Cum de a comunica cu un bărbat

Comunicarea cu bărbații poate varia în funcție de relația, cultura, vârsta sau stilurile de comunicare personale. Acestea fiind spuse, dacă doriți să comunicați mai eficient cu bărbații, asigurați-vă că ați găsit momentul potrivit pentru a vorbi. Când discutați o problemă, evitați utilizarea "tu" Declarații dacă nu oferiți feedback pozitiv. Pentru a evita comunicarea necorespunzătoare, nu presupuneți că nu vă ascultă și să fiți conștienți de peste-stereotip. De asemenea, puteți comunica eficient în timp ce trimiteți textul prin adaptarea textului la această ocazie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încurajarea comunicării deschise
1. Identificați comportamentul adecvat pentru relația dvs. Cum comunicați cu un bărbat poate varia în funcție de relația dvs. unul cu celălalt. Adaptați interacțiunile dvs. spre tipul de relație.
  • Este omul partener romantic? Comunicarea dvs. poate fi mai intimă. Încurajați-vă partenerul să vă deschideți și să oferiți sprijinul emoțional acolo unde este necesar. Ascultați și sprijiniți partenerul dvs.
  • Este omul șeful sau colegul tău? Poate doriți să fiți puțin mai îndepărtați și respectuos cu comunicarea dvs. Rămâi politicos și face mici vorbe despre viața ta. Evitați subiecte controversate sau extrem de personale.
  • Este omul un membru al familiei? Puteți fi mai deschis cu ei, deși ați putea alege dacă doriți sau nu să vorbiți despre problemele personale.
  • Păstrați și problemele culturale. Bărbații din diferite culturi pot interacționa cu oamenii în moduri diferite.
  • Imagine intitulată Faceți prietenul dvs. de tip doriți să vă întâlniți Pasul 11
    2. Găsiți momentul potrivit pentru a vorbi. Evitați să aduceți subiectul când amândoi sunteți distrași sau într-o grămadă. Așteptați până când amândoi aveți timp liber pentru a vorbi. Dacă sunteți foarte ocupat, atunci programați un timp pentru a vorbi.
  • De exemplu, întrebați-l, "Hei Jon, am vrut să vorbesc cu tine despre ceva. Când este un moment bun pentru a vorbi?"
  • Imagine intitulată Deal cu un partener care vă ignoră în Media Social Pasul 2
    3. Deschideți cu o declarație pozitivă. Acest lucru este deosebit de important dacă trebuie să discutați o problemă. Începeți prin complimentarea lui sau prin a spune ceva încurajator înainte de a vă înlătura în problema principală. Asigurați-vă că utilizați și un ton pozitiv. Un ton negativ sau acuzator poate determina să devină defensivă și rezistentă la tot ceea ce spui.
  • De exemplu, "Ești un tip atât de suport, Kevin. Sunteți întotdeauna acolo când am nevoie de cineva cu care să vorbească sau să rezolve o problemă."
  • De asemenea, ați putea spune, "Îmi place să lucrez cu dvs. pentru că sunteți atât de pozitiv în găsirea de soluții la probleme."
  • Imaginea intitulată atrage oamenii pasul 15
    4. Utilizați declarațiile "I" în loc de declarații "You". "Tu" declarați acuzarea sunetului. El va deveni defensiv dacă vă deschideți declarațiile "You" sau utilizați declarații "You" pe întreaga conversație. În schimb, începeți pe teren neutru utilizând declarațiile "I" sau "Noi".
  • De exemplu, în loc să spună: "Nu mă asculți niciodată", spune: "Cred că comunicarea noastră nu se datorează faptului că ne întrerupm mereu când unul dintre noi vorbește."
  • Folosind "tu" Declarațiile sunt ok dacă doriți să-l felicitați sau să-i dați feedback pozitiv. De exemplu, spuneți, "Ai făcut o treabă atât de bună, prezentându-ți discursul, Darrel. Au fost atât de multe întrebări interesante după aceea!"
  • Imagine intitulată act prietenos Pasul 10
    5. Ascultați ce are de spus. Odată ce ați terminat să vorbiți, dă-i cuvântul pentru a vorbi. Setați telefonul și orice alte distracții deoparte. Stai jos și cu fața ca să demonstreze că te concentrezi asupra a ceea ce spune el. Așteptați până când el a terminat să vorbească să spună ceva.
  • Imagine intitulată Construiți o relație sănătoasă Pasul 7
    6. Decideți să fiți cinstiți unul cu celălalt. Indiferent dacă sunt colegii dvs., prietenul, partenerul sau un membru al familiei, onestitatea este cea mai bună politică atunci când vine vorba de comunicarea cu cineva. Spuneți ce simțiți și încurajați-l să facă același lucru. Dacă ați făcut o greșeală, cereți scuze pentru greșeala. Acest lucru îl va încuraja să fie deschis și despre greșelile sale.
  • De exemplu, "M-am simțit ca și cum nu m-ai luat în serios când am spus că am nevoie să ridici pachetul astăzi. Acest lucru este foarte important pentru mine și îmi cer scuze dacă nu am făcut atât de clar prima dată."
  • Unii bărbați din anumite culturi sau care au anumite tipuri de comunicare se pot simți inconfortabil să fie complet deschise sau blunt cu cineva pe care nu-l cunosc bine.
  • Metoda 2 din 3:
    Evitând neînțelegerile atunci când comunicați
    1. Imaginea intitulată acceptă prietenul tău
    1. Dogați-vă capul numai dacă sunteți în acord cu el. Unii oameni tind să-și îndure capul ca pe un semn că ascultă. Cu toate acestea, el poate interpreta acest lucru ca pe un semn de acord, chiar dacă nu sunteți de acord cu ceea ce spune el. Fiți conștienți de limba corpului. Dacă vă aflați din cap, chiar dacă nu sunteți de acord, corectați limba corpului.
    • De exemplu, în loc să vă dați din cap capul, puteți spune, "Văd ce spui," sau "Ok, asta are sens, dar am o opinie diferită."
  • Imagine intitulată Deal cu un partener care vă ignoră în Media Social Pasul 4
    2. Evitați să presupunem că nu a auzit ce ați spus. Nu interpretați greșit limba corpului neutru pentru plictiseală sau intate. El este cel mai probabil procesând informațiile pe care le-ați spus. Odată ce ați terminat să vorbiți, cereți-o în schimb.
  • De exemplu, în loc să-l întrebe, "Chiar ascultați?" sau "M-ai auzit?" Spune, "Are sens? Dați-mi voie să știu dacă trebuie să clarific nimic."
  • Imagine intitulată face față unei prietene sau prietenului aglomerat Pasul 10
    3. Stick la subiect. În timp ce vorbiți, vă puteți aminti altceva despre care doriți să vorbiți. Cu toate acestea, de dragul conversației actuale, salvați această conversație pentru o dată ulterioară. Dacă aduceți un alt subiect, el poate pierde concentrarea și a devenit distras.
  • Amintiți-vă că trebuie să veniți la un fel de soluție sau o concluzie la sfârșitul conversației actuale pentru a avansa.
  • Imaginea intitulată Spuneți-vă prietenului lesbian că sunteți direct și nu sunteți interesat de pasul său 10
    4. Fiți conștienți de stereotipurile de comunicare. Să fie deschisă pentru a obține stereotipurile din trecut de dragul conversației. Dacă vă aflați că vă presupune că nu ascultă sau nu are grijă de limba corpului sau pe tonul vocii, faceți un pas înapoi și reevaluați situația. Poate fi doar modul său propriu de comunicare. Este bine să cereți clarificări dacă aveți nevoie de ea.
  • De exemplu, "Nu sunt sigur că înțeleg ce îmi spui. Ai putea reformulați ceea ce ați spus?"
  • Încercați să nu presupunem că nu va înțelege de unde veniți de la doar pentru că este un tip.
  • 5. Ajustați tactica pe baza stilului de comunicare al omului. Unii bărbați pot fi foarte vorbăreț și de ieșire. Altele pot fi mai introvertite și liniștite. Asigurați-vă că vă adaptați la stilul unic de comunicare al omului.
  • Dacă omul este foarte liniștit sau Terșe, încercați să întrebați mai multe întrebări deschise pentru a le face să se deschidă.
  • Dacă omul este foarte vorbit, asigurați-vă că ascultați fără întrerupere. Oferiți comentarii interesante cu privire la poveștile sale.
  • Unii bărbați pot comunica cel mai bine într-un spațiu liniștit, privat, în timp ce alții se vor simți foarte confortabil în spații ocupate, publice.
  • Metoda 3 din 3:
    Comunicarea eficientă prin text
    1. Imagine intitulată Eticheta de telefon mobil Practică Pasul 1
    1. Spune-i să te scrie mai târziu dacă e ocupat. Dacă vrei să vorbești, dar ești îngrijorat că poate face altceva, să știe că este bine să te textezi mai târziu. Ai putea spune ceva, "Hei Greg, am vrut doar să mă prind. Text sau sunați-mă când sunteți liberi," sau, "Trimiteți-mi mai târziu când aveți timp liber."
    • Acest lucru îi va da spațiul pentru a vorbi cu tine când poate.
  • Imagine intitulată prinde un partener de înșelăciune Pasul 6
    2. Trimiteți-i un text de flirt pentru a-și atrage atenția. Dacă ați făcut textul unui tip care vă place și el pare nu răspunde, încercați să-l trimiteți text, "Nu pot să aștept să te văd la filme de vineri," sau, "Te-ai uitat foarte drăguț noaptea trecută, Patrick." Atenție pozitivă ca aceasta ar trebui să fie ilicită un răspuns.
  • Odată ce conversația începe, păstrați-o să mergeți jucând un joc ca adevărul sau îndrăznește.
  • Imaginea intitulată admite înșelăciune pe un pacient iubit 13
    3. Discutați față în față dacă subiectul este serios. Comunicarea prin text frunze prea mult spațiu pentru interpretarea greșită. Dacă aveți nevoie să discutați ceva serios, planificați o conversație față în față pentru a evita comunicația.
  • Notați ce intenționați să spuneți dacă aveți nevoie. În acest fel, vă puteți trimite în mod clar mesajul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar