Cum să facem față când un prieten mai vechi pleacă pentru colegiu în timp ce stai în liceu

Poate fi dur sau singuratic după ce prietenul tău sa mutat pe colegiu. Spunând că la revedere este greu, dar vă puteți trimite prietenul într-un mod semnificativ. Stați în legătură cu prietenul dvs. vă va asigura că relația dvs. durează în ciuda distanței. În același timp, totuși, ar trebui să încercați să faceți prieteni noi, astfel încât ultimii ani în școală să fie memorabili.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spunând la revedere
  1. Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 1
1. Faceți ceva pentru prietenul dvs. ca o despărțire cadou. Gândiți-vă la ceva ce pot afișa în noua lor cameră de dormit sau pot pune împreună un album foto al amintirilor dvs. împreună. Atașați un mesaj spunând că le doriți noroc la colegiu sau universitate.
  • De exemplu, dacă prietenul tău îi place Lacrosse, Dați-le un Lacrosse Stick și scrieți mesajul pe mâner.
  • Dați prietenului dvs. un tricou sau un poster cu logo-ul universității.
  • Încadrați o imagine a dvs. doi împreună.
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 2
    2. Fă-ți A scrapbook. Găsiți imagini, memento și imagini care vă amintesc de prietenul dvs. Acestea ar putea include bilete din concerte pe care le-ați participat împreună, fotografii de distracție de timp, sau chiar citatele dvs. preferate. Lipiți-le într-o carte goală sau un album foto, astfel încât să puteți prețui întotdeauna timpul petrecut împreună.
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stai în liceul pas 3
    3. Arunca o petrecere. Cu câteva săptămâni înainte ca prietenul dvs. să plece, ar trebui să încercați să planificați un eveniment pentru a le trimite. Invitați ceilalți prieteni și cereți tuturor să aducă mâncare. Acest lucru vă va arăta prietenului dvs. cât de mult îi iubește toată lumea și le va lăsa să știe că doriți cel mai bine pentru ei în etapa următoare a vieții lor.
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 4
    4. Discutați cu cineva în care aveți încredere. Spunând că la revedere vă poate lăsa cu emoții mixte. Este bine să vorbim sentimentele cu o altă persoană. Poate că aveți un alt prieten care va asculta sau puteți vorbi cu părinții sau consilierul școlar. Vorbind despre asta vă va ajuta să vă procesați emoțiile.
  • De asemenea, puteți vorbi cu cel mai bun prieten al tău despre asta. Spuneți-le cât de mult le veți pierde, dar, de asemenea, le informați că sunteți fericiți și încântați de ei. De exemplu, puteți spune: "Îți dorește atât de mult. Sunt foarte trist că plecați, dar cred că vă veți iubi facultatea. Nu pot să aștept să aud despre toate aventurile voastre."
  • Imagine intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stai în liceu Pasul 5
    5. Permiteți-vă să fiți trist. Este bine să fii trist când o persoană importantă din viața ta se mișcă într-un alt loc. Recunoașteți sentimentele. Puteți să vă scrieți emoțiile într-un jurnal pentru a vă ajuta să vă întâlniți cu situația dvs. Nu vă izolați. Dacă oamenii întreabă cum faci, fii cinstit. Spune-le: "Sunt trist chiar acum pentru că prietenul meu pleacă."Ei pot să vă ofere îndrumări și sprijin.
  • Fiți dispuși să recunoașteți cum vă simțiți și să discutați cu oamenii despre sentimentele voastre. Acestea sunt modalități sănătoase de a face față.
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 6
    6. Configurați-vă. Chiar dacă puteți fi trist, ar trebui, de asemenea, să vă asigurați că aveți de-a face cu această tristețe într-un mod sănătos. Ori de câte ori începeți să vă simțiți prea supărați, încercați să vă relaxați cu tehnici sănătoase. Unele modalități bune de a vă mângâia includ:
  • Vizualizați un loc fericit. Poate vă vedeți că vă întâlniți cu prietenul dvs. la aceeași universitate într-un an sau două.
  • Ascultați muzică veselă sau calmă.
  • Deveni mai activ. Dans, faceți o plimbare sau faceți niște întinderi.
  • Metoda 2 din 3:
    Stau la atingere
    1. Imagine intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 7
    1. Înființat Apeluri video regulate cu prietenul tău. Ar trebui să utilizați Skype, Facetime, sau un alt serviciu gratuit de apel video. Faceți un program și stabiliți un timp pentru a vă întâlni reciproc online (cum ar fi luni la ora 6:00). Dacă nu puteți apela video, aveți conversații cu apeluri telefonice obișnuite.
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 8
    2. Trimiteți-le poștă. Odată ce sunt stabilite în noul lor dormitor sau acasă, ar trebui să le întrebați pentru adresa lor de corespondență. În timp ce vă puteți păstra în legătură prin e-mail sau mesaje text, puteți trimite și carduri în poștă pentru a le informa că vă gândiți la ele. Când ziua lor de naștere se rostogolește, trimiteți-le un card sau un mic cadou. Primirea corespondenței va pune un zâmbet pe fața lor, și ați putea obține ceva în schimb!
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 9
    3. Utilizați mesaje text. Prietenul tău va fi ocupat cu colegiul și nu poate avea timp pentru apeluri frecvente. În schimb, textați-le. Nu aveți nevoie de un motiv pentru a le trimite un text. Le-ai putea trimite o imagine amuzantă, un articol care te-a făcut să te gândești la ei, sau știri despre viața ta. Sau le puteți întreba cum este viața lor. TEXTING este o modalitate convenabilă și ușoară de a păstra legătura peste o distanță lungă.
  • După prima lor săptămână de colegiu, trimiteți-le un mesaj care întreabă "Cum merge colegiul?"Acest lucru îi va oferi o oportunitate de a vă spune despre noile lor experiențe. De asemenea, puteți întreba "ce sunt clase ca?"Sau" Ați făcut mulți prieteni noi?"
  • De asemenea, puteți utiliza un serviciu de mesagerie instantanee, cum ar fi Facebook Messenger, What`sapp sau Snapchat.
  • Doar rețineți că prietenul dvs. este la colegiu pentru a învăța și a primi prea multe mesaje poate fi o distragere a lor (și pentru dvs. și pentru dvs.). Asigurați-vă că ați terminat textul.
  • Imagine intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 10
    4. Vizitați-le când se întorc în oraș. Când vin acasă pentru a vizita, fac planuri cu ei în avans. Probabil că vor fi ocupați să-și vadă pe toți prietenii și familia lor, așa că a stabilit o dată pentru a ieși înainte de timp vă va ajuta să vă întâlniți de fapt. Încercați să alegeți o activitate în care puteți discuta și ieșiți. De exemplu, ieșirea la cină este mai bună decât să vedeți un film împreună, deoarece nu puteți vorbi în timpul unui film.
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în etapa de liceu 11
    5. Recunoașteți că prietenia dvs. se va schimba. În timp ce puteți rămâne prieteni cu cineva care a plecat la colegiu, prietenia dvs. se poate schimba în anumite moduri. Este posibil să nu vedeți prietenul dvs. cât de des ați făcut înainte, și este posibil să nu discutați cât de mult ați obișnuit. Prietenul tău va trăi departe de tine și pot deveni ocupați la universitate. Acest lucru nu este un lucru rău. Veți deveni, de asemenea, mai ocupați, mai ales că faceți prieteni noi și terminați liceul. Prețuiți amintirile pe care le aveți și apreciați viitorul interesant în magazin atât pentru dvs. cât și pentru prietenul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând prieteni noi
    1. Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 12
    1. Alăturați-vă unui club. Cluburile reprezintă o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi cu interese similare. Majoritatea școlilor au cluburi sau societăți care se întâlnesc după-amiaza. La începutul anului, vizitați un Târg Club sau întrebați biroul școlii pentru o listă de organizații. Dacă nu vedeți unul care vă place, puteți să vă faceți propria dvs. Unele cluburi distractive includ:
    • Club de arta
    • Sporturi intramurale
    • Clubul de justiție socială
    • Robotics Club
    • Modelul Națiunilor Unite
    • Echipă de dezbateri
  • Imagine intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 13
    2. Vorbește cu colegii tăi. În timp ce cel mai bun prieten al tău ar fi lăsat, probabil știți câțiva alți oameni din jurul școlii. Puteți folosi acest timp pentru a vă îmbunătăți relația cu prietenii pe care nu o cunoașteți. Începeți să vă angajați colegii de clasă în conversații. Invitați-i pentru a ieși. Le puteți întreba, de asemenea, dacă sunt interesați să vadă un anumit film sau dacă doresc să lucreze la o misiune împreună.
  • O modalitate bună de a face acest lucru este să profitați de proiectele de grup la școală. Invitați colegii de clasă la casa dvs. pentru a lucra la proiectul dvs. și pentru a vă petrece după aceea. Puteți găsi că aveți interese comune și colaborați într-un grup vă va ajuta să creați o legătură.
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 14
    3. Începe un nou hobby. Acesta este un moment minunat pentru a ridica niște noi abilități sau hobby-uri. Extinderea intereselor dvs. vă va ajuta să vă angajați și sunteți sigur că vă întâlniți cu oameni noi de-a lungul drumului. Unele idei pentru noile hobby-uri includ:
  • Aflați un instrument și vă alăturați trupei școlii.
  • Coaceți cookie-urile și aduceți-i în clasă.
  • Audiție pentru o piesă
  • Aflați cum să jucați Frisbee Ultimate și să vă alăturați unei echipe.
  • Imaginea intitulată face ca un prieten mai vechi să plece pentru colegiu în timp ce stați în liceul Pasul 15
    4. Voluntar. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a câștiga experiență reală în timp ce întâlnim oameni noi care sunt pasionați de aceleași lucruri pe care le aveți. Cel mai bun lucru despre voluntariat este că îi ajuți pe oameni în timp ce deveniți mai bine rotunjit și îmbunătățirea aplicației colegiului. Unele oportunități bune de voluntariat includ:
  • Câini de mers pe jos la un adăpost pentru animale
  • Lucrul într-o grădină comunitară
  • Colectarea donațiilor pentru o caritate
  • Ridicând gunoi într-un parc local
  • Predarea copiilor cum să citească
  • sfaturi

    Veți vedea prietenul dvs. din nou. Amintiți-vă că vă vor fi dor de tine.
  • Prietenul tău poate fi ocupat în colegiu, dar asta nu înseamnă că nu se gândesc la tine. Trimiteți un mesaj text prietenos în fiecare moment și apoi, chiar dacă nu ați auzit de la ei într-un timp.
  • Odată ce vă aflați în colegiu, vă puteți întreba prietenul mai mare pentru sfaturi. Chiar dacă merg la o altă universitate, ei vor avea o mulțime de înțelepciune pentru a împărtăși.
  • Avertizări

    Nu selectați viitorul dvs. colegiu bazat exclusiv pe locul în care au mers prietenii dvs. Amintiți-vă că veți întâlni și noi prieteni în colegiu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar