2
    2. Luați cursuri de calculator și de proiectare în liceu. Dacă știți că doriți să fiți un dezvoltator, este o idee bună să începeți să vă familiarizați cu computerele cât mai curând posibil. Luați orice clase pe știința calculatoarelor dvs. oferă școala dvs. ca electives. De asemenea, trebuie să vă înscrieți în unele clase de design sau de artă, ceea ce vă va ajuta cu partea creativă a dezvoltării aplicațiilor.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator ios Pasul 3
    3. Câștigați o diplomă de licență în domeniul informaticii. În timp ce majoritatea locurilor de muncă dezvoltator nu necesită strict o licență de știință (BS) în domeniul informaticii, având acest grad vă poate ajuta doar. Indiferent de diplomă pe care o urmăriți, asigurați-vă că luați cel puțin câteva cursuri în programarea și sistemele de operare pe calculator. Dacă începeți să dezvoltați aceste cunoștințe în școală, veți avea acces la profesori care vă pot ajuta cu orice probleme pe care le întâlniți în timp ce învățați.
  • Veți găsi că listele de locuri de muncă pentru dezvoltatorii iOS pot solicita fie BS în informatică sau cel puțin 3-5 ani de experiență de lucru care demonstrează că ați dezvoltat aceleași abilități pe care le-ați avea în școală.
  • De asemenea, trebuie să încercați să luați cursuri în artă și design și comunicații. Clasele de artă vă vor ajuta să vă dezvoltați creativitatea, iar cursurile de comunicare vor fi bune pentru scrierea și abilitățile dvs. interpersonale.
  • Imaginea intitulată devine un dezvoltator ios Pasul 4
    4. Obțineți MS în știința informaticii pentru perspective mai bune. Mergând la Maestrul dvs. în știința informatică vă va permite să continuați să dezvoltați abilitățile pe care le-ați învățat ca un universitate. Va da, de asemenea, șansa de a avea mai multe studii personalizate, personalizate pe un subiect la alegere. La fel ca un BS, un MS nu va fi necesar pentru majoritatea locurilor de muncă ale dezvoltatorilor iOS. Cu toate acestea, care vă poate pune în afară de competiție.
  • Când decideți ce program (e) de a aplica, discutați cu consilierul dvs. de licență și profesorii preferați de informatică. Ei pot chiar să vă poată lua legătura cu directorul unui program de absolvent, astfel încât să puteți avea o șansă mai bună de a fi acceptat.
  • Este o idee bună să se aplice unui program care să sublinieze zona particulară a științei informatice pe care doriți să o specializați pentru masterul dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Învățarea abilităților dezvoltatorului necesar
    1. Imaginea intitulată devine un dezvoltator ios Pasul 5
    1. Familiarizați-vă cu limba de programare rapidă. Swift este o limbă dezvoltată de Apple în mod specific pentru construirea de aplicații pe platformele lor. În timp ce puteți învăța, de asemenea, Obiectiv-C (și cele mai multe locuri de muncă vor accepta), Swift este cea mai bună alegere dacă sunteți dedicat iOS. Puteți găsi tutoriale gratuite pentru a învăța atât elementele de bază, cât și cele mai avansate ale acestei limbi online.
    • Unele tutoriale sunt studii gratuite. Alții vor necesita plata în față și vor dura probabil câteva săptămâni. În general, opțiunile pe care le plătiți vor fi cele mai interactive și în profunzime, dar va trebui să decideți ce funcționează pentru bugetul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator ios Pasul 6
    2
    Programare practică până când l-ai luat jos. Dacă aveți un BS și / sau MS în informatică, ați cheltuit probabil anii care vă dezvoltă abilitățile de programare. Dacă nu, este timpul să punem în acea muncă. Programarea este un subiect complex și va trebui să fiți un programator excelent pentru a fi un dezvoltator IOS eficient. Du-te online pentru a găsi tutoriale în programare de bază și avansată.
  • Ar trebui să puteți înțelege sintaxa și construcțiile de bază ale SWIFT și / sau Obiectiv-C. De asemenea, este important să se bazeze pe programarea orientată pe obiecte (OOP), care va solicita, în general, să utilizați jаvascript. În cele din urmă, va trebui să înțelegeți cum să utilizați algoritmii pentru a face ca aplicațiile și software-ul să funcționeze eficient.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator ios Pasul 7
    3. Să se familiarizeze cu sistemul iOS și cu cerințele acesteia. Platforma iOS are propriile tehnologii și caracteristici unice, toate necesită abilități de specialitate. Subiectele exacte pe care le veți avea nevoie pentru a petrece cea mai mare parte de mastering vor depinde de ce fel de aplicație pe care doriți să o dezvoltați. Pentru o bază de bază, ar trebui să aveți o anumită familiaritate cu următoarele:
  • XCODE și Builder de interfață, care sunt instrumente pentru fabricarea aplicațiilor iOS.
  • Modelul model-vizualizator-controler (MVC), care determină modul în care datele sunt stocate și afișate în Apple Apps.
  • Vizualizați ierarhia și aspectul automat, care vă permite să construiți interfețe ușor de utilizat.
  • Containere, tablouri și tranziții, care sunt, de asemenea, esențiale pentru interfață.
  • Git, care este sistemul de control al versiunii cel mai frecvent utilizat cu iOS.
  • Imaginea denumită devine un dezvoltator ios Pasul 8
    4. Căutați listele de lucru pentru a ține la curent cu ceea ce trebuie să știți. Majoritatea companiilor vor oferi angajaților potențiali o listă de competențe pe care ar trebui să o facă pentru a fi angajată. În timp ce vă dezvoltați în continuare abilitățile, răsfoiți lista de locuri de muncă pentru poziții pe care le-ați interesat online. Dacă vedeți o nouă abilitate, nu ați întâlnit-o încă, scrieți-o. Mai târziu, puteți utiliza tutoriale online pentru ao învăța.
  • De asemenea, puteți lua legătura cu centrele de carieră la instituțiile dvs. de licență și absolvent pentru a vedea ce abilități vă recomandă să aveți.
  • Ajungeți la conexiunile pe care le aveți în domeniul dezvoltării de software. Ei, de asemenea, vă pot oferi sfaturi despre abilitățile cheie pe care ar trebui să le învățați.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea angajării ca dezvoltator ios
    1. Imaginea intitulată devine un dezvoltator ios Pasul 9
    1. Construiți o aplicație iOS pentru a obține numele dvs. acolo. Mergeți la App Store și uitați-vă la aplicațiile de trend, ale editorilor și listele de aplicații gratuite plătite și gratuite. Citiți secțiunea de evaluare și recenzii pentru a vedea ce felicitări și nu le place despre aceste aplicații populare. De acolo, gândiți-vă cum puteți completa un gol în App Store cu aplicația proprie.
    • Asigurați-vă că ați creat o aplicație care poate fi utilizată pe ambele iphone și iPad-uri.
    • De exemplu, multe aplicații populare permit utilizatorilor să se distreze cu emojis pe telefoanele sau dispozitivele lor. S-ar putea să creați o aplicație care oferă oamenilor opțiuni inovatoare pentru crearea și împărtășirea propriului lor emojis.
  • Imaginea intitulată devine un dezvoltator ios Pasul 10
    2. Poziții deschise de cercetare pentru dezvoltatorii de juniori online. Utilizați într-adevăr sau LinkedIn pentru a căuta poziții disponibile în zona dvs. Notă de competențe Companiile caută și văd dacă se potrivesc cu orice listă. Fiți conștienți de faptul că anumite locuri de muncă pot fi temporare (4-6 săptămâni, de exemplu) cu posibilitatea unei poziții cu normă întreagă după ce ați finalizat un proiect pentru companie.
  • Unele locuri de muncă pot fi, de asemenea, "la distanță", ceea ce înseamnă că puteți lucra de la un birou de acasă, mai degrabă decât la o locație de companie.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator ios Pasul 11
    3. Face un stelar relua și scrisoare de intenție. Asigurați-vă că croitor Fiecare reluare și scrisoare de intenție la locul de muncă special pe care îl aplicați prin citirea îndeaproape a listei de locuri de muncă. Dacă observați că listarea repetă un cuvânt de mai multe ori, este probabil o parte esențială a "misiunii companiei."Căutați modalități de integrare a cuvântului în documentele dvs.
  • De asemenea, ar trebui să mergeți online și să faceți cercetări despre companie pe măsură ce vă scrieți CV-ul și scrisoarea de intenție.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator ios Pasul 12
    4. Ia timpul să vă pregătiți pentru dvs Interviuri. Când sunteți chemat pentru un interviu, purtați haine curate și presate. Fiți pregătiți pentru ambele întrebări tehnice despre abilitățile dvs. ca un dezvoltator iOS și întrebări standard, cum ar fi următoarele:
  • "Puteți descrie o problemă interesantă pe care ați întâlnit-o în trecut și cum ați rezolvat-o?"
  • "Care sunt punctele tale forte si punctele slabe?"
  • "Poți să-mi spui puțin despre tine, experiența ta de lucru și fundalul tău educațional?"
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator ios Pasul 13
    5. Muncă independent Dacă nu vă deranjează puțină incertitudine. Freelance de lucru vă poate oferi mai multă flexibilitate și vă poate permite să vă plătiți mai mult pentru setul de calificări specifice. Cu toate acestea, Freelancing nu oferă o muncă stabilă și constantă și poate fi mai dificilă pentru a obține acces la beneficii cum ar fi asigurarea de sănătate. Decideți ce este mai bun pentru stilul dvs. de viață și bugetul dvs.
  • Puteți lucra întotdeauna ca independent în timp ce tu Căutați un concert cu normă întreagă! Doar asigurați-vă că ați dedicat suficient timp atât căutarea locului de muncă, cât și pentru a face un venit viabil.
  • sfaturi

    Puteți dezvolta gratuit aplicații pe platformele Apple. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați caracteristicile mai avansate ale Apple (cum ar fi beta-testing și suport tehnic), va trebui să plătiți o taxă anuală de înscriere de 99 USD.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar